«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Χριστός Ανέστη!!!


Η ελληνική σημαία 375 τ.μ. στο ύψωμα πάνω από το λιμάνι της Καλύμνου Η φωτο τραβήχτηκε από την Καλύμνια φίλη Θεμελίνα Μουσσά


7-4-2018 - Πρώτη Ανάσταση, δυναμίτες!




Άλλο ένα βίντεο από το τοπικό ραδιόφωνο-ιστότοπο Alithia FM του φίλου μου Νικόλα Μαμάκα. Δυναμίτες, κάψιμο του Ιούδα, ετοιμασία μουούρι, παραδοσιακά καλύμνικα live!




H Kάλυμνος -τα έχουμε ξαναπεί εδώ στον Διόδοτο- είναι το τελευταίο Γαλατικό χωριό της Ελλάδος, για να χρησιμοποιήσουμε και ορολογία Asterix (LOL). Tί σημαίνει αυτό... Σημαίνει ότι ένα τόσο δα νησί, παρόλη την απώλεια περισσότερων των 6000 νέων στο εξωτερικό, λογω μνημονίων, εξακολουθεί να έχει τουλάχιστον 16000 κατοίκους, με τα 2/3 να είναι μαθητιώσα και ετοιμοπόλεμη νεολαία. Έχει το ρεκόρ πολυτεκνίας στην Ευρώπη και το "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια" αποτελεί λάβαρο. Αποτελεί δε, φόβητρο και παρακολουθείται στενά από την Τουρκία. Στο νησί "δεν μπαίνει ούτε κουνούπι" όπως λέει χαρακτηριστικά και ο φίλος Νικόλας Μαμάκας στο παραπάνω βίντεο. Και εννοεί φυσικά εισβολή Τούρκων καθώς και λαθροεισβολή. Στο νησί οι Αλβανοί δεν ξεπερνούν τα 10 άτομα. Επίσης 6-7 είναι όλοι κι όλοι οι Ασιάτες που εργάζονται στο νησί εδώ και 15 χρόνια.
Όπως καταλαβαίνετε... αποτελεί έναν Παράδεισο για εμένα, με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, συν τις φυσικές της ομορφιές, την φιλοξενία, το πολύ καλό φαγητό και την φτηνή διαμονή. Συν επίσης τους φίλους που έχω αποκτήσει εδώ... μπλόγκερς, εθνοφύλακες, μουσικούς.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, Λαμπρή 8/4/18

36 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ....

    ΑΥΡΙΟ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΠΑΛΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΡΟΜ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ
    ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ. Ε Λ Ε Ο Σ
    AΤΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ
    ΓΙΝΑΜΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΟΧΟΣ

    Στο ΑΙγαίο υπάρχουν δύο Στενά. Το ένα είναι Τούρκικο και το άλλο Ελληνικό αλλά ΓΚΡΙΖΟ. Εμείς το γκριζάραμε όχι οι Τούρκοι και οι Ρώσοι… Γιατί να σας το πούν…
    Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
    http://zcode-gr.blogspot.co.uk/2018/04/blog-post_1.html

    Απίστευτο και όμως αληθινό: καταργούν το ελληνικό Κράτος. Κάνουν στόχο όλη τη χώρα!
    ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟ
    http://infognomonpolitics.blogspot.co.uk/2018/04/blog-post_617.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχουν πολύ μεγάλο Αγιο στο νησί, τον Αγιο Σάββα τον εν Καλύμνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χριστος Ανεστη! Χρονια Πολλα Διοδοτε και στους Ελληνες απανταχου της Γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πότε μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα; η ημερομηνία (μια μέρα πίσω και λίγες μπρος) για ποιούς είναι μεγάλη γιορτή;; έτοιμα τα έχουν όλα τα λαμόγια με τους μέσα, εμείς θα πιαστούμε σαν τα ποντίκια στην φάκα, ψαχτείτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ όλους τους καλούς φίλους για τις ευχές τους.
    Αληθώς Ανέστη,
    Και εύχομαι και η Ελλάδα μας σύντομα να αναστηθεί και να απαλλαγεί από τη φίμωση.
    Γιατί δεν γίνεται μια χούφτα προδότες να μας αναγκάζουν να σιωπούμε και να δεχόμαστε ως ατυχήματα τις δολοφονίες παντός εχθρού.
    Η σημερινή ημέρα εμαυρωθηκε με την κατάρριψη και δολοφονία πιλότου μας από πύραυλο BVR των Τούρκων.
    Σύντομα τα μογγολια αυτά θα αρχίσουν να μετράνε εκατομμύρια δικά τους θύματα.
    ΕΊΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΌ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/04/mirage-2000-5_12.html
      http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/04/blog-post_58.html
      http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/04/mirage-2000-5.html

      Για να ξέρετε τι σάς γίνεται...

      Διαγραφή
  9. Ευχαριστούμε Διηνεκη.
    Εγώ τα είδα.
    Υποψιάζομαι πως δόθηκε εντολή στον άλλο πιλοτο: "Είναι αιτία πολεμου-δεν έχουμε ολοκληρώσει τις προετοιμασίες μας για πολεμο-θα πεις ότι ξαφνικά είδες πως δεν ήταν δίπλα σου το σκαφος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς στιγμήν μέγας άγαρ (πάντα με μικρά διότι τα κεφαλαία Μ & Α είναι του Μ Αλέξανδρου) συνδυασμένο λίγο και με την προφητεία της γερόντισσας της Αττικής ΄΄όταν θα είναι σίγουροι ότι είναι ζήτημα μηνών να σβήσει εντελώς το ελληνικό έθνος τότε αρχίζει η αντίστροφή μέτρηση γι αυτούς΄΄ η καλύτερη ερμηνεία εδώ https://www.youtube.com/watch?v=5UzFWpZyO3E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βάσιμη η υποψία ότι το κατέρριψαν και ότι ο άλλος πιλότος διατάχθηκε να κάνει την πάπια.

    Αλλά πως γίνεται να θεωρούμε εθνομάρτυρα τον θανόντα και ταυτόχρονα να σεβόμαστε ως ήρωα και τον άλλο πιλότο σε αυτή την περίπτωση; Αν καταρρίπτονταν το άλλο αεροσκάφος, δεν θα έκανε την πάπια και ο Μπαλταδώρος;


    Καλύτερα να έπεσε από βλάβη. Γιατί το αντίθετο δεν το αντέχουμε ούτε εμείς. Στρατός υποτακτικών σε προδότες ίσον στρατός προδοτών. Σε καιρό κατοχής ο πραγματικός στρατός του έθνους δεν μπορεί παρά να είναι στρατός ανταρτοπολέμου, όπως πριν το 1821.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άλλος αεροπόρος, έδωσε αναφορά στον Διοικητή τής 331 Μοίρας. Ο Διοικητής τής 331 Μοίρας, στον Διοικητή τής 114 Πτέρυγας Μάχης. Εκείνος, με την σειρά του, στον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας κτλ. Στο τέλος, όλοι, αναφέρονται στον Α/ΓΕΕΘΑ και μετά, στον... Κατακα(η)μμένο.
      Αν γ@μιέται ο τελευταίος, δεν φταίει ο Υποσμηναγός που συνόδευε τον πεσόντα Σμηναγό.
      Να μην γράφετε μ@λ@κίες. Θερμοτάτη παράκληση.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Διήνεκη, κάποια στιγμή όμως δεν πρέπει να αντιδράσει κι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, σε κάθε πεδίο -διοικητικό, στρατιωτικό, δικαστικό, μπας και δούμε άσπρη μέρα; Καλά τα λέει ο Γιώργος! Αν πέριμενουμε από τους δωσίλογους, ζήτω που καήκαμε! Δεν πρέπει να πάρουμε την υπόθεση καθένας στα χέρια του, για το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα μας; Δηλαδή αν κάνανε κατάρριψη, αψηφώντας τις εντολές του κάθε ανώτερου, τί θα τους κάνανε; Τί παραπάνω θα είχανε να χάσουν από τα ψίχουλα που παίρνουν;
      Τελικά, ένας δεν υπάρχει να σώσει την ελληνική αξιοπρέπεια;
      Θυμάσαι τον Τούρκο που διασώσαμε με το περιστατικό στον Ηλιάκη, αν δεν κάνω λάθος. Τράβηξε πιστόλι να αυτοκτονήσει μόλις έπεσε στα χέρια μας!
      Ε, ρε φίλε, εγώ δεν το ανέχομαι, ένας μεμέτης να έχει περισσότερη περηφάνεια από τον κάθε Έλληνα, που κατάντησε οσφυοκάμπτης για την επιβίωση!
      Τί πάει να πεί "ανώτερος", ανώτερος από το Σύνταγμα και την Πατρίδα δεν υπάρχει, πόσο μάλλον όταν είναι δοτός κατοχικού καθεστώτος...
      Πέτρος

      Διαγραφή
    3. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ Τ Ν ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ .

      Διαγραφή
    4. Γιώργο και Πέτρο,

      μπορεί να μην ήταν πύραυλος, μπορεί να ήταν εφαρμογή συστήματος KORAL (το πιθανότερο τελικά για να μην πω σίγουρο).
      Όπως και νά 'χει..ο πιλότος μας δολοφονήθηκε.

      Στην περίπτωση ηλεκτρονικού πολέμου, εάν ήταν στοχευμένο να πληγεί μόνο το ένα σκάφος, δεν ήταν δυνατό να αντιληφθεί ο πιλότος του άλλου σκάφους τί συνέβει.

      Πες όμως ότι είχε πληγεί από πύραυλο, πράγμα δύσκολο να μην πέσει στην αντίληψη του άλλου πιλότου. Δεν συμφωνώ Γιώργο με την άποψή σου ότι είναι δυνάμει προδότης αν το απέκρυψε κατόπιν διαταγών. Έχεις σκεφτεί ότι από την ενδοεπικοινωνία μπορεί να του το έθεσαν έτσι όπως είχα πει νωρίτερα;..
      Δηλαδη να τον έφεραν σε ένα δίλημμα, ουτως ώστε να σκεφτεί ότι ίσως έφερνε κάτι ολέθριο στην Ελλάδα αν μαρτυρούσε την κατάρριψη.

      Πρέπει να σκεφτόμαστε αρκετά πράγματα πριν δώσουμε χαρακτηρισμούς.

      Διαγραφή

  12. http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/680133_ptosi-mirage-2000-5-mk2-ti-synevi-ligo-prin-tin-syntrivi-toy
    ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:
    “Το σχετικό αποτύπωμα του χάρτη, σε real time, της οθόνης αναχαίτισης και του ακριβούς σημείου όπου βρισκόντουσαν τα ελληνικά μαχητικά την ώρα της πτώσης του Mirage 2000-5 και που ακριβώς βρισκόντουσαν τα τουρκικά μαχητικά τα οποία μάλιστα όπως φαίνεται με σαφήνεια, δεν κινήθηκαν δυτικά του 25ου Μεσημβρινού, δείχνει πως το Mirage 2000-5 που χάθηκε, πετούσε σε ύψος μεταξύ 6 και 7.000 ποδών. “

    ΜΗ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ REAL TIME Σας ΤΩΡΑ....
    ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΩΡΕ??
    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΕΤΑΕΙ Α ΝΑ ΤΟ ΛΙ ΚΑ ΤΟΥ 25ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΚ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ Ε?????
    ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 19ο ΜΕΣΙΜΒΡΙΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ.
    Υ.Γ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΓΜΤ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΗΣΕΩΝ, ΤΟΥ “ΘΑΑΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ” ΚΤΛ...ΜΠΛΑ ΜΠΑ ΜΠΑΛ.... ΚΤΛ ΚΤΛ.
    Υ.Γ. 2. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΔΕ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΤΛ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΠΑΛΙ....
    Υ.Γ. 3. ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΛΜΑΖ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. (Σ.Σ, . “Τα δύο μέρη αναγνωρίζουν την υποχρέωση σεβασμού της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας αμφοτέρων, καθώς και το δικαίωμα χρήσης της ανοιχτής θάλασσας και του διεθνούς εναέριου χώρου του Αιγαίου.”
    (ΗΧΕΊ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΕΜΑΣ)

    Ευρυνόμη 26° E και βάλε...

    ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΩΡΟΣ ΠΙΑ ΕΤΣΙ???? ΕΤΣΙ Κ@ΦΑΛΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κι εγώ για την ευχή που αφορά το μπλογκ.
      Η χώρα μας διανύει την δική της περίοδο Παθών και εξευτελισμών τώρα.
      Μετά από όλα αυτά όμως..θα λάμψει υπεράνω όλων.

      Διαγραφή
  13. @ 13 Απριλίου, 2018 03:02 (Πέτρο)
    ΕΛΕΟΣ ! Ε-ΛΕ-ΟΣ ! Ε Λ Ε Ο Σ ! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ-! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Πιστόλι, ο βρωμοτουρκαλάς που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον Σμηναγό (Ι) Κωνσταντίνο Ηλιάκη,
    τράβηξε ΕΝΑΝΤΙΟΝ τού βατραχανθρώπου τού Λιμενικού Σώματος που κατέβηκε με
    το συρματόσχοινο τού ελικοπτέρου Έρευνας & Διάσωσης πάνω στο κατάστρωμα ενός
    διερχόμενου κινέζικου εμπορικού πλοίου που τον είχε περιμαζέψει, για να τον παραλάβουμε εμείς.
    Έλεος και από εσένα ρε Κώστα, που αφήνεις τέτοια σχόλια. Δεν επιτρέπεται.
    Δεν πρέπει. Πρόσεχε ρε 'συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διηνέκη,
      δεν έχει κάτι το μεμπτό, το σχόλιο του Πέτρου. Έτσι το θυμόταν το συμβάν. Ευτυχώς όμως που έχουμε εσένα να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους, υπενθυμίζοντάς μας επακριβώς πώς είχαν.

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς - δυστυχώς, Κώστα, θα σάς τα λέω επακριβώς όπως είχαν. Καλά τα λες. Σ' αυτό, έχεις δίκιο. Επακριβώς. Με την παραμικρή λεπτομέρεια. Αρκετά μάς δουλεύουν όλοι.

      Διαγραφή
    3. Εσύ, δεν τα θυμάσαι Κώστα;

      Διαγραφή
    4. Δυστυχώς, δεν τα θυμόμουν. Ευτυχώς που έχεις καλή μνήμη Διηνέκη. Είσαι σαν κινητό βιβλίο Ιστορίας. Απίκο (σε ετοιμότητα, σε επιφυλακή) όπου χρειάζεται. Η Ελλάς θα στο ανταποδώσει.

      Διαγραφή
    5. Αν περιμένω από την Ελλάδα τού Ραχωβίτσα και τής ψυχοπαθούς πρακτόρισσάς του, να μού λείπει Κώστα.
      Την Ελλαδίτσα να περισώσουμε. Ό,τι μπορούμε ο καθένας και η καθεμιά. Αυτή είναι η αποστολή μας. Για τους επόμενους.

      Κάτι ακόμη: Την Ελλάδα μας, την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ κάποιοι τύποι σαν τον Ραχωβίτσα και την ψυχοπαθή πρακτόρισσά του. Τέτοιοι ΚΑΚΟΙ ανθέλληνες ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την Ελλάδα. Όχι τόσο οι αλήτες - προδότες - πολιτικοί ή οι τουρκαλάδες, τα τουρκαλβαναριά, οι εβραίοι, οι γυφτο-σκοπιανοί, οι... «εξωγήινοι», οι... «εσωγήινοι», οι Αμερικανοί, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, οι σκύλοι, οι γάτες...

      Χωρίς τους Ραχωβίτσες και τις ψυχοπαθείς πρακτόρισσες και πράκτορες, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΤΟΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

      Πώς θα έκαναν τις βρωμοδουλειές τους οι ξένοι και οι ανθέλληνες πολιτικοί αν δεν είχαν τον κάθε Ραχωβίτσα και την κάθε πουτανίτσα πράκτορα να τους τις κάνουν;

      Τα πέντε τουρκαλβαναριά, μού τα έστειλε ένας Ραχωβίτσας, ένας Χίος και μια πουτάνα πληρωμένη πράκτορας. Δεν τα έστειλε ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Τραμπ, ούτε ο Ερντογάν, ούτε κάποιος άλλος. Τύποι σαν τον Ραχωβίτσα ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την Ελλάδα των ΑΓΝΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ Ηλιάκη και Μπαλταδώρου. Την Ελλάδα μας.
      Την Ελλάδα τη δική σου και τη δική μου. Την Ελλάδα των αναγνωστών σου και των αναγνωστριών σου, την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ οι Ραχωβίτσες. Όταν το καταλάβετε κι εσείς, κάτι θα περισώσουμε.
      Αφού το περισώσουμε, μετά θα το σταθεροποιήσουμε. Μετά, θα ξαναπροκόψουμε.

      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΣ.

      Μόνο Ραχωβίτσες δεν θέλω στη ζωή μου...

      Διαγραφή
  14. Ο βρωμοτουρκαλάς ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ τού Εθνομάρτυρος και Ήρωος Σμηναγού Ηλιάκη, ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές. Πήγε τουρκικό ελικόπτερο μετά στο κινέζικο πλοίο και τον παρέλαβε εκείνο. Είχε συνοδεία και τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών μάλιστα.
    Η δε Μπακογιάννη, υπουργός Εξωτερικών τότε, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ !!!!! Κατάλαβες Πέτρο; Κατάλαβες... κατάλαβες... φυσικά και κατάλαβες... και πάρα - πάρα πολύ καλά μάλιστα...

    Αυτά Κώστα. Άμα θέλει κάποιος / κάποια, το συνεχίζουμε. Αν αντέχει. Εγώ, λέω ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΠΙΚΡΕΣ. Όποιος γουστάρει και αντέχει. Όποιος... δεν, ας μην με διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε, πάσο! Έτσι το διάβασα, έτσι το έγραψα. Λάθος μου, που δεν έλεγξα την πηγή!Μπράβο σου που είσαι ευέξαπτος για την ΑΛΗΘΕΙΑ,αλλά η ουσία του σχολιασμού μου είναι ότι αν είχε αντιδράσει ο απλός στρατιώτης στους άκαπνους μασώνους ηγήτορες του, δεν θα φτάναμε να θρηνούμε απώλειες ζωών!
      Πέτρος

      Διαγραφή
    2. Διηνέκη,να δεχτώ ότι ΕΒΓΑΛΕ πιστόλι ενάντια στον δικό μας κι όχι για να αυτοκτονησει. Χωρίς να ξέρουμε τί και πώς με τους Μητρετώδη- Κούκλατζη, η κοινή λογική τί λέει όταν είσαι αντιμέτωπος με τον εχθρό; Να βγάλεις πιστόλι, ναί ή όχι;; Γιατί θα τρελαθούμε εντελώς πια! Το γράφω ξανά για να το εμπεδώσω: Αυτός ΕΒΓΑΛΕ ΠΙΣΤΟΛΙ, εμείς γιατί ΠΟΤΕ ΟΧΙ; Γιατί ποτέ ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ (σε συμβατική εμπλοκή όχι ηλεκτρονική όπως τώρα);; Γιατί πρέπει να μην αντιδρούν οι στρατιώτες μας σε αυτούς που τους δένουν τα χέρια και τους κάνουν να συμπεριφέρονται σαν κουτσούνια κι όχι σαν στρατιώτες;;;;



      Και για να προβοκάρω με άσχετη περίπτωση, θέλω τη γνώμη σου για εκείνους τους πιλότους που μας ψεκάζουν νηχθημερόν χωρίς διακριτικά και δεν ακούγεται κιχ!
      Υ.Γ.
      Διαβάζω ανελλιπώς την ιστοσελίδα σου και άξια όσα αποκαλύπτεις, αλλά μην ξεχνάς ότι η εμπάθεια βλάπτει πάντα την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Οπότε έσω νηφάλιος!
      Πέτρος

      Διαγραφή
    3. Πέτρο,
      έχω βρεθεί δίπλα σε υψηλόβαθμο στρατιωτικό μας, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε επικοινωνία με πιλότο τέτοιου ψεκαστικού αεροσκάφους. Ρωτούσε ποιος είναι, ποιας υπηρεσίας, τί είδους επιχείρηση φέρει εις πέρας...
      Και δεν πήρε φυσικά ουδεμίαν απάντηση.
      Ξέρουν οι ΕΔ καλά σε πληροφορώ, ότι αυτά είναι Νατοϊκά αεροπλάνα. Και το κάνουν τουμπεκί. Δεν επιχειρούν τίποτα.

      Διαγραφή
  15. τι κρίμα θεέ μου το παλληκάρι τόσο πόνο για άλλη μια φορά πως να τον αντέξουμε πόσα χαστούκια θα φάμε ακόμα και θα παραμένουμε σιωπηλοί είναι δυνατόν να φταίει η ομίχλη ? δεν πιστεύω τίποτα απο ότι λένε οι βρώμικοι στα κανάλια το παιδί μας το φάγανε και οι καταραμένοι το βουλώσανε
    αίσχος κτήνοι αίσχος ξεκουμπηστ΄γτε απο την Ελλάδα δεν σας θέλουμε είσαστε ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΕΦΙΆΛΤΕΣ

    ΑΝΤΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διηνέκη εσύ που το πρωί γράφεις "έριξαν στο ψαχνό οι τούρκοι" και το βράδυ "με ηλεκτρονικό πόλεμο το κατέρριψαν" μη κάνεις υποδείξεις για μαλακείες. Ο επιζών πιλότος δεν έχει καμία HΘΙΚH υποχρέωση να ανέχεται να του παραποιούν προδοτικά τις αναφορές αν συνέβη κάτι τέτοιο που μάλλον δεν συνέβη. Εάν συμβεί ποτέ, και φυσικά αν το κρίνει ηθικά σωστό, έχει τη δυνατότητα να βγει στα μήντια και να τους ξεβρακώσει όλους. Κι ας τελειώσει την επόμενη μέρα η καριέρα του. Η ένστολη μαφία κάπως έτσι τους κρατάει όλους από τ' αρχίδια. Σε λίγο θα αποκρύπτουν και δολοφονίες πολιτών. Πχ από τούρκους καταδρομείς. Σαν ληστείες ή ατυχήματα θα τα περιγράφουν επισήμως στα μήντια οι σιχαμένοι.

    Δεν νοείται ήρωας που υπακούει σε προδότες. Tέλος. ΄Hρωες ήταν αυτοί που αρνήθηκαν να ξεσκατώνουν τα λάθρο. ΄Ηρωας ήταν ο αστυνομικός που αρνήθηκε την ταυτότητα του αντιχρίστου. Ήρωας θα είναι ο μελλοντικός που θα κρεμάσει ανάποδα στην B' Eλληνική Eπανάσταση όλες τις ένστολες ποδίτσες που δήθεν παίρνουν διαταγές από τον Καμμένο και όλους όσους χαμηλόβαθμους ταχθούν με τις ποδίτσες και με το ΝΑΤΟ για να σώσουν τα σαπισμένα τομάρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "έριξαν στο ψαχνό οι τούρκοι" δεν είναι άποψη του Διηνέκη, αλλά τίτλος ανάρτησης του "Ίχνος" στην οποία παρέπεμψε ο Διηνέκης. Εγώ είμαι αυτός που μίλησε αμέσως για πύραυλο από τουρκικό σκάφος.

      Πιο πάνω εξηγώ κάποια πράγματα για την ηθική διάσταση του θέματος, είτε η κατάρριψη ήταν (που δεν ήταν τελικά) από πύραυλο είτε από μπλοκάρισμα των μετρητών ύψους και άλλων οργάνων από KORAL [17:48]

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ
      ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΜΑΣ
      ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ .ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

      Διαγραφή
    3. Κάποιο πρόβλημα έχεις με την πάρτη μου, αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου. Σού απήντησε ο Κώστας στο "13 Απριλίου, 2018 20:24".

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ με τη τοποθέτηση σου για την προδοτική ανοχή στο στράτευμα, Ανώνυμε!
      Λίγη ψυχραιμία μόνο, να μην κάνουμε προσωπικές επιθέσεις μόνο!
      Πέτρος

      Διαγραφή