«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Στο στόχαστρο της MIT η Σούδα


ΑΥΤΟ, ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΜΜΕ...!!!

 
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Δεν θα ήταν είδηση η αποκάλυψη του ενδιαφέροντος των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας για το τι συμβαίνει στον ελλαδικό χώρο. Ούτε αποτελεί δημοσιογραφική αποκάλυψη η πληροφορία ότι Τούρκοι πράκτορες επιχειρούν στα ελληνικά νησιά και στην ελληνική ενδοχώρα. Όλα αυτά είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης που διερευνά το zougla.gr έχει να κάνει με μία πρωτοτυπία.
Ανώτατες πηγές των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας φέρονται να έχουν εντοπίσει πυρήνα της τουρκικής ΜΙΤ μέσα στον μυχό του κόλπου της Σούδας, κάτω από τη μύτη της αμερικανικής βάσης και με βιτρίνα ένα αθώο ναυτιλιακό γραφείο μερικών τετραγωνικών μέτρων και μάλιστα ρουμανικής προέλευσης.

Το ναυτιλιακό αυτό γραφείο με έδρα την Ρουμανία διαθέτει δύο βιτρίνες. Αυτήν του μεγαλομετόχου, τουρκικής καταγωγής, και αυτή του Έλληνα συνεργάτη του. Πώς εμπλέκεται η Ρουμανία; Η εξήγηση είναι απλή. Σύμφωνα με μία ξεχασμένη διάταξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν μία εταιρεία κράτους-μέλους δηλώσει έδρα τη Ρουμανία ή άλλη χώρα της Ε.Ε. τελευταίας εσοδείας, δηλαδή από την ανατολική Ευρώπη, απολαμβάνει επιδότηση. Αυτή είναι η οικονομική εξήγηση.

Το ναυτιλιακό αυτό γραφείο δεν ασχολείται μόνο με τις καθημερινές ανάγκες του λιμανιού της Σούδας, αλλά και με συστήματα ασφαλείας. Μάλιστα, πάρα πολύ πρόσφατα, όταν το αεροπλανοφόρο «USS George Bush» έκανε τη μεγαλοπρεπή είσοδό του στον κόλπο της Σούδας, ο Έλληνας συμμέτοχος του ναυτιλιακού γραφείου ανέλαβε μία εργολαβία επί του αμερικανικού πολεμικού σκάφους που αφορούσε σε ζητήματα ασφαλείας. Όλα τα παραπάνω αναφέρονται για να σκιαγραφήσουν το πορτρέτο των ανθρώπων που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο ναυτιλιακό γραφείο.

Μέχρι στιγμής όλα καλά, διότι όσα έχουν αναφερθεί ισχύουν για όλα τα λιμάνια του κόσμου. Με μία διαφορά. Οι υπηρεσίες ασφαλείας εντόπισαν πως πίσω από το ναυτιλιακό γραφείο κρύβεται ο περίφημος «Λύκος». Το παρατσούκλι αυτό ανήκει σε ένα γνωστό στις υπηρεσίες -και όχι μόνο της Ελλάδας- στέλεχος της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, της γνωστής MIT.

Από τη στιγμή που οι ελληνικές υπηρεσίες εντόπισαν την αξονική τομογραφία της εν λόγω ναυτιλιακής εταιρείας, έθεσαν το προσωπικό της υπό συνεχή παρακολούθηση. Η επιλογή της Σούδας δεν είναι, βεβαίως, τυχαία. Εκεί υπάρχει ελληνική βάση του Πολεμικού Ναυτικού, αφού είναι ο δεύτερος τη τάξει ναύσταθμος στην Ελλάδα, η αμερικανική βάση, η ΝΑΤΟϊκή αεροπορική βάση στο γειτνιάζον αεροδρόμιο του Ακρωτηρίου. Επίσης, βρίσκεται σε απόσταση βολής από το Μάλεμε των Χανίων και το Καστέλι, όπου εδρεύουν μονάδες αιχμής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και σε απόσταση ελέγχου από το Ηράκλειο και τη βάση των Γουρνών.

Ο «Λύκος», του οποίου το πραγματικό όνομα κρατείται μυστικό, λαμβάνει διαταγές από ένα πρόσωπο που από τον Ιούλιο του 2016 είναι ο προσωπικός εκτελεστικός βραχίονας του Ταγίπ Ερντογάν. Από την ημέρα του πραξικοπήματος (15 Ιουλίου 2016) ο αρχηγός της τουρκικής ΜΙΤ είναι ο άμεσος εκτελεστής όλων των αποφάσεων που λαμβάνει το κονκλάβιο του συστήματος Ερντογάν.

Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και δείχνει το πώς επεκτείνεται στρατηγικά το ενδιαφέρον των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και ιδιαίτερα στην περιοχή που ελέγχει το Καρπάθιο και στο σημείο επαφής των ΑΟΖ της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου.

Υπό παρακολούθηση φορτηγό-πλοίο

Πριν από λίγες ημέρες κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας ένα εμπορικό πλοίο το οποίο προσέγγισε τους Μύλους της Κρήτης προκείμενου να προβεί σε εκφόρτωση προϊόντων. Το συγκεκριμένο εμπορικό σκάφος δεν είχε ποτέ στο παρελθόν καταπλεύσει σε ελληνικό λιμάνι. Είχε πλήρωμα 12 άνδρες. Απέπλευσε έπειτα από τρεις ημέρες και έκτοτε παρακολουθείται στενά από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας.


(Το πλοίο που τέθηκε υπό παρακολούθηση)

Το πλοίο αυτό, η παρουσία του και το πλήρωμα, φέρεται να συνδέεται από τις παραπάνω Αρχές με τον πυρήνα του «Λύκου». Η παρουσία του προκάλεσε και το ενδιαφέρον των λιμενικών αρχών οι οποίες ζήτησαν τη βοήθεια των υπηρεσιών ασφαλείας. Είναι προφανές πως κάτι περίεργο συνέβαινε ώστε το Λιμενικό να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο, διότι η αντίδραση αυτή ήταν ανεξάρτητη από τη δραστηριότητα των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στο λιμάνι της Σούδας, η οποία έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό.

Το τουρκικό φορτηγό πλοίο απέπλευσε την Τετάρτη 11 Απριλίου.  

7 σχόλια:

  1. Λυσσαξαν οι αριστεροι και βγαζουν δηλητηριο.
    https://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/04/blog-post_699.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως ο αγαπητος Διηνεκης θα μπορουσε να μας εξειδικευσει το παρακατω; Ευχαριστω.

    https://www.youtube.com/watch?v=aHojZOElBo8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς τέτοια όπλα χρειάζεται η Ελλάς για να αντιμετωπίση την τουρκιά !

      Διαγραφή
  3. Ο διευθυντής του πολιτικού αερ/μιου της FRAPORT είναι ..."γερμανός" τουρκικής καταγωγής.

    Αυτό που εγω δεν βλέπω ειναι ο ισχυρισμός της "ΖΟΥΓΚΛΑΣ" πως όλα αυτα είναι εν γνώσει των ελληνικών μυστικών υπηρεσίων και πως "κάτι κάνουν". ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ καί όσο για την δήθεν παρακολούθηση του πλοίου αυτή αφορούσε μόνον το περιεχόμενο του φορτίου του και όχι τις επαφές που πραγματοποίσαν μέλη του πληρώματος κατα την διάρκεια της παρουσίας τους. (Αφού εξασφάλισε η αστυνομία πως δεν αφορούσε ναρκωτικά εχασε κάθε ενδιαφέρον)

    Η ΕΥΠ στα Χανιά έχει αγγίξει πρωτοφανή στάδια σήψης, αδιαφορίας, ανικανότητος και το σύνολο του μονίμου προσωπικού της άνετα μπορεί να διεκδικήσει επίδομα ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στο Ηράκλειο ενώ δεν όλοι τόσο κρετίνοι ασχολούνται μόνον με τα εσωτερικά δλδ πώς θα βοηθ'ήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και πως θα ρουφιανέψουν άλλους.
    Σε παρόμοια χάλια βρίσκετα και η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό.

    Εαν υπάρχουν ακόμη Έλληνες που νομίζουν πως κάποιοι (στρατός, αστυνομία. κράτος γενικά) προσπαθει για την ασφάλεια τους με οργανωμένο και συνειδητό τρόπο μπορούν να το ξεχάσουν. Είμαστε μόνοι μας και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν οι πολλοί, τόσο πιο γρήγορα θα συνέλθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνον είναι άχρηστοι, αλλά κυνηγούν και τους ένθερμους πατριώτες από πάνω. Πολύ σωστά τα λες αγαπητέ μου περί ρουφιανέματος άλλων.

      Πάρε τον Ραχωβίτσα για παράδειγμα. Αντί να ασχολείται με τίποτα εγκληματίες εισβολείς ισλαμιστές παραδείγματος χάριν, έστειλε 5 τουρκαλβαναριά να χτυπήσουν Έλληνα πατριώτη έξω από το σπίτι του. Νύχτα και ΠΟΥΣΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
  4. Γιατί ειδικά στα Xανιά μαζεύτηκαν όλοι οι λιγότερο ικανοί; Eίναι κάποια τοπική κουλτούρα των ντόπιων που διαχέεται στα σώματα ασφαλείας; Στέλνονται εκεί από αλλού οι ανεπιθύμητοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή