«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εγκαινίασε τη Γέφυρα της Κριμαίας 19 χιλιομέτρων (!), οδηγώντας ένα φορτηγό!!! Δείτε όλη την τελετή έναρξης και τα διεθνή σποτ (3 βίντεο).





Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν εγκαινίασε επίσημα  την Γέφυρα της Κριμαίας. Ο αρχηγός του κράτους οδήγησε προσωπικά ένα φορτηγό τύπου ‘Καμάζ’ που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή  της γέφυρας.

Ο αυτοκινητόδρομος από το Κρασνοντάρ προς το στενό του Κερτς διήρκεσε 16 λεπτά.
Πριν από αυτό ο Πούτιν επισκέφθηκε το Κοινό Κέντρο Ελέγχου της Κυκλοφορίας.
Η γέφυρα ενώνει την Κριμαία με την περιοχή του Κρασνοντάρ και έχει μήκος 19 χιλιόμετρα, που την καθιστά την πρώτη στην Ευρώπη, ξεπερνώντας την περίφημη γέφυρα «Βάσκο ντε Γκάμα» (17,2 χλμ)  στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισσαβόνα.
 Το έργο κόστισε 6,9 δις ρούβλια. Η δυναμικότητα της εγκατάστασης θα είναι 40 χιλιάδες αυτοκίνητα και 47 αμαξοστοιχίες  προς τις δύο κατευθύνσεις, 14 εκατομμύρια επιβάτες και 13 εκατομμύρια τόνους φορτίου  ετησίως.
Ο αυτοκινητόδρομος θα ανοίξει στις 16 Μαΐου, έξι μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Η μέγιστη ταχύτητα θα είναι 90 χλμ/ώρα. Ο διάδρομος των αμαξοστοιχιών θα ανοίξει το 2019.
(Στοιχεία από epicenter.bg)
--
The Hellenic Information Team
               
  Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το  © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος


πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο



Putin attends Crimean Bridge opening ceremony

 

Putin drives truck across newly-opened Crimean bridge

 

What we know about the 19km Crimea bridge

22 σχόλια:

  1. Τεταρτη,16-5-2018 -
    Ρωσικά πολεμικά πλοία με πυραύλους Kalibr στέλνει ο Πούτιν στη Μεσόγειο
    ---
    Ρωσικά πολεμικά πλοία, εξοπλισμένα με πυραύλους κρουζ Kalibr, θα πραγματοποιούν περιπολίες κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους στην Μεσόγειο, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά την έναρξη της σύσκεψης που είχε στο Σότσι με την στρατιωτική ηγεσία και την ηγεσία της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας.
    «Κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους έχουν προγραμματισθεί 120 αποστολές πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων και, σε σχέση με την υπάρχουσα απειλή επιθέσεων των διεθνών τρομοκρατών στην Συρία και την Μεσόγειο, τα πλοία μας που είναι εξοπλισμένα με πυραύλους κρουζ Kalibr θα πραγματοποιούν μόνιμα περιπολίες», δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους.
    Ο κ. Πούτιν, αναφερόμενος στην δραστηριότητα του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια τα ζητήματα που αναλαμβάνει να επιλύσει το Π.Ν. της Ρωσίας αυξήθηκαν, ενώ διευρύνθηκε γεωγραφικά η παρουσία του - στην Μεσόγειο , στον Βόρειο Ατλαντικό αλλά και στις θάλασσες της Ασίας και του Ειρηνικού. Εξήρε παράλληλα την άψογη και μελετημένη δράση των πληρωμάτων των πολεμικών πλοίων και υποβρυχίων κατά την διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Συρία, επισημαίνοντας ότι «τα πλήγματα με πυραύλους κρουζ και η αποτελεσματικότητα της αεροπορίας του πολεμικού ναυτικού προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές σε μονάδες και υποδομές των «τρομοκρατών».
    Ο πρόεδρος της Ρωσίας υπογράμμισε ότι «είναι αναγκαίο να ενισχυθούν οι ναυτικές στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις, να αναβαθμισθεί ο ρόλος του πολεμικού στόλου, ώστε να αποτελεί εγγύηση για την πυρηνική αποτροπή», ενώ ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον συντονισμό δράσης του πολεμικού στόλου με τις στρατιωτικές διαστημικές δυνάμεις και άλλα τμήματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
    Διαβεβαίωσε τέλος ότι το κράτος θα συνεχίσει να εξοπλίζει το ρωσικό πολεμικό ναυτικό με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα όπλων, τηλεπικοινωνιών και κατασκοπείας και στόχευσης στο πλαίσιο του κρατικού εξοπλιστικού προγράμματος.
    Οι πύραυλοι Kalibr
    Οι πύραυλοι Kalibr έχουν βεληνεκές 2.500 χιλιομέτρων . Με παρόμοιους πυραύλους είναι εξοπλισμένα ρωσικά υποβρύχια, φρεγάτες και άλλα πολεμικά σκάφη του ρωσικού πολεμικού ναυτικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι* τα ευχαριστήθηκα τα πρόσφατα σχόλιά σου στου Εργ. Δικό σου μπλογκ έπρεπε να έχεις... να βαράς τους διπλοπρόσωπους και τους χαμαιλέοντες. Tην καλύτερη μπάλα την παίζεις όταν υπάρχει συναίσθημα μου φαίνεται. Τα συναισθήματα της ισχύος... που λέει κι ο Tony Robbins. Live with passion.

    *mnk
    (κοντά έπεσα που σε λέω μαράκι;)

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Γιώργο
    Κοντά έπεσες. Μαρία με λένε, το έχω γράψει επανειλημμένως, εδώ και μιά δεκαετία τουλάχιστον.
    Μαρία, Μαράκι, Μαρούλα, Μάρω, Μαριώ, Μαρίκα, Μαρουλιώ... όλα δικά μου είναι.
    Είχα μπλογκ. Πέντε... κατά καιρούς. Κουράστηκα. Βαρέθηκα. Τώρα προτιμώ ν' ανάβω φυτίλια σε ξένα χωράφια.
    Ναι,ναι... άμα μου κάνει κλικ και στρίψει η βίδα, έχω οίστρο, κελαϊδάω. Συνήθως βαριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή mnk συμφωνώ και εγώ με τον Γιώργο...είσαι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, είσαι θεά και η πραγματική ντίβα...μακάρι να είχαμε και άλλες σαν εσένα.Η απάντηση σου εκεί...μεγαλειώδεις.

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι που κάποιοι συμφωνούν. Συνήθως με πιάνει ένα αίσθημα ματαιότητος (εκ των υστέρων). Τι κάθομαι και γράφω; ποιός ασχολείται; Μ' ενοχλεί και το ότι μερικές φορές χρησιμοποιώ σκληρή γλώσσα, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να καυτηριάζονται, ρε γμτ μου...

      [Αετέ, μην μου παραφουσκώνεις το ΕΓΩ, καραδοκεί ο κάλαμος. ;)]

      Διαγραφή
  4. Διηνέκη,

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;

    Σε χάσαμε από τα σχόλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είμαι κι εγώ Κώστα.
      Θαυμάζω την πρόοδο των Ρώσων (και άλλων εθνών) και κλαίω για τα χάλια τής Ψωροκώσταινας και των λοβοτομημένων κατοίκων της...

      Διαγραφή
    2. Πάντως, δεν έχω χάσει ακόμα την αισιοδοξία μου.
      Κράτα κι εσύ Γερά!

      Διαγραφή
    3. https://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/05/blog-post_37.html

      Διαγραφή
    4. Έλα ρε μεγάλε!!!
      Λοχίας Σόντερς δικέ μου...
      Σωστοί, ψύχραιμοι,ικανοί άντρες και χωρίς ίχνος ναρκισσισμού.
      Παλιά έδιναν κάποια σωστά πρότυπα.
      Σόντερς: παράδειγμα για μένα για σένα για όλους μας.

      Διαγραφή
    5. Τα της Ευαγγελίας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
      Γι αυτό και σχολίασα.

      Διαγραφή
    6. Όπως τα λες.
      Χωρίς ίχνος ναρκισσισμού.

      Διαγραφή
  5. Ο πουτιν εδωσε εντολη για μαζικη παραγωγη πυραυλων S-500..!!!
    Επισης μεχρι τελους του 2018 θα εχει ενεργοποιησει ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΡΑΝΤΑΡ-ΥΠΕΡΟΠΛΟ που θα μπορει να ακτινοβολει
    ισχυρα εστιασμενες ενεργειακες δεσμες φωτος σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΚΑΡΙΑΙΑ...!!!!
    * ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑΤΟ
    https://uploads.disquscdn.com/images/3cd8714e044de201cf8aa249ba869e7b031202e38af6b5bc92193ab21cca1aeb.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...και η απαντηση
    https://uploads.disquscdn.com/images/0f4ea6764ebbf0d1160d83d2488df2d5fec40afd837a5dbad897c3598cdd2e63.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο την γεφυρα της κριμαιας θα κατευθυνθουν τα ρωσικα στρατευματα και θα περασουν απο την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018
    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ BLUE BEAM ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΕΙ..!!!
    -----
    Το Πολεμικό Ναυτικό έχει καταφέρει να δημιουργήσει την τεχνολογία για να πραγματοποιήσει τη λειτουργία του Blue Beam.

    Αποκάλυψη καθώς και παράξενο φαινόμενο του καιρού που μετατρέπει το λευκό χιόνι σε ένα μυστηριώδες πορτοκαλί! Τι το προκαλεί άραγε αυτό; (Βίντεο)

    Επίσης, μυστηριώδη βροντήματα στα σπίτια σε όλη την επαρχία του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια.

    Οι πόλεις γύρω από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία ανέφεραν όλοι το περίεργο φαινόμενο του πορτοκαλιού χιονιού, τα βίντεο των οποίων έχουν διαδοθεί πολύ γρήγορα σε ευρύ κοινό.

    Οι τουριστικοί προορισμοί, συμπεριλαμβανομένων των χιονοδρομικών θέσεων, καλύπτονται από το πορτοκαλί χιόνι, το οποίο έχει μετατρέψει τα χιονισμένα βουνά σε αμμόλοφους.

    Αρκετοί μάρτυρες συνέκριναν τη σκηνή με ένα «αποκαλυπτικό σενάριο» ή κάτι που μοιάζει με την επιφάνεια του Άρη.

    Οι επιστήμονες κατηγόρησαν την απόκοσμη απόχρωση του χιονιού, η οποία κυμαινόταν από ανοιχτό κίτρινο έως έντονο πορτοκαλί και καφέ, σε μείγμα άμμου και γύρης.
    Εμπειρογνώμονες από το Κέντρο Υδρομετεωρολογίας και Παρακολούθησης του Σότσι των Μαύρων και Αζοφικών Θάλασσων στάλθηκαν για να εξετάσουν το περίεργο θέαμα.
    Ένας εκπρόσωπος του κέντρου δήλωσε ότι η αιτία του φαινομένου ήταν πιθανόν, οι άνεμοι που φέρουν άμμο από τη Σαχάρα, η οποία στη συνέχεια έπεσε σαν βροχή.
    Πολύ παράξενα φαινόμενα, υπήρχε ένα «χωρισμένο ηλιοβασίλεμα» στον ουρανό πάνω από την πόλη Kelowna του Καναδά. Ο ουρανός χωρίστηκε σε δύο, μια γκρίζα και μια έγχρωμη πλευρά. Και αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο άφησε μαγεμένους τους τοπικούς παρατηρητές και τους φωτογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Πουτιν εχει προνοησει οταν ξεκινησει
    η λειτουργεια των τρενων στην γεγυρα της Κριμαιας να μεταφερει ΚΑΙ....
    ΚΙΝΗΤΟΥΣ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΠΥΡΑΥΛΟΥΣ
    ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΤΕΛΘ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ...
    ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ S-500...
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.
    ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ»: Το υποβρύχιο «υπερόπλο» drone του Πούτιν...!!!
    -------

    15:45 Σάββατο, 19 Μαίου 2018

    Πηγή: REUTERS/Maxim Shemetov

    Η Ρωσία ετοιμάζει ένα υποβρύχιο drone, το οποίο θα μπορεί να «κουβαλάει» πυρηνικές κεφαλές μεγατόνων και θα είναι ικανό να πλήξει τα λιμάνια της Δύσης.
    Ο πρόεδρος της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ανακοινώσει με ενθουσιασμό τα σχέδια για ένα υποβρύχιο drone τον Μάρτιο στο πλαίσιο ομιλίας του, στην οποία έκανε λόγο για μία σειρά νέων πυρηνικών όπλων, τα οποία θα είναι «άτρωτα».
    Το νέο υπερόπλο της Ρωσίας με την ονομασία «Ποσειδών», θα φέρει πυρηνικές κεφαλές ισχύος δύο μεγατόνων, θα κινείται με 70 κόμβους και υπολογίζεται ότι είναι σε θέση να προκαλέσει τσουνάμι 100 μέτρων..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι ΗΠΑ στέλνουν στόλο για να αποσοβήσουν ελληνοτουρκική κρίση – Πολεμική δράση αναλαμβάνουν οι Αμερικανοί...!!!!
    Δημοσίευση: 20 Μάϊου 2018, 12:54 μμ
    ------

    - Πολεμική δράση αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ πλέον εναντίον του Ερντογάν και των πραγματικών σχεδίων του, εφόσον ο ίδιος συνεχίσει στην ίδια ρότα, για την πρόκληση ελληνοτουρκικής πολεμικής κρίσης στο Αιγαίο και την Κύπρο τις επόμενες ημέρες.
    Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «σημερινή» οι Αμερικανοί έρχονται με « άγριες διαθέσεις» πλέον στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου, προκειμένου να απαγορέψουν δια ροπάλου…. την ενδεχόμενη « πολεμική κρίση» μεταξύ Τουρκίας, Ελλάδας και Κύπρου, με φόντο τους υδρογονάνθρακες και τον ενεργειακό πλούτο της περιοχής…τον οποίο οι Τούρκοι ορέγονται.
    Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της εφημερίδας «Σημερινής» της Κυριακής, η έντονη παρουσία σκαφών του αμερικανικού πολεμικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο, πέραν από τον «έλεγχο» των εξελίξεων στην μεσανατολική κρίση και στη Συρία, συνδέεται, άμεσα, και με την πρόθεση της Ουάσιγκτον να εκτονώσει το κλίμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Άγκυρα και στην Αθήνα, που, εξαιτίας της τουρκικής επιθετικότητας, έχει αυξηθεί επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα.

    Το κύριο ρόλο σε αυτή την δράση έχει αναλάβει το αεροπλανοφόρο USS HARRY TRUMAN αλλά και τα αντιτορπιλικά με σύστημα AEGIS που γυροφέρνουν εντός της κυπριακής ΑΟΖ, τα αεροσκάφη τους πετούν στο κυπριακό FIR και νοτίως του Καστελόριζου, όπου εστιάζονται και οι κύριες τουρκικές διεκδικήσεις.

    Κύριος σκοπός είναι η διακοπή των προκλήσεων των Τούρκων στην περιοχή ερευνών της Exxon στο Οικόπεδο 10, αλλά και οι αμερικανικές πληροφορίες για ενδεχόμενη κάθοδο τις επόμενες ημέρες του πλωτού τουρκικού τρυπανιού εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

    Ο Ερντογάν δείχνει πως κάτι φοβάται και προετοιμάζεται. Είναι οι αλλαγές συνόρων που έρχονται; Τα ανοιχτά μέτωπα που έχει; Η απομάκρυνση από τη Δύση; Iσως ένας συνδιασμός όλων αυτών!
    Η Ανατολική Μεσόγειο και τα νότια Βαλκάνια μπορούν πράγματι να γίνουν σύντομα ένα νέο φυτώριο πολέμου όπου οι κύριες αντιμαχόμενες πλευρές θα είναι η Ελλάδα και η Τουρκία με άμεση ή έμμεση συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ισραήλ, της Κύπρου, της Αιγύπτου , του ΝΑΤΟ και μια σειρά από χώρες της ΕΕ και άλλες περιφερειακές δυνάμεις.

    Η κατάσταση είναι τόσο ανησυχητική που οι πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι των δύο χωρών άρχισαν να μιλάνε για πιθανή πολεμική κινητοποίηση, αναφέρει ρωσικό άρθρο.

    Αυτές οι διαθέσεις αναζωπυρώνονται από το γεγονός ότι το τουρκικό ναυτικό υλοποιεί ναυτικές ασκήσεις με πυρά στο Αιγαίο δεσμεύοντας ολόκληρες περιοχές για μεγάλο χρονικό διάστημα .

    Το ελληνικό υπουργείο Άμυνας πιστεύει ότι η τουρκική πλευρά έχει επιλέξει τον χρόνο και τον τόπο για να κορυφώσει τις προκλήσεις της με συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις.

    Η Μόσχα δίνει «στεγνά» την Άγκυρα: Κάνουν λόγο για εμπλοκή τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων – «Τουρκική ανάμειξη στις εκρήξεις στη Χάμα της Συρίας»
    «Κλείδωσε» η κυβερνητική συμμαχία Πέντε Αστέρων-Λέγκας του Βορρά – Αλλάζουν όλα στην Ευρώπη – «Ηλεκτροσοκ» στις Βρυξέλλες
    Ευρωπαϊκά «πυρά» κατά Ερντογάν – Τον ξεσκεπάζουν: Οι Τούρκοι «αλώνουν» τα Βαλκάνια βάσει σχεδίου – Εγκυρα ινστιτούτα ομιλούν για ανάφλεξη στην περιοχή
    Οι ΗΠΑ στέλνουν στόλο για να αποσοβήσουν ελληνοτουρκική κρίση – Πολεμική δράση αναλαμβάνουν οι Αμερικανοί
    Τελεσίγραφο Αποστολάκη σε Χ. Ακάρ – Το προκλητικό αίτημα από τον Τούρκο Αρχηγό – «Πληρωμένη» απάντηση από τον Ελληνα ΟΥΚά
    Το διακύβευμα των ΗΠΑ σε όλα αυτά είναι το μπλοκάρισμα του ρωσο-τουρκικού αγωγού «Turk Stream» ο οποίος θα προμηθεύει τις χώρες της νότιας Ευρώπης και αφορά σαφώς τα τεράστια συμφέροντα της ίδιας της Ρωσίας .
    Αυτό δείχνει την μεγάλη επιθυμία των Αμερικανών να «σπάσουν» το μονοπώλιο του ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, με την εξόρυξη, παραγωγή και μεταφορά ενεργειακών πόρων, ελέγχοντας ολόκληρη την ροή προμήθειας φυσικού αερίου στην ΕΕ.
    ☆☆ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΟΡΓΑΝΑ"
    ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗΝ
    ΜΕΣΟΓΕΙΟ☆☆...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
    Το DNA συνδέεται με το Σύμπαν χωροχρονικά και ανταλλασει πληροφοριες
    ☆☆☆☆
    Πρόσφατη Ρωσική επιστημονική έρευνα, με αντικείμενο το ανθρώπινο DNA,
    αποδεικνύει ότι αυτό είναι «ολογραφικός» υπολογιστής, συνδεδεμένος μάλιστα με το Σύμπαν, έξω από τις χωροχρονικές διαστάσεις!!!!

    Αυτό, όπως είναι φυσικό, εξηγεί δυσεξήγητα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η τηλεπάθεια, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτοθεραπεία, η θεραπεία με μεθόδους
    ενεργειακής (ηλεκτρομαγνητικής) επίδρασης, η επήρεια του μυαλού στο περιβάλλον κ.α.
    Η δυτική γενετική επιστήμη θεωρεί ότι μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες και έτσι να κατευθύνει τις λειτουργίες των κυττάρων, βάσει του πυρηνικού κώδικα που διαθέτει, ενώ το άλλο 90%, που το βλέπουν «σιωπηλό» το ονομάζουν junk(σκουπιδό)-DNA. Τώρα όμως έρχεται o Ρώσος Βιοφυσικός και Μοριακός Βιολόγος Pjotr Garjajev με την ομάδα του και αποδεικνύει ότι αυτό ακριβώς το θεωρούμενο άχρηστο γενετικό υλικό λειτουργεί σαν ολογραφικός υπολογιστής, ενώ το ενεργό μικρό κομμάτι του είναι απλά ο μηχανικός του βραχίονας!!
    Επίσης οι Ρώσοι ερευνητές απέδειξαν ότι αυτό το DNA δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την δομή και την λειτουργία του σώματός μας, αλλά αποτελεί την αποθήκη όλων των πληροφοριών που εκ γενετής φέρουμε και επιπλέον επικοινωνεί και ανταλάσσει συνεχώς πληροφορίες με όλο το Σύμπαν!
    Το πιό καταπληκτικό όμως είναι ότι κατάφεραν να κατανοήσουν τη γλώσσα προγραμματισμού του, που μάλιστα μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη γλώσσα και έτσι τώρα έχουν την δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του με την εισαγωγή νέων πληροφοριών, μέσω συχνοτήτων με την εφαρμογή κατάλληλα διαμορφωμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων.!!!!
    -->
    Εκεί ακριβώς βασίζονται και τα πολλές φορές θαυματουργά αποτελέσματα των θεραπειών με την μέθοδο του βιοσυντονισμού, όπου οι Ρώσοι έχουν κάνει τεράστια πρόοδο, ανατρέποντας μάλιστα τα έως τώρα δεδομένα παγκοσμίως, αφού εφαρμόζοντας ανάλογα προγράμματα θεραπείας, ακόμη και με φορητές συσκευές βιοσυντονισμού, επιτυγχάνουν αποτελέσματα που πλησιάζουν το 100% και για ανίατα, ακόμη, νοσήματα κατά τη συμβατική επιστήμη...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή