«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Στην Γερμανία θα πήγαινε να έβρισκε ο καθένας το γκέττο του. Στην Μόρια της Λέσβου όμως, αποτελούν ένα ετερόκλητο πλήθος που άρχισε να αλληλοσφάζεται... Φήμες για 4 νεκρούς...



Eίναι από τα επεισόδια που καταγράφηκαν εχθές στην Μόρια και ανέφεραν 6 τραυματίες. Την είδηση την μεταφέραμε από το losvosnew.gr αλλά τώρα έρχονται αραβικά μέσα να δώσουν άλλη διάσταση… Μεταφέρουμε:
Μια ομάδα ισλαμιστών από Ιράκ. Συρία, Αφγανιστάν επιτέθηκαν σε κούρδους εισβάλοντας σε καταυλισμό προσφύγων στο νησί της Μυτιλήνης στην Ελλάδα και σκότωσαν 4 ενώ τραυμάτισαν πάνω από 20. Πολυάριθμοι ακτιβιστές κούρδοι ανάρτησαν vidéos και φωτό από ομάδες μασκοφόρων ιαρακινών και σύριων που μιλούσαν αραβικά και κράδαιναν μαχαίρια blanches, απειλώντας τους Κούρδους ενώ νεαροί άνδρες αιμορραγούσαν. Στα βίντεο κουκουλοφόροι με λοστούς ξύλα και ενδεχομένως μαχαίρια επιτίθονται και ακούγονται κραυγές αλαλαγμοί γυναικών. Υπάρχουν ‘άτομα με πολτοποιημένο το κεφάλι γεμάτο αίματα αναίσθητοι στο έδαφος.

Το vidéo επιβεβαίωσε την απαγωγή ενός κούρδου που τον πήραν μαζί τους και μετά από λίγο ακούγεται ξυλοδαρμός και κραυγές πόνου του θύματος.
Ο Abu Rouni, από το εσωτερικού του καταυλισμού δήλωσε ότι οι άραβες τζιχαντιστές τους επιτέθηκαν καλώντας τους αθέους και κατηγορώντας τους γιατί δε νηστεύουν τώρα που είναι Ραμαζάνι. Οι επιτιθέμενοι ομοίως τους κατηγόρησαν ότι είναι αποσχιστές.
Άλλα αραβικά μέσα μιλούν για επεισόδια μεταξύ αράβων και κούρδων με το θάνατο 4 κούρδων. »
ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Σύριοι κι ιρακινοί άραβες ισλαμιστές σκοτώνουν 4 κούρδους μετανάστες και τραυματίζουν δεκάδες αναφέρει το κουρδικό πρακτορείο rudaw σήμερα. Αν κι έχουν περάσει πολλές ώρες από την επίθεση καταγγέλει το οι ελληνικές αρχές δεν εμφανίζονται σε βίντεο για να επιβάλουν την τάξη κάτι που δημιουργεί ερωτηματικά. Επιτέθηκαν στους κούρδους μετανάστες με σιδερολοστούς και τραυμάτισαν σοβαρά δεκάδες προσθέτει το rudaw.
Και το kurdistan24 μιλάει για 4 νεκρούς και κατηγορεί την ελληνική αστυνομία για τη σιωπή της και τη μην παρέμβασή της στα επεισόδια κάτι που κάνουν από χθες το βράδυ και κούρδοι ακτιβιστές.


stoxos.gr


Οι χθεσινές συμπλοκές ανάμεσα σε Άραβες και Κούρδους αιτούντες άσυλο στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο οδήγησαν στην όξυνση της κατάστασης που επικρατεί στον καταυλισμό.
Η φημολογία για τρεις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών που μάλιστα δημοσιοποιείται και απο ιστοσελίδες (επίσημες ή όχι) διαψεύδεται απο τις Αρχές.


Οδήγησε όμως στην άτακτη φυγή Κούρδων αιτούντων άσυλο.
Ήδη, περίπου 120 από αυτούς, κυρίως οικογένειες με παιδιά, έχουν οδηγηθεί στον καταυλισμό του ΠΙΚΠΑ που διαχειρίζεται η οργάνωση Αλληλεγγύη Λέσβου, ενώ περισσότεροι από 300 έφυγαν το πρωί από τη Μόρια πορευομενοι προς την πόλη.



Στο ύψος του δημοτικού καταυλισμού του Καρά Τεπέ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με φραγμούς εμπόδισαν την είσοδό τους στην πόλη.



Οι αλλοδαποί με τη σειρά τους απέκλεισαν την είσοδο στη Μυτιλήνη από τα βόρεια, ζητώντας την άμεση αναχώρησή τους απο το νησί για λόγους ασφαλείας.
Η αστυνομία διοχετεύει την κίνηση από την ανατολική Λέσβο προς την πόλη μέσω παρακαμπτηριων οδών, ενώ συνεχίζει να απαγορεύει την κίνηση αλλοδαπών προς την πόλη της Μυτιλήνης.



Περίπου 300 πρόσφυγες από την Συρία και το Ιράκ έχουν εγκαταλείψει τον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας μετά τα χθεσινά επεισόδια και πραγματοποιούν αυτήν την ώρα πορεία προς την πόλη της Μυτιλήνης, αναζητώντας καταφύγιο.
Το πλήθος, που αποτελείται κυρίως από γυναικόπαιδα, διαμαρτύρεται για τον πολύμηνο εγκλεισμό τους στο κέντρο της Μόριας και για τα επεισόδια που την Παρασκευή κατέληξαν στον τραυματισμό τουλάχιστον έξι ανθρώπων.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ανακόψει την πορεία και καλούν τους πρόσφυγες να επιστρέψουν στον καταυλισμό.
Το πλήθος αντιτείνει ότι φοβάται μετά τα επεισόδια και ορισμένοι δηλώνουν πως αν δεν τους αφήσουν να βρουν καταφύγιο στην πόλη της Μυτιλήνης θα διανυκτερεύσουν στην ύπαιθρο.
Αρκετοί από τους συγκεντρωμένους μεταφέρουν αποσκευές.
Εν τω μεταξύ, περίπου 40 άτομα πραγματοποιούν συγκέντρωση στο κέντρο της πρωτεύουσας του νησιού.
thecaller.gr



πηγή: Κατοχικά Νέα (εδώ και εδώ)


3 σχόλια:

  1. βρε μπελάς που μας βρήκε να θέλουν να κάνουν κατάληψη το νησί μας θα αρχίσουν να ορμάν σε στάνες και μαντριά και θα πάρει ο κόσμος τα όπλα, πόσες ψυχές θα πάρεις ακόμα στον λαιμό σου σιχαμερό φίδι με τους φίλους σου τις υπόλοιπες κόμπρες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείτε τον τσίπρα και τη συμμορία του (τους άλλους 299+τον ΠΔ);..🙂

      Διαγραφή
  2. Τα καλά ακόμα δεν άρχισαν....αυτά είναι απλά τα προεόρτια.Έχω την εντύπωση ότι ο βασικός οργανωτής των τυχαίων εξεγέρσεων στα νησιά του Αιγαίου, είναι οι Μ.Κ.Ο. δηλαδή η C.I.A. η MI6 και η Mossad, πάντα σε συνεργασία με την ελλαδική κυβέρνηση, τις ελλαδικές μυστικές υπηρεσίες, και την πολύ ευγενική αστυνομία! Εάν ήθελαν σε ένα μόνο βράδυ θα έμπαινε τέλος σε όλο αυτό....και μην νομίζεται ότι δεν έρχονται και στα ενδότερα.Ο στημένος ξεσηκωμός των λαθραίων..γιατί ΣΤΗΜΕΝΑ είναι όλα αυτά..κάποια στιγμή θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τότε θα δούμε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων...φόνους...βιασμούς, βιαιοπραγίες κάθε είδους, οι στάνες και τα μαντριά έχουν όλα δεχτεί επιθέσεις.Είναι μέχρι να πέσει το πρώτο κεφάλι...τότε όλα θα έρθουν στα ίσια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή