«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Νέες εικόνες από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς - Φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο - Απορρίφθηκε το τρίτο αίτημα αποφυλάκισής τους (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Σύμφωνα με νέα απόφαση του 2ου Πλημμελειοδικείου της Αδριανούπολης κατόπιν αιτήματος των Τούρκων συνηγόρων των 2 Ελλήνων στρατιωτικών, απορρίπτεται η αποφυλάκισή τους.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που απορρίπτεται σήμερα το αίτημα για αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Η σημερινή διαδικασία ενώπιον του τουρκικού δικαστηρίου κράτησε 1,5 ώρα, ενώ ήταν παρόντες και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην αίθουσα με κλούβα και φορώντας χειροπέδες.

Οι δικηγόροι τους υποστήριξαν για άλλη μία φορά ότι οι στρατιωτικοί πέρασαν κατά λάθος τα σύνορα της Τουρκίας και ζήτησαν την αποφυλάκισή τους.
Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε και πάλι τη συνέχιση της κράτησής τους, καθώς δεν διαθέτουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία και θεωρούνται ύποπτοι διαφυγής. Τη διαδικασία παρακολούθησε και η Ελληνίδα πρόξενος στην Αδριανούπολη, Σωτηρία Θεοχαρίδη. 











πηγή: enikos.gr
πηγή βίντεο: Iefimerida.gr

4 σχόλια:

  1. έχουν βασανιστεί, όποιος δεν το καταλαβαίνει πάτε το βίντεο καρέ καρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως αδυνάτισαν και οι 2. Ο πιό παχουλός είχε περιθώρια, ο αδύνατος όμως έχει γίνει σκελετός...
    Τον τουρκαλά που πιάσανε και τον άφησαν τα σαΐνια, έλεγε στις συνεντεύξεις ότι του έδιναν καλό φαγητό...
    Κάποιοι θέλουν .... άσε δεν το γράφω, γιατί με τα νεύρα που έχω θα ήταν "ακατάλληλο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΘ/ΓΟΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ !!!! ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός ξέρει τί τους κάνουν και πώς τους βασανίζουν και κυρίως τί τους ρίχνουν στο φαγητό, τα παιδιά βασανίζονται είναι εξαιρετικά χλωμοί, και στητοί κι αυτό λέει πολλά σήμερα υπάρχουν πολλά βασανιστήρια για να λες σε όλα αυτά που θέλουν αυτοί...

      Διαγραφή