«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τσιάρτας για την επίθεση σε Μπουτάρη: Μήπως είναι προδομένοι Έλληνες πατριώτες;

Σημείωση Διόδοτου: Παρά την ανάρτησή μας ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ... και τον γλαφυρό, πραγματικά συνταρακτικό λόγο που την διέπει, το ιστολόγιό μας ταυτίζεται εξ αρχής με την άποψη του κου Τσιάρτα. Πιστεύουμε ότι δεν ήταν στημένο το επεισόδιο και ότι απλά, Πόντιοι συμπολίτες μας εξαγριώθηκαν σιγά σιγά, αηδιάζοντας με την παρουσία του Μπουτάρη και την αναισθησία του στην απαίτησή τους να φύγει. Μήπως γι αυτό πήγε ο δήμαρχος τελικά εκεί;... Μήπως ήταν στημένο μόνο από την πλευρά του, κατόπιν εντολής των αφεντικών του;...



Οι ισχυρισμοί του ιστολογίου μας δεν είναι απλώς βάσιμοι, αλλά επιβεβαιώνονται με την ανάρτηση που θα σας παραπέμψουμε και στην οποία πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά, για να καταλάβετε τί ακριβώς είναι αυτό το βίντεο που θα δείτε, καθώς επίσης... να παρακολουθήσετε προσεκτικά το βίντεο μέχρι το τέλος του, όπου και επιβεβαιώνεται η άποψή μας.


Πατήστε εδώ


(στοιχεία αναρτήσεως: grothia.gr)

5 σχόλια:

  1. Πολλοί από εμάς τους απλούς ανθρώπους, καταλάβαμε τι ακριβώς συνέβη, πρώτα απ΄ όλα επέτυχαν τους σκοπούς τους.
    Άλλωστε είναι αριστοτέχνες στο είδος και στην δημιουργία τέτοιων καταστάσεων , βασιζόμενοι σε κάποιους θερμόαιμους η και όχι επέτυχαν δυο βασικούς σκοπούς αμαυρώσαν τις εκδηλώσεις και όλο το βάρος της «φήμης» έπεσε στον περίεργο αυτόν τύπο με τα φώτα της δημοσιότητας να υποστηρίζεται απ’ όλους τους ΜΜΕ, πολιτικάντηδες, και όλο το γνωστό συρφετό με κέρδος μόνο γι αυτούς, τα σωματεία αποδεδείχθηκαν ανέτοιμα και η προβοκάτσια τους αν και πρόχειρη επέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..τα σωματεία αποδεδείχθηκαν ανέτοιμα και η προβοκάτσια τους αν και πρόχειρη επέτυχε".

      Τί εννοείτε ακριβώς;

      Διαγραφή
  2. Εννοώ για τα ποντιακά σωματεία που για πρώτη φορά όλα μαζί ενώθηκαν στην συμμετοχή των εκδηλώσεων, και δεν προέβλεψαν την στημένη προβοκάτσια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στρατιωτης στο γενοκτονικο σχεδιο *αυτωνονε* κατα του του Λευκου ανθρωπου ειναι ο Μπουταρης. Ακριβως οπως ο Στεργιαδης στη Σμυρνη το 22.

    https://uploads.disquscdn.com/images/281947d47a4c2de8f04b6bcb2b6cd22dfdcbe7ac8ef305619206074303d3bf9d.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την προβοκάτσια έπρεπε να την είχαν μυριστεί οι διοργανωτές.
    Και δες τι είδα στον ύπνο μου, Κώστα.
    Είδα την εκδήλωση και κάποιον απ΄το μικρόφωνο να λέη τα εξής:
    " Αγαπητοί, εις την εκδήλωσίν μας βρίσκεται ο Δήμαρχος της πόλεως Μπουτάρης Ιωάννης
    ο οποίος θέλει να ζητήση συγγνώμην για όσα ανθελληνικά και υβριστικά έχει εκστομίση μέχρι στιγμής.
    Να του επιτρέψουμε να ζητήση συγγνώμη;"
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή