«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ένας φόβος που… συνεχίζει να φυλάει τα έρμα…

του Νεκτάριου Δαπέργολα Διδάκτορος Ιστορίας

σχόλιο Διόδοτου: Χρησιμοποιεί την σωστή γλώσσα ο κος καθηγητής, για αυτούς οι οποίοι βρέθηκαν στο πηδάλιο της διακυβέρνησης της χώρας μας κατόπιν της υψηλοτέρας μαγειρικής που επετεύχθη ποτέ από τον αρχαίο εχθρό...
 
Μία συνεχή διελκυστίνδα αναβολών, καθυστερήσεων, προτάσεων και αντιπροτάσεων βλέπουμε πάλι λοιπόν εδώ και 2 εβδομάδες γύρω από την προαναγγελθείσα συμφωνία με τους εκπροσώπους της Ψευτομακεδονίας, καθώς στην πράξη διαψεύστηκε το κατά κόρον λεγόμενο ότι αν η διαπραγμάτευση έφευγε από το επίπεδο υπουργών των Εξωτερικών και έφτανε πια σε επίπεδο πρωθυπουργών, αυτό θα σήμαινε ότι η τελική συμφωνία θα ήταν σχεδόν βέβαιη. Η συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ όμως πραγματοποιήθηκε και ήταν τόσο… επιτυχής, που το θέμα ξαναπήγε πάλι στους υπουργούς Εξωτερικών, για να μπούμε σε ένα νέο γαϊτανάκι δίχως τέλος. Στην πορεία βέβαια έπεσαν (κι εξακολουθούν να πέφτουν) και άλλα ονόματα στο τραπέζι, όχι μόνο το «Μακεδονία του Ήλιντεν» (που ο ούτως ή άλλος αγράμματος και ανιστόρητος ημέτερος πρωθυπουργίσκος παραλίγο να αποδεχθεί, ώσπου προφανώς κάποιοι τον ενημέρωσαν για την ακραία εθνικιστική κι αλυτρωτική σημειολογική του φόρτιση), αλλά και το «Σεβέρνα Μακεντόνια», καθώς και έτερα ακόμη. Έκπληξη ίσως για κάποιους όλη αυτή η καθυστέρηση, με όλες αυτές τις παλινωδίες και τις ατελείωτες «διαπραγματεύσεις». Για εμάς όμως όχι και τόσο.

Γνωρίζουμε βέβαια πολύ καλά ποιες είναι οι προσωπικές απόψεις του απατεώνα που παριστάνει τον ημέτερο πρωθυπουργό και ποιος ακριβώς είναι ο…πατριωτισμός τόσο του ίδιου όσο και όλης της κομπλεξικής αντίχριστης και μισελληνικής συμμορίας του. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά τόσο καλά, ώστε να μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι όχι μόνο άνευ ενδοιασμών, αλλά και με παράφορο ενθουσιασμό θα παρέδιδαν γη και ύδωρ στους σφετεριστές, εκχωρώντας και το όνομα «Μακεδονία» (σκέτο βεβαίως και χωρίς καν προσδιοριστικά) και οτιδήποτε άλλο θα ήθελαν οι προκλητικοί πλαστογράφοι γείτονες. Τι λοιπόν συγκρατεί αυτούς τους αδίστακτους προδότες (ενώ π.χ. βλέπουμε ότι τίποτε απολύτως δεν τους συγκρατεί στο να περνούν απανωτά μέσα στο Κιναιδοβούλιο της καταισχύνης όλα τα νεοταξίτικα νομοσχέδια θεσμοθέτησης της κάθε ανωμαλίας);

Είναι σαφές πως αυτό οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στη δυναμική και τη λαοπλημμύρα των δύο συλλαλητηρίων. Όσο κι αν αρνούνται πεισματικά να το ομολογήσουν, εκείνος ο πανικός τους δεν μπορεί να ξεχάστηκε. Και όσο και αν το παίζουν υπεράνω μέσα στη φασιστικά προκλητική τους οίηση, είναι αδύνατο να μην περνάει από το μυαλό τους τι μπορεί να συμβεί, αν τολμήσουν να κατεβάσουν στη Βουλή κάποια συμφωνία εσχάτης προδοσίας. Άλλωστε, και να ήθελε να το ξεχάσει ο σπιθαμιαίος αλητάκος που υποδύεται τον πρωθυπουργό, η νέα πρόσφατη ξεκάθαρη προειδοποίηση των Παμμακεδονικών τού το υπενθύμισε.

Υπάρχουν και αρκετοί όμως βέβαια που ίσως διαφωνήσουν με τα παραπάνω. Το ακούμε ήδη από κάποιους φίλους, που διατείνονται πως δεν υπάρχει φόβος, γιατί διαφορετικά θα είχαν σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση, θα είχαν εγκαταλείψει το όνομα «Μακεδονία» (έστω και και σύνθετο) και θα είχαν βρει ένα τρόπο να παγώσουν οριστικά το όλο θέμα. Θα τους απαντήσουμε ότι και αυτό μπορεί εντέλει να γίνει - και το ότι δεν έγινε μέχρι τώρα οφείλεται στο ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Γιατί είναι προφανές ότι, πέραν της ανθελληνικής του ψύχωσης, ο εσμός που παριστάνει την ελληνική κυβέρνηση έχει αναλάβει και κάποιες πολύ… συγκεκριμένες υποχρεώσεις απέναντι στα ξένα αφεντικά και δέχεται υπερατλαντικές, αλλά και γερμανικές πιέσεις για να φτάσει σε συμφωνία (για να μη μιλήσω πάλι δηλαδή για το ευρύτερο «συμβόλαιο θανάτου» που θεωρώ απολύτως σίγουρο πως εκτελούν αυτά τα προδοτικά όργανα στον τόπο μας). Περαιτέρω όμως έχει να παλέψει και με την αλαζονεία και τον εγγενή φασισμό του τρόπου σκέψης του, που δεν του επιτρέπουν να χωνέψει τόσο εύκολα ότι το… μέγα έργο (της καταστροφής και της κατεδάφισης) που επιτελεί, μπορεί να ανατραπεί ή να παρεμποδιστεί από τον… σκοταδιστή, εθνικόφρονα και χυδαίο λαουτζίκο. Δεν είναι απλό συνεπώς το να περάσουν στην εντελώς απέναντι όχθη της βαριάς ήττας - γιατί βαριά ήττα θα είναι γι’ αυτούς η μη συμφωνία, δεδομένου ότι μόνοι τους ανακίνησαν το ζήτημα εδώ και 8 μήνες, μετά από τόσα χρόνια ακινησίας, και επείγονται για το ξεπούλημά του. Το ότι όμως δεν το έχουν πράξει ακόμη και συνεχίζουν τόσους μήνες να τσαλαβουτούν μέσα στα θολά νερά του ποταμού, ευρισκόμενοι σε όλο αυτό το εργώδες κουβάρι των παλινωδιών, των καθυστερήσεων και των ατέρμονων διαλόγων, δείχνει μεν από τη μία ότι δεν θέλουν φυσικά και να παραιτηθούν από τα προδοτικά τους σχέδια, αλλά από την άλλη και ότι φοβούνται. Δεν πρέπει να έχουμε την παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό.

Ενδεικτικά λοιπόν όλα τα παραπάνω του πόση αξία μπορεί να έχει η λαϊκή αντίδραση (ακόμη και η ειρηνική, αρκεί να είναι μαζική, αποφασιστική και αρκούντως… απειλητική). Καταθλιπτικό βέβαια εν μέρει το συμπέρασμα, καθώς πιστοποιεί πόσες ευκαιρίες έχουμε χάσει μέχρι σήμερα ως λαός και πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα αν παρόμοιες, σκληρές και αποφασιστικές αντιδράσεις ευρείας συμμετοχής είχαν πραγματοποιηθεί και σε άλλα θέματα απέναντι στους φασιστοειδείς νεοταξίτες λύκους με την ψευτοπροοδευτική προβιά. Ευοίωνο κι ελπιδοφόρο ωστόσο κατά το υπόλοιπο μέρος, γιατί δείχνει πως έστω και την εσχάτη ώρα, έστω και για ένα μείζον θέμα εθνικό (μια που τα βαθύτερα πνευματικά τα έχουμε υποτιμήσει), έχει τεράστια σημασία η μαζική κι ανένδοτη αντίσταση. Δεν είναι αργά. Και ποιος ξέρει, ίσως πράγματι να μας σώσει τελικά όντως η Μακεδονία, όπως έλεγε κάποτε και ο Ίων Δραγούμης. Υπό την έννοια, προσθέτουμε εμείς, ότι μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα πραγματικής αντίστασης, να ξεπεράσει επιτέλους το σημείο βρασμού αυτής της γενικά παθητικής και τόσα πολλά ανεχόμενης κοινωνίας - και στη συνέχεια ίσως να τα φέρει έτσι ο Θεός που αυτή η αντίδραση να επεκταθεί και στα άλλα.

Ανεξάρτητα πάντως από τι θα γίνει μελλοντικά, επί του παρόντος θέματος (δηλαδή του προβλήματος με τα Σκόπια), είναι βέβαιο πως και το σημείο βρασμού έχει πλέον υπερκαλυφθεί και ο κόσμος είναι αποφασισμένος αυτό που έδειξε στα δύο μεγάλα συλλαλητήρια, να το συνεχίσει. Ας μη νομίζουν συνεπώς τα ανθρωποκνώδαλα της εξουσίας ότι με τερτίπια, καθυστερήσεις, κατενάτσιο και μπακαλίστικη κοπτοραπτική θα φέρουν έστω και πιο…light συμφωνία στο καθ’ ημάς Κυνοβούλιο. Ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους, όρος «ολίγον εσχάτη προδοσία» δεν υφίσταται ούτε σημασιολογικά, αλλά ούτε και νομικά. Καλό είναι λοιπόν να θυμούνται ότι τίποτε που να θυμίζει τη λέξη «Μακεδονία» (ούτε στα αγγλικά, ούτε στα ψευτομακεδονέζικα, ούτε στα…σουαχίλι) δεν θα γίνει αποδεκτό από κανένα μας. Αν το τολμήσουν, ας αρχίσουν να σχηματοποιούν λίγο πιο ολοκληρωμένα τη σκέψη που αποκλείεται να μην περνάει ενίοτε από τον εθνομηδενιστικό εγκέφαλό τους. Ότι δηλαδή η επόμενη μεγάλη λαοσύναξη που θα γίνει, θα είναι πρωτοφανώς κοσμοϊστορική. Και τέτοια οφείλει να είναι, κόντρα στη «λογική» των νέων συλλαλητηρίων που έχουν εξαγγελθεί (ειλικρινά θεωρώ μέγα - για να μην πω ύποπτο - σφάλμα τη διοργάνωση τέτοιων, που θα εκτονώσουν την οργή και το πάθος του κόσμου) και φυσικά να λάβει χώρα στο Σύνταγμα, έξω από τον «ναό της δημοκρατίας» (όπως τολμούν ακόμη και τον αποκαλούν), μέχρι να αναγκαστούν όσοι κινούνται εντός αυτού και παίζουν με τόσο προκλητικά φασιστικό τρόπο με τις ζωές μας και την Ιστορία μας, να ακούσουν επιτέλους και να υποταχθούν στην παλλαϊκή βούληση. Όπως οφείλουν δηλαδή να κάνουν, αντί να εργάζονται για σκοτεινά και υπόγεια συμφέροντα.

Ο καιρός εγγύς…


8 σχόλια:

  1. Τζάμπα ο τίτλος! Το γελαδογλειμμένο δεν πτοείται.

    Ίσως μ' ένα πολύ γερό βρωμόξυλο ν' αρχίσει να καταλαβαίνει. (Αλλά καί πάλι, καταλάβει-δεν καταλάβει, άχρηστος μας είναι.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ ΤΥΦΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΤΥΦΟΕΙΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ (ΠΟΝΤΙΚΙΑ-ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ΜΟΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΘΕΜΑ Α :

    S.O.S ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΠΡΩΗΝ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΑ.

    ΘΕΜΑ Β:

    ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ ΤΥΦΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΤΥΦΟΕΙΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ (ΠΟΝΤΙΚΙΑ-ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΩΣ ΜΟΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ.
    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΚΕΙΜΕΝΟ:

    Η ΦΙΛΟΖΩΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΟΥ , ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΝΕΡΓΗ, ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΓΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ . ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΕ ΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΩΣΗ , ΛΟΓΩ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΩΝ.

    ΤΟ ΖΩΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΝΑΙΜΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΙΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΝΕΒΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΤΗΙΝΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ: 690 621 3254. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ :

    Α. ΚΡΟΚΕΤΤΕΣ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ

    Β. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΙΑ

    Γ. ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΦΙΑΛΛΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ AUGMENTIN ΤΩΝ 250mg.

    Δ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΓΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.
    Ε. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ''NUTRIFORCE'' ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)

    ΔΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΟΥΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ .

    ΘΕΜΑ Β:

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΤΥΦΟΥ ΚΑΙ ΤΥΦΟΕΙΔΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΥΦΟΕΙΔΗ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ.
    ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ . ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΡΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤ ‘ ΕΠΙΦΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΑΙΓΥΠΤΟΣ = ΥΠΤΙΩΣ ΑΙΓΑΙΟΥ) ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΙΕΡΑ ΖΩΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χατιρικώς αναρτήθηκε το σχόλιο.
      Θα μας την πέσουν σχολιαστές ότι πεθαίνει κόσμος από την πείνα και εμείς βάζουμε τηλεφωνικά νούμερα για φαρμακευτική βοήθεια σε οικιακά ζώα.

      Το έσωσαν οι πληροφορίες περί βουβωνικής πανώλης και περί των αισχρών μαγειρείων, ώστε να έχουμε το νου μας για την διάσωση των γατιών στις γειτονιές (από τα λαθροκτήνη), πριν πληθύνουν οι αρουραίοι και γεμίσουμε αρρώστιες.

      Διαγραφή
    2. Και τα ζώα έχουν στομάχι, Κώστα.
      (λογοκρίνεσαι απ' τους σχολιαστές σου;)

      Διαγραφή
    3. mnk,
      νομίζω πως ήμουν κατανοητός "ότι πεθαίνει κόσμος από την πείνα και εμείς βάζουμε τηλεφωνικά νούμερα για φαρμακευτική βοήθεια σε οικιακά ζώα".

      Ξέρεις τώρα, εξυπνάκηδες που θέλουν να στην πουν πριν το πολυσκεφτούν. Τους προλαβαίνω λοιπόν κι αυτούς πριν τα πάρω στον εγκέφαλο και τους αρχίσω καντήλια ή τους διαγράψω τελείως.

      Να ήξερες το τί μακακίες μού ήρθαν σήμερα... για σένα, για τον Διηνέκη, για την Πολυχρονίου, για Εργοδότη.

      Το τρολάρισμα οργιάζει,

      αλλά όχι στον Διόδοτο.
      Δεν είμαι Φωτεινή 🤣 κι εξάλλου τους είπε κανείς ότι εδώ μέσα υπάρχει δημοκρατία;🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  3. Σ'ευχαριστω Κωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέμπτη, Μαΐου 31, 2018
    ΤΟ ΣΟΚ !!!: ΧΕΙΡΑ ΘΕΟΥ ανατρέπει την σχέση Ρωσίας- Τουρκίας, φέρνει την Βουλγαρία στα πράγματα και πυροδοτεί ΑΙΓΑΙΟ- Βαλκάνια και συνοχή ΕΕ

    Είπαν να παίξουν όλοι οι καραγκιόζηδες με την Μακεδονία και άρπαξαν φωτιά.
    Πριν λίγα 24ωρα τους είπαμε η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα γίνει ταφόπλακα τους και ο λίθος της ήδη κυλίετε για να τους κλείσει στο χρονοντούλαπο της λήθης.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα σώσει την Ελλάδα.

    Από πού να πιάσει κανείς και που να τελειώσει.
    Θα προσπαθήσουμε με απλά λόγια να εισέλθουμε στο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της δύσμοιρης πατρίδας.

    Αλλά τώρα τα πάντα αλλάζουν.

    Το φωνάζουμε εδώ και 6 μήνες το Σκοπιανό επιταχύνθηκε γιατί ο ρωσοτουρκικών συμφερόντων Turkish Stream στο ταξίδι του προς τας Ευρώπας σχεδιάστηκε να περνάει μέσω Ελλάδος – Σκοπίων- Σερβίας ( με κλάδους προς Ιταλία και κεντρική Ευρώπη).

    Τα κέρδη της Ρωσίας ΑΜΥΘΗΤΑ...!!!

    Τα κέρδη στα τέλη διέλευσης θα ήταν μυθικά για την Τουρκία και ταυτόχρονα η Ρωσία θα είχε άμεση εξάρτηση από τις διαθέσεις της εκάστοτε τουρκικής κυβέρνησης.

    Αμέσως οι ΗΠΑ για να δημιουργήσουν προσκόμματα σε αυτόν ανοίγουν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και επιθυμούν την ένταξη του μορφώματος αυτού στο ΝΑΤΟ και αργότερα στην ΕΕ.

    Σε αυτό λοιπόν το σημείο βρισκόμαστε σήμερα.
    Ο Ρώσος διαβλέποντας τις κινήσεις των ΗΠΑ, τι κάνει;
    Σταματάει την κατασκευή της υλοποίησης του υποθαλάσσιου τμήματος του Turkish Stream αγωγού καταμεσής της Μαύρης θάλασσας και έχει κανένα τρίμηνο να ποντίσει σωλήνες .

    Το σημείο στο οποίο σταμάτησαν οι εργασίες είναι εκείνο στο οποίο θα ξεκινούσε η μεγάλη κοιλία που θα έκανε η διαδρομή για να φτάσει ο αγωγός στο επίγειο τμήμα της τουρκίας.
    Και ξαφνικά μαθαίνουν οι Ρώσοι σήμερα ότι τελικά Ελλάδα- Σκόπια τα βρίσκουν στην ονομασία του σκοπιανού ( φυσικά το γνώριζαν για αυτό είχαν στην τσέπη τους και ενναλακτική λύση)

    Ποια ήταν ;

    Η αναβίωση του πεθαμένου εδώ και χρόνια South Stream, ο οποίος είχε ακυρωθεί.
    « Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, δέχτηκε τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος επισκέπτεται τη Μόσχα επικεφαλής κυβερνητικής αντιπροσωπίας.
    Μετά τη συνάντηση μεταξύ Βλαντιμίρ Πούτιν και Μπόικο Μπόρισοφ, η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες, ανακοινώθηκε πως οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας – Βλαντιμίρ Πούτιν και Ρετζέπ Ερντογάν, δέχονται να περάσει το «Τουρκικό Ρεύμα» (Turkish Stream) μέσω του εδάφους της Βουλγαρίας.

    Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, στην κοινή συνέντευξη τύπου τόνισε πως η «Ρωσία μαζί με την Τουρκία εργάζονται για να περάσει ο αγωγός μέσω της Βουλγαρίας και όχι της Ελλάδας».
    Εχθές ανήμερα της Άλωσης της ΠΟΛΗΣ τηλεφωνούσε ο Πούτιν τον Ερντογάν για να τον πείσει δηλ. για να του χρυσώσει το χάπι.

    Ποιο χάπι ;

    Ότι ο Turkish Stream μεταλλάσσεται σε βουλγαρωσσικών συμφερόντων ενεργειακό αγωγό και η τουρκία του σουλτάνου χάνει:
    1. Τα μυθικά τέλη διέλευσης του αρχικού σχεδιασμού του αγωγού προς τις Ευρωπαϊκές χώρες.
    2. Την γεωπολιτική αξία της ως χώρα- ενεργειακός κόμβος ως αναφορά τον αγωγό αυτόν.
    Τι παίρνει ;

    Την « συμπάθεια» του Πούτιν και ένα μικρό κλάδο αγωγού για τις εγχώριες ανάγκες της και αν καθίσει καλά και καμία έκπτωση.

    Την δουλεία την έκανε η Βουλγαρία του φιλορώσου Μπορίσωφ.

    Τα φράγκα είναι πάρα πολλά και πυροδοτεί το όλο γεωπολιτικό σκηνικό.

    Α βρε παππούλη τα έλεγες αλλά ποιος σε άκουγε τότε;

    « Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.»

    Επήγαν οι ΗΠΑ να ταπώσουν τον ενεργειακό αγωγό των Ρώσων στα Νότια Δυτικά Βαλκάνια και οι Ρώσοι βρήκαν άλλη τρύπα μέσω Βουλγαρίας – Σερβίας και μετά θα μοιράζουν αγωγούς προς Ιταλία και Κεντρική Ευρώπη.

    Στην ΕΕ θα υπάρξουν εν γενεί προβλήματα διότι θα δοκιμαστεί η συνοχή της.

    Άλλες χώρες όπως η Ιταλία θέλει τον ρωσικό αυτό αγωγό ( μετά τα εκλογικά αποτελέσματα ,αυτό διαφαίνεται ξεκάθαρα) , η Γερμανία κάνει πως δεν τον θέλει αλλά ουσιαστικά τον θέλει γιατί ο παλαιός Nord stream και οι αγωγοί από την Ουκρανία δεν της αρκούν μέχρι να κατασκευασθεί ο East med από την λεκάνη της Αν. Μεσογείου.

    Αλλά τώρα αρχίζουν τα όργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή