«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Όταν η «Δημοκρατία» των τοκογλύφων δεν φέρνει «σωστά» αποτελέσματα, θα γίνονται εκλογές μέχρι να επανεκλεγούν πράκτορες.

Βλέπετε πόσο σοφά το Σύστημα έχει επινοήσει κι έχει κατοχυρώσει τις Δικαιοδοσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε ξαφνικά ο δήθεν διακοσμητικός του ρόλος να εξασφαλίζει με μία υπογραφή την παράκαμψη της βούλησης του Λαού … προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων;
Στην Ελλάδα παρόμοιο ρόλο παίζει και το ΣτΕ. Ακόμα κι αν ο λαός ανεβάσει δική του κυβέρνηση στην εξουσία … οι αθάνατοι του ΣτΕ θα είναι εκεί ώστε να καταργούν οτιδήποτε θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών.

 

Όταν η «Δημοκρατία» των τοκογλύφων …δεν φέρνει τα «σωστά» αποτελέσματα … θα γίνονται εκλογές μέχρι να επανεκλεγούν πράκτορες. Θα γίνουν έκτροπα από «αυθόρμητους» Δημοκράτες , θα πιεστούν από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ να παραιτηθούν κάποιοι αρχηγοί κομμάτων και ακριβώς όπως έγινε και στα Σκόπια … οι Ιταλοί θα βρεθούν με μία πραξικοπηματική κυβέρνηση που θα υπογράφει τα Μνημόνια με χέρια και με πόδια. Άλλωστε και πριν λίγα χρόνια οι τοκογλύφοι επέβαλλαν δική τους κυβέρνηση με τον Μόντι ενάντια στη θέληση των Ιταλών όπως εδώ μας επέβαλλαν τον Παπαδήμο. Ακόμα και μία μεγάλη χώρα, μία μεγάλη οικονομία … αποκαλύπτεται ότι είναι ένα αδύναμο προτεκτοράτο.

Βλέπετε πόσο σοφά το Σύστημα έχει επινοήσει κι έχει κατοχυρώσει τις Δικαιοδοσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας ώστε ξαφνικά ο δήθεν διακοσμητικός του ρόλο να εξασφαλίζει με μία υπογραφή την παράκαμψη της βούλησης του Λαού … προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων;

Άλλωστε τα συμφέροντα των δούλων …ταυτίζονται με αυτά των δανειστών. Αν ο δανειστής απλά αισθανθεί κίνδυνο … ο πρώτος που θα θυσιαστεί θα είναι ο δούλος του.
Στην Ελλάδα παρόμοιο ρόλο παίζει και το ΣτΕ. Ακόμα κι αν ο λαός ανεβάσει δική του κυβέρνηση στην εξουσία … οι αθάνατοι του ΣτΕ θα είναι εκεί ώστε να καταργούν οτιδήποτε θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών.
Όπου πραγματικά έγιναν επαναστάσεις … καταργήθηκαν όλες αυτές οι επινοήσεις που βάζουν δικλείδες ασφαλείας μόνο για τα συμφέροντα των τοκογλύφων και ποτέ γι’ αυτά του λαού.
Ενδεικτικό παράδειγμα … απαγορεύεται η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για δημοσιοοικονομικά θέματα.
Ποιος λέτε να έγραψε το Σύνταγμα προνοώντας να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ δημοψήφισμα για δημοσιοοικονομικά και επιτρέποντας την κυκλοφορία νομίσματος που δεν εκδίδει το κράτος αλλά μία Τράπεζα με ιδιώτες ξένους μετόχους;
Γιατί αυτό να το μαθαίνουμε …ως αποκάλυψη (!) τα τελευταία χρόνια και να αποτελεί είδηση και να μην το ξέρουμε από το 1927 …όπως ξέρουμε τον Εθνικό Ύμνο;

Γιατί δεν φρόντισε να το μάθουμε και να το θεωρούμε αυτονόητο ΚΑΝΕΝΑΣ από όλους αυτούς τους «πατριώτες» και τους «επαναστάτες» και τους «αριστερούς» που ζητούσαν την ψήφο μας από από το 1927 μέχρι σήμερα;
Μόνο έτσι θα κατανοήσουμε πόσο καλά επιλεγμένοι είναι οι πράκτορες της Βουλής ώστε να ψηφίσουν έναν πράκτορα των τοκογλύφων …για πρωθυπουργό με 255 ψήφους…προκειμένου να κουρευτούν τα χρήματα των Ελλήνων και να πληρωθούν ακέραια τα χρωστούμενα στους ξένους κερδοσκόπους.


πηγή

15 σχόλια:

  1. Για να μην νομίζουν οι αναγνώστες μας ότι υπονοούμε κάτι προς υποστήριξιν του σιχάματος Παπανδρέου, η γνώμη μας πάνω στο θέμα είναι πως εξυπηρέτησε τότε, αποκλειστικά το ανταγωνιστικό παιγνίδι μεριδίου ρόλων στην παγίδευση της χώρας μας, μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής Τράπεζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρέου ήταν σίχαμα μεν -και όχι μόνον, ήταν όμως κι ο τελευταίος νόμιμος πρωθυπουργός.

    Να μην ξεχνάμε και το ΝΟ στην Ευρώπη, που ψήφισαν οι Ιρλανδοί, πριν από καμμιά 10αριά χρόνια. Το "δημοψήφισμα" επανελήφθη, οπότε ψήφισαν(;) ΓΙΕΣ! οπότε όλα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΕΗΛ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΝΚ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΛΩΣΤΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.ΟΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΟΟΎΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΧΩ.ΜΠΟΛΙΚΟ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν πολιτεύθηκε νομίμως, αλλά εξελέγη νομίμως, σ' ένα -ακόμα τότε- νόμιμο κράτος.
      Απ' το πραξικόπημα Παπαδήμου και δώθε, είμαστε επισήμως σε κατοχή κι όλες οι κυβερνήσεις είναι κατοχικές, συνεργαζόμενες πλήρως με τις κατοχικές δυνάμεις.

      Γι' αυτό σου λέω πως οι μηνύσεις καλώς γίνονται. Αυτές θα στοιχειοθετήσουν αύριο τις κατηγορίες, θα θωρακίσουν νομικά τους τιμωρούς και θα δώσουν την απαιτούμενη συνέχεια και διαδοχή στο κράτος, ακόμα κι αν ξαναχτιστεί εκ θεμελίων.
      Ποτέ μην υποτιμάς τους δικηγόρους. Γνωρίζουν τερτίπια που ούτε τα φαντάζεσαι.

      Διαγραφή
    3. ΜΝΚ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ.ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΥΜ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΤΕ... ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ..

      Διαγραφή
    4. Το τωρινό πολίτευμά μας είναι η αλητοκρατία.

      Διαγραφή
  3. mnk 13.15 Συμφωνω. Μια που ανεφερθης στα τερτιπια μου ηρθε ενα στο μυαλο. Το θυμα ευρεθη στη πορεια του ξιφους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νόμιμοι οι πολιτικοί του Κράτους ΕΛΛΑΣ εδώ και αιώνες εννοώντας τα χρόνια μετά την επανάσταση του 21; Ελεος δηλαδή θα συνεχίσουμε και άλλο την ψευδαίσθηση ότι είχαμε κράτος δικό μας Ελληνικό; Και πολιτικούς εκλεγμένους από εμάς τους Ελληνες;
    Πιστεύω Ελληνες ότι ήρθε η ώρα να δούμε την αλήθεια και να αφήσουμε αυτό το κράτος τους - γιατί δικό μας δεν είναι να πεθάνει οριστικά - για να σωθεί η γαία και το έθνος των Ελλήνων. Επιτρέψτε το, ζητήστε το! Αφήστε το να γίνει. Όσο υπάρχει το ψευτοκράτος δεν έχουμε σωτηρία, βουλιάζουμε μαζί του και με τον εμετικό συρφετό που αποτελούν όλοι οι δοσίλογοι Ελληνόφωνοι που το αποτελούν ΚΑΙ το κυβερνούν προς όφελος των αφεντικών τους που όλοι πλέον γνωρίζουμε ποιοί είναι και τι επιδιώκουν για εμάς.
    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός!
      Ή...νομίζουν κάποιοι ότι μετά από κανα δυο χρόνια θα εξακολουθήσουμε νά'χουμε αυτή τη μασκαράντζα ονόματι "Κοινοβουλευτική Δημοκρατία"...

      Διαγραφή
    2. Η νομιμότητα ή μη, μιάς ενέργειας, εξαρτάται απ' τους νόμους που ισχύουν κατά την στιγμή της εκτέλεσής της.
      Σε κράτη με Συντάγματα που βασίζονται στην λαϊκή συναίνεση (όπως το δικό μας), η μη αμφισβήτηση -με νομικούς ή και βίαιους τρόπους- μιάς έκνομης πράξης των κυβερνώντων, μπορεί εκ των υστέρων να εκληφθεί ως λαϊκή αποδοχή λόγω έκτακτων ανώμαλων συνθηκών, κι έτσι να νομιμοποιηθεί.

      Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν είναι το κράτος, αλλά ένα σύστημα διακυβερνήσεως του κράτους. Ένα κράτος μπορεί ν' αλλάξει πολλά συστήματα, όσα γουστάρει, χωρίς να διαταραχθεί η κρατική του υπόσταση.

      Το κράτος είναι μία νομική σύμβαση, υπαγόμενη στο Διεθνές Δίκαιο. Αν απεμπολήσεις το ήδη υπάρχον κράτος, απεμπολείς ταυτόχρονα και τα ήδη κεκτημένα του δικαιώματα έναντι των άλλων κρατών. Ιδρύοντας νέο κράτος, θα πρέπει να τα διεκδικήσεις και να τα ξανακατακτήσεις απ' την αρχή, ένα-ένα. Γι' αυτό τα κράτη, ακόμα κι όταν περνάνε από κατακλυσμιαίες αλλαγές, πάντα διεκδικούν την συνέχεια και την διαδοχή της κρατικής υπόστασης.

      Μπορεί το Διεθνές Δίκαιο να μην εφαρμόζεται τώρα, επειδή "κάποιοι" χακάρανε τον πλανήτη, αλλά ευελπιστώ στην αποκατάσταση κάποιας στοιχειώδους διεθνούς ευνομίας, στο μέλλον. Αν όχι, η εναλλακτική κατάληξη θα είναι ο νόμος της ζούγκλας, όλοι εναντίον όλων και ο σώζων εαυτόν σωθήναι. Μεταποκαλυπικές καταστάσεις άγριας βαρβαρότητας.

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Κοιτάχτε... Η παγκόσμια μπουρδοποίηση των πάντων κατέβασε τους δημοκρατικούς θεσμούς (όπως οι εκλογές) σε επίπεδο φοιτητικού αμφιθεάτρου καί κομματικής νεολαίας - σε πολιτική ( ; ) έκφραση χαζοπόνηρων νεολαίων, παναπεί.

    Όπου, αν δεν βγεί αυτός που θέλουν οι ισχυροί, ξαναγίνονται εκλογές μέχρι να βγεί, εξαγοράζονται ψηφοφόροι (παντοειδώς - ακόμη καί με γκόμενες), κλέβονται οι κάλπες, ξαφνικά όλοι ή θυμούνται ότι αυτά δεν τα προβλέπει το καταστατικό, ή αντιθέτως το καταστατικό το μετατρέπουν -στη ζούλα- σε σόφτεξ, πέφτουν μπουνιές (με κάθε πλευρά των γρονθοκοπούντων να ...έχει δίκιο - καθαρή λογική Ναστραντίν Χότζα, όπως αντιλαμβάνεσθε), κτλ κτλ κτλ.

    Γενικώς, στις μέρες μας εφαρμόζεται μία ούτως ειπείν θεωρία της Πολιτικής Σχετικότητας, όπου θεσμοί καί τα ρέστα έχουν σχετική ισχύ. Ανάλογα τα κέφια, δηλαδή.

    Τούτων ειπωθέντων, μην απορείτε με τα καμώματα του γελαδογλειμμένου, του φερόμενου ως πρωθυπουργού της ταλαίπωρης χώρας μας: έχει μείνει ακόμη στα φοιτητικά του χρόνια. Τόσο μυαλό έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά'ταν μόνον ο γελαδογλειμμένος, καλά και περίκαλα και τρίκαλα θά'τανε.
      Ο πλανήτης ολόκληρος κυβερνάται επί τη βάση της σχετικιστικής μεταμοντερνιάς και η νομιμότητα θεωρείται "ακρότητα".

      Θυμάμαι, προ ετών, το γελοίωδέστατο θέαμα, ο Καρατζαφέρης να επικαλείται την συνταγματική νομιμότητα, και το "συνταγματικό" τόξο να τον βρίζει γι' αυτό, ως φασίστα.

      Ο Πούτιν είναι Χίτλερ, επειδή επικαλείται την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και ο Άσαντ είναι τύραννος, επειδή προεδρεύει νομίμως εκλεγείσας πολυκομματικής κυβερνήσεως και δεν παραδίδει την εξουσία στους μισθοφόρους στασιαστές.

      Η Λίγκα είναι φασιστική, επειδή είναι "εθνικοκυριαρχική", ενώ ο πραξικοπηματίας πρόεδρας είναι "νόμιμος και υπεύθυνος θεσμός"...
      Όλα ανάποδα.

      Διαγραφή
    2. Όλα ανάποδα πραγματικά. Η ανωμαλία ανεδείχθη σε ομαλότητα. Κάποιοι άγιοι γέροντες είχαν πει: "Θα γίνονται πράγματα που δεν θα εξηγούνται με την λογική!.."

      Διαγραφή
  6. Καπου διαβασα οτι τον εχουν δει να γελαει ΚΑΙ στον υπνο του, τοσο γελαδερος ειναι.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ...(ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΛΑΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή