«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ “ΕΥΠ” ΚΑΙ “ΥΠΕΞ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ !!

Τί γράφει το τουρκόγλωσσο φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ που μοιράσθηκε στην Κομοτηνή – Στο παιχνίδι για την κατάκτηση της εξουσίας η Αξιωματική Αντιπολίτευση τα δίνει ΟΛΑ στην Τουρκία – Η Θράκη κατρακυλά στην αγκαλιά της Άγκυρας, για χάρη της ψήφου των μουσουλμάνων...


Η προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας εδώ στην Θράκη επί μακρά σειρά δεκαετιών, είχε στόχο την εφαρμογή της Ισονομίας και Ισοπολιτείας έναντι του μουσουλμανικού πληθυσμού που ζει στον τόπο μας.
Οι σχέσεις χριστιανών και μουσουλμάνων, έχουμε την εδραία πεποίθηση, πως είναι άριστες, καθώς οι τελευταίοι απολαμβάνουν, εκτός των άλλων και τα πλεονεκτήματα της ιδιότητας του Ευρωπαίου πολίτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Οι μουσουλμάνοι της Θράκης ευημερούν εισπράττοντας όλες τις επιδοτήσεις και ενισχύσεις που προβλέπονται από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παράλληλα, ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα χωρίς κανένα περιορισμό ή παρέμβαση και αυτό φαίνεται και από τον αριθμό των τζαμιών που εδώ στην Θράκη είναι περισσότερα σχεδόν, από τις εκκλησίες.
Αυτό όμως το κλίμα της αρμονικής συμβίωσης τα τελευταία χρόνια διαταράσσεται από το μακρύ χέρι της Άγκυρας που ονειρεύεται την ενσωμάτωση της Ελληνικής Θράκης στον κορμό του Τουρκικού κράτους.
Οι δε παρεμβάσεις που γίνονται μέσω του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, χρόνο με τον χρόνο γίνονται προκλητικότερες, λόγω της λυσσαλέας αντιπαλότητας που διακρίνει τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδος, τα οποία προκειμένου να αρπάξουν την καρέκλα της εξουσίας, είναι ικανά να συμμαχήσουν και με τον διάβολο.
Έτσι λοιπόν η ψήφος των μουσουλμάνων της Θράκης, που κατευθύνεται από το Προξενείο (βλέπε Άγκυρα), οδηγεί για την εξασφάλισή της, σε ανεπίτρεπτα φαινόμενα συναλλαγών που αγγίζουν τα όρια της “εθνικής μειοδοσίας”.
Ο λόγος που κάνουμε σήμερα αυτή την αναφορά, είναι ένα φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ που μας έστειλε από την Κομοτηνή, τακτικός αναγνώστης της εφημερίδος μας.
Είναι γραμμένο εις την τουρκική και το παραθέτουμε σε μετάφραση.
***
ΣΥΡΙΖΑ και Μειονοτικά Δικαιώματα
1. .Στο πλαίσιο ελευθερίας του «Εθνικού» και «Συλλογικού Αυτοπροσδιορισμού» εφαρμογή αποφάσεων της ΕΔΑΔ σχετικά με τα σωματεία της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης
2. Επικύρωση και εφαρμογή της Σύμβασης Πλαίσιο για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων.
Παροχή της ελευθερίας έκφρασης και ελευθερίας σκέψης στα πρόσωπα που θεωρούν ότι ανήκουν στην μειονότητα
Παροχή στα πρόσωπα που θεωρούν ότι ανήκουν σε μια εθνική μειονότητα, δυνατότητα δημιουργίας και χρήσης δικών τους ΜΜΕ
Δικαίωμα ελεύθερης χρήσης γλώσσας για της μειονότητες σε όλο «Ιδιωτικό» και Δημόσιο τομέα.
Ειδικά για την
μειονότητα της Θράκης
1. Κατάργηση της αρμοδιότητας ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ για τα θέματα που αφορούν τη μειονότητα και μεταφορά των σχετικών αρμοδιοτήτων στο Υπουργείο Εσωτερικών
2. Άμεση και αυτοδίκαιη επαναχορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε όσους στερήθηκαν με άρθρο 19 του κώδικα ιθαγένειας
3. Χορήγηση τίτλων για χωράφια και τα σπίτια στους κατοίκους του ορεινού όγκου
4. Προσανατολισμός της ποσόστωσης του 0,5% του άρθρου 23 του Ν. 3647/08 για πρόσληψη στο δημόσιο για τα μέλη της μειονότητας
Για την εκπαίδευση
1. Δικαίωμα στη μειονότητα για δημιουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων
2. Δημιουργεία Παιδαγωγικού Τμήματος Τουρκικής Γλώσσας στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Θεσσαλονίκης και ΔΠΘ. Ελεύθερη χρήση της Τουρκικής γλώσσας σε όλες τις εκδηλώσεις
3. Κατάργηση του νόμου Ιεροδιδασκάλων και δικαίωμα εκλογής Μουφτή
4. Κλείσιμο των 2 Ιεροσπουδαστηρίων και η μετατροπή τους σε επαγγελματικά λύκεια (ΕΠΑΛ)
5. Διορισμών δασκάλων τουρκικής για τους μουσουλμάνους Τούρκους μαθητές στην Αθήνα.
Για τις θρησκευτικές μειονότητες
1. Κατάργηση της υποχρεωτικής πρωινής προσευχής
2. Κατάργηση του σημερινού μαθήματος Θρησκευτικών και η αντικατάσταση του από μάθημα «Φιλοσοφίας Θρησκειών»
3. Θέσπιση υποχρεωτικού πολιτικού γάμου για όλους τους πολίτες μαζί με το θρησκευτικό γάμο.
***
Σημείωση Ε.Θ.
Αν καταλάβαμε καλά, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πορεία του προς την εξουσία, έρχεται να καταργήσει κάθε μορφή παρουσίας της Ελληνικής Πολιτείας εδώ στην Θράκη.
Από την κατάργηση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) μέχρι την απομάκρυνση των Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών.
Παράλληλα (αν καταλαβαίνετε αυτά που διαβάσατε προηγουμένως), ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί όλα αυτά που ζητά η Άγκυρα, για να τεθεί υπό Τουρκική διοίκηση.
Κάντε τον κόπο αγαπητοί αναγνώστες να ξαναδιαβάσετε τα όσα υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Εκτός και αν τα επικίνδυνα παιχνίδια που παίζονται στη Θράκη δεν σας ενδιαφέρουν, παρά μόνον η τσέπη σας και το πόσο θα πληρώσετε για τον ΕΝΦΙΑ.
Για την Πατρίδα μένει έστω και μια στάλα αγάπης και μυαλού για τα επερχόμενα;
Σ.Κ.

πηγή: elthraki.gr

12 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΗ ΟΥΤΕ ΜΥΑΛΟ
    ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ....
    ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ.
    ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ "ΜΑΥΡΙΛΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασε: http://redskywarning.blogspot.gr/2018/05/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν έχεις ξεπουληθεί είσαι ήδη νεκρός πριν πεθάνεις.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνω..ετσι γινεται στην ελλαδα
    ειναι εθνικο σπορ το ξεπουλημα και βεβαια η προδοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 24/05/2018 - 15:57 | Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2018 - 16:05
    ---------
    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ....!!!
    Το «Τufan» απειλεί το Αιγαίο: Το ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο της Τουρκίας γίνεται πραγματικότητα.
    (Υπαρχουν σχετικα video απ'το pronews)

    H Toυρκία όχι μόνο κατασκευάζει πολύ σημαντικά οπλικά συστήματα αλλά προχωράει και στην δημιουργία όπλων που θα δράσουν σε μελλοντικά πεδία μάχης....
    Όπως είπαμε τις πρωινές ώρες, το πρόβλημα δεν είναι τα F-35 που θα παραλάβει η Τουρκία αλλά όλο το αμυντικοπολεμικό βιομηχανικό σύμπλεγμα της χώρας το οποίο δημιουργεί πλέον και αυτό, δικά του οπλικά συστήματα.

    Έτσι τηρώντας το λόγο της η μεγαλύτερη τουρκική αμυντική βιομηχανία παρουσίασε ένα μοντέλο του μελλοντικού της ηλεκτρομανγητικού πυροβόλου με το οποίο η Άγκυρα φιλοδοξεί να εξοπλίσει εκτός από τις πυροβολαρχίες του τουρκικού Στρατού και τις μονάδες επιφανείας του τουρκικού Ναυτικού

    Το όνομα του πυροβόλου είναι το "Tufan" που σημαίνει καταιγίδα.

    Το πυροβόλο της ASELSAN είναι το δεύτερο που παράχθηκε εγχωρίως από μια τουρκική εταιρεία.

    Το πρώτο ήταν το "TÜBITAK SAPAN," ένα πυροβόλο ισχύος 14 megajoule (MJ) που αναπτύχθηκε από το Scientific and Technological Research Council της Τουρκίας

    Οι Τούρκοι είχαν δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του TÜBITAK SAPAN τον Οκτώβριο του 2016.

    Αυτό το όπλο θα εξοπλίσει τις ολοκαίνουριες stealth φρεγάτες TF-2000 και κατασκευάζονται αυτή την στιγμή στην Τουρκία

    Το πυροβόλο αυτό βασίζεται στις ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις για να παράξει πολύ υψηλές κινητικές ενέργειας για ειδικώς κατασκευασμένα βλήματα που θα κατευθύνονται στους στόχους τους με ταχύτητα 3,500 μέτρα το δευτερόλεπτο.
    ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ TUFAN ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
    ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ...!!!! (ΤΡΟΜΕΡΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε πράκτορα τις μαλακίες. Μια ζωή όνειρα βλέπουν οι Τούρκοι. Πάνε ολοταχώς για διάλυση. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΥΠΕΡΟΠΛΟ" ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  5. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ : Τέσσερις αποκαλύψεις που θα σας συγκλονίσουν

    POSTEDON 24 ΜΑΪΟΥ 2018 BY ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ
    ----
    Ο Μπουτάρης θα κατέβει υποψήφιος με το ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟ κόμμα στη Θράκη , το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), που αποτελεί μετεξέλιξη του κόμματος «Εμπιστοσύνη», το οποίο είχε ιδρύσει ο Αχμέτ Σαδίκ.
    ----
    Ο Ρουβικώνας έχει πολιτικό προϊστάμενο και αυτός είναι υψηλόβαθμο στέλεχος από το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Στην 4η Συνδιάσκεψή της 21-4-2018 , επισφραγίστηκαν τα «συγκοινωνούντα δοχεία »
    ----
    Το ΣΚΟΠΙΑΝΟ ήρθε στην επικαιρότητα για να διχαστεί η ΝΔ και στην συνέχεια , εκμεταλλεύεται από την αντιπολίτευση να για να ρίξει – απομονώσει – την κυβέρνηση , δεδομένης της στάσης των ΑΝΕΛ
    -----
    Στο 53% η αποχή εάν οι εκλογές γινόντουσαν αύριο ( από 43,84% το 2015 ) . Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για παράδειγμα πέρυσι , απείχε το 70% ενώ φέτος καταγράφηκε ιστορικό ρεκόρ αποχής αφού το 90% και πλέον των φοιτητών γύρισε την πλάτη στις κάλπες και στις φοιτητικές παρατάξεις.

    ☆☆☆ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ☆☆☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ:

      - Ο Μπουτάρης κάνει πίπες
      - Ο Ρουβίκωνας παίρνει εντολές από την ΕΥΠ
      - Η ΝΔ δεν διχάζεται γιατί είναι όλη μέσα στα σκατά
      - Κυβέρνηση βγαίνει και με 95 % αποχή

      Διαγραφή
  6. ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ «ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ» ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ...!!!!

    POSTED ON 24 ΜΑΪΟΥ 2018 BY ΚΑΤΟΧΙΚΑΝΕΑ

    Οι κουκουλοφόροι αριστεριστές συσπειρώνονται και ετοιμάζουν μπαράζ επιθέσεων.
    Ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού έρχεται να γιγαντώσει τις ανησυχίες των πολιτών για την «πέμπτη φάλαγγα», που όχι μόνο ενδυναμώνεται στην Ελλάδα, αλλά της παρέχεται στήριξη από το εξωτερικό....!!!!

    Οι αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί» ετοιμάζουν κλιμάκωση των δρασεών τους.

    Κράνη, στειλιάρια, σφυριά συνθέτουν το οπλοστάσιό τους, αλλά πλέον ο οπλισμός ενδεχόμενα έχει ανέβει επίπεδο. Τα Εξάρχεια βρίθουν απειλητικών συνθημάτων με τα καλάσνικοφ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στους τοίχους, ίσως και στα φορτηγά που ξεφορτώνουν όπλα.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φορτηγά με ξένες πινακίδες ξεφόρτωσαν οπλισμό, σε διάφορα σημεία, μέσα στα Εξάρχεια.

    Ο Ρουβίκωνας καλεί ανοιχτά και χωρίς φόβο πολίτες να συστρατευτούν μαζί του, δίνοντας ακόμα και τον τόπο συστράτευσης στο facebook.

    Στο ρεπορτάζ του Star, θα δείτε τον αρχηγό του Ρουβίκωνα στην υποδοχή Κουφοντίνα να υποδεικνύει μάλιστα, σε αυστηρό ύφος, στους δημοσιογράφους, τι να κάνουν.

    Αυτά είναι τα «μωρά» που λέει η κυβέρνηση;

    Οι συλλήψεις και καταδίκες είναι επιλεκτικές;

    Δείτε στο βίντεο από το 22’.35’’
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δίνουν όπλα, να πάμε να πάρουμε κι εμείς.

      Διαγραφή
  7. ΣΥΡΙΖΑ, Η ΛΕΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν τους συμφέρει να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα μετά τόση τυραννία που της έχουν επιβάλλει, θα χαρακτηριστούν από την παγκόσμια ιστορία και συνείδηση των λαών ως οι χειρότεροι εγκληματίες που πέρασαν από την ανθρωπότητα, του Χίτλερ τα ες ες θα φαίνονται παιδική χαρά, ας το τολμήσουν, οι λαοί είναι στην ίδια μοίρα με μας θα ξεσηκωθούν όλοι εναντίον των ολίγων, ρισκάρουν το κεφάλι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή