«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΕΞΟΔΟΣ…..

γράφει ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Μία τομή στην Ελληνική κοινωνία.. δείχνει μια διαμερισματοποίηση, έναν διαχωρισμό, που επιβλήθηκε από την υποτακτική Διοίκηση, θέλοντας να μεγαλώσει την βάση στήριξης της πυραμιδικής εταιρείας Ελλάδα Α.Ε.

Είναι στην κορυφή οι απάτριδες φεντεραλιστές παγκοσμιοποιημένοι και υποταγμένοι διοικητικοί.

Αυτοί στηρίζονται στην πρόσβαση στην πληροφορία και εκ τούτου προσαρμόζουν τις δομικές αλλαγές στο πυραμιδικό status . Η δυνατότητα αυτή τούς δίνει την ψευδαίσθηση της επικυριαρχίας και του εθισμού στην εξουσιαστική χειραγωγική καθοδήγηση. Είναι οι τοπικοί άρχοντες εφαρμοστές του Απολύτου έλεγχου.

Στην δεύτερη βαθμίδα της πυραμιδικής εταιρείας Ελλάδα ΑΕ είναι οι συμφεροντολόγοι τακτικιστές.

Αυτοί ταυτίζουν τον βίο τους με την ίδια την ύπαρξη της πυραμίδας θεωρώντας ότι αποτελούν τον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα διοίκησης και διακυβέρνησης όπου οτιδήποτε εκτός του λειτουργικού συστήματος είναι παράνομο και πρέπει να εξοντώνεται πνευματικά και πρακτικά.
Στην παλαιότερη κατάσταση αποτελούσαν τους Ευγενείς, τους προστάτες του Στέμματος. Σήμερα είναι οι θεμέλιες μονάδες της πλαστής αντισυνταγματικής Κοινοβουλευτικής δημοκρατίας των Επικυρίαρχων.
Αυτοί που βγάζουν κυβέρνηση, με μοναδικό κριτήριο ποιος θα διατηρήσει το λειτουργικό σύστημα-κράτος σε λειτουργία έστω κι αν τρέφεται εις βάρος των υπόλοιπων στρωμάτων.

Κατεβαίνοντας προς την βάση της πυραμίδας συναντούμε τους απομονωμένους.

Είναι οι μη προνομιούχοι Έλληνες, αυτοί που ειρωνικά και σαδιστικά αποκαλούνται από τους Διοικητικούς και συμφεροντολόγους κρατικιστές ως Λαός.
Αυτοί ζουν στο πνευματικό σκοτάδι και δεν γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα ανήκουν στην κορυφή της πυραμίδας. Χωρίς την μετατροπή της ενέργειας τους σε χρήμα και δύναμη, οι άλλες τάξεις δεν θα υπήρχαν διότι δεν παράγουν έργο παρά πείθουν για την αναγκαιότητα της παρουσίας τους ως δημιουργοί και διαχειριστές της Ενέργειας-πληροφορίας.

Υπάρχει μέσα στην πυραμίδα μια τέταρτη κατηγορία που διατρέχει οριζόντια και κάθετα την συμπαγή δομή και λέγονται ομοιοδραστικοί. 

Αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι Ελεύθεροι και αυτό που ζουν δεν είναι η Ζωή τους. Συνήθως δρουν ως Μονάδες αυτόνομης γέννεσης πληροφορίας. Εμφανίζονται ως ποιητές,ερευνητές,εργάτες,αγρότες,δάσκαλοι,στρατιώτες, έχοντας ένα κοινό γνώρισμα. Δεν τους χωράει ο τόπος, δηλαδή τα στενά πλαίσια της πυραμίδας.. και ζητούν την ΕΞΟΔΟ .

Αυτή η έξοδος λέγεται αποναρκοποίηση ,αφύπνιση ,ενεργοποίηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου