«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Τελικά, τα μίσθια νεοταξικά όργανα Θεσσ/νίκης και Αθήνας, το ένα μετά το άλλο...οδηγούνται εις ἄτην! Ο Καμίνης αποκάλεσε τον Καπερνάρο "ηθικό αυτουργό" της επίθεσης στον Μπουτάρη!! Βασίλειος Καπερνάρος: "Θα τα πούμε στα δικαστήρια"...

Οι αρχαίοι πίστευαν πως μια «ὕβρις» συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, και κυρίως του Δία, που έστελνε στον υβριστή την «ἄτην», δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν»...

Κόντρα στον Δήμο της Αθήνας για τον Γιάννη Μπουτάρη


Κόντρα ξέσπασε στον Δήμο της Αθήνας μετά την έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.
Πρωταγωνιστές ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της κίνησης "Αθήνα, το σπίτι μας" Βασίλης Καπερνάρος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Καμίνης ανήρτησε ένα σχόλιο στο twitter γράφοντας τα εξής: "Από το Δημοτικό Συμβούλιο καταδίκης της άγριας επίθεσης στον Γ.Μπουτάρη, επέλεξαν να απουσιάσουν οι η ηθικοί αυτουργοί, οι κήρυκες του μίσους, οι ιδεολογικοί καθοδηγητές της επίθεσης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.



Άμεσα αντέδρασε ο Βασίλης Καπερνάρος και εκείνος μέσω twitter. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε " ο ανύπαρκτος Δήμαρχος της Αθήνας, μας εγκαλεί για την απουσία μας από το Δημοτικό Συμβούλιο του ακραίου πολιτικού φίλου του. Θα τα πούμε στα δικαστήρια.






σχόλιο Διόδοτου: Ε ρε γλέντια που έρχονται με την αποκαθήλωση των υπαλλήλων του Σόρος!... Έρχονται και δικαστικές φάπες τώρα... 🙂

10 σχόλια:

  1. Η συνεχής χρήση της όπισθεν πορείας,με ταυτόχρονη χρήση πνευστού οργάνου και συνοδεία ακουσμάτων κομουνιστικών μανιφέστων, καταστρέφει την φαιά ουσία του εγκεφάλου και θέτει αυτόν σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης, με εκδηλώσεις μανίας, σχιζοφρένειας,άκρατη σιελόρροια,τριχόπτωση βλεφάρων,διόγκωση της κόρης των οφθαλμών, ενόραση οπτασιών, ακατάληπτης ομιλίας και σπασμωδικών επιθετικών κινήσεων.Τα συμπτώματα αυτά οδηγούν στο επιστημονικό συμπέρασμα ότι η νόσος είναι μεταδιδόμενη με την παραμονή σε κλειστούς χώρους με τους φορείς της νόσου. Πλέον των ανωτέρω συμπτωμάτων ελοχεύει ο κίνδυνος δηλητηρίασης από μεθάνιο λόγω ακούσιας λειτουργίας κατεστραμμένων πολλαπλών και καταλυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ22 Μαΐου, 2018 07:57


    ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ............

    ΑΧ ! ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίλησε καιτό Duracell αρκουδάκι δήμαρχος τού κτιρίου τής πλατείας Κοτζιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Τί περιμένατε, δηλαδή; Τα βατράχια κοάζουν όλα μαζί. Σαν τη φημισμένη χορωδία της Βιέννης! Είδατε εσείς ποτέ βατράχι μονωδό; (Τενόρο, βαρύτονο, τέτοια πράγματα δηλαδής.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλτατε Εργοδότα!

      Περιμένω την ημέρα που με τα ίδια μου τα χέρια θα περάσω το σχοινί στο λαιμό....ξέρεις τίνος...

      Διαγραφή
  5. Παλιά μετρούσαν τα λόγια τους τα λαμόγια, τους ένοιαζε η κοινή γνώμη. Tώρα που οι εκλογές μαγειρεύονται ηλεκτρονικά, και που προστίθεται συνεχώς και λάθρο, αδιαφορούν επιδεικτικά.

    H Singular είναι στην πραγματικότητα ένα ένα αδύναμο σημείο του Συστήματος. ΄Oτι δεν υπάρχει πουθενά ιστοσελίδα με όλα τα εκλογικά κέντρα και τις ψήφους σε κάθε κέντρο, όπου μπορούν οι παρόντες στην καταμέτρηση να δουν αν είναι τα σωστά και όπου μπορεί να πάει κανείς με το Excel και να κάνει την άρθροιση, είναι ισχυρή απόδειξη ότι νοθεύτηκαν οι εκλογές. Aυτό μπορεί να γίνει το ντόμινο από το οποίο θα αρχίσουν οι εξελίξεις μέχρι την κατάρρευση του καθεστώτος. Καθεστώς λέγεται γιατί δεν μπορεί ο λαός να το αλλάξει με εκλογές.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
    Μεταφέρονται πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ από την Τουρκία στον Άραξο(;)....
    Αιφνιδιαστική επίσκεψη του επικεφαλής Πυρηνικής Πολιτικής του ΝΑΤΟ στην 116 ΠΜ
    Οι πληροφορίες για μεταφορά πυρηνικών όπλων στις εγκαταστάσεις της 116 Πτέρυγας Μάχης του Αράξου είναι πολλές το τελευταίο διάστημα αλλά η κυβέρνηση τις διαψεύδει όπως έχουν πράξει κατά το παρελθόν και οι άλλες κυβερνήσεις διαβεβαιώνοντας πώς τέτοια όπλα δεν υπάρχουν στην περιοχή.

    Ωστόσο, η επίσκεψη του επικεφαλής Πυρηνικής Πολιτικής του ΝΑΤΟ στην 116 ΠΜ ήρθε να «φουντώσει» αυτές τις φήμες που ακούγονται τελευταία με αφορμή την εγκατάλειψη της Τουρκίας από τις ΗΠΑ και την αναζήτηση ενός νέου ισχυρού και στρατηγικού συμμάχου στην περιοχή με πολλούς Αμερικανούς να αναφέρουν πώς τον βρήκαν στην Ελλάδα. Με ότι αυτό σημαίνει.

    Ο Φρεντ Φρεντέρικσον επισκέφθηκε τον Άραξο 17 Μαΐου και όπως λένε οι πληροφορίες δεν ήταν μόνος του. Συνοδεύονταν από πολλούς ακόμη επιτελείς του ΝΑΤΟ.
    Στον Άραξο υπάρχουν εγκαταστάσεις στις οποίες θα μπορούσαν να αποθηκευτούν πυρηνικά όπλα, αλλά όπως έχουν κατά καιρούς διαβεβαιώσει ελληνικές κυβερνήσεις συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής, τέτοια όπλα στην 116 ΠΜ δεν υπάρχουν. Υπάρχει επίσης πολύ μεγάλη δραστηριότητα των Αμερικανών και έχουν ζητήσει τη συγκεκριμένη βάση για επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή.
    Τα σενάρια για μεταφορά αμερικανικών πυρηνικών όπλων στον στην αεροπορική βάση του Αράξου έχουν αυξηθεί αμέσως μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016 στην Τουρκία. Οι ΗΠΑ μετά από τις περιπέτειες που είχαν με τον αποκλεισμό πρόσβασης στο Ιντσιρλίκ, άρχισαν να σκέφτονται την μεταφορά των πυρηνικών όπλων που έχουν αποθηκευμένα στην Τουρκία. Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτή η μεταφορά έγινε.
    Σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη αναβάθμιση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια η υποψία πως οι ΗΠΑ ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν εγκαταστάσεις για αποθήκευση ακόμη και πυρηνικών στην Ελλάδα, υπάρχει. Στον Άραξο εγκαταστάσεις αυτού του είδους υπάρχουν και συνεπώς η επίσκεψη του ΝΑΤΟϊκού αξιωματούχου στην 116 ΠΜ προκαλεί ερωτήματα.

    Το «ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ» έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο θέμα αυτό, αλλά και το «militaire.gr» έχει αναφέρει πώς τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε γίνει Νατοϊκή σύσκεψη στην οποία εξετάστηκαν λεπτομερώς οι εργασίες «εκσυγχρονισμού» της αεροπορικής βάσης στον Άραξο. Μεταξύ των έργων που εξελίσσονταν ήταν και εγκαταστάσεις για την αποθήκευση “ειδικών όπλων” όπως αναφερόταν σε άκρως απόρρητο ενημερωτικό έγγραφο προς το ΥΠΕΘΑ.
    Το θέμα των πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ είχε αναδείξει από το βήμα της ΔΕΘ , ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υποστηρίζοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά, ανοίγει τις πόρτες για ακόμα βαθύτερη, πιο επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας, ειδικά τώρα που συζητιέται η μεταφορά υποδομών από τη βάση του Ιντσιρλίκ. Και στρατιωτικό δυναμικό και οπλικά συστήματα θα πάνε, λέει, στη βάση της Σούδας, αλλά και πυρηνικές κεφαλές στη βάση του Αραξου....
    ΑΡΑΞΕ...ΣΤΟΝ ΑΡΑΞΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα ελησμόνησες την ΤΙΣΙΝ των ελληνόφωνων ανδρείκελων !!!!!!!!!!!!!!
    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή