«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Για να μαθαίνετε οι βλάκες πατριώτες, επιτέλους.



Σχόλιο Διόδοτου: Η ανάρτηση αυτή του makpress.blogspot.gr αποτελεί πραγματικά... μια λογική συνέχεια της ανάρτησής μας "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...", εδώ. Διαβάστε (και δείτε) προσεκτικά... για να προσέχετε!

Σας κάναμε 100 μαθήματα, για το πώς σας βγάζουν στη σέντρα οι πράκτορες και μετά κλαψουρίζετε στα δικαστήρια ζητώντας συγνώμες. Σας εξηγήσαμε ότι, όπου μπορεί να ...
γίνει προβοκάτσια, το σύστημα στέλνει πρακτοράκια που παριστάνουν τους φωτορεπόρτερ, με αποκλειστικό καθήκον να καταγράφουν όχι τα γεγονότα ή τις αιτίες ενός συμβάντος, αλλά ΜΟΝΟ τα ΠΡΟΣΩΠΑ σας και στη συνέχεια να ανεβάζουν στο διαδίκτυο το βίντεο, με διάφορα ψευδώνυμα, ώστε να σας "δίνουν στεγνά".

Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι πανάκριβες φωτογραφικές μηχανές ή κινητά, το ατημέλητο ντύσιμο και το τσαντάκι. Βρίσκονται δίπλα σας. Και πιστέψτε μας ΔΕΝ είναι αστυνομικοί. Σας είπαμε πολύ έντονα ότι το Α και το Ω κάθε πατριωτικής συγκέντρωσης είναι η περιφρούρηση, όπου περιφρούρηση, είναι κάποια τσακαλόπουλα δικά σας, με επίσης πολύ καλές φωτογραφικές μηχανές, που θα έχουν κι αυτοί ΜΙΑ μόνο δουλειά: να βιντεοσκοπούν με απόλυτο ζουμ, ΜΟΝΟ τα πρόσωπα όσων το παίζουν φωτογράφοι.

Είναι η σημαντικότερη προϋπόθεση μιας συγκέντρωσης. Αν δεν έχετε ανθρώπους να φωτογραφίζουν τους "φωτογράφους" χαφιέδες που σας φακελώνουν, ΜΗΝ πάτε σε συγκέντρωση ! Θα εκτεθείτε, θα φακελωθείτε, θα κυνηγηθείτε. Μπαίνετε σε βάση δεδομένων. Θα διαβάσατε π.χ. (εδώ) ότι στη σημερινή δίκη για την υπόθεση Μπουτάρη, οι δικηγόροι του Μπουτάρη έδειξαν στον 20χρονο δράστη, φωτογραφία του από συγκέντρωση εναντίον του Gay pride, πέρυσι! Τον είχαν δηλαδή άγρια φακελωμένο και σταμπαρισμένο ! Και τον "θυμήθηκαν" μετά από ένα χρόνο! Καταλαβαίνετε πόσο φακελωμένοι είστε !
"ο νεαρός αναγνώρισε τον εαυτό του στη φωτογραφία της συγκέντρωσης κατά του Thessaloniki Pride, τον Ιούνιο του 2017, αλλά είπε ότι είχε πάει εκεί χωρίς να γνωρίζει ποια οργάνωση είχε κάνει το κάλεσμα". 

Αν διάβαζε τότε ο νεαρός, αυτά που σας διδάσκουμε σήμερα, θα τα προσπερνούσε αδιάφορα.
Σήμερα όμως, θα καταλάβαινε με πόση προσοχή θα έπρεπε να τα μελετήσει !
Φωτογραφήστε λοιπόν πολύ επίμονα, όσους σας φωτογραφίζουν ! Αλλιώς, μην κάνετε συγκεντρώσεις!

ΔΕΙΤΕ λοιπόν πώς δουλεύουν τα πρακτοράκια για να μαθαίνετε:


Μεταξύ αυτών που τραβούν video και φωτογραφίες όπου γίνονται επεισόδια ...υπάρχουν πράκτορες. Ντυμένοι δημοσιογράφοι αλλά είναι πράκτορες ...ρουφιάνοι με τα όλα τους. Σε videο που ανέβασαν τα «αντιφασιστικά» παπαγαλάκια των τοκογλύφων ...
https://youtu.be/VywTnsKucE0
ο πράκτορας-ρουφιάνος επικεντρώνει αποκλειστικά στα πρόσωπα των διαμαρτυρόμενων ώστε να τους βγάλει στη σέντρα ... κι όχι στην αιτία των διαμαρτυριών. Δεν έχει ανεβάσει κανένα άλλο video στο youtube. Ονομάζει το κανάλι του «Πολίτης του κόσμου» ...βλέπε No borders (Soros κλπ) ... και γράφει στα σχόλια ...ότι το ανεβάζει με σκοπό να συλληφθούν οι δράστες.

Αν κάποιοι τον τράβηξαν την ώρα που αυτός κατέγραφε τους «εξεγερμένους»... θα πρέπει να τον βγάλουν κι αυτοί στη σέντρα.... για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά.

ΑΣΚΗΣΗ: Ανακαλύψτε σε αυτό το βίντεο, ποιός εστίαζε μόνο στα πρόσωπά σας:
https://youtu.be/W1zz8HXm8Zk

......................
Και τώρα ξαναδιαβάστε το κείμενο από την αρχή για να εμπεδώσετε, ότι αυτοί οι χαφιέδες που φωτογραφίζουν ευθέως και μόνο τα πρόσωπά σας, πρέπει να νοιώσουν την καυτή ανάσα σας στο σβέρκο τους. Πάτε κοντά τους και τους λέτε "γιατί ρε φίλε παίρνεις τη φάτσα μου; δείξε μου αμέσως τι τράβηξες".
Ξαναδιαβάστε το κείμενο από την αρχή, με προσοχή !


13 σχόλια:

  1. Και για να δούμε τα βίντεο του ρουφιάνου που φωτογράφιζε διαδηλωτές πρέπει να κάνουμε login στο youtube δηλαδή να δώσουμε τα δικά μας στοιχεία, όπου για να ανοίξεις λογαριασμό στο youtube χρειάζεται ταυτοποίηση με SMS στο κινητό σου ή gmail που επίσης απαιτεί ταυτοποίηση με τον ίδιο τρόπο.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Γιώργο,
      κι εγώ μόλις τώρα το πρόσεξα. Βέβαια αυτό χρειάζεται μόνο για το πρώτο από τα δύο βίντεο που προτείνει η ανάρτηση. Και νομίζω πως δήθεν το έχουν κάνει έτσι, λόγω του υβριστικού περιεχομένου (τα καντήλια στον Μπουτάρη 🙂).
      Δεν το πρόσεξα νωρίτερα γιατί έχω ήδη δύο λογαριασμούς στο γιουτιούμπ. Είμαι αυτο-φακελωμένος από χρόνια ΓΙΑ ΤΟ ΤΊ ΒΛΈΠΩ 🙂, ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ GMAIL ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
      Λες να προσαγάγουν στο τμήμα για εξτρεμιστές ακροδεξιούς, όλους όσους φτιάχνουν έναν λογαριασμό στην Google για να μπορούν να βλέπουν τα βίντεο για ενήλικες;🙂

      Επωνύμως πάντως, ούτως ή άλλως, όλοι μας θα αναμετρηθούμε κάποια στιγμή με τους προδότες. Η Ελλάδα μας πάντα απαιτούσε θυσίες από εμάς.Και τώρα, που πάνε να μας την αρπάξουν δια παντώς, θα αναγκαστούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα από έναν γαμωλογαριασμό παρακολούθησης του "ποια βιντεάκια προτιμούμε να βλέπουμε".
      "Χεστήκαμε" (που λέει κι ο μπουταρομπεκρούλιακας) για την απεγνωσμένη τους προσπάθεια να δημιουργήσουν αίσθημα φόβου. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι λίγοι.

      Πάντως, όντως κοιτώντας το βίντεο που τράβηξε ο ρουφιάνος, βρήκα (από την γωνία λήψης) ποιος είναι κοιτώντας το δεύτερο βίντεο. Είναι εύκολο μάλιστα, κοιτώντας μόνο το δεύτερο βίντεο (το προσβάσιμο χωρίς λογαριασμό) να εντοπίσεις τουλάχιστον τρεις ρουφιάνους φωτογράφους.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και τρόπος να παραλάβεις sms σε κινητό "φάντασμα"!!

      Δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και δύσκολο!!

      Τουλάχιστον αν γνωρίζεις αγγλικά και διαθέτεις χρόνο να "σκοτώσεις", τότε ψάξε στο ψακτήρι της γούγλε...θα το βρεις και θα το καταφέρεις!!

      Παραταύτα όταν και εάν πρόκειτε να αποφασίσει κανείς να παλέψει για τη αλήθεια δεν έχει να κρύψει τίποτα και μάχεται...χωρίς φόβο και πάθος!!

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Κώστα μάθε οτι το σύστημα θέλει να βλέπει τους Έλληνες και όλους τους ελεύθερους σκεπτόμενους πολίτες,να δραστηριοποιούνται και να οργανώνονται σε ομάδες ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, διοτι αυτό που το Σύστημα φοβάται και τρέμει είναι η Α Ν Ω Ν Υ Μ Ι Α. Το Σύστημα φοβάται και τρέμει αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει, που δεν μπορεί να ελέγξει και που δεν μπορεί να προβλέψει.Όταν βλέπεις άτομα που με ευκολία δίνουν δημόσια το πραγματικό τους όνομα και τα τηλέφωνα τους δήθεν για επικοινωνία...είναι Π Α Γ Ι Δ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αετέ φίλε μου,
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
      Σωστά όλα αυτά, δίκιο έχεις. Βέβαια εδώ εμείς, με τα μπλογκς, δεν οργανώνουμε κάποιο κίνημα, ομάδα ή οτιδήποτε. Απλά ενημερώνουμε τον κόσμο ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ πληροφορίες που ήδη έχει επιτρέψει το σύστημα να βρίσκονται στο ίντερνετ. Για λίγο όμως κι αυτό ακόμα... :

      https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/planitis-tis-siopis-oi-kalothelites-tis-neas-taxis-pianoyn-doyleia/

      https://www.efsyn.gr/arthro/o-efialtis-toy-gdpr-molis-xekinise

      https://attikanea.blogspot.gr/2018/05/gdpr_99.html

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε κωστα, χανεται η πατριδα
      βουλιαζουμαι καθε μερα και περισσοτερο...Ερχονται μαυρες μερες για τον τοπο...!!!
      -----
      ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ...!!! –
      Σκηνικό πολέμου με τους μετανάστες – Βγήκαν μαχαίρια και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
      ΕΛΛΑΔΑ. - 27 Μαΐ 2018 - 19:22



      Εκτός ελέγχου πλέον η κατάσταση με τους μετανάστες, βγάζουν μαχαίρια, απειλούν ζωές, μαχαιρώνουν και κλείνουν δρόμους. Η κατάσταση πλέον είναι ασφυκτική.

      Ετσι λοιπόν, ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

      Ειδικότερα λίγο μετά τις 23.00, πρόσφυγες που διαμένουν στο camp, συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, όλοι τους Σύροι.

      Ο ένας τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

      Οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, με μώλωπες.

      Δείτε βίντεο:

      Μόλις χθες, μια ομάδα «αγνώστων στοιχείων» φέρεται να επιτέθηκε σε Κούρδους στο ελληνικό νησί της Λέσβου, αφήνοντας 7 τραυματίες Κούρδους. Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών , η περιβόητη ΜΙΤ είναι ύποπτη ότι έχει κάποιο ρόλο στο περιστατικό, αναφέρει γνωστή ξένη κουρδική ιστοσελίδα .

      Οι εκθέσεις δείχνουν ότι μια «αγνώστων » στοιχείων ομάδα από άτομα προσπάθησε να μετατρέψει το περιστατικό σε μια κουρδική-αραβική σύγκρουση.

      Η φημολογία για τρεις νεκρούς ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών που μάλιστα δημοσιοποιείται και από ιστοσελίδες (επίσημες ή όχι) διαψεύδεται από τις Αρχές, υπάρχουν όμως πολλοί τραυματίες.

      Οι Έλληνες και οι Κούρδοι στο στρατόπεδο δήλωσαν ότι υποπτεύονται ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η οποία ενδεχομένως να είχε ενεργό ρόλο στο περιστατικό.

      Δύο προηγούμενα παρόμοια περιστατικά στην ίδια περιοχή ενισχύουν τις αμφιβολίες για το ρόλο της τουρκικής MIT.

      Η ΜΙΤ, σε συνεργασία με Τούρκους πράκτορες που έχουν πιθανόν έχουν διεισδύσει στη χώρα μας έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους , από ότι φαίνεται και εντός των στρατοπέδων προσφύγων και πιθανόν λέμε να υπάρχει γενικότερο αποσταθεροποιήσεως στα μυαλά των αξιωματούχων στην Άγκυρα, κατά της ελληνικής επικράτειας με » επιχειρήσεις» αυτού του τύπου.

      Υπενθυμίζεται πολύ παλαιότερο δημοσίευμα η Ισραηλινή αντικατασκοπεία, είχε αποκαλύψει στις ελληνικές αρχές σχέδιο με στόχο ελληνικά νησιά.

      Η MOSSAD είχε κάνει λόγο για ύπουλο τουρκικό σχέδιο με «τζιχαντιστές» εντός ελληνικών νήσων.

      Ο “αφοπολισμός” αυτών των νησιών θα άνοιγε τη πόρτα στην Τουρκία για την γεω-πολιτική διείσδυση στην νοτιο-ανατολική ενεργειακή πτέρυγα.

      Όλα αυτά καταδεικνύουν, εφόσον αποδειχθεί εμπλοκή της ΜΙΤ τελικά, τουρκικές ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις από τους Τούρκους με στόχο τη δημιουργία κλίματος σε όλη την ελληνική επικράτεια....
      ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ "ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ"
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..(ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.27 Μαΐου, 2018 11:50

    Αδερφε Κωσταντινε.Απο το 2012 θυμαμαι τα επεισοδια στο θεατρο ''χυτηριο''με την παρασταση ''corpus christi''και το ξυλο που εριχναν τα ΜΑΤ στους πατριωτες ηταν καποιοι ''εξωσχολικοι'' βλεπε ΣΥΡΙΖΑ που βιντεοσκοπουσανε τα επεισοδια και μετα εξαφανιζοντουσαν.Την θεση τους μετα παιρναν αστυνομικοι''πραιτωριανοι''που χτυπαγαν με λυσσα τα ευλογημενα γεροντακια που πριν λιγη ωρα τους φυλαγαν το χερι ζητωντας την ευλογια τους.Κυβερνηση Ν.Δ.τοτε και ηδη ο ΣΥΡΙΖΑ δουλευε εξυπνα.Το μουτρο μου το ειδα σε αρκετα βιντεο στο you tube.Αποτελεσμα,αποξενωθηκα και δεν εχω πλεον εμπιστοσυνη σε κανενα.Πιστευω οτι για να αλλαξει κατι πρεπει να χυθει αιμα δυστυχως που το λεω και μακαρι να ειμαι λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι καθόλου λάθος.
      Πού το πάει νομίζεις..η επόμενη ανάρτηση που περιέχει τραγούδι και σήματα των Lynyrd Skynyrd. Το συγκρότημα, χριστιανοί του αμερικανικού νότου ήταν που υποστήριζαν και την οπλοκατοχή για την υπεράσπιση των εδαφών τους, που φασίστες τους ανέβαζαν, ρατσιστές τους κατέβαζαν, μέχρι που δολοφόνησαν την μισή μπάντα προξενώντας αεροπορικό δυστύχημα.

      Διαγραφή
  4. ε όχι και να τον πούμε ΄΄φίλε΄΄, έχεις φωτοτυπία και σμίκρυνση τον νόμο στην τσέπη, τον τραβάς εσύ μια φωτογραφία και τα λέτε στα δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φωτοτυπία σμίκρυνση τον νόμο περί παραβίασης της ιδιωτικής ζωής ατομικής ελευθερίας και των διεθνών νόμων φυσικά, τον φωτογραφίζεις εσύ και του ζητάς μια ωραία αποζημίωση που σε βγάζει στο διαδίκτυο χωρίς να σε ρωτήσει, στα δικαστήρια και αν δεν σε δικαιώσουν πας Βρυξέλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήλωση σοκ στο Κογκρέσο: «Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τα F-35 εναντίον της Ελλάδας»
    🆘️
    Δήλωση σοκ στο Κογκρέσο: «Η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει τα F-35 εναντίον της Ελλάδας»
    🔸️🔸️🔸️
    ΔΙΕΘΝΗ
    27/05/18 - 12:29
    Ενημερώθηκε: 27/05/18 - 16:27
    Μια δήλωση ΣΟΚ έγινε από τον Μπραντ Σέρμαν, μέλος του κογκρέσου των ΗΠΑ, για την πώληση των F-35 στη Τουρκία.
    Ο Σέρμαν λοιπόν προσπαθώντας να εξηγήσει στον υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, τους λόγους που πρέπει να ακυρωθεί η συμφωνία για την πώληση των F-35 στην Τουρκία υποστήριξε ότι θα χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδας.
    «Θα χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρμαν.
    Τι θα γίνει με τα F-35 και την Τουρκία είναι ένα θέμα που σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το πιθανότερο είναι ότι τα αεροσκάφη θα παραδοθούν με καθυστέρηση. Αλλά θα παραδοθούν. Εμείς είναι το θέμα τι θα κάνουμε. Και σίγουρα δεν μπορούμε απλά να «τζογάρουμε» στην εξέλιξη των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.

    Δείτε παρακάτω την δήλωση του μέλους τους κογκρέσου:
    ☆☆☆
    US Congressman Brad Sherman tells US Secretary of State Mike Pompeo that he hopes @realDonaldTrump administration oppose the sale of F-35 to #Turkey, saying that they would be used against #Greece. @BradSherman also urges @StateDept to remain neutral about HR220 bill. pic.twitter.com/zE0ottHGki

    — Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) May 27, 2018
    (Με πληροφορίες από το Militaire.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ που λες να τους βγάζουμε κι εμείς φωτογραφίες τους ρουφιάνους και να τους πηγαίνουμε στα δικαστήρια, μήπως κάνεις κάποιο λάθος; Εγώ ξέρω πειστήρια αποκτηθέντα με παράνομο τρόπο δεν γίνονται δεκτά στα δικαστήρια. Ηθικά έπρεπε να γίνονται δεκτά, αλλά με τους νόμους που έχουν φτιάξει τα λαμόγια άμα πας νομικά θα πάρεις τ' αρχίδια τους. Μήπως είσαι δικηγόρος;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,

      Ούτε η μαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών χωρίς την έγκριση του ομιλούντος θεωρείται τεκμήριο στα δικαστήρια, αλλά το "βαλιτσάκι" της ΕΥΠ δουλεύει υπερωρίες καί φττιάχνει δικογραφίες.

      Σε χώρα που έχει "Δικαιοσύνη" ά λά κάρτ, τί περιμένεις...

      Διαγραφή