«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Μετά τον ισραηλινό υπουργό δημοσίων έργων... τώρα και ο υπουργός ενέργειας του Ισραήλ έχει βαλθεί να δολοφονήσει τον Μπασάρ αλ Άσαντ. Ρε τί μοβόρα είναι αυτά τα οβριά...!










































Ένας υπουργός του Ισραήλ μέλος του Γραφείου Ασφάλειας δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να σκοτώσει το σύριο πρόεδρο Bachar al Assad και ν΄ανατρέψει την κυβέρνησή του   αν το Iράν που τον υποστηρίζει χρησιμοποιούσε  το συριακό έδαφος για να επιτεθεί στο Ισραήλ.

« Το Ισραήλ δεν αναμείχθηκε στον εμφύλιο πόλεμο (συριακό) ως τώρα », δήλωσε ο Yuval Steinitz, ο Υπουργός Ενέργειας, στο ισραηλινό site πληροφοριών Ynet. « Αν ο σύριος πρόεδρος   Bachar al Assad συνεχίσει να εξουσιοδοτεί το Ιράν να επιχειρεί σε συριακό έδαφος, το Ισραήλ θα τον σκοτώσει και θ΄ανατρέψει το καθεστώς του », δήλωσε. « Αν ο Assad αφήσει το Ιράν να μεταμορφώσει τη Συρία σε στρατιωτική βάση εναντίον μας για να μας επιτεθεί  από συριακό έδαφος, θα όφειλε να ξέρει ότι αυτό θα είναι το τέλος του  « ,πρόσθεσε. »Είναι απαράδεκτο ο Assad να κάθεται ήσυχα στο παλάτι του και να ξανακτίζει το καθεστώς του, επιτρέποντας στη Συρία να μετατραπεί σε μια βάση για επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ, » είπε.

πηγή


Διαβάστε στον Διόδοτο: “Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον…”

 

3 σχόλια:

  1. ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΓΑΝΤΑ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.amazon.com/dp/1782200355/?tag=unco037-20 Ερχεται το τελος τους, οπως το βλεπουν οι ιδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι οι Άραβες να κάναν ίσωμα το Ισραήλ, ο Πούτιν να καθάριζε όλο το ισλαμ από την Ευρώπη και οι Αμερικάνοι με τους Κινέζους να αλληλοκαταστρέφονταν με πυρηνικά εκεί στην Τανζανία, για το πετρέλαιο.
      Η ανθρωπότητα θα ερχόταν στα ίσα της.

      Διαγραφή