«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Παραλήρημα Έρντι, ενεργοποίηση συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου ΚORAL σε όλη την «γραμμή των συνόρων» της Τουρκίας με την Ελλάδα. Το ιστολόγιο 'Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως' δικαιώνεται για τις εκτιμήσεις του. (βίντεο)







περισσότερα ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Κώστα,
    Ευχαριστώ για τον τίτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ...Η ΨΕΜΑ;;;;Σύμφωνα με την Guardian τεχνολογία που αφορά γονιδιακά όπλα έχει «εκτοξευθεί» με αποκάλυψη μυστικής ομάδας επιστημόνων γονιδιακού «όπλου» ικανού να αφανίσει εκατομύρια ανθρώπους...παγκοσμίως...[ΒΙΝΤΕΟ]ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΔΙΚΑ ΣΑΣ...


    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ...!!!!
    Σύμφωνα με την Guardian τεχνολογία που αφορά γονιδιακά όπλα έχει «εκτοξευθεί» με αποκάλυψη μυστικής ομάδας επιστημόνων γονιδιακού «όπλου» ικανού να αφανίσει εκατομύρια ανθρώπους...παγκοσμίως...[ΒΙΝΤΕΟ]ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
    -----
    Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ότι θα …εμφανιστεί μία νόσος η οποία θα έχει τόσο μεγάλη καταστρεπτική ισχύ που θα αφανίσει στο διάβα της εκατομμύρια ανθρώπους .
    Ο γνωστός «ηγέτης» των τεχνολογιών αναφέρει ότι φονική επιδημία θα εμφανιστεί με μορφή πανδημίας, αποκαλύπτοντας ότι θα χαθούν περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι… μέσα σε έξι μήνες μετά την εμφάνιση της νόσου.
    Μιλώντας σε όλους του κατοίκους του πλανήτη γη, τους προειδοποιεί να προετοιμαστούν όπως γίνεται σε περιόδους πριν από πόλεμο.
    Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε ειδική εκδήλωση για τις επιδημίες που οργάνωσε η ιατρική οργάνωση Massachusetts Medical Society και το περιοδικό «New England Journal of Medicine».
    Ο γνωστός «φιλάνθρωπος» κ. Γκέιτς ομολόγησε ότι φοβάται και ο ίδιος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
    Άλλες πληροφορίες φέρουν τον αμερικανικό στρατό να έχει αναπτύξει εδώ και καιρό ένα «γονιδιακό όπλο» το οποίο όπως λένε διάφοροι έγκυροι επιστήμονες, είναι σε θέση να εξολοθρεύσει ολόκληρες εθνότητες κατά την διάρκεια ενός μελλοντικού πολέμου, προκαλώντας πανικό στην επιστημονική κοινότητα.
    Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών προγραμμάτων Άμυνας (DARPA) έλαβε 100 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα κατασκευής «γονιδιακού όπλου», σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει την ικανότητα να εξαλείψει ορισμένους τύπους ανθρώπων με βάση τη γενετική τους σύνθεση, υπακούοντας στο τρομερό σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ενός ολοκληρωτικού πολέμου .
    Εγγραφα αποκαλύπτουν ότι η DARPA έχει καταστεί η κορυφαία πηγή χρηματοδότησης για την δημιουργία τεχνολογίας ικανής να προκαλέσει γενετική εξαφάνιση εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.
    Αυτή η πληροφορία έρχεται από ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών της επιτροπής για τη Βιολογική Ποικιλότητα (CBD), οι οποίοι συζητούν για την εφαρμογή μορατόριουμ στην γονιδιακή έρευνα διότι αρκετές χώρες εξέφρασαν φόβους για πιθανή στρατιωτική εφαρμογή.
    Οι διπλωμάτες του ΟΗΕ επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα «The Guardian» ότι η απελευθέρωση πληροφοριών θα αποκαλύψει πολλά επικίνδυνα πράγματα για αυτά του είδους τα όπλα .
    Η εκδήλωση της οργάνωσης Massachusetts Medical Society μάλλον λειτουργεί ως μέσο καθοδήγησης της ανθρωπότητας για σχέδια που απεργάζονται «σκοτεινοί τύποι σε σκοτεινά υπόγεια».
    Μάλιστα αναφέρθηκε και «μοντέλο προσομοίωσης που έφτιαξε το Institute for Disease Modeling, σύμφωνα με το οποίο μια πανδημία σαν αυτή του 1918 που σκότωσε 50 εκατ. ανθρώπους, σήμερα θα σκότωνε 30 εκατ. στους πρώτους έξι μήνες».
    ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ «ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ...!!!!
    ☆☆☆
    Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει στην Τουρκία οι ανταποκρίσεις των Τούρκων δημοσιογράφων από την Κύπρο που μεταδίδουν με χαρακτηριστικές φωτογραφίες πως στον ελληνικό τομέα οι κάτοικοι έχουν αρχίσει και εξοπλίζονται μαζικά καθώς υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι σύντομα θα γίνει εμπόλεμη κατάσταση με τους Τούρκους και γι αυτό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι.

    Όπως αναφέρεται, για πρώτη φορά μετά το 1974 πνέει τόσο έντονα πολεμικός άνεμος στο ελληνικό τμήμα της Κύπρου και οι κάτοικοι εξοπλίζονται και εξασκούνται με καραμπίνες G-3, ενώ ρεκόρ υπάρχει στις πώλησης σφαιρών, φυσιγγίων και κάθε είδους οπλισμού. Μέχρι και μικρά παιδιά, όπως τονίζουν οι Τούρκοι, εξασκούνται στην χρήση όπλων.
    Η κατάσταση αυτή έχει θορυβήσει τα τουρκικά ΜΜΕ...
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ
    ΘΕΜΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ...ΜΗΠΩΣ...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….!!!!
    -----
    Όπως διαβάσαμε σε τουρκικές ιστοσελίδες το ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨όπως ονομάζεται αυτή η οθωμανική γιορτή που ανεχόμαστε να γίνεται κάθε χρόνο στην χώρα μας, θα βρίσκεται στο χωριό Δειλινά της Ροδόπης στις 16 Μαίου και στην Ξάνθη στις 17. Τρέξτε να απολαύσετε τουρκικό-οθωμανικό πολιτισμό… να "μορφωθειτε"...!!!

    Το παραπάνω πλάνο είναι από την τελετή που έγινε στον δήμο Μπαϊράμπασά χτες, όταν τους ξεπροβόδησαν με προσευχές και οθωμανική στρατιωτική μουσική…
    Και όταν λέμε οθωμανική στρατιωτική μουσική εννούμε ύμνους για τα κατορθώματα του οθωμανικού στρατού…
    Όπως ακριβώς δηλαδή γινόταν, όταν ξεκινούσαν οι σουλτάνοι τις εκστρατείες τους για να υποτάξουν τους ¨γκιαούρηδες¨…
    Και επειδή κάποιοι από εσάς είστε προφανώς ¨απολίτιστοι¨, σας παραθέτουμε .ενα σχετικό βίντεο για να καταλάβετε τι θα πει τουρκικος πολιτισμός….

    Nα και οι στιχοι του συγκεκριμένου ¨άσματος¨ :
    Ο πρόγονος σου είναι ο παππούς σου, η γενεαλογία σου είναι ο πατέρας σου
    Πάντα ηρωικό, το τουρκικό έθνος
    Ο στρατός του, για πολύ καιρό
    Έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο

    Το τουρκικό έθνος, το τουρκικό έθνος
    Αγάπα τον εθνικισμό με πάθος
    Καταστρέψε ω έθνος, τον εχθρό σου
    Αφήστε τους να υποφέρουν με την καταραμένη ντροπή τους
    Αυτή η μουσική αυτή θεωρείτο αναπόσπαστο κομμάτι του στρατού, καθώς έπαιζε μουσική με σκοπό να ανυψώνει το ηθικό των στρατευμάτων, όταν ο στρατός αναχωρούσε για στρατιωτικές εκστρατείες, ή πριν τις μεγάλες μάχες.
    Και εμείς τους δεχόμαστε τώρα στα πλάισια λέει του πολιτισμού….
    ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως, η Γουΐκι λέει πως έχει πεντέξη τέτοια όλα κι όλα, καί πως τα έχει πάει στη μεθόριο με τη Συρία από το 2016.

    Τώρα, βέβαια, ουδείς τον εμποδίζει να φτιάξει άλλα καμιά τριανταριά καί να τα βάλει στο Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή