«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ας ευθυμίσωμεν ολίγον, με εβραιο-βίζιον και τον "East Med" πίσω από τις 2 πρώτες θέσεις... (βίντεο)







περισσότερα ΕΔΩ




περισσότερο "ανωμαλ-ίζιον" γέλιο, εδώ

20 σχόλια:

  1. Τό φορκάστ τής χρονιάς: Ισραήλ x Κύπρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Crazy boy...
      με το "creature" έπαθα πλάκα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!! 🙂

      Διαγραφή
    2. Παραγγελιά ήταν, από τόν Λευτέρη.

      Διαγραφή
    3. Την άλλη φορά ας βάλουνε αντί για Αλβανίδα να τραγουδήσει (για την Κύπρο η για εμάς) καμμιά τουρκάλα απο τους Γκρίζους Λύκους και ας την βαφτίσουνε και αυτήν "Ελληνίς".Η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται σαν φάρσα στην Ελλάδα. Είναι φάρσα εξ αρχής!

      Διαγραφή
  2. Έχει καταντήσει ολόκληρη η χώρα ένα τριμπούρδελο, που ο κάθε βαρεμένος μπάρμπας λόγω ηλικίας ,λέει και κάνει ότι θέλει,Όπως να αποκαλεί την Αλβανίδα " η κοριτσάρα μας η Ελληνίς Ωραία Ελενάρα "!!! Το ότι το πραγματικό όνομά της είναι το Eντέλα Φουρεράι (Entela Foureraj),το προσπερνάει...το ότι μια έλεγε ότι είναι Μεξικάνικης καταγωγής και μετά έκανε τον Αλβανικό Αετό με τα χέρια μαζί τον Αλβανό που είχε δίπλα της, και αυτό το έκανε γαργάρα,κατά τα άλλα είναι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ "ΕΛΛΗΝΙΣ"...καθότι απο την στιγμή που το αποδέχεται αυτό αποδέχεται και τον Αλβανικό αλυτρωτισμό περί τσαμουριάς και Μεγάλης Αλβανίας (αυτό δηλώνει ο αετός με τα χέρια που σχηματίζουν).

    Τρία είναι τα μεγάλα μυστήρια του σύμπαντος που δεν έχουν απαντηθεί. Πως ξεκίνησε το μπιγκ μπανγκ, πού πάνε οι μονές κάλτσες όταν χάνονται, και ΠΩΣ έγινε ΕΛΛΗΝΙΣ η Eντέλα Φουρεράι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε,
      έχω πέσει από τα σύννεφα!
      Δεν περίμενα από αυτό το σχολιαστή.. τέτοια εξέλιξη.
      Ακόμα αναρωτιέμαι αν διάβασα καλά, αν κατάλαβα καλά...
      Εντάξει, τον συνδυασμό "Χάρρυ Πότερ, αλλά και Χριστός και Ορθοδοξία μαζί"... τον κατάπια λέγοντας στον εαυτό μου "τές πά... κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει νοηματικά...".
      Τούτο εδώ όμως... μπλιαχ!...
      Κι όσα κι αν πούμε εμείς για "East Med" και συνακόλουθα...
      αλλού καράβια αρμενίζουν..

      Διαγραφή
    2. Άν πρόκειται απλά γιά «βαρεμένο μπάρμπα», μικρό τό κακό. Συνήθως πρόκειται γιά τρόλ τού μεροκάματου. Διαδικτυακό παρακράτος.

      Διαγραφή
    3. Εντέλα εκ του εντέλω;
      Astillais

      Ερώτημα : Ποιός είναι ο ορισμός του πεφτοσυννεφιάρη;
      Ξανα ερώτημα: Στα πόσα ψέμματα γίνεται πιστευτό το τελευταίο ουχί το ύστατον;
      Ερώτημα τρίτον:Ισχύει η έκφραση "μια φορά ψεύτης για πάντα ψεύτης" ;
      Άντε κι ένα τέταρτο: Γιατί η μούντζα είνα χαρακτηριστικό των Ελλήνων,; (εκτός και το έχουν συμπεριλάβει κι άλλο λαοί στα συνήθεια τους και το αγνοώ)

      Astillais

      Διαγραφή
    4. Astillais,
      με λες κορόιδο, βλάκα και εύπιστο με αυτό το σχόλιο;

      Διαγραφή
    5. Ειρωνικά θα το λέει το Ελληνίς, δεν εξηγείται αλλιώς. Ή δεν είναι ο ίδιος τελείτσας που ξέραμε και αυτό έχει περισσότερες από μία αναγνώσεις... Μία είναι ότι κάποιος τον υποδύεται. Έχετε επίσης υπόψη ότι ο τελείτσας ή Μιμάκος κατά Εργ πριν από καιρό έδειχνε να ξέρει σε βάθος απόψεις που μοιάζουν με αυτές των θεοσοφιστών. Κάποιος που ασχολείται με αυτά, αργά ή γρήγορα μπαίνει στον πειρασμό να ασχοληθεί και με τελετές. Όπου υπάρχει κίνδυνος για απόκτηση πνευματικών... επισυναπτομένων.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    6. Είναι πάαααρα πολύ αμφίβολο, αν αυτός ο "τελίτσας" είναι όντως ο τελίτσας. (Εκτός αν ήταν σκνίπα στο μεθύσι, αλλά και πάλι, πιό πιθανόν θα ήταν να γράφει τίποτα βαθυστόχαστες, ακατανόητες σιβυλλικές ασυναρτησίες, παρά αυτές τις αφελείς και αγράμματες μπούρδες.)
      Το ζευγαράκι του γύφτικου μαχαλά οσμίζομαι...
      Αν έχω κάνει τόοοσο λάθος, θα "πέσω απ' τα σύννεφα" μαζί σου, αλλά μέχρι να πιστοποιηθεί, λέω να κρατηθώ στο ύψος μου.
      Μόνον η Φωτεινή κι ο ΕργΔημΕργ μπορούν να το διαλευκάνουν.

      Διαγραφή
    7. @ Γιώργο
      Τα "πνευματικά επισυναπτόμενα" είναι πανέξυπνα και παμπόνηρα, δεν γράφουν μ@λ@κίeς, με φρασεολογία αποχαζεμένου έφηβου. (Εκτός αν ο φορέας δεν κάθεται φρόνιμα και θέλουν να τον ρεζιλέψουν...)

      Διαγραφή
  3. Γενικώς, αποφεύγω να φορτώνω το μυαλό και το υποσυνείδητό μου με σκουπιδαριό και γι' αυτό δεν βλέπω ποτέ τυφλεόραση, ούτε βέβαια παρακολουθώ εβραιο-βύζιον, ούτε γνωρίζω τι περί σαβουρο-"καλλιτεχνών" του συρμού. Όμως, με όλον αυτόν τον θόρυβο περί Eντέλας, είπα να ρίξω μιά ματιά, να δω περί ποίου φρούτου πρόκειται, κι έτσι σιγουρεύτηκα έτι περισσότερον πως πρόκειται γιά γιούφτικο δάκτυλο: Η φάτσα, το σώμα, η κίνηση, ο σεισοπυγικός χορός, αλλά και η μουσική, είναι... η εκδίκηση της γυφτιάς! Φυσικό ήταν να ενθουσιάσει τα μέλη της φυλής (και τους αφοσιωμένους συντρόφους).

    Έχουν που έχουν άχτι τον Εργοδότη για τις συχνές γιουφτο-αναφορές, μετά και το κάζο που πάθανε απ' τον Αετό, μάλλον αποφάσισαν να κάνουν "ασύμμετρη" επίθεση. Πιστεύω πως θα υπάρξουν κι άλλες στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mea maxima culpa!
      Kατρακυλάω μαζί σας, από συννέφου εις σύννεφον...

      Διαγραφή
  4. Χαίρετε παίδες!

    Μάθημα Ιστορίας: Αυτή η τζιού που κέρδισε, η Μπαρτζιλάϊ, έχει το ίδιο επίθετο με τον αρχιρραβίνο Αθηνών επί Κατοχής. Τον οποίο φυγάδευσαν οι αντάρτες με κατασκευή-πατέντα πάνω σε **δύο** μουλάρια, διότι ήταν διακόσια κιλά! Το ένα μουλάρι μόνο του δεν θα τον άντεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν πληρώνεται το τριχοτρόλλ, παίζει να πληρώνεται από άτομα με τεχνικές γνώσεις αρκετά προχωρημένες για παραποίηση ταυτότητας (δεν μιλώ για IP's). Aλλά το ύφος δεν παραποιείται εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα, άπαντες όταν γράφουμε εκτειθέμεθα.( Δεν είμαι ο τελίτσας, είμαι η Astillais)
    Για παράδειγμα η mnk θεωρεί τα ερωτήματα μπούρδες. Ε και;
    Να θυμώσω ή να συμμορφωθώ; Προφανώς, ούτε το ένα ούτε το άλλο.
    Ξαναβλέπωντας τα ερωτήματα πράγματι λείπουν κάποιες συνδέσεις.
    Είχα στον νου μου την φράση "Αεί παίδες οι Έλληνες" και προσδοκούσα στον ορισμό του πεφτοσυννεφιάρη. Αδικήθηκα.
    Είχα στο νού μου τα ψέμματα της Εντέλας Ελένης , θυμήθηκα και την φράση του Κώστα Χατζή " έλεγα τόσα ψέμματα που όταν άρχισα να λέω και καμμιά αλήθεια αισθανόμουν
    ένοχος" Έτσι προέκυψε το δεύτερο ....μπουρδολόγημά μου
    Για τις μούντζες το θέμα είναι λιγουλάκι τρανό οπότε άααστο
    Έτσι κι αλλοιώς κάποια αφέλεια την διαθέτουμε όλοι.Εγώ πάντως την δικιά μου την διεκδικώ μέχρι κεραίας.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι για να δείτε δηλαδή, τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν γράφει με στομαχόπονο.
    Άστο, κυρά μου, το γράψιμο δεν είναι φάρμακο. Άντε για κάνα γιατροσόφι κι άσε το πληκτρολόγιο.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέχασα να βάλω υπογραφή στο 14:35. Γιώργος εδώ. Παίζουν και άλλες εξηγήσεις ακόμα πιο φευγάτες. Aλλά μη το κάνουμε τελείως μεταφυσικού περιεχομένου το μπλογκ και φύγουν οι αξιόλογοι σχολιαστές που δεν θα τα έχουν ψάξει κάτι τέτοια (γεια σου Διηνέκη και λοιποί). Γιατί δεν είναι και λίγο να σου γκρεμίζεται ο κόσμος, ότι έχεις ιερό και όσιο. Eγώ δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν διάφοροι αρχίσουν να εμφανίζουν περιστατικά αλλαγής προσωπείου. Λες και βάζει το χέρι της η θεία πρόνοια, και ξεβρακώνονται μόνοι τους.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή