«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

el.gr Αποκλειστικό: Έτσι σκοπεύουν να καταστρέψουν την Ελλάδα οι Τούρκοι - Η τεχνολογία στα χέρια του Σουλτάνου.

του Γιώργου Φαρμάκη


Οι κυβερνοεπιθέσεις που κάνουν οι Τούρκοι μας προβληματίζουν ιδιαίτερα. Μόλις εχθές έγινε γνωστό ότι οι Τούρκοι πραγματοποίησαν κυβερνοεπίθεση στην Ιστοσελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου ειδήσεων.
Επίθεση από Τούρκους Χάκερ δέχτηκε και η Ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα.
Άλλη μια επίθεση δέχτηκε, η Ιστοσελίδα της εφημερίδας Ρεθυμνιώτικα Νέα αλλά και η Ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

 
Ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά για αυτές τις επιθέσεις, αφού τις επικροτεί.

Πως «προδόθηκαν» οι Τούρκοι Χάκερ

Στην επίθεση που πραγματοποίησαν εχθές στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, άφησαν το εξής μήνυμα:
Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε.

Ανάλυση του μηνύματος

Αρκετές φορές, στελέχη της κυβέρνησης αλλά και σύμβουλοι του Ερντογάν έχουν δηλώσει ότι εμείς οι Έλληνες δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την εποχή που οι Τούρκοι μας έριχναν στην θάλασσα της Σμύρνης. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι Τούρκοι Χάκερ, είτε ηθελημένα είτε άθελα τους, προδόθηκαν αφού με το μήνυμά τους μας έδειξαν ξεκάθαρα ότι είναι κυβερνητικοί υπάλληλοι.
Η Ελλάδα είναι κινδυνεύει άμεσα και αυτό πρέπει να το ξέρουμε.

Τι μπορεί να συμβεί

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προωθεί την ηλεκτρονική διακυβέρνηση αλλά και την χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος. Τι θα γίνει λοιπόν αν οι Τούρκοι αποφασίσουν μια μέρα να «ρίξουν» τους Server όλων των Τραπεζών;
Θα επικρατήσει μεγάλος πανικός, καθώς οι Έλληνες χρησιμοποιούνε το ηλεκτρονικό χρήμα κατά κόρον για τις συναλλαγές τους, ώστε να χτίσουν το αφορολόγητο. Σαν να μην έφτανε αυτό, σύντομα έρχονται και οι ταυτότητες οι οποίες θα έχουν ενσωματωμένο το λεγόμενο μικροτσίπ το οποίο θα περιέχει τις ευαίσθητες πληροφορίες των Ελλήνων πολιτών.

Ότι κλειδώνει-ξεκλειδώνει συνηθίζουν να λένε οι ειδικοί σε θέματα υπολογιστών, οπότε αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα.

Οι Τούρκοι είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν καταστάσεις άσχημες.
Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι γείτονες έχουν πολύ άγριες διαθέσεις και μας χτυπάνε με ηλεκτρονικά μέσα.

Η Τουρκική προκλητικότητα έχει περάσει σε άλλο επίπεδο!

Τι θα γίνει αν μια μέρα οι πολίτες πάνε να βγάλουν τα χρήματά τους από τα ΑΤΜ και αντικρύσουν το παρακάτω μήνυμα;

 

Συμπέρασμα

Ο κόσμος στον οποίο ζούμε αλλάζει και εμείς μένουμε πίσω. Οι Τούρκοι κυνηγάνε την εξέλιξη και με αυτό τον τρόποι μας «χτυπάνε» ύπουλα. Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας μας είναι φανερό. Όπως διαβάσατε παραπάνω, οι Τούρκοι Χάκερ δρουν κατόπιν άνωθεν εντολών.

Η τεχνολογία βρίσκεται στα χέρια του Σουλτάνου ο οποίος θα κάνει τα πάντα ώστε να διατηρηθεί στην ΕΞΟΥΣΙΑ!


πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ζητώ συγγνώμη για το off-topic, αλλά υπάρχει φωτογραφία που η τραγουδίστρια, πολύ γνωστή στην Ελλάδα, που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού κάνει τον αετό της μεγάλης Αλβανίας με τον Αλβανό τραγουδιστή.

    Εδώ ο σύνδεσμος

    https://scontent.fqls1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/31689124_1799107496776082_7108206364194766848_n.jpg?_nc_cat=0&oh=1d202bc6bfab3f1ecf057ba880cb5acd&oe=5B5BD2B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή