«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ημέηλ μιας φίλης από την Μυτιλήνη... ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!


Το ημέηλ αυτό ήρθε στο ιστολόγιό μας 4 ώρες πριν από την ανάρτηση του pronews, με τίτλο " Αγωνία για περιβαλλοντική καταστροφή στην Ξάνθη από την φωτιά στην Sunlight - Εκκενώθηκαν δέκα χωριά! ".
Όπως πλέον έχετε διαπιστώσει... και από αναρτήσεις, όπως εδώ, εδώ, αλλά και εδώ... "ΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ.." (η φράση είναι από σχόλιο αναγνώστη μας).



Στις Τετ, 25 Απρ 2018 - 20:57

ΚΩΣΤΑ,

ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΞΑΝΘΗ. Η ΠΟΛΗ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΛΥΒΔΟ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΞΑΝΘΗ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΜΑΪΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΜΗ ΦΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΞΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.

ΜΩΡΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩ. ??? ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΩΠΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ?? ΑΛΛΑ ΠΟΥ!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ?? ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΝΑΣ ΘΕΡΜΟΣ ΜΗΝΑΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!!

ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑ??

ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ( ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ)  ΑΠΟ ΕΒΡΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΛΥΒΔΟ ΚΤΛ? Ε? ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ?..
ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ.. Η' ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΤΥΦΩΝ' ΤΟΥ ΔΙΗΝΕΚΗ ΝΑ ΕΚΤΥΛΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ?..
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ Μ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ 26 ΜΟΙΡΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ, ΘΑ ΠΩ: ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ?
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΓΩ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ.  ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...:
ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ.*

ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.......


ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ. 




ΥΓ.
Δεν εχει γινει σωστη ενημερωση των κατοικων της Ξάνθης και κάποιοι ειναι έξω. Και τα σχολεία της πόλης ανοικτα (των χωριών -κοντα στο εργοστάσιο- όχι). Οσο για τον αλεξακι.. θα παει λέει πρωτα Λημνο???? Προσπαθουν να μας μπερδεψουν για να μη του τη στησουμε στο αεροδρόμιο;...


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

( * ) Και μια εξήγηση από το ιστολόγιο μας, πάνω στο θέμα του... "ΞΥΛΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΧΕΡΙ":

Πρόκειται για αναφορά σε σχόλιο που κατέθεσα σε φιλικό ιστολόγιο, για να εξηγήσω πιο γλαφυρά ότι: και σε μικροκλίμακα, αλλά και σε μέγεθος ζώσας γης όπως η Ελληνική στην περίοδο των Ελληνιστικών χρόνων, ..όλα όσα αφορούν τον Ελληνισμό και την πατρώα γη... διαθέτουν και ΑΙΘΕΡΙΚΟ σώμα.  "ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!" Σωστότατη διατύπωση από την φίλη του ιστολογίου μας.

Η ιστοριούλα με τον ξυλουργό:

Κάποτε ένας ξυλουργός έκοψε όλο του τον καρπό με την πριονοκορδέλλα. Στο επαρχιακό νοσοκομείο δεν κατάφεραν να τον επανασυνδέσουν λειτουργικά.
7-8 χρόνια μετά, έναν ολόκληρο σκληρό και κρύο χειμώνα, είχε ο άνθρωπος αυτός αφόρητο πόνο στο τέλος της κερκίδας, εκεί που θα έπρεπε να ξεκινάει ο εκλιπών καρπός. Έναν πόνο δυνατό, όπως αν κρατήσουμε μια μπάλλα χιόνι για πάνω από 3 λεπτά στην γυμνή μας παλάμη.Τις χιονισμένες νύχτες ήταν ακόμα χειρότερος ο πόνος.
Το συσχέτισε λίγο με το ατύχημά του, αλλά δεν έβρισκε τον λόγο που αυτό δεν συνέβαινε τα προηγούμενα έξι χρόνια.
Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το εξηγήσουν.
Ο χειμώνας βγήκε με παυσίπονα και κάλτσες φορεμένες στην κατάληξη της ωλένης.

Με τα πρώτα κρύα του επόμενου χειμώνα όμως… οι πόνοι επέστρεψαν.
Δεν άφησε τον εαυτό του να βασανιστεί πάλι για περισσότερο από μήνα…και αποφάσισε να επισκεφτεί το νοσοκομείο που τον είχε φροντίσει τις δυο μέρες μετά το ατύχημα.
Ανακάλυψε πως το νοσοκομείο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΡΠΟ. Τον είχε φυλαγμένο μέσα σε μια γυάλα με ορό, σε έναν ημιυπόγειο χώρο, μαζί με άλλα τέτοια τρομακτικούλια εκθέματα…
Μόνο που το βάζο με τον καρπό του φίλου μας…βρισκόταν σε ένα ράφι, άκρη άκρη ακριβώς δίπλα -απόσταση εκατοστών- από ένα μικρό παράθυρο ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΖΆΜΙ !!

Ο ξυλουργός πονούσε γιατί πάγωνε το χέρι στη γυάλα, από τον παγωμένο αέρα που έμπαινε από το σπασμένο τζάμι και χτύπαγε κατευθείαν στο δοχείο.
Το τζάμι προφανώς έσπασε τον προτελευταίο χειμώνα, γι αυτό δεν είχε προβλήματα ο πρωταγωνιστής τα πρώτα 6 χρόνια μετά το ατύχημα.

Το αιθερικό σώμα του ξυλουργού μας... αποδεικνύεται πως... δεν είχε ακρωτηριαστεί ποτέ.

(Η ιστορία αυτή είναι αληθινό γεγονός)

21 σχόλια:

  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...!!!
    Στην σύλληψη ενός Τούρκου στις Καστανιές Έβρου, προχώρησαν πριν λίγη ώρα Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί.

    Στη σύλληψη ενός πολίτη από την Τουρκία στις Καστανιές Έβρου προχώρησαν οι ελληνικές αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το τοπικό μέσο evros-news.gr, ο άνδρας πέρασε τα σύνορα στο ελληνικό έδαφος επιβαίνοντας σε αγροτικό μηχάνημα.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε έναν εκσκαφέα και παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει τα σύνορα.

    Ο εκσκαφέας με τον οποίο εισέβαλε ο Τούρκος πολίτης στα ελληνικά σύνορα
    Ο εκσκαφέας με τον οποίο εισέβαλε ο Τούρκος πολίτης στα ελληνικά σύνορα RADIO-EVROS
    Κρατείται στο φυλάκιο ο Τούρκος

    Ο Τούρκος πολίτης κρατείται στο ΑΤ Καστανέων, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ορεστιάδας.
    - ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ :
    "ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ....ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ...!!!
    ΕΙΧΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ."


    Στις Καστανιές μεταβαίνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας Πασχάλης Συριτούδης, ενώ δεν αποκλείεται εκεί να βρεθεί και ο Στρατηγός Διοικητής της 16ης Μεραρχίας, υποστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, αφού ο Τούρκος συνελήφθη από τους Έλληνες στρατιώτες.

    Να θυμίσουμε πως και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, ο ΕΠΟΠ πενταετούς υποχρέωσης από την Ορεστιάδα Δ.Κ. και ο ανθυπολοχαγός Α.Μ.- στελέχη της Γ Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας “Ρίμινι”- συνελήφθησαν στις αρχές Μαρτίου, έπειτα από περίπολο εν μέσω χιονοθύελλας στην ίδια περιοχή, στις Καστανιές Έβρου έχοντας περάσει για λίγα μέτρα στο τουρκικό έδαφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερή ιστορία με το χέρι του ανθρώπου, σε ακρωτηριασμούς δίνουν ειδικά χάπια γιατί οι ασθενείς πονούν και αισθάνονται σαν να το έχουν,αν είχαν πχ ένα πρόβλημα στο πόδι ή στο νύχι του ποδιού πριν κοπεί.. Στον νομό Ξάνθης έχει πολλούς μουσουλμάνους, διαβάζουμε για την μιτ, για τους μουσουλμάνους δεν ενδιαφέρονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σύρραξη λίγων ωρών, θα υπάρξουν νεκροί, πιθανόν να γίνει σε ανύποπτο χρόνο πχ 7, 8 βράδυ.. που ο κόσμος είναι αμέριμνος, ο χαμός μετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό είναι το σημαντικό:
    https://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/60478-sto-fek-i-apofasi-gia-tis-nees-taftotites

    http://media.enikos.gr/data/files/571984_2f36d063a6-ae3eb2e4e0c0b657.pdf

    αλοίμονο σ αυτούς που το υπέγραψαν, δεν θα σωθούν ούτε εδώ ούτε επάνω, το είπε ένας γέροντας είχα διαβάσει.. δεν θυμάμαι ποιός αν κάποιος γνωρίζει ας το βάλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε λίγο και σε μας
    μετά τον Πακιστανό δήμαρχο τώρα
    http://gr.euronews.com/2018/04/30/vretania-neos-upourgos-eswterikwn-o-javid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.diadrastika.com/2018/05/proeidopoiisi-gia-na-min-peite-oti-den-xerate.html
    Αφιερώνω σε όλους τους Ελληνες το παραπάνω άρθρο και έχει πολλούς αυτό το μπλοκ!
    Κώστα έτσι ακριβώς νιώθω ως το άρθρο λέει και το γνωρίζω μέσα μου αιώνες τώρα ότι αυτή είναι η αλήθεια.
    Και μπαίνω τώρα εδώ και διαβάζω αυτά που λέει μια Ελληνίδα και τα σχόλια. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι φίλε μου, ο Ελληνισμός κρατάει τα κλειδιά της Ιστορίας!
      Σε ευχαριστώ, θα αναρτηθεί.

      Διαγραφή
    2. @ ΔΠ
      ΧΑΧΑ... το ξέρεις από αιώνες, ε; Κι εγώ από παιδί λέω: "μα εγώ, εδώ και χιλιάδες χρόνια...". Ξεπετάγεται από μόνο του, ασυναίσθητα και μετά απορώ μήπως έχω λαλήσει. Τώρα όμως έχω και ντοκουμέντο, πως δεν είμαι η μόνη παλαβή. Eυχαριστώ! :D

      Διαγραφή
    3. ΔΠ,mnk,

      ποια συγχρονικότητα.....
      Ναι....ισχύει αυτό, αλλά επίσης:
      Δεν έχετε καταλάβει ότι είμαστε ήδη στρατός αρχαίος που ο ιχώρας του τού αναθέτει νέα αποστολή;
      Αρχαίοι Έλληνες και Ελληνίδες.
      Το προηγούμενο ξύπνημα είχε γίνει το 1940.
      Θερμοπύλες και Πλαταιές ανέδειξε και τότε η οροσειρά της Πίνδου.
      Σήμερα, τουλάχιστον το 50% του πολέμου, ο οποίος έχει αρχίσει, διεξάγεται σε μηντιακό και ψυχολογικό επίπεδο στην παρούσα πρώτη του φάση.
      Και μην νομίζετε ότι και η διαδικτυακή εκστρατεία μας, δεν θα έχει θύματα αναμεταξύ μας...

      Διαγραφή
  7. @ Διηνέκη

    Αφού δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού στο μπλογκ σου και καλά κάνεις, σου ρίχνω εδώ μια πληροφορία για τον Τσαουσέσκου.

    Το 1989 αποπλήρωσε τα δάνεια της Ρουμανίας και αρνήθηκε να δανειστεί ξανά. Σε 4 μήνες από την αποπληρωμή, δολοφονήθηκε.

    Ο σοσιαλιστής Γκαντάφι ετοιμαζόταν να φτιάξει χρυσό δηνάριο και να το κυκλοφορήσει στην Αφρική. Δημιουργώντας την μόνη ελεύθερη περιοχή στον κόσμο από τον παγκόσμιο τοκογλυφικό εβραιοκομμουνισμό. Όπου θα κατέφευγαν στις έσχατες μέρες όλοι όσοι δεν άντεχαν την φρικτή δουλεία της νέας τάξης των κρονίων=σατανιστών. Δολοφονήθηκε. Λέγεται πως προηγήθηκε και βιασμός του από τα ίδια ξενοκίνητα κτήνη.

    Χρωματιστή επανάσταση με όλη τη φόρμουλα προοηγήθηκε της δολοφονίας του Τσαουσέσκου. Κομπλέ με ελεύθερους σκοπευτές να δολοφονούν διαδηλωτές και περαστικούς. Όπως και στο δικό μας το πολυτεχνείο.

    Αυτή η παρωδία δίκης και εκτέλεση χωρίς να του επιτραπεί συνήγορος, χωρίς μάρτυρες, χωρίς καμία στοιχειώδη δικονομική διαδικασία, χωρίς καν να επιτραπεί στον ίδιο να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι μία προσβολή στον δυτικό πολιτισμό. Ούτε στην Ουγκάντα δεν δικάζουν έτσι.

    Δυτικόδουλοι και εβραίοι σαν αυτούς που την έστησαν αυτή την παρωδία δίκης θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και στον δικό μας τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Αν είχε τραβήξει το σχοινί και φυλάκιζε δεόντως τον βλακο-Ιωαννίδη για την αρπαγή της εξουσίας και διαολόστελνε τον Αραπάκη και τον Μπονάνο και τις άλλες ποδίτσες του ΓΕΕΘΑ που αργότερα πρόδωσαν την Κύπρο.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργο,
      ενδιαφέροντα στοιχεία έδωσες, μόνο που θα ήταν καλύτερα να τα έβαζες στην ανάρτηση "ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΑΛΛΗ ΜΙΑ)..."

      Κανένα πρόβλημα, απλά συνέχισέ το εκεί αν σου απαντήσει ο Διηνέκης.

      Διαγραφή
    2. Είχα συμμαθητή μου που πήγε και σπούδασε οδοντιατρική στη Ρουμανία από το 1986 μέχρι το 1992. Μού φαίνεται ότι, ήταν πέντε χρόνια η σχολή, αλλά έκανε κι έναν χρόνο γλώσσα. Κάτι τέτοιο. Εν πάση περιπτώσει, έζησε εκεί έξι χρόνια γεμάτα. Γνώρισε το καθεστώς Τσαουσέσκου 3 1/2 χρόνια, το έζησε όταν έπεσε και έζησε στη Ρουμανία άλλα 2 1/2 χρόνια αφού έπεσε.

      Επίσης, είχα συγγενή ναυτικό, που πήγαινε στη Ρουμανία τού Τσαουσέσκου δεκάδες ταξίδια.

      Επίσης, έχω μία γειτόνισσα από τη Ρουμανία, 60 ετών, νυμφευμένη με Έλληνα που είχε πάη να σπουδάση εκεί στα νειάτα τους και μού λέει το τι εστί Τσαουσέσκου.

      Όταν γράφη ο Διηνέκης κάτι φιλαράκο, το έχει τριπλοτσεκάρη.

      Μη μού ζαλίζεις τα μέζεα σε παρακαλώ.

      Διαγραφή
  8. @ Διηνέκη

    Πάρε και λεπτομέρειες πως δανείστηκε ο Τσαουσέσκου, και πως αποφάσισε να μη ξαναδανειστεί:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Nicolae_Ceau%C8%99escu#Foreign_debt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δανείσθηκε το κάθαρμα; Ποιοι τον έβαλαν να δανεισθή;
      Ποιοι τον έβαλαν να τους ξεπληρώση μετά, έτσι όπως τους ξεπλήρωσε;
      Ποιοι ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ την Ρουμανία;

      Ποιοι κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια ΚΑΙ στην Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια;

      Διαγραφή
  9. Χαχαχαχαχαχα..
    Η φίλη με το ημέηλ δικαιώνεται:
    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2018/05/a6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωστα καλο μεσημερι. Η Μυτιληνια ειμαι παλι. Κοιτα εμεις τα κλεισαμε ολα και φυγαμε. Στο συνεδριο εκτος απο τους παρατρεχαμενους δε πηγε κανεις. Μονο οι κατοικοι της Μοριας κ αυτοι για να στριμωξουν τον υπουργο
      Κατα τα αλλα πηγαν 2 ατομα ο δημαρχος και η αντιπεριφερειαρχης. Παιρναν τηλεφωνα ψηφοφορους του Τσυριζα να πανε για κοινο να γεμισουν οι αιθουσες. Πολυ γελιο σου λεω. Α μαθαμε οτι τα κινητα μας τηλεφωνα δεν θα λειτουργουν στο κεντρο της πολης το απογευμα. Ποιος Τσαουσεσκου εδω ερχεται το μικρο κακεκτυπο του Σταλιν.Γυρνουν μες τους δρομους κατι μουρες αγνωστες ουτε τους ξερουμε.
      Και κατι τελευταιο για Ξανθη. Εκτος απο μοτοσηκλετιστες γυρνουν και κατι τυποι με μηχανακια και ντρουν και βγαζουν απροκαλυπτα φωτογραφιες στρατοπεδα και υποδομες.
      Αυτα.
      Τα λεμε!!

      Διαγραφή
    2. Τώρα, δικαιώνεις κι εσύ τον Αρκά!
      χαχαχαχαχαχαχαχαχα

      https://2.bp.blogspot.com/-CuqHVzlEZkU/WurOUsUTHgI/AAAAAAAB3S0/ueYJqUYiqDsMlYPcLVdmDROCoUeOeBqGwCLcBGAs/s1600/6.jpg

      Διαγραφή
    3. Επι του πιεστηριου. Τωρα βγηκε βρωμα οιτ θα παει στη γενικη γραμματεια Αιγαιου οπου θα μιλησει με....ελικοπτερο απο το αεροδριμιο. Κλαιω απ τα γελια. Μπατσοι κ κυπατζηδες ακροβολισμενοι παντου. Ο αρκας οντως απαιχτος.

      Διαγραφή
  10. Διηνεκη 11.24
    Οι ιδιοι που δανειζουν ολο το κοσμο. Το 1913 ο Προεδρος Γουιλσον δινει την Κεντρικη Τραπεζα της Αμερικης στους Ροκφελερ, Μπους και Σια. Μετα γραφει και βιβλιο στο οποιο αναφερει οτι η Αμερικη παυει να ειναι ανεξαρτητο κρατος μετα απο αυτο. Ο παρακατω πρωην Κονγκρεσμαν μας λεει οτι οι Εβραιοι ειναι ιδιοκτητες Βουλης και Γερουσιας.
    https://www.youtube.com/watch?v=GsVLnaHmMjE
    Πεθανε κι* αυτος κατω απο περιεργες συνθηκες. Για το προτεκτορατο Ελλαδα (καθρεπτικο ομοιωμα της Αμερικης) η ωρα της Νεμεσεως εφθασε. Το εργο θα ειναι φαντασμαγορικο με πολυ Καραισκακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Pουμανία κανείς εδώ δεν είπε ότι ήταν η γη της επαγγελίας ούτε ότι υπάρχει αγαθός δικτάτωρ, κι ο δικός μας ο Παπαδόπουλος κάποτε έβαλε να ρίξουν ζάχαρη στα τεπόζιτα στρατιωτικών οχημάτων, να κατηγορήσουν τους εσωτερικούς εχθρούς του και να τους μαζέψουν με συνοπτικές διαδικασίες. Αγαθός δικτάτωρ, μόνο στην καρδιά των αφελών υπάρχει. O Tσαουσέσκου προσπαθούσε να μετατρέψει μια κομμουνιστική δικτατορία σε εθνικιστική δικτατορία. Και ανεξάρτητο κράτος, γιατί μόνο ένα ανεξάρτητο κράτος μπορεί να επιβιώσει ως εθνικιστικό. Έτσι μετατράπηκε και η Κίνα σε εθνικιστική δικτατορία (λεπτομέρειες γιατί η Κίνα είναι εθνικιστική από τον Κων. Πλεύρη). Δε νομίζω αν είχες γνωστούς το 1988 στην πλατεία Tάιναμεν στην Κίνα να είχαν καλύτερη εντύπωση για τη ζωή εκεί, από τους γνωστούς σου στη Pουμανία κι όμως κοίτα πόση οικονομική ευρρωστία έχουν σήμερα οι Κινέζοι. Aυτό επιχείρησε και ο Pουμάνος. Aυτό που λένε οι δήμιοί του στο βίντεο ότι τους στέρησε το έθνος τους (που είναι και η αφορμή και για την επέμβασή μου), δεν είναι συνεπώς ακριβές. Mπορεί να τους στέρησε παραδοσιακά στοιχεία του έθνους τους όπως η εκκλησία. Aλλά και η Ορθοδοξία σαν διεθνιστικός θεσμός ξεκίνησε. Και οποιοδήποτε πιθηκοειδές της ζούγκλας μπορεί να βαπτιστεί Ορθόδοξο όπως και γίνεται σήμερα από την Ιεραποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδας. Παίρνουν και Ορθόδοξα ονόματα οι μαύροι αυτοί, υπάρχει και ένα ντοκυμανταίρ με τις βαπτίσεις τους. Τέτοιοι ομοεθνείς να μου λείπουν.

    "Γιατί δανείσθηκε το κάθαρμα;"

    Για να κερδίσει τον απαραίτητο χρόνο μέχρι να στήσει ακλόνητη χούντα. Δεν έπαιξε αρκετά έξυπνα και του την έφεραν οι πιο επιδέξιοι - οι μυστικές οργανώσεις.

    Για την ιστορία επειδή εκφράσεις όπως "φιλαράκο" δείχνουν ότι πιθανό θα με περνάς για κανένα συνομήλικο του "A Hellenian-Γιώργος", ή μπορεί μερικοί να νομίζουν ότι είμαι το ίδιο πρόσωπο, δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Γιώργος μόνο εδώ είμαι. Για χατήρι του Κώστα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχίσαμε τώρα για τις ηλικίες...
      Τέλος πάντων.

      Ένα παλληκάρι έβγαλε η Ρουμανία: http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/07/blog-post_52.html

      Διαγραφή