«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

ixnos.blogspot.gr: "Ρε Εβραίε....Για το δικό σου πυρηνικό πρόγραμμα έχεις να πεις κάτι;" (βίντεο)

Έχουμε λαλήσει τελείως . Μιλά για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ο άνθρωπος που έχει πυρηνικό κρυφό πρόγραμμα, και για το οποίο δεν μιλά κανείς. Ένας το αποκάλυψε ο Μ. Βανούνου: είναι ο επιστήμονας που αποκάλυψε το πυρηνικό πρόγραμμα ... και αυτός εξαφανίστηκε.   

Νετανιάχου!: «Το Ιράν έχει όπλα μαζικής καταστροφής»! Παρουσίασε μάλιστα ντοκουμέντα σαν… σταρ!

 

 

 

Με έκτακτο διάγγελμα, ο πρόεδρος του Ισραήλ αποκαλύπτει ντοκουμέντα για την πυρηνική συμφωνία του Ιράν . «Το Ιράν είπε ψέματα» είπε ξεκινώντας να παρουσιάζει τις αποδείξεις .Είχε φακέλους και cd πίσω από… κουρτίνες τις οποίες κατέβασε εντυπωσιακά για να τα αποκαλύψει! . Παρουσίασε  φωτογραφίες από μυστικές αποθήκες και κατασχεθείσες αποδείξεις .  Το είχε προαναγγείλει. «Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κάνει δηλώσεις, που θα μεταδοθούν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, αναφορικά, με μια «σημαντική εξέλιξη» σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης». Αυτό μετέδιδαν από το απόγευμα της Δευτέρας, 30.04.2018, τα διεθνή πρακτορεία.
Και το έκανε με τρόπο, μάλιστα… επαγγελματικό!
Ο πρόεδρος του Ισραήλ δίνει συνέντευξη Τύπου και ξεκίνησε παρουσιάζοντας δηλώσεις του προέδρου του Ιράν, Χασάν Ροχανί, ο οποίος έλεγε πως το Ιράν δεν έχει πυρηνικά.
Ποια ήταν η απάντηση του Νετανιάχου; «Το Ιράν είπε ψέματα»! Και μάλιστα η ατάκα αυτή… έπαιζε στο power point που βρίσκονταν πίσω του! Δεν ήταν μόνο αυτό, όμως, το στοιχείο… σόου που προσέδωσε ο Ισραηλινός πρόεδρος στην παρουσίασή του.
Ο Νετανιάχου ανέφερε στην παρουσίασή του τη Δευτέρα πως το Ισραήλ έχει στην κατοχή του και μπορεί να αποκαλύψει «νέες και καθοριστικές αποδείξεις» ότι το Ιράν αποκρύπτει τις δραστηριότητές του για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.
Ο επικεφαλής του ισραηλινού κράτους κατήγγειλε ότι «το Ιράν ψεύδεται» αφότου υπέγραψε τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα με τη διεθνή κοινότητα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ιράν μετέφερε το πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικών όπλων σε μυστική τοποθεσία και η αποθήκη όπου βρίσκονται τα απόρρητα αρχεία για τα ατομικά όπλα του Ιράν έχει εγκατασταθεί εντός τεράστιων μεταλλικών καταφυγίων.
Ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης τόνισε ότι η χώρα του έχει στην κατοχή της «ακριβή αντίγραφα» των αρχείων με το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, ενώ παρουσίασε βίντεο το οποίο, όπως υποστήριξε, δείχνει τις ιρανικές εγκαταστάσεις.


Για τις δικές του εγκαταστάσεις πότε θα δούμε …βίντεο; 

 

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ετσι ακριβως.
    Το Ιραν "εχει" πυρηνικα, οπως ακριβως "ειχε" και ο Σανταμ ΟΜΚ, οπως ακριβως και ο Ασαντ με τα "χημικα" του. Οπως κι ο Κανταφι.
    "Θα διαλυσουμε 7 χωρες σε 5 χρονια" ελεγαν στον xασαπη της Γιουγκοσλαβιας ημιεβραιο, Γουεσλεϋ Κλαρκ, https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw οι μαλακες του 5γωνου. Βεβαια ο ΝΑΤΟϊκος ημιεβραιος στρατηγος στο τελος του βιντεο προσπαθει να ριξει σταχτη στα ματια του ηλιθιου ακροατη και μιλαει για πετρελαιο και οχι για την τρομογιαφκα της Νοτιοδυτικης Ασιας που ειναι υπευθυνη για ΟΛΕΣ τις ανθρωποσφαγες και τους ποταμους αιματος των αθωων αραβων.

    Αλλα που θα παει;
    "Κυριακη κοντη γιορτη" που λεει και η Μουσα της Ν.Μ.
    Θα φωναζουν τον Χιτλερ να σηκωθει απ' τον ταφο του για να τους γλυτωσει. Αλλα θαναι πολυ αργα.



    Πατρικιος Στετσωνης
    Σαρωνιδα-Αττικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή