«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΣΕΙΡΑ "ΣΟΚ!" - 1. Σκυλίτσα 8 μηνών βρέθηκε νεκρή και ΒΙΑΣΜΕΝΗ στο χοτ-σποτ Σχιστού.

Προσέξτε με τί άνεση κουκουλώθηκε η πασιφανής πηγή του εγκλήματος...
Είπες το αυτονόητο;... το οφθαλμοφανές;... ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!!!...

20 June 2018,

Body of ‘raped dog’ found inside Greek refugee camp

Δημοσιεύτηκε στο   voiceofeurope.com

στο οποίο είδαμε ότι η πηγή του είναι το zoosos.gr, ελληνική ιστοσελίδα για ζωάκια. 

Και διαβάζουμε:


14 Απριλίου 2018

Αναμένονται τα αποτελέσματα της κτηνιατρικής εξέτασης του σκύλου που βρέθηκε νεκρός στον Σχιστό Αττικής.

της Ελένης Ηλιοπούλου


Καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος κατατέθηκε στις 28 Μαρτίου από την Κούλα Λαζάρου και τη Γιολάντα Ρέινα, τις δύο γυναίκες που φροντίζουν εδώ και χρόνια εθελοντικά αδέσποτα ζώα στην ευρύτερη περιοχή του Σχιστού Αττικής καθώς εκείνη τη μέρα βρήκαν στο χοτ σποτ, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες, έναν θηλυκό σκύλο νεκρό, ο οποίος είχε αίματα στο πίσω μέρος του σώματος του, χωρίς να φέρει εμφανή εξωτερικά τραύματα.

Το γεγονός – ότι το νεαρό σκυλί βρέθηκε νεκρό και έγινε καταγγελία στις αρχές την ίδια μέρα – επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας στο www.zoosos.gr ο Γιώργος Κράλογλου ο οποίος είναι προϊστάμενος της «Ανοιχτής Δομής Προσωρινής Υποδοχής Υπηκόων Τρίτων Χωρών Σχιστού» που βρίσκεται στον Δήμο Περάματος.

Ο κ. Κράλογλου μας εξήγησε ότι αφού ενημερώθηκε για το συμβάν ζήτησε τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Πέραν της καταγγελίας και της μήνυσης κατ’ αγνώστου το πτώμα του σκύλου εστάλη στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. για κτηνιατρική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του, αν δηλαδή πρόκειται για έγκλημα.

Η κα Λαζάρου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι εντόπισε το νεκρό σκυλί, που ήταν περίπου 8 μηνών, σκεπασμένο πρόχειρα μ’ ένα σεντόνι και ένα μουσαμά στο κέντρο της δομής το πρωί της Τετάρτης 28 Μαρτίου, εκεί που βρίσκονται τα γραφεία των Μ.Κ.Ο., και βλέποντας το σε αυτήν την κατάσταση τράβηξε φωτογραφίες και κάλεσε την κα Ρέινα η οποία έσπευσε κοντά της.

Στη συνέχεια πήρε το πτώμα και το μετέφερε με το αυτοκίνητο της στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. – το οποίο βρίσκεται κοντά στη δομή – για να του γίνει νεκροψία, εντούτοις εκεί δεν το δέχτηκαν και την παρέπεμψαν στον αρμόδιο Δήμο. Τότε η κα Λαζάρου κάλεσε το 100, περιπολικό πήγε επί τόπου και δύο γυναίκες μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος για την καταγγελία. Στη συνέχεια και μετά τις καταθέσεις τους το πτώμα εστάλη για νεκροψία στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων, τα αποτελέσματα της οποία αναμένονται.


Ρατσιστικό παραλήρημα σε βάρος των προσφύγων 

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.zoosos.gr με αφορμή τον θάνατο του ζώου οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι στο καμπ δέχτηκαν απειλές από ακροδεξιούς οι οποίοι διατηρώντας την ανωνυμία τους μέσω απειλητικών τηλεφωνημάτων έλεγαν ότι «αν δεν το καταφέρετε εσείς, θα στείλουμε εμείς τους άντρες με τα μαύρα μπλουζάκια για να λύσουν το θέμα», κάνοντας σαφή αναφορά στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Η κα Λαζάρου επισήμανε στο www.zoosos.gr ότι στην ευρύτερη περιοχή φροντίζει εδώ και 11 χρόνια περίπου 30 σκυλιά τα οποία είναι τσιπαρισμένα και εμβολιασμένα και καθημερινά την περιμένουν να τα ταΐσει. Μας εξήγησε ότι ο Σχιστός (εντός και εκτός του χώρου φιλοξενίας) επί δεκαετίες είναι ένας «Καιάδας» για τα ανεπιθύμητα ζώα καθώς εκεί εγκαταλείπονται σκυλιά συστηματικά.

«Βρίσκουμε διαρκώς κούτες με κουτάβια ακόμα και εντός του χοτ σποτ» μας επισήμανε και τόνισε ότι σοκαρίστηκε από ό,τι είδε, εντούτοις περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Η κα Λαζάρου τόνισε ότι εντός της δομής υπάρχουν οικογένειες που φροντίζουν και αγαπούν τα ζώα. «Μακριά από μένα κάθε ρατσιστικό σχόλιο. Αυτό το ρατσιστικό παραλήρημα που βλέπω στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες είναι απαράδεκτο. Βλέπω πολλούς να γράφουν για το γεγονός ενώ δεν έχουν ιδέα και συνολικά στοχοποιούν ανθρώπους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως επανειλημμένα έχουμε πει τα εγκλήματα εις βάρος των ζώων στην Ελλάδα κατά 99% – ρίξτε μια ματιά στο αρχείο μας για δείτε τι έχει συμβεί τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια – διαπράττονται από τους Έλληνες, δηλαδή από ανθρώπους με ελληνική υπηκοότητα που κατά κύριο λόγο δηλώνουν και χριστιανοί ορθόδοξοι ως προς το θρήσκευμα.

Εντούτοις για εμάς – σε αντίθεση με τους ρατσιστές, τους φασίστες, τους ναζιστές, τους χρυσαυγίτες που αρέσκονται στο να στοχοποιούν τους ξένους και να τους επιτίθενται (και όχι μόνο φραστικά)  – δεν έχει καμιά σημασία η καταγωγή, η θρησκεία, το χρώμα του δράστη που βασανίζει ή δολοφονεί ένα ζώο. Το έγκλημα είναι έγκλημα και οι δράστες πρέπει να διώκονται σε κάθε περίπτωση, ώστε να γίνει αντιληπτό ότι ο βασανισμός και η θανάτωση ζώων στην Ελλάδα δεν είναι κάτι κοινωνικά αποδεκτό, είναι παράνομη πράξη και τιμωρείται.


Σχιστός: «Καιάδας» για τα ανεπιθύμητα ζώα

Η Ελένη Καραγιάννη, συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων στην ανοιχτή δομή στον Σχιστό μίλησε στο www.zoosos.gr και μας εξήγησε ότι η ίδια ενημερώθηκε για το συμβάν από τις εθελόντριες που φροντίζουν τα σκυλιά εκεί. Έτσι την επόμενη μέρα κάλεσαν όλους τους φιλοξενούμενους στη δομή, περίπου 740 άτομα, τους εξήγησαν με τη βοήθεια των μεταφραστών τι έχει συμβεί και ότι αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του πτώματος.

Η κα Καραγιάννη μας εξήγησε ότι οι πρόσφυγες άκουσαν σοκαρισμένοι για το συμβάν – κάποιοι εκ των ανδρών δήλωσαν μάλιστα την πρόθεση τους να βρουν οι ίδιοι τον δράστη – καθώς συμβιώνουν χωρίς προβλήματα εκεί με τα 20 και πλέον αδέσποτα τα οποία ζουν εντός του χώρου και μπαινοβγαίνουν, καθώς πρόκειται για μια ανοιχτή δομή. Η κα Καραγιάννη μας τόνισε ότι τα αδέσποτα, που με τόσο κόπο οι εθελόντριες φροντίζουν εκεί εντός και εκτός του χώρου είναι πάρα πολλά, αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο από αυτά και οι εγκαταλείψεις νέων ζώων μόνο σπάνιες δεν είναι.


Θα ζητήσουν και νέα εξέταση του πτώματος

Η Ελένη Σακαρέλη μέλος σε δύο φιλοζωικούς φορείς της περιοχής (Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου και Ζωοφιλικός και Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος Περάματος) μας εξήγησε την πρόθεση τους να αιτηθούν το πτώμα του ζώου να μεταφερθεί στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ώστε να γίνει η απαραίτητη εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει σπέρμα μέσω του DNA, αν το ζώο βιάστηκε με αντικείμενο ή αν πέθανε από άλλα αίτια.


πηγή

3 σχόλια:

  1. Ξεχάσαμε τους Αφγανούς που βίαζαν τα πρόβατα στα μπαλκόνια και μετά τα έσφαζαν επιτόπου και τα έτρωγαν; Και όταν τρελλάθηκαν οι γείτονες απ' αυτά που έβλεπαν κι άρχισαν τις καταγγελίες, έβγαιναν κάποιοι "φιλόζωοι", ομοϊδεάτες της άνωθεν κυριούλας, στα κανάλια και τους αποκαλούσαν ρατσιστές;

    Όχι, ούτε αυτούς ξεχνάμε, ούτε τους, "μακρυά από μένα ο ρατσισμός", ισαποστάκηδες. Είναι όλοι καταγεγραμμένοι.

    [Είναι κι αυτοί τόσο "φιλόζωοι", όσο είναι και οι άλλες "φεμινίστριες", που αφρίζουν γιά την "πατριαρχία" της ελληνικής κοινωνίας, αλλά όταν φτάνουμε στους εξαναγκαστικούς γάμους παιδιών, τους βιασμούς, τα σκλαβοπάζαρα, τις μπούρκες και τις κλειτοριδεκτομές, εκεί πρόκειται γιά σεβαστές πολιτιστικές ιδιαιτερότητες!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να 'ρθεί το χάος, κι ας χυθεί και αίμα, μπας και μας αξιώσει ο Θεός να ξεμαγαρίσουμε τη χώρα μας από όλες τις πληγές γενικώς.

      Διαγραφή
  2. Το κουκούλωμα είναι το λιγότερο.
    Αποδεχτήκαμε το ρατσιστής που αναφέρεται σε ράτσες ,ΗΤΟΙ ΣΕ ΖΩΑ!
    Σε ράτσες κατατάσσονται τα ζώα. Οι Ανθρωποι σε φυλές. Αρα το ορθόν θα ηταν φυλετιστής ΟΙΧ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!
    Πιστεύεται πως ο κομμουνιστής Τρότσκι που επινόησε τον όρο , δεν ήξερε τι έκανε και γιατί το έκανε;
    Πότε επιτέλους θα ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να σταματήσει αυτή η προσβλητική αναφορά σε Ανθρώπους;
    Πότε θα αρχίσουμε ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ να ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΖΩΩΝ (ΔΑΡΒΙΝΟΣ);
    ΖΩΑ ,ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΕΚΛΕΚΤΗ ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ “ΜΗ ΖΩΩΝ” , Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤH ΘΕΛEI , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ;
    ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ,ΚΑΝΕΙΣ .
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΣΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΑΝ ΟΧΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ – “ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ”;
    Διαβάζουμε:
    "καταγγελίας και της μήνυσης κατ’ αγνώστου
    Εγκλημα , πτώμα , ιατροδικαστική εξέταση ,
    Στη συνέχεια πήρε το πτώμα και το μετέφερε με το αυτοκίνητο της ... για να του γίνει νεκροψία..."
    Διαβάζοντας το θα πήγαινε το μυαλό μας πως πρόκειται περί άνθρωπου , ναι η όχι;
    Τι προσπαθούν να επιτύχουν;
    Ισότητα; Όχι . Απόλυτη ταύτιση .
    Ημων των Ανθρώπων Του τριαδικού Θεού μας, με τα ζώα!
    Επι των οποίων όμως Ο τριαδικός Θεός μας , ημών των Χριστιανών , έδωσε εντολή να άρχουμε. Οι κατ΄εικόνα και ομοίωση Του, Ανθρωποι!
    Εάν ταυτίζουν εμάς με τα ζώα που είμαστε εικόνα και ομόιωση Του θεού μας , κατ’επέκταση δεν είναι σαν να ταυτίζουν και Τον Θεό μας με …
    Αρνούμαι και να το γράψω. Όμως είναι ύβρις και προσβολή προς Τον Θεό μας και αυτό απαγορεύεται από τον νόμο ναι η οχι;

    Εκτός αυτού εάν επιμείνουμε στην Δημιουργία όπως την έχουμε μάθει, θα θελήσουν να βγάλουν ρατσιστική την δημιουργία του Τριαδικού Θεού μας ήτοι του Χριστιανισμού!
    "Έκτη ημέρα
    Και είπε ο θεός: "Να γεννήσει η γη διάφορα είδη ζώων, κτήνη και ερπετά". Και έγινε έτσι. Και έκανε ο θεός τα διάφορα είδη ζώων της γης, τα κτήνη και τα ερπετά. Και είδε ο θεός ότι αυτό ήταν καλό. Τότε είπε ο θεός: "Να κάνουμε τώρα τον άνθρωπο "κατ' εικόνα και ομοίωσιν ημών" και ας εξουσιάζει αυτός τα ψάρια της θάλασσας και τα πουλιά του ουρανού και τα ζώα όλης της γης". Και έκανε ο θεός τον άνθρωπο όμοιο με τον εαυτό του. Έκανε τον άντρα και τη γυναίκα. Και ο θεός τους ευλόγησε λέγοντας: "Να αυξάνεσθε και να πληθύνεσθε και να γεμίσετε τη γη και να την κυριεύσετε και να εξουσιάζετε τα ψάρια της θάλασσας και τα πτηνά τ' ουρανού και κάθε είδους ζώο που υπάρχει στη γη". Είπε ακόμα ο θεός σ' αυτούς: "Να, σας έδωσα κάθε είδους χορτάρι, που κάνει σπόρους, και κάθε είδους δέντρο, που κάνει καρπούς. Όλα αυτά θα είναι η τροφή σας. Σε όλα τα ζώα της γης και τα πουλιά τ' ουρανού και τα ερπετά και σ' όλα τα πλάσματα της γης έδωσα χλωρό χορτάρι, για να τρέφονται μ' αυτό". Και έγινε έτσι. Και είδε ο θεός ότι όλα όσα έκανε ήταν πάρα πολύ καλά. Και έγινε βράδυ και έγινε πρωί: έκτη ημέρα."

    Εάν τους επιτρέψουμε να μας υποβιβάσουν σε ζώα , ‘αναβαθμίζοντας” τα ζώα σε ανθρώπους , θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Εάν τους επιτρέψουμε να χαρακτηριστεί η Χριστιανική ορθόδοξη διδασκαλία μας ,εκεί το πάνε , ρατσιστική θα θέλουμε κρέμασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή