«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΣΕΙΡΑ "ΣΟΚ!" - ΕΙΣΑΓΩΓΗ



ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μία καινούρια αριθμημένη σειρά αναρτήσεων με τον τίτλο  "ΣΟΚ!".

Θα σχετίζεται με την σχεδιασμένη και στοχευμένη εγκληματικότητα, από όποιο θύτη κι αν προέρχεται, ο εμπνευστής έτσι κι αλλιώς είναι ΕΝΑΣ...

Η γλώσσα της σειράς θα είναι σκληρή όπως και τα θέματα, γι αυτό θα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. 

Ο καιρός είναι "ώριμος" για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ως έχουν δηλαδή, χωρίς στρουθοκαμηλισμούς, το θέμα είναι να είστε κι εσείς πια ώριμοι να αντιμετωπίσετε την αλήθεια και τον κίνδυνο που ήδη χάσκει πάνω από τα κεφάλια σας. 

Τα γεγονότα στο Πισοδέρι Πρεσπών... πιστεύω πως ήδη σας έχουν προϊδεάσει περί της αναμφιβόλου διαπιστώσεως ότι το εντός εισαγωγικών "Ελληνικό" Κράτος, ως μηχανή έξωθεν χειριζόμενη, σας μισεί θανάσιμα γιατί είστε το αγκάθι της τελικής του διαμορφώσεως και διαμορφώσεως του "τόπου" (έτσι επί δεκαετίες ονόμαζαν την χώρα μας). Θα κάνει το παν να φτωχοποιηθείτε κι άλλο μέχρι εξαλείψεως, να κάνετε περισσότερες ακόμα σπασμωδικές κινήσεις ώστε να ποινικοποιήσει στο τέλος μέχρι και τον τρόπο που αναπνέετε, θα κάνει το παν να καταλήξετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην τελευταία σας κατοικία, στα νεκροταφεία. 

Μιλώ για εσάς φυσικά που αρνείστε να το συντηρήσετε, που αρνείστε να υποταχθείτε, που αντίθετα από πάρα πολλούς που σας περιστοιχίζουν, έχετε αποφασίσει να αγωνιστείτε αδιαλείπτως υπέρ πίστεως και πατρίδος και να πάρετε τη ζωή σας πίσω σε πιο υγιή πλέον πλαίσια ηθικής, αυτοσεβασμού και ιστορικής αποκατάστασης. 

Έπρεπε να τα έχετε καταλάβει όλα αυτά από πιο νωρίς, όταν παραποίησαν τα στοιχεία του δημοσίου ελλείμματος μπροστά στη μούρη σας χωρίς να νοιαστούν ιδιαίτερα για να το κουκουλώσουν. Όταν έριξαν το 2011 άπειρα κιλά επικίνδυνων χημικών πάνω σας, στην πλατεία Συντάγματος και άνοιξαν το κεφάλι μέχρι και συνταξιούχου σε αναπηρικό καροτσάκι. Όταν κάνατε δημοψήφισμα και την απόφασή σας την πέταξαν στα σκουπίδια. Όταν καταποντίσατε με την ψήφο σας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος, αλλά κυρίως στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, περιφερειάρχες και δημάρχους μαριονέτες τους... και ξαφνικά τους είδατε να ξανα-στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες τους.

Καταλαβαίνετε τώρα τουλάχιστον;... ότι έχουν πολλούς άσσους στο μανίκι για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αντίδρασή σας, για να συνεχίσουν να σας εξαλείφουν γιατί σάς μισούν τόσο δυνατά που προσεύχονται και στο διάβολο για να σιγουρευτούν ότι θα απαλλαχτούν από εσάς;... 

Γέμισαν την Ελλάδα με περίπου 6 εκατομμύρια βάρβαρα ασιατικά στίφη, όπως αυτά που ξεκίνησε να πάει να καταπνίξει στην ίδια τους τη φωλιά κάποτε ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος.

Ξέρω... το δεχτήκατε ως έναν εφιάλτη που ελπίζατε στην μη κορύφωσή του, ότι ένα πρωί.. μια ιστορική συγκυρία, μια φωνή λογικής σαν του Σαλβίνι θα έλεγε "Έεεπ!...Στοπ!..Στίς πατρίδες σας τώρα!..".

Ξεχάσατε όμως πως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΧΟ!

Γιατί η κληρονομιά σας είναι ΒΑΡΙΆ! 

Η βάση του αίματός σας, και με επιστημονική τεκμηρίωση, είναι ακόμα ανόθευτη. Περιέχει τα ίδια σπάνια χαρακτηριστικά με του Αλέξανδρου του μεγαλύτερου στρατηλάτη όλων των εποχών, που έφτιαξε την πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία που έχει φτιάξει ποτέ άνθρωπος, που εξέθρεψε τον Ελληνικό Λόγο ώστε να αναδείξει την πιο εμπεριστατωμένη και Αληθή Θεώρηση της Ζωής που καταδεικνύει τον Αληθινό Άνθρωπο, όπως εμπεριέχεται στις διδασκαλίες του Σωκράτους και του Χριστού.

Οποιαδήποτε περιγραφή του ανθρώπου έξω από αυτά τα πλαίσια... ανταποκρίνεται σε ένα ελλιπές ον άνευ θείας πνοής, άνευ στοιχείων υψηλού προορισμού και σεβασμού στη ζωή.

Ον που απλά στέκεται σε δύο πόδια, βασίζεται στο ένστικτο και στις εντολές του αρχηγού της αγέλης που του έχει τάξει μια δεύτερη ζωή με υλικά αγαθά στους ουρανούς.

Σκύβει και του το ψιθυρίζει ακόμα και στην πιο τρυφερή ηλικία,  λίγα λεπτά πριν πει στο παιδί αυτό, το ζωσμένο με εκρηκτικά, να τρέξει προς το τσούρμο των Ελλήνων πατριωτών και χριστιανών που είναι μπροστά του και να πατήσει το κουμπάκι.

Ναι, όπως ακριβώς εννοήσατε. Σκηνικά σαν αυτό... είναι ένας ακόμα από τους τελευταίους άσσους που κρύβουν στο μανίκι όλοι αυτοί που μας μισούν και θέλουν να αποσοβήσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο αποτυχίας τους και τιμωρίας τους και να κρατήσουν για πάντα τις θέσεις τους και το σάπιο αυτό καθεστώς που ταιριάζει με την ψυχή τους, αν υποτεθεί ότι έχουν ψυχή.

Ζήσαμε μέσα σε 8 χρόνια πολλά, αλλά το  hardcore τώρα ξεκινάει...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ    

3 σχόλια:

  1. πολεμείστε τους μην επηρεάζεστε από τον ψυχολογικο πόλεμο που κάνουν, είδατε φιέστα με άδειες καρέκλες όπου φόρεσε και γραβάτα; είναι πανικόβλητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ
    ΤΙ ΩΡΑΙΑ "ΦΙΕΣΤΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
    ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή