«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Σχέδιο ελληνοποιήσεων που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες λαθρο-εποίκους = 250000 νέοι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ

της Μαρίας Πολυζωίδου, GATESTONE Institute - και σχόλιο "ΚΟΥΡΗΤΗ"(ΙΣΧΥΣ)


 
ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PULSE... Προβάδισμα 12,5 μονάδων για τη Ν.Δ. Κατά της συμφωνίας με ΠΓΔΜ (ΜΟΝΟΝ) το 62%
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ 20% (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)...
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ 62% ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΟΥΣ... 
Η ΕΙΣΔΟΧΗ 250000 ΝΕΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΛΔ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΡΑ Η ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 250000, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ..."Ελλάδα και Ισπανία θα δέχονται επιστροφές από την Γερμανία"

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ..."ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ".... ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΥΠΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ, ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ

Αλλαγές στη διαδικασία απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας μέσω πολιτογράφησης προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία και να περιοριστεί ο χρόνος αναμονής που πολλές φορές ξεπερνά τα πέντε έτη. Υπολογίζεται ότι οι αλλαγές αφορούν στα 200.000-250.000 αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα ήδη εδώ και πολλά χρόνια.  Οι υποψήφιοι για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας στο εξής, θα καλούνται να απαντήσουν σε τριάντα ερωτήσεις, οι οποίες θα επιλέγονται από μια δεξαμενή 300 συγκεκριμένων ερωτήσεων που αφορούν στην ιστορία, τη γεωγραφία και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι θα εφαρμόζεται το ίδιο σύστημα για όλους όσους εξετάζονται ανεξάρτητα την επιτροπή που θα πραγματοποιεί την εξέταση. Πρόκειται για μια ρύθμιση που ακολουθεί το παράδειγμα συστημάτων που εφαρμόζονται στη Γερμανία και την Αμερική τονίζει ο επικεφαλής της ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Λάμπρος Μπαλτσιώτης. Προσθέτει ότι για να εφαρμοστεί το σύστημα των 300 ερωτήσεων δεν απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.

Σε νομοθέτημα το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες θα περιέχεται η δεύτερη μεγάλη αλλαγή στο σύστημα απόδοσης ιθαγένειας που αφορά στο χρονικό διάστημα παραμονής στη χώρα. Εως τώρα ο αιτών θα έπρεπε να μπορεί να αποδείξει 7 χρόνια συνεχούς διαμονής στην χώρα στη διάρκεια της οποίας θα έπρεπε να κατέχει «ισχυρή» άδεια διαμονής όπως π.χ. δεκαετίας. Όπως προβλέπεται ιθαγένεια θα μπορεί να αποκτήσει όποιος έχει νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα για μια δωδεκαετία ανεξάρτητα το είδος αυτής.  Σημαντικό όπως διευκρινίζει ο Μπαλτσιώτης είναι ο αιτών να είναι «φορολογικά ορατός» μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, να έχει καταθέσει δηλαδή κάποιες φορολογικές δηλώσεις προκειμένου να φαίνεται ότι έχει κάνει προσπάθεια να ενταχθεί και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του ως πολίτης. Ο αιτών θα εξετάζεται στη γνώση της ελληνικής γλώσσας ωστόσο εξετάζεται η πιθανότητα να απαλλάσσεται αυτής της υποχρέωσης εφόσον αποδεδειγμένα γνωρίζει ελληνικά έχει φοιτήσει για παράδειγμα σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

Επίσης όσοι είναι άνω των 65 ετών είναι πιθανόν να απαλλάσσεται πλήρως ή μερικώς από την εξέταση της γλώσσας. Η διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας είναι εξαιρετικά χρονοβόρες ακόμα και για τους ανθρώπους που πληρούν όλα τα κριτήρια. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών το 2017 απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια μέσω πολιτογράφησης 3.483 αλλοδαποί.

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης έθεσε το πλαίσιο που θα επιτρέψει σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες να γίνουν Έλληνες πολίτες με δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές. Αν και η θητεία της κυβέρνησης Τσίπρα λήγει τον Σεπτέμβριο του 2019 ορισμένοι αναλυτές θεωρούν πως υπάρχει περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στα τέλη του 2018. Έως τώρα οι υποψήφιοι προς πολιτογράφηση έπρεπε να περάσουν από ειδική επιτροπή. Με το νέο σύστημα η πολιτογράφηση γίνεται αυτόματα αν ο υποψήφιος απαντήσει 20 από 30 ερωτήσεις που θα του τεθούν. Επιπλέον η κυβέρνηση σκοπεύει να επιτρέψει σε μετανάστες άνω των 65 θα λαμβάνουν ελληνική ταυτότητα χωρίς καν να χρειάζεται γνώση ελληνικών. Με άλλα λόγια είναι πιο εύκολο να αποκτούν υπηκοότητα από ότι άδεια ψαρέματος. Ως αποτέλεσμα ένα σύνολο 800.000 μεταναστών, σχεδόν το 1/10 του ελληνικού πληθυσμού δηλαδή, θα γίνουν Έλληνες πολίτες. Ο αντίστοιχος αριθμός στις ΗΠΑ, υπό τύπου σύγκρισης, θα ήταν 32 εκ.

Όλα αυτά δεν απέχουν και πολύ από τις οδηγίες του Σόρος, όπως διέρρευσαν, με στόχο «την δημιουργία πλειοψηφίας υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος, κατά 10 εκ. άτομα, στις ΗΠΑ». Η διευκόλυνση των πολιτογραφήσεων μπορεί να χαρακτηριστεί ως εκλογικό παιχνίδι, αλλά έχει σχέση με πολυλολιτισμικότητα. Η νυν ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για την καταγωγή των παράνομων μεταναστών πολλοί εκ των οποίων το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την υποσαχάρια Αφρική και δεν σέβονται τις ρίζες και τον πολιτισμό τα Ελλάδας. Ούτε φαίνεται η κυβέρνηση να νοιάζεται για τον κίνδυνο που συνιστά η πολιτογράφηση τεράστιου αριθμού μουσουλμάνων από χώρες όπου βασιλεύει η τρομοκρατία χωρίς καν να εξετάσει. Στο μεταξύ καθώς ο μεταναστευτικός πληθυσμός στην Ελλάδα αυξάνεται, η χώρα εγκαταλείπεται από τα καλύτερα μυαλά της. Τα τελευταία οκτώ χρόνια πάνω από 500.000 ειδικευμένοι και μορφωμένοι νέοι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα. 
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, αν γίνονταν σήμερα εκλογές στην Ελλάδα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα κέρδιζε. Είναι πιθανό για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ να επιταχύνει τις διαδικασίες για να παραμείνει στην Εξουσία. Ας ελπίσουμε πως ο ελιγμός με την ταχεία παραχώρηση και εκλογικών δικαιωμάτων στους μετανάστες θα αποτύχει. Αν όχι το μέλλον της Ελλάδας και άλλων χωρών είναι η ορατή προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής διαδικασίας.

Μαρία Πολυζωίδου, GATESTONE Institute
 
 
 

4 σχόλια:


  1. > TEΛΟΣ ΤΑ Μαθηματικά ..
    > Ξεκινά με ΤΑΧΥ ΡΥΘΜΟ ,Ο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ..
    ..Αναμείνατε _

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα πρόσωπα τους έχουν γίνει δαιμονικά παρατηρείστε τους , είναι το δώρο του αφέντη τους το να του μοιάσουν και στην μορφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΔΟΤΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς του ΙΣΧΥΣ;
      Όντως πολύ ενδιαφέρων διάλογος. Πατώντας στην "πηγή" μπορεί ο καθένας να τον διαβάσει. Νομίζω πως θα μεγαλώσει εξάλλου..(ο διάλογος)

      Διαγραφή