«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ρωσική προειδοποίηση σε Δύση: «Σε 30 λεπτά στοχοποιούμε και ισοπεδώνουμε τις βάσεις του ΝΑΤΟ» – «Εκατοντάδες «Ισκαντέρ» και «Calibr» θα εκτοξευθούν άμεσα».

σχόλιο Διόδοτου: Άντε να αρχίσει ο χορός!!! ..ή νομίζετε πως υπάρχει άλλος τρόπος να ξεφύγουμε από τον ιστό της αράχνης...

Ρωσικές «καμπάνες» χτυπούν για όλες τις νατοϊκές βάσεις στην Ευρώπη και για την Σούδα φυσικά, οι οποίες σύμφωνα με αξιωματούχους του Κρεμλίνου απειλούν τα ρωσικά συμφέροντα και σύνορα από άκρη σε άκρη.   
Το σημαντικό στο συγκεκριμένο άρθρο βρίσκεται και στο ότι κεντρική φωτογραφία έχει αεροπλάνα από την Σούδα. Το γιατί, θα το αναλύσουμε λίγο πιο κάτω.

Σενάριο Γ’ παγκοσμίου πολέμου εξετάζουν Ρώσοι ειδικοί αμυντικοί αναλυτές που εργάζονται για την κυβέρνηση, και το πρώτο πράγμα που δημοσιοποίησαν για ευνόητους λόγους είναι ότι όλες οι νατοϊκές βάσεις και οι συγκεντρώσεις δυνάμεων κοντά και μακριά από τα ρωσικά σύνορα, έχουν καταγραφεί  ως «στόχοι» των βαλλιστικών ρωσικών πυραύλων, οι οποίοι μέσα σε 30’ λεπτά θα τις εξουδετερώσουν – (ρωσική εκτίμηση) – σε περίπτωση πιθανής πολεμικής εμπλοκής.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση παγκόσμιας σύρραξης, στρατιωτικές βάσεις όπως αυτές σε  Σικελία, Βαλτικές χώρες, Νορβηγία, Σούδα, Γερμανία, θα κτυπηθούν από ρωσικούς πυραύλους με σκοπό να εξουδετερωθούν άμεσα.
Ειδικά η Σούδα αποτελεί για την Μόσχα «κόκκαλο» στο στόμα της Αρκούδας, μιας και η αναβάθμιση της  προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στον έλεγχο της Α.Μεσογείου και ειδικά της Συρίας.


Γι αυτόν τον λόγο το Ρωσικό ΥΠΑΜ έστειλε δύο ακόμα πολεμικά πλοία προχθές έξω από την Συρία σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της παρουσίας του ρωσικού ναυτικού στην περιοχή με τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων.
Κακά τα ψέματα όμως, η Ρωσία βλέπει με μισό μάτι τον ελλιμενισμό αμερικανικών αεροπλανοφόρων στην Κρήτη, μαζί με τις πρόσφατες μαζικές σε αριθμό αεροσκαφών ασκήσεις της ισραηλινής αεροπορίας, διότι  διαβλέπει ότι η δίοδο προς το Αιγαίο με προέκταση τα Στενά αρχίζει να «κλείνει».
Αν εισέλθει και η Κύπρο στην συμμαχία τότε οι Ρώσοι θα έχουν πραγματικά μέγα ζήτημα και θα αναζητήσουν την δημιουργία βάσης στην Αίγυπτο για αντιστάθμισμα.

Γιατί  δημοσιοποιούν όμως τώρα οι Ρώσοι κάτι τέτοιο μέσω του τύπου τους προς την Ευρώπη και ποιος είναι ο στόχος τους;

Το Κρεμλίνο με τους στρατηγούς, ειδικούς αμυντικούς επιστήμονες κά,  κατέγραψε τους τελευταίους μήνες μεγάλες και σημαντικές μετακινήσεις αμερικανικών και νατοϊκών δυνάμεων κοντά στα σύνορα της χώρας σε όλη την έκταση τους από το Αφγανιστάν μέχρι την Νορβηγία .

Οι Ρώσοι βλέπουν το σχέδιο «μέγγενη» της Ουάσιγκτον με το οποίο οι ΗΠΑ προσπαθούν να ελέγξουν ένα τμήμα της αχανούς ρωσικής επικράτειας , και συγκεκριμένα αυτό που συνορεύει με την ΕΕ  .

Ο Πούτιν όμως έχοντας  βρει πραγματικά τρομερούς διαύλους «επικοινωνίας» με την ΕΕ ,  βλέπει από την δική ου πλευρά ότι οι Αμερικανοί επαναφέρουν τρομερές δυνάμεις στην Ευρώπη με σκοπό τον πλήρη και ολοκληρωτικό έλεγχο αυτής, θέλοντας να διακόψουν την  νέα  σχέση Ρωσίας και Ευρώπης όπως αυτή καταγράφεται το τελευταίο  διάστημα  , κάτι που πρόκειται για  το γνωστό σενάριο του ελέγχου της HEARTLAND  .

Έτσι έχουμε ανοικτή ρωσική προειδοποίηση προς τις Βρυξέλλες , με  άρθρο που μοιάζει σαν να μιλάει μέσα από  αυτό το ίδιο το Κρεμλίνο αναφέροντας:    

«Αν φανταστούμε το χειρότερο σενάριο και εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες «αναγκάσουν» τους Ευρωπαίους εταίρους τους να ξεκινήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της χώρας μας, δεδομένων των πολυάριθμων βάσεων στα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας τότε έχουμε πραγματικά μέγα πρόβλημα.
«Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα συμβεί από εμάς σε ένα τέτοιο σενάριο θα είναι η καταστροφή όλων αυτών των βάσεων από μια άμεση επίθεση με πυραύλους .
Οι Ευρωπαίοι γείτονές μας, βέβαια, καταλαβαίνουν ότι αυτό θα συμβεί οπωσδήποτε, αλλά για τα δολάρια , τα προνόμια και διάφορες άλλες προτιμήσεις, συνεχίζουν να παρέχουν τα εδάφη τους για την εξάπλωση του στρατού του ΝΑΤΟ.
Ο λόγος είναι σαφής,  κανένας από τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες των χωρών αυτών της ΕΕ δεν θα ζήσει στην πατρίδα του μετά το πέρας της θητείας του .

Μερικοί από αυτούς είναι ακόμη πρόθυμοι να πληρώσουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια από τον προϋπολογισμό τους για να αγοράσουν αχρείαστα όπλα κατά της Ρωσίας.

Είναι παράξενο, έτσι δεν είναι; .
Τους λέμε  ξεκάθαρα ότι  όλες αυτές οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν μέσα σε 30 λεπτά, από την αρχή της κήρυξης παγκόσμιου πολέμου.
Εκατοντάδες πύραυλοι «Ισκαντέρ» και «Calibr», για να μην αναφέρουμε τους τελευταίας τεχνολογίας «Stileto », οι οποίοι εμπνέουν φόβο στο στρατό των ΗΠΑ και στους Ευρωπαίους,  θα εκτοξευθούν άμεσα προς την πλευρά τους.

Την ίδια στιγμή, η ίδια η Αμερική θα παραμείνει «εκτός εμβέλειας «, αλλά θα μας κατηγορήσει για «επίθεση στην ελεύθερη δημοκρατία» και θα αρχίσει να υποστηρίζει οικονομικά τους εταίρους της.

Αλλά ποιος θα τους υποστηρίξει αυτούς ( Ευρωπαίους) όταν καταστραφούν τα πάντα;

Πολλές φορές φτάσαμε κοντά σε κάποια σύγκρουση  στο παρελθόν .

Η  χώρα μας την δεκαετία του 90 μαζί με  το στρατιωτικό-βιομηχανικό της συγκρότημα ήταν στα πρόθυρα της ολικής καταστροφής.

Αλλά, η Ρωσία πάντοτε αναγεννάτε και μετά από μια σχεδόν πλήρη οικονομική καταστροφή  ανήλθε  ξανά στο παγκόσμιο προσκήνιο . Λίγο παλαιότερο παράδειγμα ήταν η περίοδο  1941-1945 .

Έτσι, «αγαπητοί» συνεργάτες (Ευρωπάιοι) . Για δύο δεκαετίες, αυτή η μεγάλη χώρα δεν έχει ανακάμψει απλώς από όλες τις πλευρές, αλλά κατάφερε επίσης να κυριαρχήσει  στην παγκόσμια σκηνή, επιλύοντας πολλά  προβλήματα ολόκληρου του κόσμου.

Πραγματικά, δεν καταλαβαίνετε ότι είναι καλύτερο να είστε φίλοι μας και να ανταλλάσσετε τεχνολογίες και εμπειρίες μαζί μας παρά να επιδεινώνετε συνεχώς την κατάσταση ;

Η ερώτηση παραμένει ανοιχτή …», καταλήγει η ρωσική προειδοποίηση μέσω του τύπου προς την ΕΕ και λοιπούς.

Ποίο σκοπό όμως  αποτελεί μια τέτοια «ανοικτή» προειδοποίηση από ρωσικής πλευράς στην Ευρώπη από  μια χώρα που ο τύπος σαφώς ελέγχεται από το Κρεμλίνο ;

Μήπως είμαστε κοντά σε κάτι σοβαρό, ενώ επισημαίνουμε ότι πρόσφατα είχαμε μετακινήσεις αμερικανικών δυνάμεων στην Νορβηγία και  ασκήσεις πολέμου στον άμαχο πληθυσμό στην Σουηδία;

πηγή

9 σχόλια:

  1. άσχετο με το θέμα συγγνώμη αλλά δεν θυμάμαι αν εσύ ή ο Διηνεκης είχε την απορία γιατί τόσο μίσος δες στο 2:39 και μετά αν και όλο το βίντεο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον
    https://www.youtube.com/watch?v=Gz6nt1eGndA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι στρατιωτικοι δορυφοροι της ρωσιας
    διαθετουν διαστημικα πυροβολα λειζερ
    πολυ υψηλης ενεργειας και πολλαπλων στοχων ταυτοχρονα.Εαν αρχισουν να χτυπουν εδω στη γη ολα αυτα τα διαστημικα λειζερ,δεν θα μεινει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ στην χωρα η στις χωρες που θα δεχτουν επιθεση.
    ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ....
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ :
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ...Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Η Σ Ε Ι... ΤΗΝ
    ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...!!!
    ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ...ΘΑ "ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ" ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ...ΕΝΩ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ...Κ Α Ι...ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα δεν είμαι ειδικός ως ο αρθρογράφος , αλλά

    Εχθροί δεν εμφανίζονταν οι Αμερικανοί με τους Σοβιετικούς κομμουνιστές;
    Αυτό δεν ξέρουμε όλοι;
    Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική σύμφωνα με όλα τα αρχεία που μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και τα πάμπολλα βιβλία που έχουν περί τούτου γραφτεί, αλλά στην Ελλάδα …δεν τα γνωρίζει κανείς!!!

    Εάν δεν ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ οι Αμερικάνοι (και οι Αγγλοι και οι Γερμανοί στην αρχή) τους κομμουνιστές , ο Ρώσικος λαός θα είχε συντρίψει τους αριστερούς λήσταρχους μέσα σε ελάχιστες ώρες! Κσνένα θερινό ανάκτορο δεν κατέλαβε ο λένιν και η παρεούλα του. Το φύλαγαν απο τους Ρώσους εθνικούς και το παρέδωσαν στους μπολσεβίκους οι Γερμανοί .

    Κρατικοποιούσαν τα εργοστάσια και τις μικρές μεσαίες ιδιωτικές επιχειρήσεις ΚΑΙ ΓΗ , οι μπολσεβίκοι και τα πουλούσαν για ένα κομμάτι ψωμί στους Αμερικανούς επιχειρηματίες! Οι οποίοι επένδυσαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσουν νέα εργοστάσια με ΣΚΛΑΒΟΥΣ εργάτες τους Ρώσους ! Τεχνογνωσία Αγγλική και Αμερικανική και Γερμανική μετεφέρθη με το” τσουβάλι”. Όπως με το τσουβάλι έφευγε ο άπειρος χρυσός και η αμύθητη περιουσία κειμήλια της Ορθόδοξης εκκλησίας από την Ρωσία προς την Ελβετία , γεμίζοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς των ληστοσυμμοριτών λένιν τροτσκι και άλλων ιδιωτών καπιταλιστών που είχαν χρηματοδοτήσει τους κομμουνιστές!

    Σήμερα λένε οι Ρώσοι:
    "Η χώρα μας την δεκαετία του 90 μαζί με το στρατιωτικό-βιομηχανικό της συγκρότημα ήταν στα πρόθυρα της ολικής καταστροφής. Αλλά, η Ρωσία πάντοτε αναγεννάτε και μετά από μια σχεδόν πλήρη οικονομική καταστροφή ανήλθε ξανά στο παγκόσμιο προσκήνιο . Λίγο παλαιότερο παράδειγμα ήταν η περίοδο 1941-1945 ."

    Παραδέχονται πως με τον κομμουνισμό είχαν φτάσει στα πρόθυρα της κατάρρευσης και ταυτόχρονα τιμούν τον στάλιν και την μεγάλη του νίκη επι των Γερμανών;
    (Ελάχιτσα άσχετο. Οι Ρώσοι πολίτες από αυτήν την νίκη τι κέρδισαν; Απειρη φτώχια και εκ νεόυ σφαγές αντιφρονούντων !)

    Γιατί δεν κατηγορεί ο Πούτιν την δημοκρατική δύση που άφησε ΚΑΙ μετά τον πόλεμο τους παρανοϊκούς δολοφόνους να συνεχίζουν να εξοντώνουν τους Ρώσους Χριστιανούς πολίτες και να τους χρησιμοποιούν ως σκλάβους στις “κρατικές” επιχειρήσεις;
    Μήπως γιατί δεν ηταν κρατικές αλλά Αμερικάνικες; Ο χίτλερ είχε φτάσει μια ανάσα απόσταση από την Μόσχα και ηταν έτοιμος ο σταλιν να συνθηκολογήσει μαζί του , παραδίδοντας πάρα πολλά ρωσικά εδάφη. Ποίοι δεν τον άφησαν; Ποίοι έτρεξαν σε βοήθεια του και έσωσαν τον “μεγαλύτερο τους εχθρό” , τον κομμουνισμό; ΟΙ Αμερικανοί καπιταλιστές! Δεν είναι παράδοξο;

    Μετά την περίοδο 41-45 που αναφέρουν με υπερηφάνεια οι Ρώσοι σήμερα , ως παράδειγμα αναγέννησης ΕΑΝ δεν τους βοηθούσαν οι Αμερικάνοι οικονομικά και με επενδύσεις σε εργοστάσια και μεταφορά τεχνογνωσίας , ο κομμουνισμός , ο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ αντίπαλος του καπιταλισμού , θα είχε καταρρεύσει ως άλλος χάρτινος πύργος!
    Ηταν όμως αυτός ο χαρτινος πύργος που τρομοκρατούσε όλη τη δύση και καθόμασταν ήσυχα ήσυχα υπακούοντας στις προσταγές των Αμερικανών , για να μην μας …κατακτήσουν οι κακοί κομμουνιστές; Όχι μόνον κακοί ήσαν αλλά κάτι πολύ χειρότερο. Η κόλαση. Ποίος όμως την άφησε να υπάρχει και γιατί;

    Γιατί εξέθρεψαν το κομμουνιστικό τέρας οι… δημοκράτες καπιταλιστές “αντίπαλοί” του;
    Γιατί δεν άφησαν οι καπιταλιστές Αμερικάνοι – Αγγλοι ,μετά τον Β.Π.Π. να καταστραφεί , εις τα εξ ων συνετέθη ο “μέγιστος αντίπαλος” τους , ο κομμουνισμός;
    Είδες ποτέ τον ψυχρό πόλεμο να γίνει θερμός στην Ευρώπη;
    OXI! Μοίρασαν την λεία και τέλος.
    Μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται και δεν είναι καθόλου αντίπαλοι – παρά μόνο στα μάτια μας – οι ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ , μέχρι να ολοκληρωθεί η ΝΕΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;

    Υ.Γ.
    Οποιος αμφιβάλλει για την οικονομική “βοήθεια” των Αμερικανών στην κομμουνιστική Ρωσία , ας αναλογιστεί την σημερινή δική μας “βοήθεια” από το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε. Βοήθεια σε εισαγωγικά ΑΛΛΑ εάν δεν την έδιναν , έστω και σε αερόχρημα, θα είχαμε κηρύξει πτώχευση προ πολλού και ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύλογες απορίες...
      και χωρίς να το αντιληφθείτε συντάξατε ένα όντως ενδιαφέρον άρθρο κανονικό.

      "ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!"

      ΑΜΗΝ!

      Διαγραφή
  4. Αυτο θα γινει μολις πεσει ο τσιπρας :
    "ελληνικη χριστιανικη κυβερνηση και με δραχμη" ερχεται σε λιγο καιρο ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ, μονο που θα ζοριστουμε για καποιους μηνες για να γινει το
    RESTART.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ Κώστα, αλλά εάν το έγραφες εσύ η κάποιος άλλος από τους πολλούς Έλληνες Χριστιανούς που υπάρχουν , που είστε και ειδικευμένοι σε αυτό , πιστεύω πως θα ήταν ότι καλλίτερο για να αρχίσουμε να ΑΦΥΠΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!
    Να καταλαβαίνουμε πόσο "εχθροί" ήταν οι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ καπιταλιστές με τους κομμουνιστές!
    Εάν καταφέρουμε , όχι να αποδείξουμε , αυτό το έχουν κάνει ειδικοί επιστήμονες , αλλά να ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ , στην Ελληνική κοινωνία την απόλυτη συνεργασία φιλελεύθερων καπιταλιστών και κομμουνιστών , η Ελληνική κοινωνία θα απελευθερωνόταν τάχιστα από τα αριστερά δεσμά της!
    Όχι μόνον η Ελληνική αλλά και η δυτική και η ανατολική πρώην κομμουνιστική που και πάλι για κομμουνιστική την προορίζουν αλλά δεν το αντιλαμβάνονται!
    Ούτε αυτοί ούτε εμείς!
    Ο κομμουνισμός ,(αιρετική η άποψη μου αλλά τα φαινόμενα αυτό δείχνουν),
    έπεσε για να συμπεριλάβει και όλη την υπόλοιπη αριστερή μισό ελεύθερη ακόμη Ευρώπη και δεν έπεσε καθόλου εκ των έσω όπως υποστηρίζει η φιλελεύθερη αριστερή προπαγάνδα!
    (Άλλο κεφάλαιο αυτό που χρειάζεται διερεύνηση.)

    Ομως θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι διότι πράγματι πιστεύω πως πολεμάς αγνά ταπεινά Χριστιανικά και Ελληνικά για την απελευθέρωση της σκλαβωμένης Ελλάδος μας χωρίς καμία έπαρση και κανέναν ιδιοτελή σκοπό.
    Οπως ακριβώς ο κύριος Λευτέρης Πανούσης.
    Εφόσον εδώ και δέκα περίπου χρόνια που η άρχισε η κρίση και παρόλα τα τόσα ιστολόγια αφύπνισης , αρκετά εξ’αυτών όπως το δικό σου, πάρα πολύ αξιόλογα , ΔΕΝ έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα , γιατί δεν αναρωτιόμαστε εάν φταίει κάτι στους ιστότοπους και όχι σε όσους τους διαβάζουμε η... δεν τους διαβάζουμε;
    Αναρωτήθηκαν ποτέ όσοι μας βρίζουν ραγιάδες νεοέλληνες η μας στολίζουν με πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα , εάν κάνουν κάτι λάθος οι ίδιοι αυτοί “ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΣ ” που μας βρίζουν;

    Μια τέτοια συζήτηση θα έκανε οποιοσδήποτε είχε μια εταιρεία και παρόλες τις αγνές προθέσεις και προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων σε αυτήν δεν θα είχε τα αναμενόμενα κερδοφόρα αποτελέσματα!
    Εάν δεν αποφασίσουμε να λειτουργήσουμε επαγγελματικά ...

    Έγραψα ΔΕΞΙΑ πριν από την τελευταία φράση.
    Καθόλου τυχαίο.
    Είναι σαν το λιβάνι που ξέρουμε όλοι ποιους διώχνει ακόμα και εάν δεν τους βλέπουμε πως μας περιτριγυρίζουν!
    Οι αριστεροί χώνονται παντού σε όλα τα γνήσια Ελληνοχριστιανικά κινήματα και τώρα τελευταία με τον μανδύα του πατριώτη!
    Πατριώτες στην Γαλλική επανάσταση έλεγαν τους αριστερούς!
    Εάν τους πεις πατριώτες από το πάτριος = πατέρας = γραμμή αίματος , κατευθείαν σε ναζιστή σε κατατάσσουν και ας είναι αυτή η Ελληνική κανονική ερμηνεία της λέξης πατριώτης.
    Ναζιστής για αυτούς τους πατριώτες φασίστας το απόλυτο κακό!
    Η αριστερά όμως ;
    Όχι αυτήν δεν την θίγουμε ...είναι καλή!
    Εάν δεν είναι καλός ο κομμουνισμός , δεν είναι κομμουνισμός!
    Γελούν και οι πέτρες με αυτά τα σοφίσματα που λένε πατριώτες που θέλουν και επιθυμούν να μπουν μπροστά να μας ΞΑΝΑσώσουν από την κακή “νεοφιλελεύθερη” λαίλαπα!
    (Νεοαφιλελέ με 150% φόρους;;;; Ας είναι. Είναι πολλοί και διαφόρων κατηγοριών οι ...τα ξέρουμε όλα...)
    Αυτοί οι πατριώτες παραμένουν υπέρμαχοι της Γαλλικής επανάστασης του πρόδρομου όλου αυτού του κακού ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ που σήμερα ζούμε!
    Όποιος θέλει να δοκιμάσει εάν κάποιος είναι αριστερός ας τον ρωτήσει την γνώμη του για την “επανάσταση” είτε την Γαλλική είτε την σοβιετική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέχεια από το προηγούμενο.

    Εάν δεν τολμήσουμε να ξεχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι , όσο και να παλεύουμε μια τρύπα στο νερό θα κάνουμε όπως ακριβώς εδώ και διακόσια χρόνια. Από τότε που εμπιστευτήκαμε τον διαφωτισμό και σκοταδιαστήκαμε!
    Παρεμπιπτόντως οι Κολλυβάδες ήξεραν πολλά , αλλά τους έφαγε ...η πρόοδος της εποχής τους!

    Υ.Γ.1
    Ταπεινή μου άποψη.
    Μια σελίδα την ημέρα εάν διαβάζαμε οι Έλληνες από το αποκαλυπτικότατο βιβλίο “υπόγειες σιωνιστικές διαδρομές” θα χρειαζόμασταν το 1/3 των ημερών από τις 300 περίπου σελίδες του βιβλίου για να αποτινάξουμε την αριστερή πανούκλα από την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας.
    Εάν αυτό το είχαμε ξεκινήσει απο το 2010;
    Σκέψου το ...
    Μια σελίδα ανάρτηση την ημέρα.... πριν μας κλείσουν αποκλείσουν οι συνηθισμένοι σε αυτά αριστεροί του
    Ψωμί παιδεία ελευθερία...

    Υ.Γ.2
    Υπάρχει πολιτικός σχηματισμός ΔΕΞΙΟΣ ,

    ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6/18
    Στα σκαριά τετ α τετ Τραμπ - Πούτιν
    Ο αμερικανός πρόεδρος επιθυμεί διακαώς μια συνάντηση με τον ρώσο ηγέτη και πιέζει τη διστακτική ομάδα του για να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στη Βιέννη – Οι φόβοι και οι ανησυχίες σε ΕΕ και ΝΑΤΟ
    Οι διαπραγματεύσεις για τη συνάντηση κορυφής Τραμπ - Πούτιν άρχισαν σοβαρά, από τότε που ο Τραμπ αγνόησε την προειδοποίηση των συμβούλων του «ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙΣ» στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πούτιν τον Μάρτιο
    Μετά το «ιστορικό» πυρηνικό τετ α τετ με τον Κιμ της Β. Κορέας, ο Ντόναλντ Τραμπεπιθυμεί διακαώς μια διάσκεψη κορυφής με τον Βλαντίμιρ Πούτιν - η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγκυρων αμερικανικών ΜΜΕ ενδέχεται να γίνει τον Ιούλιο στη Βιέννη.
    «Μια συνάντηση με τον Πούτιν φαίνεται σαν η τέλεια επόμενη πράξη στο πολιτικό σόου ενός προέδρου των ΗΠΑ που έχει αγκαλιάσει την προσωπική διπλωματία με τους αυταρχικούς αντιπάλους της Αμερικής ως υπογραφή της εξωτερικής πολιτικής του» γράφει ο «New Yorker».Πληροφορίες της «Washington Post» και της «Wall Street Journal» συγκλίνουν ότι μετά τη διάσκεψη κορυφής της Σιγκαπούρης με τον σταλινικό δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τραμπ πιέζει την (διστακτική) ομάδα του να διοργανώσει άλλο ένα θεαματικό τετ α τετ, αυτή τη φορά με τον «τσάρο» του Κρεμλίνου, μέσα στο καλοκαίρι. Οι σχετικές διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και εβδομάδες, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
    Από την επανεκλογή του Πούτιν τον Μάρτιο για άλλη μία εξαετή θητεία, ο Τραμπ λέγεται πως πιέζει για μια συνάντηση κορυφής με τον ρώσο πρόεδρο, απορρίπτοντας τις προειδοποιήσεις των συμβούλων του σχετικά με τους πολιτικούς κινδύνους μιας τέτοιας συνάντησης, δεδομένης και της συνεχιζόμενης έρευνας του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ για ενδεχόμενη συμπαιγνία του επιτελείου Τραμπ με τη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.
    Λόγω και αυτής της επιπλοκής, ο Τραμπ δεν μπόρεσε να έχει την επίσημη σύνοδο κορυφής με τον Πούτιν πέρυσι, όπως θα ήθελε - οι δυο τους είχαν μόνο δύο σύντομες συναντήσεις στο περιθώριο διεθνών συνόδων. Αλλά φαίνεται πως ο αλλοπρόσαλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παραιτήθηκε από τον στόχο της εκστρατείας του για στενότερους δεσμούς με τον ηγέτη του Κρεμλίνου, τον οποίο ο Τραμπ έχει συχνά εγκωμιάσει.

    Θαυμάζει τον «τσάρο»...!!!!

    Στην πρόσφατη σύνοδο του G7 στον Καναδά, ο Τραμπ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Πούτιν. Αφήνοντας πολλούς με το στόμα ανοιχτό, δικαιολόγησε την προσάρτηση της Κριμαίας (τον λόγο της επιβολής των κυρώσεων από τις ΗΠΑ και την ΕΕ το 2014) και πρότεινε να επανενταχθεί η Ρωσία στο G7 (κάτι που απορρίφθηκε αμέσως από Μέρκελ, Μέικαι Μακρόν).
    Τώρα, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της συνόδου κορυφής των προέδρων ΗΠΑ - Ρωσίας, η οποία πιθανότατα θα γίνει τον Ιούλιο, όταν ο Τραμπ θα είναι στην Ευρώπη για την ετήσια σύνοδο των ηγετών του ΝΑΤΟ, παραδοσιακών συμμάχων της Αμερικής, οι περισσότεροι εκ των οποίων θεωρούν τον Πούτιν υπ' αριθμόν ένα αντίπαλο, και έχουν απελάσει ρώσους διπλωμάτες κατηγορώντας το Κρεμλίνο για την απόπειρα δολοφονίας του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σκριπάλ με νευροτοξικό παράγοντα στη Βρετανία.
    Οι διαπραγματεύσεις για τη διάσκεψη κορυφής Τραμπ - Πούτιν άρχισαν σοβαρά, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, από τότε που ο Τραμπ αγνόησε την προειδοποίηση των συμβούλων του «ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΕΙΣ» στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πούτιν τον Μάρτιο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Τραμπ όχι μόνο συνεχάρη τον ρώσο ηγέτη για την επανεκλογή του, αλλά προσκάλεσε τον Πούτιν στον Λευκό Οίκο.☆☆
    Φαίνεται όμως πως ο «τσάρος» επιθυμεί να διεξαχθεί η σύνοδος σε μια τρίτη χώρα.
    «Γκρεμίζει κάθε κανόνα»
    Μια διάσκεψη κορυφής με τον Πούτιν πριν από τη σύνοδο με τους ευρωπαίους συμμάχους στο ΝΑΤΟ «θα γκρεμίσει κάθε κανόνα που είχαμε ποτέ», δήλωσε ανωνύμως ένας πρώην αξιωματούχος των ΗΠΑ. Θα πρόκειται, είπε, για καταφανή παραβίαση του πρωτοκόλλου που σίγουρα θα εξοργίσει τους Ευρωπαίους, οι οποίοι είναι ήδη θυμωμένοι για τις επικρίσεις του Τραμπ ότι δεν πληρώνουν αρκετά για την άμυνά τους στο ΝΑΤΟ, αλλά και για τις δημόσιες δηλώσεις του υπέρ του αυταρχικού Πούτιν, λένε αναλυτές. ☆☆☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή