«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

«ΠΡΟΔΟΤΗ!..ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ». ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. (βίντεο, φωτο.)








Η στιγμή που ο Αλ. Τσίπρας δέχεται τις αποδοκιμασίες -Φωτογραφία: ΣΚΑΪ






Τα κέρματα που πέταξαν οι διαμαρτυρόμενοι -Φωτογραφίες: Intimenews/ΛΕΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


3 σχόλια:

  1. 25 Ιουνιου 2018.

    ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.!!!
    ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤ' ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...
    ...ΤΟ ΠΑΤ.ΡΙ.Ε

    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
    (ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ)...

    Η Ο.Ε.Α ΕΘΕΤΕ ΩΣ ΟΡΟ, Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ). ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΔΕ, ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΩΤΑΚΟΥΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ/ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

    ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ¨ΠΑΤ.ΡΙ.Ε¨ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (!) ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ¨ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ε.α. ΙΩΑΝΝΗ ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ.

    Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ¨ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΩΣ¨ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΘΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΝΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΔΗΛ. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΪΟΙ, ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ.

    Η Ο.Ε.Α ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ M.R.A. 666 ΚΑΙ Η ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.

    ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ¨ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ¨ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α, ΟΙ ¨ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ¨. ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΤΡΤΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ;;;;

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΟΤΑΝ H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ 1/3 (!!!) ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ;;;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΣ;;;;;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ;;;;
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ;;;;

    ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φώναζαν εεεεεε χτυπούσαν και παλαμάκια γι αυτό χαμογελούσε, αμφιβάλλω αν άκουσε το ΄΄προδότη΄΄ γιατί έκλεινε η πόρτα του αυτοκινήτου, άσε που σίγουρα φορούν ωτοασπίδες για να χαμογελούν ως ηλίθιοι όταν ο κόσμος τους κράζει ώστε να γίνεται άνετα η προπαγάνδα τους μέσω μμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΟ – Κ. Μητσοτάκης σε Γερμανό πρέσβη: «Λυπάμαι, δεν θα κυρώσουμε την συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας»
    🔹️🔹️🔹️
    Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο της χώρας. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μάλλον δεν θα περίμεναν αυτή την αντίδραση από τον εθνικό ξεσηκωμό σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, ενώ την ίδια στιγμή, οι ΑΝΕΛ φαίνεται πως εξαϋλώνονται με την στάση που κρατάνε στο Σκοπιανό, καθώς εμμέσως ή αμέσως, βάζουν πλάτη στον Α. Τσίπρα.

    Την ίδια στιγμή, έντονη κινητικότητα παρατηρείται και στη ΝΔ. Με τον Γερμανό Πρέσβη στην Αθήνα, Γιενς Πλέτνερ συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


    Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος ενόψει και της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο στις 27 Ιουνίου.

    Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε στον Γερμανό Πρέσβη ότι θεωρεί επιζήμια για την Ελλάδα τη συμφωνία που υπέγραψε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ΠΓΔΜ και επανέλαβε την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην επικυρώσει τη συμφωνία αυτή, όταν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος τη φέρουν στην ελληνική Βουλή.

    Ξεκάθαρη λοιπόν τοποθέτηση μπροστά στα μάτια του Γερμανού πρέσβη. Η δήλωση είναι σημαντική, διότι το Βερολίνο είναι γνωστό πως καίγεται εδώ και δεκαετίες για το Σκοπιανό. Θέλει να αλώσει για άλλη μια φορά τα Βαλκάνια, με τα Σκόπια να είναι ο Δούρειος Ιππος των Γερμανών.

    Τι δήλωσε λίγο νωρίτερα η εκπρόσωπος του κόμματος

    Ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε μία κακή συμφωνία, δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών είναι πληγωμένοι, επειδή η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε τις ευαισθησίες τους.

    Σημείωσε ότι η κυβέρνηση έκανε κάτι που καμία κυβέρνηση δεν είχε κάνει στο παρελθόν, αποδέχθηκε μία συμφωνία που αναγνωρίζει μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και τόνισε ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.