«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

γράφει ο Αντίοχος




Συνέντευξη τύπου έδωσε προ ολίγου ο υπουργοπάνος Καμμένος για την επικείμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας και πούλησε νταηλίκι εκ του ασφαλούς!

Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η συμφωνία δεν θα γίνει δεκτή από δημοψήφισμα ή από τη βουλή των Σκοπίων και δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος και το μόρφωμά του θα την καταψηφίσει όταν θα έρθει για
κύρωση στην ελληνική βουλή, θέτοντας και θέμα κομματικής πειθαρχίας. Επανέλαβε βεβαίως ότι εμπιστεύεται απόλυτα τον Κοτζιά και πως δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση, αλλά… Το θέμα είναι ποια κυβέρνηση εννοεί!

Διότι, οι Τσιπροκαμμένοι δεν έχουν σκοπό να φέρουν άμεσα στη βουλή την συμφωνία εκχώρησης του ονόματος που θα υπογράψουν τις προσεχείς ημέρες στις Πρέσπες!

Το σατανικό σχέδιο της συγκυβέρνησης των ΠΡΟΔΟΤΩΝ έχει ως εξής:

Πρώτα θα κυρωθεί η συμφωνία από την βουλή των Σκοπίων. Αφού συμβεί αυτό, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα στείλουν επιστολή σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., με την οποία θα δηλώνουν την συμφωνία τους για είσοδο των Σκοπίων στους δύο οργανισμούς – με την είσοδο στο ΝΑΤΟ να γίνεται άμεσα στην προσεχή Σύνοδο.

Από κει και πέρα, η κυβέρνηση των Σκοπίων θα πρέπει να κάνει δημοψήφισμα (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018!) κι αν το αποτέλεσμά του είναι θετικό να προχωρήσει στη συνταγματική αναθεώρηση.

Αφού ολοκληρωθούν όλες αυτές οι διαδικασίες, τότε θα έρθει προς ψήφιση η συμφωνία στην ελληνική βουλή! Δηλαδή, στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019!!!

Αλλά μέχρι τότε, οι Τσιπροκαμμένοι θα έχουν κάνει εκλογές (πιθανότατα τον προσεχή Οκτώβριο), θα τις έχουν χάσει και ο… υπερπατριώτης Καμμένος θα έχει μείνει στην απέξω! Οπότε, υπ’ αυτήν την έννοια, ούτε κυβέρνηση θα ρίξει, ούτε θα υπερψηφίσει την Συμφωνία!

(ΥΓ): Κάτω τώρα η συγκυβέρνηση των ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

πηγή

14 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΔΗΛ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ .....ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΠΛΕΟΝ.... ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ...

    Εξοδος και της Βουλγαρίας στο Αιγαίο απο τη τάφρο του στρατηγού Φράγκου στον Έβρο. Τη “ξεχάσατε” γατάκια του “Συμβουλίου”…
    http://zcode-gr.blogspot.com/2018/06/blog-post_2.html#more




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν προφητεια λεει "πολιτειακη ανωμαλια" και ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ αναφερεται δηλαδη στον προεδρο.Ανωμαλια μπορει να σημαινει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ανωμαλια μπορει να σημαινει να ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.
    Τοτε εαν συμβει κατι απ'αυτα, παμε για τα γεγονοτα το ενα θα φερει το αλλο.
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ "ΘΕΡΜΟ"
    ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτειακη ανωμαλια σημαινει εξέγερση, χαμός, που δεν μπορει να επιβληθει η ταξη, μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο, και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι, για να τραβηξει πισω το κεφαλαιο , αυτό σημαινει ότι θα γινεται της π, χαος αναρχια κι όλα τα σχετικα, καμια σχεση προεδροι και αλλοι, χαμό εννοει κοσμο στους δρομους εκτροπές βίαια γεγονοτα αναρχία οπου οι ενοχοι φευγουν οπου φυγει φυγει αν προλαβουν βεβαια, σε τετοιες φασεις τραβιεται το κεφαλαιο, οταν παιρνει οτι ειναι να παρει και μετα βαζει φωτια στο σπιτι και δρομο

      Διαγραφή
    2. Πολιτειακό είναι ό,τιδήποτε έχει σχέση με το πολίτευμα, δηλαδή με το σύστημα με το οποίο κυβερνάται ένα κράτος. Πολιτεύματα είναι π.χ. η Μοναρχία, η Συνταγματική Μοναρχία, η Ολιγαρχία, η Βασιλευομένη Δημοκρατία, η Προεδρική ή Προεδρευομένη Δημοκρατία, η Λαϊκή Δημοκρατία, το Χαλιφάτο...
      Πολιτειακή ανωμαλία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από κατάλυση του πολιτεύματος. Μπορεί να είναι ένα Πραξικόπημα ή μιά Επανάσταση ή μπορεί να είναι αυτό που λέει ο ποινικός κώδικας περί εσχάτου προδοσίας: "με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού.", "ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας ή η παράνομη κατάλυση, η μεταβολή ή η αδράνεια του δημοκρατικού πολιτεύματος", τα οποία έχουν ήδη γίνει και συνεχίζουν να γίνονται εξακολουθητικά από το 2010 και εντεύθεν.

      https://www.karagiannislawfirm.gr/poiniko-dikaio/97-prosvoles-politefmatos

      Διαγραφή
  3. Ο Ζουγανελης μας τα εχει πριξει. Τωρα ειναι στιγμη για καδρονια και βαρυοπουλες. Η Βουλη γεματη καθηγηταδες, η Κυβερνηση γεματη ντοκτοραδες απο τα Παρισια και τα Λοντον Σκουλ οφ Ικονομικς. Εσυ ρε Ζουγανελη δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι το Σαβατο 16 του μηνος το κεφαλι της Ελλαδος μπαινει στη λαιμητομο στις Πρεσπες;; Τη Παρασκευη, 15 του μηνος γινεται συγκεντρωση των Ελληνων στο Συνταγμα 10 το πρωι. Κατεβα κατω με κανα ροπαλο και ασε το ρολλο του armchair general.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ζουγανέλης πληροφορεί και πολύ καλά κάνει. Ο καθένας στο είδος του.
      Ο λαός μας ηταν ανέκαθεν σοφός και οχι θερμοκέφαλος. Τα ρόπαλα είναι αναχρονιστικά.
      Αλλοι έξυπνοι τρόποι δεν υπάρχουν;
      Με το που ξεσηκωνόμαστε θα βγάλουν τον στρατό εναντίον μας και θα μπουκάρουν οι Τούρκοι. Αυτό περιμένουν και μαζί με αυτούς οι εβραίοι οι αμερικλάνοι και οι ευρωπαίοι και θα γίνει της Γιουγκοσλαβίας. Συντοχρόνως και τα λαθροορκ.
      Η υπογραφή δεν πρέπει να μπεί. Η θεία Νεμεσις θα κάνει το θαύμα της... ισως πάθει κόψιμο, ίσως άυτοκινητιστικό δυστύχημα, ισως του κοπεί το χέρι....ίσως πάθει αγκιλωση, ξέρω και γώ; πολλά τα ίσως μέχρι το Σάββατο..... ίσως ο Δίας να τους κεραυνοβολήσει.....η θεία δίκη βλέπεις και η θεία τρέλλα που μόνο ο Ελληνας την έχει, κανένας άλλος λαός.
      Πάντως κάποια προετοιμασία είναι καλή ποιό πολύ για αυτοάμυνα. Λέγεται ότι πολλά θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι. Τα λαθροορκ έχουν αρχίσει τον σαματά και οι άλλοι βιάζονται.

      Διαγραφή
  4. Αυτο που βλεπω ειναι οτι εστω και αθελα μας λιγο-πολυ ολοι "παιζουμε" το ρολο του ζουγανελη...ενω η πατριδα
    Χ Α Ν Ε Τ Α Ι......Χ Α Ν Ε Τ Α Ι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιά πατρίδα χάνεται βρε;;; να έχετε την πίστη των αγίων! άδικα έχυσαν τόσο αίμα οι Ελληνες εδώ και χιλιάδες χρόνια; αμέσως απαισιοδοξία και απελπισία, όταν σου έχει πει ο Ιδιος ο Θεάνθρωπος ότι αν έχεις πίστη ίσα με κόκκο συνάπεως λες εκείνο το βουνό έλα δω κι έρχεται, τί απιστία και απελπισία είναι αυτή ;;; Ναταλία

      Διαγραφή
    2. Οταν το καραβι βουλιαζει τι αισιοδοξια μπορεις να εχεις αγαπητη μου.Ουτε απιστια ουτε απελπισια εχω
      απλα με βαση αυτα που συμβαινουν στο τοπο μας εκφραζουμε τους φοβους μας φωναχτα.Αν "αυριο" συμβει το ιδιο με την θρακη οπως αυτο με τα σκοπια τωρα τι θα μου πεις να μην απελπιζομαι οταν διαμελιζουν την πατριδα σου θα καθεσαι και θα λες: να εισαι αισιοδοξος ??
      Ειναι δυνατον...Τελος παντων λεμε την γνωμη μας και ο καθενας ειναι υπευθυνος για ο,τι λεει και πραττει.Γιαννης

      Διαγραφή
  5. Πολιτειακή ανωμαλία μπορεί να εννοεί και την αναρχία που φέρνει ένας σεισμός, τεχνητός πχ, όπου επικρατεί χάος μας κλείνουν σύνορα και σε ανάλογη περίπτωση τους λαθρομετανάστες και αλλοδαπούς τους συμφέρει να πολεμήσουν υπέρ των Ελλήνων στο πλευρό των Ελλήνων όταν θα τους εμποδίζουν με στρατό στα σύνορα να περάσουν στας Ευρώπας καμιά πατρίδα δεν χάνεται, αφήστε τις ηττοπάθειες , οι παγκόσμιες εξελίξεις αφορούν αυτούς, παίζουν τελευταία χαρτιά και έχουν φαγωμάρες μεταξύ τους, το σχέδιο είναι να εξαντλήσει 4ετία ο τσίπρας, εκτός αν οι εξελίξεις των άλλων οδηγήσουν κι εδώ σε εξελίξεις, δεν ειπώθηκαν τυχαία οι κουραδομαγκιές περί εκλογών το 19, θα δοκιμαστούμε και θα δοκιμαστούμε από τον Θεό, περί κάρτας πολίτη, μην την πάρετε, θα μας βάλει τεστ ο Θεός και ίσως να επιτρέψει να δοθεί για κάποιο διάστημα εδώ, εμείς θα αντιδρούμε δυναμικά στα σατανικά τους σχέδια κι Εκείνος βλέπει και ξέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε 19:28 δεν θα διαφωνησω με αυτα που γραφεις ωστοσο επιτρεψε μου να διαφοροποιηθω σε καποιο σημειο που αναφερεις οτι "οταν επικρατησει χαος οι λαθρομεταναστες τους συμφερει να πολεμησουν στο πλευρο των ελληνων", αυτο κατα την γνωμη δεν προκειται να συμβει, διοτι :
      -Οι λαθρο ηρθαν στην ελλαδα κατοπιν εντολων εξωθεν με συγκεκριμενο σκοπο αλλοιωσης της ομοιογενειας του πλυθησμου καθως και της ισλαμοποιησης του.
      Θεωρω οτι ειναι εν δυναμει εχθροι της ελληνικης κοινωνιας
      χρηματοδοτουνται και εξοπλιζονται απο ξενα ανθελληνικα κεντρα για να εξεγερθουν εναντιον μας την καταλληλη στιγμη.Αλλωστε το αναφερει και η σχετικη προφητεια (θα ξεσηκωθει το ρεμπελο Πατροκοσμας).ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ.


      Διαγραφή
  6. Kώστα για διάβασε και αυτό! ΔΠ
    https://filonoi.gr/2018/06/13/xaos-kai-anatropes-akoloythoyn-thn-ellhnoskopianh-symfonia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τσιπρας οταν βλεπει φανελλακι με σταμπα Τσε Γκεβαρα.

    https://uploads.disquscdn.com/images/76ba5ab399519e3f7c52b480fe877d8b6751130e0442febfa36db14d582ca045.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=4NOobQiW_bU

    ΑπάντησηΔιαγραφή