«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ένα σχόλιο αλλιώτικο από τα άλλα... (βίντεο)



Στην ανάρτησή μας "Ο Αλέξης..ΚΑΤΑ της δημιουργίας κλειστών κέντρων για πρόσφυγες ΕΚΤΟΣ Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!!.." δεχτήκαμε ένα ανέλπιστο σχόλιο από ανώνυμο αναγνώστη, που έχει ως εξής:


ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ = ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!

Η παγκόσμια κομμουνιστική ελίτ (η ελιτ όχι οι τσιπρο-κουστουμπολαζοπουλαίοι), θέλει να μας εξαφανίσει για να εμφανιστεί η ίδια απόγονος των Ελλήνων.
Αυτός είναι ο λόγος που κρύβουν από εμάς την κληρονομιά μας.

Ποία είναι; Απίστευτες εφευρέσεις!

Δεν θα εκπλαγούν μόνο όσοι τυχεροί τα έχουν δεί, αλλά και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ που θα σκάσουν από το κακό τους!

κλικ στον τίτλο:ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ  ΓΝΩΣΗ από τους Αρχαίους Έλληνες! TV10 - Οι σημαντικότερες ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!


Ένα μοναδικό η μάλλον δύο μειονεκτήματα υπάρχουν στο παραπάνω αριστούργημα.

Το τζαμί και... το ότι βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας;...

Πώς;...

Ονομάζοντας αρχαίους τους προγόνους μας Έλληνες.

Το "αρχαίοι Έλληνες" είναι επινοήση των αριστερών για να λένε πως οι νέοι Έλληνες δεν είμαστε συνέχεια των προγόνων μας.

Στο 4ο λεπτό λέει ο εξαίρετος κατά τα άλλα καθηγητής:

"Οι Αιγύπτιοι κατασκεύαζαν τις πυραμίδες κάνοντας χρήση κεκλιμένων ..."
Στο καπάκι λέει: "οι Αρχαίοι Έλληνες..."


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΑΡΧΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;;;;

Για φανταστείτε να έλεγαν και να έγραφαν τα βιβλία, Ελληνικά και ξένα, π.χ.:

"Το ξυπνητήρι το εφηύραν οι Έλληνες τον 5ο π.Χ αιώνα."

Και αυτό να ήταν ο κανόνας.

Ποίος αριστερός θα τολμούσε να πεί πως οι Έλληνες εξαφανιστήκαμε πνευματικά και σωματικά και πως οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους;
Με το που θα έλεγε αρχαίους τους προγόνους μας θα τον έπαιρναν με τις πέτρες.

Έτσι πρέπει από εδώ και στο εξής να κάνουμε και εμείς σε οποιονδήποτε συνεχίζει αυτήν την άθλια τακτική που αποσκοπεί στην κλοπή της κληρονομιάς μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!

ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!



4 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για την ανάδειξη του σχολίου μου, αλλά είναι αναγκαία μία απαραίτητη διευκρίνηση.

    Επειδή οι “καιροί είναι παμπόνηροι” και επειδή άλλο που δε θέλουν όσοι μας μισούν , φοβούμενοι την ελευθερία και την αγαστή συνεργασία όλων των πολιτών , Ελλήνων και ξένων , Χριστιανών και Μουσουλμάνων Εβραίων Ινδουιστών κλπ. να μας φορέσουν καπέλο καμιά δικτατορία μια ώρα αρχύτερα , παριστάνοντας τους δημοκράτες που σκοπό θα έχουν να αποτρέψουν ...τους ακραίους από βίαιες αντιπαραθέσεις, h δική μου η θέση είναι ξεκάθαρη.

    Άλλο ο άνθρωπος που δηλώνει δεξιός και άλλο η δεξιά ως κοσμοθεωρία!
    Άλλο ο άνθρωπος που δηλώνει αριστερός και άλλο η αριστερά ως κοσμοθεωρία!

    Ο δεξιός και ο αριστερός ως άνθρωποι δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα μεταξύ τους!
    Η αντιπαράθεση δεξιών και αριστερών ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αποφευχθεί πάση θυσία, διότι ίσως είναι αυτή ακριβώς που προωθούν , όσοι μισούν και φοβούνται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών. Με το πρόσχημα της δήθεν αποτροπής βιαίων επεισοδίων τα οποία πιθανώς και να προκαλέσουν οι “γνωστοί άγνωστοι” , να ανακοινωθούν γνωστά δικτατορικά κατασταλτικά μέτρα περιορισμού της ελευθερίας των πολιτών!
    Και αυτό δεν είναι απαραίτητο να έρθει από την αριστερά που κυβερνά αλλά από την επόμενη “δεξιά” που θα κυβερνήσει , είτε και σε συνεργασία, οικουμενική ...
    Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα . Ηλεκτρονική φοροληστεία αρπαγή της ατομικής ιδιοκτησίας , οριστικό ξεπούλημα όποιας εθνικής έχει απομείνει , Μακεδονία Βόρειος Ήπειρος , Αιγαίο και άλλα πολλά!
    Μπορούν όλα αυτά να περάσουν δημοκρατικά;

    Άρα το μόνο που δεν χρειάζεται είναι λάδι στην φωτιά με αντιπαραθέσεις δεξιών αριστερών!

    Αυτό όμως που επιβάλλεται είναι ιδεολογική αντιπαράθεση δεξιάς αριστεράς!
    Είναι αυτό που φοβούνται όσοι μισούν την ελευθερία μας, τις ιδεολογικές και μόνον αντιπαραθέσεις που αποκαλύπτουν την αλήθεια που!
    Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς .
    Είπε ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας.
    Αυτή την αλήθεια πρέπει να αναζητήσουμε όσοι είμαστε Έλληνες Χριστιανοί.

    Η αλήθεια , η μόνη που μπορεί να αναδείξει τα πλεονεκτήματα της δεξιάς Χριστιανικής αντίληψης εν σχέσει με την αριστερή άθεη υλιστική διεθνιστική της κοινοκτημοσύνης.

    Υ.Γ.
    Κοινοκτημοσύνη.
    Ρωτήστε τους πολίτες να σας πουν τι σημαίνει.
    Το 99% όσων έχουν ατομική ιδιοκτησία δεν ξέρουν ότι θα την χάσουν κάνοντας την κοινή!
    Κάτι σαν τους κοινόχρηστους χώρους , δρόμους πάρκα λιμάνια κλπ. που παραδίδονται και πολύ εύκολα στους επενδυτές με μια υπογραφή. (Λές;;;;)
    Θέλουν οι Έλληνες τα σπίτια τους να γίνουν κοινόχρηστα;
    ΟΧΙ!
    Γιατί ψήφισαν αριστερά και τώρα παραπονιούνται για την απώλεια της ατομικής τους ιδιοκτησίας μέσω των φόρων;
    Αυτά δεν έκανε και το ίνδαλμα των αριστερών ο Λένιν και ο Τρόσκι;
    Δεν είναι δυνατόν αριστερέ , εργάτη χωρίς αφεντικά , από την μια να τιμάς με την ψήφο σου όσους έχουν αναγάγει σε εθνικούς ήρωες αυτούς τους δολοφόνους και από την άλλη να παραπονείσαι για την πολιτική που εφαρμόζουν!!!

    Ίσως , που ξέρεις , οι “καστανιές και οι καστανάδες” ανά την Ελληνική επικράτεια, να έχουν μπει σε καθεστώς κοινοκτημοσύνης και για αυτό να διώκεται και ο “καστανάς” που κλέβει το κράτος της κοινοκτημοσύνης που ο ίδιος ο Έλληνας υποστηρίζει χωρίς να το γνωρίζει!

    Για αυτό και επιμένω.
    Ιδεολογική και μόνον ιδεολογική αντιπαράθεση δεξιάς και αριστεράς.
    Οτιδήποτε άλλο για στρατό , για τον λαός στους δρόμους με ύβρεις κατά των πολιτικών , προπηλακισμούς κλπ. , τουλάχιστον στα αυτιά μου ακούγεται ύποπτο...
    Και πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθές οι απόψεις σας.
      Αλλά είναι υπερβολικό να θεωρείτε ύποπτες τις ένθερμες αντιδράσεις του κόσμου στους δρόμους και τους προπηλακισμούς κι άλλα ωραία. Δεν νομίζω ότι είναι ύποπτα τουλάχιστον στην περίπτωση που αφορούν εθνικά θέματα σαν το μακεδονικό.
      Κι από ό,τι είδατε μόνο γι αυτά τελικά βγήκε ο Έλληνας στους δρόμους, όχι για τις πολιτικές και ιδεολογικές. Αν ήταν ο Κούλης ή οικουμενική, πάλι τα ίδια θα γινόντουσαν.

      Διαγραφή
    2. "όχι για τις πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές"

      Διαγραφή
    3. Δεν είπα πως είναι ύποπτες οι ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ένθερμες αντιδράσεις του κόσμου.
      Ύποπτους η απλά βλάκες , θεωρώ όσους παρακινούν τους πολίτες σε ΒΙΑΙΕΣ αντιδράσεις!
      Η παροτρύνουν τον κόσμο σε συλλαλητήρια για εθνικά η άλλα θέματα τα οποία έχουν αριστερούς ομιλητές και διοργανωτές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΝ και να προσπαθούν να το αποτρέψουν.

      Τόσα συλλαλητήρια από την εποχή της μεταπολίτευσης, αλλά και κατά την διάρκεια της μνημονιακής εποχής (αγανακτισμένοι , αριστεροί συριζα κκε , εργάτη πολέμα σου πίνουνε το αίμα , κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη και άλλα πολλά εύηχα) , τι απέδωσαν;
      Τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία απέτρεψαν την προδοσία;
      ΠΑΜΕ από το κακό στο χειρότερο, ναι η όχι;

      Τι κατάφεραν;
      Nα αναδείξουν “δεξιούς” η αριστερούς πατριώτες για τις επόμενες εκλογές.
      Οι οποίοι “νέοι” πατριώτες στήριξαν όλους τους πατριώτες “δεξιούς” η αριστερούς που κυβερνούν από τον “εθνάρχη Βενιζέλο” και τον Β.Π.Π. και έπειτα!

      Μετά το ταμείο (εκλογές) ουδεν λάθος αναγνωρίζεται.
      Τι λοιπόν φταίει που κάνουμε συνεχώς λάθος επιλογές;

      (Τα περί σινγκιουλαρ και λοιπά είναι σαν τους Εβραίους. Άλλοθι ...)


      Γίνομαι περισσότερο σαφής.
      Πόσοι Ελληνες πιστεύεται πως καταλαβαίνουν την σημασία αυτής της παραγράφου:

      “Ίσως , που ξέρεις , οι “καστανιές και οι καστανάδες” ανά την Ελληνική επικράτεια, να έχουν μπει σε καθεστώς κοινοκτημοσύνης και για αυτό να διώκεται και ο “καστανάς” που κλέβει το κράτος της κοινοκτημοσύνης που ο ίδιος ο Έλληνας υποστηρίζει χωρίς να το γνωρίζει!’

      Και ας μην παραγνωρίζουμε το γεγονός πως η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολύ απλά ΔΕΝ φταίει για τις επιλογές της!
      Γαιτί:
      Διότι κανείς δεν της εξήγησε και το παραπάνω και το Μακεδονικό και πολλά άλλα νομοσχέδια που ψηφίζονται και εφαρμόζονται απο ποία πολιτική κοσμοθέαση απορρέουν.
      Τα οποία έντεχνα καθοδηγούμενος , εκτός απο τα σταλινικά ΜΜΕ ΚΑΙ απο “δεξιούς” και απο αριστερούς πατριώτικούς ιστοτόπους τα εκλαμβάνει ως δεξιά νεοφιλελέ πολιτική και στρέφεται για λύσεις ακριβώς αντίθετα από εκεί που θα έπρεπε!
      Προς τέρψιν και αγαλλίασην βεβαίως της διεθνιστικής κομμουνιστικής ελίτ!

      Τι νόημα μπορεί λοιπόν να έχουν οι αντιδράσεις του τύπου:

      1)Απεργία με ΚΚΕ λαφαζανη αρδην Καζάκη η άλλους αρισετρούς , για κανέναν σπίτι σε χερί τραπεζίτη;

      2) Συλαλλητήρια με Μικη και λοιπούς σπιθαίους-μαρούπες-ξανθούπες πατριώτες “δεξιούς” νουδου αριστερούς “οπαλαρχηγούς”;

      Για αυτο επιμένω ΠΡΩΤΙΣΤΑ ιδεολογικά...

      Διαγραφή