«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ! Οι Οπαδοί του ΟΦΗ καλούν σε συστράτευση τους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων, για τη προδοσία της Μακεδονίας! Αναλυτικά η ανακοίνωση.



ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ! Οι Οπαδοί του ΟΦΗ καλούν σε συστράτευση για τη προδοσία της Μακεδονίας ! «Η ιστορία της Κρήτης δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι»

 

Με κοινή τους ανακοίνωση, οι σύνδεσμοι πήραν θέση για το «Μακεδονικό» και καλούν σε συστράτευση τους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ιστορία της Κρήτης δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι

Παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν με την Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τους δεσμούς της Κρήτης μαζί της, θέλουμε να πάρουμε θέση για όσα συμβαίνουν. Δεν μπορούμε να
μείνουμε αμέτοχοι, δεν μας το επιτρέπει η ιστορία μας αλλά και η Κρητική καταγωγή μας.

Πριν κάνουμε την αρχή, θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν πολιτικό χώρο και δεν είμαστε οπαδοί κανενός κόμματος: ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. Κινήματος Αλλαγής, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής και ότι άλλο υπάρχει.

Το μοναδικό «κόμμα» που υποστηρίζουμε είναι αυτό του ΟΦΗ. Ωστόσο ως Κρητικοί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πήραμε θέση με την ανάρτηση πανό για την μοναδική Μακεδονία που υπάρχει και η οποία είναι ελληνική.

Ας ξεκινήσει από την Κρήτη η συστράτευση των οπαδών όλων των ομάδων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας.

Ξυπνήστε πριν να είναι αργά.

Μας χωρίζουν πολλλά αλλά μας ενώνουν πολλά περισσότερα.

Υ.Γ. (4) Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μοναδική σου ελπίδα.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
OMIΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

crete-news.gr

17 σχόλια:

  1. στα κατοχικά, δημοσιευμα μακελειου χθες , λεει και το ονομα αυτου του βρωμομούρη αξιωματικού που σκότωσε τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσιεύσε το όλοι, να απαιτηθεί άμεσα από τις μακεδονικές μητροπόλεις να αγοραστεί προκάτ ναός και να στηθεί μαζί με τεράστιο σταυρό στο σημείο όπου ο κατοχικός στρατός των προδοτών εγκλημάτισε κατά αμάχων, με πλακέτα όπου θα γράφει πως εδώ στις τάδε του μήνα ο κατοχικός στρατός της κατοχικής κυβέρνησης έκανε τα εξής αίσχη τα τα τα την ίδια στιγμή που οι τάδε πολιτικοί με την συνέργεια και συναίνεση του κυνοβουλίου παρέδιδαν την ιστορική Μακεδονία στους Σκοπιανούς, εμείς τιμούμε τα αίματα και τον αγώνα ολων των αγίων της μακεδονικής γης , ονόματα, τα αίματα των ηρώων της Μακεδονίας και των Ελλήνων που αντιστάθηκαν στην προδοσία ημερομηνία και σακατεύτηκαν απ την ταξιαρχία τάδε, αν αρνηθούν οι μητροπόλεις αν και έχουν χρήματα βλέπε εσπα, απευθυνθείτε σ αυτούς που τα κατασκευάζουν ή να οργανωθεί έρανος, πόλεμος με κάθε μέσο δεν θα τους χαρίσουμε τον αγώνα των συνελλήνων που ήταν εκεί, δεν θα απαξιώσουμε το μακελειο του Πισοδερίου, ενεργείστε όλοι άμεσα, μην διανοηθούν οι σφουγγοκωλάριοι σαν εκείνον τον γλύφτη τρομαγμένο δούλο να μην δώσουν άδεια για εγκατάσταση ναού στην συγκεκριμένη περιοχή ή τολμήσουν να το καθυστερήσουν με πούστικες γραφειοκρατίες, ο πολεμος είναι πολυμορφος, οι μητροπολιτες και οι ιερεις αν ηταν πρωτη γραμμη δεν θα εκαναν εκτροπα και βιαιοπραγιες οι μισθοφοροι, για τους πολιτικους δεν το συζητω ειδαμε τον οσφυοκαμπτη περιφερειαρχη αρκει να καταλαβει ολη η ελλαδα ποια μασονακια κρατουσαν την τυχη της στα χερια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..."οι μητροπολιτες ...(ιερείς υπήρχαν όπως και μοναχές) αν ηταν πρωτη γραμμη δεν θα εκαναν εκτροπα και βιαιοπραγιες οι μισθοφοροι".... υπάρχει αλήθεια σε αυτό.

    Και επειδή ΘΑ γινόντουσαν έκτροπα (ένας κεντρικός επαρχιώτικος δρόμος, σιγά μην περνάγατε Στρατηγοί μου), ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ οι μητροπολίτες, επειδή γνώριζαν την ήττα, επειδή ο Νίμιτς ήθελε πριβε γενέθλια..η μοσχολιβανάτη μαγκιά έχει και όρια.

    "Τι ήθελαν δηλαδή, να σταματήσουν την Συμφωνία ;;" είπε ο Γκότζι, ίσως την μοναδική πολιτική αλήθεια, μετά το υπέροχο «ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ»...καθαρή, αγνή Αλήθεια δικέ μου.


    Για μένα δεν υπήρχε πρώτη γραμμή με την αυστηρή της έννοια, η σκηνοθεσία βέβαια έδειχνε Βίγλα σαν το "κέντρο" της διαμαρτυρίας...αλλά κρατιέται ο Έλληνας;;;
    Το σθένος του Ελληνικού λαού είναι Άπειρο...ο ίδιος όμως κοιμάται, λυπάμαι αλλά έτσι είναι.

    Υ.Γ.
    Δεν το έγραψα πριν την συμφωνία, επειδή ΔΕΝ θα γινόταν ΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ. Το γράφω τώρα..

    Την άλλη φορά οι "διαμαρτυρόμενοι" να φερθούν Σέρβικα στους δρόμους...ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑΚΙ...γενικώς μιλάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εξέγερση όμως του ελληνικού λαού τους κάνει να κάνουν κακά στα βρακιά τους, άμα δουν 4 εκατομμύρια έξω απ την βουλή ας βάλουν τους μισθοφορους τους να σταματήσουν τα 4 εκατομμύρια, μόνο στρατός χώρας σταματά τόσο πλήθος, θα στείλουν στρατό να σκοτώσει; θα μείνουν ως οι χειρότεροι εγκληματίες στην Ιστορία, όοχιι αυτοί ύπουλα δρουν με τις μεθόδους που γνωρίζουν πλέον όλοι είναι ευγενείς άλλωστε οι Ευρωπαίοι όπως έλεγε ειρωνικά ο όσιος Παίσιος

      Διαγραφή
  4. 15-20.000.000 Αλεβίτες θα ψηφίσουν HDP, δηλαδή θα ενωθούν με άλλα 15-20.000.000 Κούρδους στις κάλπες !!!!!!

    Σουλτανιά ή ....;;;

    https://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/06/hdp.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 14.54 Σωστοοος!!! Μαζι σου. Το Πισοδερι εγραψε ιστορια. Αφυπνισε τον ευρισκομενο σε ληθαργο Ελληνα απο την ενεση που του ειχαν κανει η κυρια του *εδω Πολυτεχνειο* μαζι με τα κομμουνιστοσυντροφια της. Τους Καραμανληδες, Μητσοτακηδες, Παπανδρεηδες. Ολοι αυτοι ορκισμενοι κομμουμιστες ηταν ντυμενοι την προβεια του πατριωτη και παγιδεψαν τον αγνο Ελληνα. Το Πισοδερι δειχνει το δρομο. Για τους Ελληνες πλεον εγινε πυξιδα και οδηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καμένα χαρτιά όλοι τους, άσε που έτσι όπως καλόμαθαν με χρήμα και εξουσία τώρα στα δύσκολα θα αυτοκτονήσουν οι μισοί και βάλε

      Διαγραφή
  6. Κώστα δες εδώ https://scripta---manent.blogspot.com/2018/06/fake-news-alert.html
    http://lithosfotos.blogspot.com/2018/06/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://lithosfotos.blogspot.com/2018/06/blog-post_99.html#more ωωωω και συναδέλφισσες λοιπόν ε! Για να δούμε όταν μπουκάρει το Νατο από κει από σας για να πάει στην Πόλη πού θα τρέχετε με τις συναδέλφισσες και συναδέλφους συν γυναιξί και τέκνοις, εκείνος ο νατοικός στρατός θα τα ρημάξει όλα απο κει που θα περνά, και δεν θα αποτελειται απο Ευρωπαιους γιατι θα αρνηθουν να στρατευτουν, κρατηστε το να χετε να θυμαστε

      Διαγραφή
  7. υπήρχαν Ελληνες ανάμεσα στα ματ δολοφόνους που τσάκισαν τους ανθρώπους στο Πισοδέρι; Κι ακόμα δεν έχουν κάνει δήλωση οι συνδικαλιστές της αστυνομίας;; Να κάνουν, με την ησυχία τους, δεν βιαζόμαστε, όταν και αν κάνουν να μας πούν αν πίσω απ τα κράνη έχει και γυναίκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/06/blog-post_754.html#more έτσι για να γουστάρετε to 2015 στην Κω φανταστείτε τί έρχεται μετά την προδοσία της Μακεδονίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ !

    > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. «Μακεδονία Ξακουστή...» ΤΩΡΑ... Βουλιάζει η Κατερίνη... Τεράστια Πορεία για την Μακεδονία! 21/6/2018

    https://www.youtube.com/watch?v=hw9qvLNPlc4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. > ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ από σήμερα να βρίσκονται με σημαίες μπροστά το Λευκό Πύργο και την Κυριακή το απόγευμα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    > Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ...
    > Κάθε βράδυ στον Λευκό Πύργο και την Κυριακή το απόγευμα ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ στην Πόλη...!!!
    ΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας! Κυριακή 24, Ιουνίου, 19.00μ.μ πλατεία Λευκού Πύργου. Όλοι οι Έλληνες ακομμάτιστα με την Ελληνική σημαία και τον Ήλιο της Βεργίνας στο χέρι. Θα ακολουθήσει πορεία στα προξενεία ΗΠΑ, Σκοπίων και τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.

    > https://www.facebook.com/events/212979022663724/

    ΑπάντησηΔιαγραφή