«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Όλα τα ανιστόρητα και αγεωγράφητα σούργελα έχει μαζέψει ο Αλέξης για να μην νιώθει μόνος... Μετά τον Καρανίκα..νέο κρούσμα ενός ακόμα κου Τίποτα μάς κάνει το νταή... (βίντεο)



Μετά τις κορώνες του Καρανίκα περί φασιστών, έρχεται σήμερα ο κος Τσιρώνης να αποκαλέσει "υπερπατριώτες" τα 2 εκατομμύρια Ελλήνων των Συλλαλητηρίων, να μας διδάξει περί "Μακεδονικής γλώσσας" των Σκοπίων, να τοποθετήσει την Βραζιλία εντός Ευρωπαϊκού εδάφους(!), να μας πει ότι ο Παύλος Μελάς είχε συμμάχους τους σλαβοσκοπιανούς(!!).

Μιλάμε για δημόσια πρόσωπα του τίποτα!

Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα...



10 σχόλια:

  1. δεν ειναι ανιστορητοι και αγεωγραφητοι παψτε να τους δικαιολογειτε συνεχεια!
    ειναι συνηδειτοι προδοτες και εχθροι του ελληνικου λαου και ως τετοιοι θα αντιμετωπιστουν χωρις κανενα ελαφρυνικο σε εθνικολαικα δικαστηρια που θα λογοδοτησουν οταν ερθει η ευλογημενη ωρα του ιερου μισους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ04 Ιουνίου, 2018 22:50

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΛΕΟΣ .............

    Πάρτε το χαμπάρι οι ηλίθιοι κυβερνούν τον κόσμο

    Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018
    https://4.bp.blogspot.com/-AniWlmAY2eo/Ww-mxC4g8GI/AAAAAAACDkU/hN14krTKAjk3mcbW2cUIvz8c5DBL_PdaQCLcBGAs/s400/2018-05-31_103916.png
    .
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/blog-post_1035.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.!!!
    Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το πρώτο Σωματείο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ Αστυνομικών..!!!
    ΣΤΟΧΟΣ - 05 Ιουνίου -
    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ...☆☆ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ...☆☆
    ------
    Η πολλή προοδευτικότητα είναι σίγουρο ότι θα μας φάει, αν δεν πέσει πρώτα φωτιά να μας κάψει! Το πρώτο σωματείο για την υποστήριξη των δικαιωμάτων των Ελλήνων ΛΟΑΤΚΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφισεξουαλικοί, τρανς, κουήρ, ίντερσεξ) αστυνομικών είναι γεγονός!

    Με πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών εγκρίθηκε το καταστατικό του σωματείου με επωνυμία «Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου», με τον αντίστοιχο τίτλο του στην αγγλική να είναι «Police Action for Human Rights».

    Το νεοϊδρυθέν σωματείο περιλαμβάνει δύο ειδικότερα τμήματα με συγκεκριμένες δράσεις: α) Τμήμα Δικαιωμάτων ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών με την επωνυμία “LGBT POLICE ACTION” και β)Τμήμα Δικαιωμάτων Γυναικών Αστυνομικών. Οι θεμελιώδεις αρχές και οι σκοποί του σωματείου είναι οι ακόλουθοι:

    «1. Η προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η κατάργηση των Διακρίσεων, η διασφάλιση της τήρησης της αρχής της Ίσης Μεταχείρισης και η καταπολέμηση του Ρατσισμού.

    2. Η προώθηση και υποστήριξη της Ισονομίας, Ισότητας και της Ίσης μεταχείρισης των Αστυνομικών, ανεξάρτητα από το φύλο, την φυλή, την εθνική – εθνοτική καταγωγή, το θρήσκευμα, την κατάσταση υγείας, την ηλικία, την οικογενειακή ή κοινωνική κατάσταση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου, τα χαρακτηριστικά φύλου, καθώς και η κατάργηση όλων των Διακρίσεων με βάση τους ανωτέρω λόγους ίσης μεταχείρισης, σύμφωνα με τις αρχές που προκύπτουν από το Ελληνικό Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    3. Η κατάργηση των Προκαταλήψεων σχετικά με την ιδιότητα της/του Αστυνομικού από τους Πολίτες και αντίστροφα.

    4. Η ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ Αστυνομικών και ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, μεσοφυλικών και διεμφυλικών ατόμων.

    5. Η διασύνδεση των σχετικών εγχώριων δράσεων με αντίστοιχες του εξωτερικού καθώς και με άλλες μη κυβερνητικές εγχώριες οργανώσεις με δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

    6. Η συμμετοχή του Σωματείου ως μέλος πανευρωπαϊκών ή και διεθνών οργανώσεων με συναφείς σκοπούς».

    Τι αναφέρει η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών

    Όσον αφορά στο σκεπτικό της απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, το δικαστήριο, που είχε απορρίψει προ μηνών ΛΟΑΤΚΙ καταστατικό, δέχθηκε ότι η προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων χωρίς διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.
    Όπως και η προώθηση της αλληλεγγύης ανάμεσα σε αστυνομικούς και ΛΟΑΤΚΙ πρόσωπα είναι ένας νόμιμος στόχος βασισμένος στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και στο Σύνταγμα, χωρίς να θίγονται τα χρηστά ήθη και η δημόσια τάξη.

    Θέλουν να αναπτύξουν και... αλληλεγγύη μεταξύ τους, λες και όσοι δεν ανήκουν στην δική τους κατηγορία με την ειδική αντιμετώπιση (αλλά αυτό δεν αποτελεί διάκριση!) έστησαν κανένα σωματείο! Το μόνο που τους μάρανε στην Αστυνομία ήταν ο συνδικαλισμός των γκέι, όλα τα άλλα είναι λυμένα! Να λοιπόν που οδήγησε η απόφαση εισόδου στην ΕΛΑΣ μέσω των πανελλήνιων. Και πολύ φοβόμαστε ότι έχουν βάλει στο μάτι και το Στράτευμα.!!!
    ☆ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ....
    ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ...
    ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑΑΑ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση του Π. Κουρουμπλή: «Μπορεί να μην κόβουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στο υπουργείο, αλλά έχουμε χαμηλές τιμές»…
    Σχόλιο ιστολογίου:
    το ΠΑΣΟΚ ζει, ακόμα και σήμερα η διαφθορά και η απάτη στο μεγαλείο της ...

    Η Ελλάδα είναι μια χώρα που τα πιο απίστευτα πράγματα μπορούν να συμβούν, και δυστυχώς δεν το εννοούμε με την καλή έννοια.
    Σήμερα στην εκπομπή του Κώστα Χατζή στον ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφερόμενος στο ότι το Υπουργείο του έχει κυλικεία χωρίς ταμειακές μηχανές έδωσε την απίστευτη απάντηση ότι «ναι, αλλά έχουν χαμηλές τιμές».

    Φυσικά την ίδια στιγμή η κυβέρνησή του κλείνει εκατοντάδες μικροεπιχειρήσεις για μερικές μη κομμένες αποδείξεις.
    Δείτε το εξοργιστικό βίντεο παρακάτω:
    ☆ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ...ΠΑΡΑΘΥΡΑ..!!!☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην σκάσουν μύτη συγγενείς του Παύλου Μελά και άλλων από τα εξωτερικά και θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν, έχουν ξεσαλώσει εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αποκάλυψη-βόμβα της Σκοπιανής υπουργού Άμυνας που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Τσίπρα..!!!!
    Να βγει άμεσα το Μαξίμου να διαψεύσει την αποκάλυψη βόμβα της Υπουργού Άμυνας των Σκοπίων πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλ.Τσίπρας, είχε συμφωνήσει στην αλυτρωτική ονομασία
    «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν». Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο FRANCE 24.
    -----
    Η υπουργός είπε ότι «Λύση για το όνομα βρέθηκε, ο Α.Τσίπρας δέχθηκε την Μακεδονία του Ιλιντεν που του πρότεινε ο Ζ. Ζάεφ, αλλά στην συνέχεια υπαναχώρησε λόγω αντιδράσεων στο εσωτερικό της χώρας του».

    Το θέμα είναι τεράστιο, αφού αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η θέση της Σκοπιανής ΥΠΑΜ, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αφού αποδεικνύεται ότι στην κυβέρνηση είναι έτοιμοι να δεχθούν ακόμα και τις πιο εξωφρενικές απαιτήσεις των Σκοπίων, προκειμένου να κάνουν το χατήρι των ΗΠΑ και της ΕΕ και να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, κατ’αρχήν και εν συνεχεία στην ΕΕ!

    Και βέβαια, θα πρέπει να απαντήσει άμεσα το Μαξίμου:

    Είχε αποδεχθεί ή όχι, ο Τσίπρας την ονομασία «Μακεδονία του Ιλιντεν»;

    Υπενθυμίζουμε: Ένας-ένας οι Συριζαίοι δέχονταν το «Μακεδονία του Ίλιντεν»

    «Εξαιρετική» είχε χαρακτηρίσει την πρόταση «Μακεδονία του Ιλιντεν» για την ονομασία της γειτονικής χώρας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας εκφράζοντας παράλληλα την δυσαρέσκειά του για την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης!
    ☆ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: Έρχεται ο Πόλεμος – Δείτε τι πρέπει να κάνετε οι Χριστιανοί!

    ΕΛΛΑΔΑ 06-04-2017 12:20
    Ανάρτηση στο facebook της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου ενημερώνει πως έρχεται πόλεμος και αναλύει τι πρέπει να κάνουν όλοι οι Χριστιανοί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

    ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ !!!ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ, σας παρακαλούμε συγχωρέστε μας για την …όποια αναστάτωσή σας.
    Αλλά!, αυτά που σας γράφουμε/κοινοποιούμε/ διαβάζετε δεν είναι τίποτε δικό μας!
    Πνευματικά παιδιά και απλοί «ιμάντες πληροφοριών-ευλογιών» είμαστε…
    ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: «ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ»!

    ΣΤΟ ΑΓΙΟN ΟΡΟΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ/ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ:
    1. Ως Ελλάδα, είμαστε κοντά: στην προφητευμένη μεγάλη πείνα-λιμό, στο Γ’ Γενικό Πόλεμο (έρχεται από τη Συρία) και στο σφράγισμα. Είμαστε πολύ κοντά στα ΠΡΌΔΡΟΜΑ Έσχατα της Ιερής Αποκάλυψης του Ιωάννου.

    Γι’ αυτό: Προετοιμαστείτε τώρα!, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε ανθρώπινο ή κοσμικό επίπεδο. Έγκαιρα.
    2. Σε Πνευματικό Επίπεδο, προετοιμάστε από σήμερα τα ακόλουθα για την οικογένειά σας:
    – ξύλινο Τίμιο Σταυρό, για το κάθε μέλος της οικογένειας
    – Εικόνες Του Ιησού Χριστού και της Μητρός του Παναγίας,
    – Αγία Γραφή,
    – Ψαλτήρι,
    – Αγιασμό,
    – Αντίδωρο, κομμένο σε πάρα πολύ μικρά «κυβάκια» (κάθε πρωί),
    – Θυμίαμα, καρβουνάκια και Κεριά.
    3. Σε Κοσμικό ή ανθρώπινο επίπεδο, προετοιμάστε από σήμερα τα επόμενα, έστω και στοιχειωδώς:
    – Τροφή για 6-8 μήνες (πχ, λάδι, αλάτι, αλεύρι, ζάχαρη, φασόλια, ρύζι, φακές, ρεβίθια, ζυμαρικά).
    – 3-4 μπιτόνια πετρελαίου ή βενζίνης (τα σούπερ μάρκετ, καθώς και τα βενζινάδικα, θα κλείσουν «ξαφνικά», έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει λεπτομερώς οι «τιτανο-τραπεζίτες» που προσκυνούν τον Εωσφόρο),
    – 1 όπλο, που θα δύναται να προσφέρει προσωπική άμυνα και ασφάλεια στην οικογένειά μας και τους συγγενείς μας (Ο Άγιος Κοσμάς έλεγε 1ον: «Θα σας ζητήσουν όπλα. Να’ χετε διπλά. Να δώσετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Ένα τουφέκι 100 ψυχές θα γλυτώσει». Και έλεγε επίσης 2ον: «Οι άνθρωποι πρέπει να είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να βγούνε στα βουνά όταν θα αρχίσει ο πόλεμος!»).
    4. Όταν φτάσουν τα δεινά, τότε: «μη βγείτε στους δρόμους, αλλά στα χωριά-βουνά, με πολλούς άλλους μαζί να ζείτε» (Άγιος Πατροκοσμάς).
    5. Διαβάστε κάθε μέρα, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΩΝ, οπωσδήποτε, την Αγία Γραφή και το Ψαλτήρι (ειδικά! τους ψαλμούς: 26, 33, 47, 78, 111, 117, 118, 131 και 143).
    6. Αυτά που έχετε εμπρός σας και τώρα τα διαβάζετε, όπως μας είπαν οι μοναχοί, σας παρακαλούμε κι εσάς: Διαδώστε τα τώρα με τη σειρά σας! Και εσείς! Μαζικά! Ως δική σας Θεία Τριαδική Ευλογία! (Και όσοι πιστοί προέλθετε…)
    7. Τέλος, και κυρίως, να έχετε ατέρμονη: ΥΠΟΜΟΝΗ! (Η Ελλάδα μας θα βοηθηθεί άνωθεν σκανδαλωδώς και θα δοξασθεί!!!!).
    ΑΜΗΝ.
    ☆ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει άραγε βίντεο που ο βλαμμένος λέει ότι η Βραζιλία είναι Ευρωπαϊκή χώρα;
    Ποιός τον ψήφισε αυτόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάσα στο βίντεο της ανάρτησης το λέει.

      Διαγραφή
    2. Συνήθως δεν βλέπω τα βίντεο γιατί δεν τους αντέχω να μιλάνε με τίποτα!!!
      Ευτυχώς αυτό ήταν μικρής διάρκειας, αλλά αφού το είδα σκέφτηκα ότι έπρεπε να γράφω & να μετράω τις κοτσάνες που είπε...
      Το περισπούδαστο ύφος που έλεγε στον συνομιλητή του : "διαβάστε" ήταν όλα τα λεφτά (μετά την ευρωπαϊκή Βραζιλία) και έλεγε ότι έχει διαβάσει όλα τα ημερολόγια του Παύλου Μελά... τώρα τι κατάλαβε φαίνεται δυστυχώς...
      Α.Α.

      Διαγραφή