«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Η χείρα κινήθηκε, το Θείον έχει σειρά...




Το ακόλουθο είναι νόμος: 
ὓβρις → ἂτη → νέμεσις → τίσις

Έλληνες... να χτυπάνε αλύπητα με μίσος και να ρίχνουν επικίνδυνα χημικά πάνω σε ελληνικές οικογένειες, στις Πρέσπες και στην Αθήνα... περιέχει κάτι παράλογο... υπερβολικό... Άρα, νεαροί συριζόσκυλα και ρεμάλια των Εξαρχείων είναι οι μισοί... και αλλοδαποί οι άλλοι μισοί από αυτούς, πίσω από τα κράνη, που βιαιοπραγούν επάνω μας! Διορισμένοι από την ΕΕ-Χούντα που επιτελεί σιωνιστικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος μας, σε συνεργασία με τους προδότες, τους οποίους η έλλειψη παιδείας και η ηθική μας κατάπτωση μάς οδήγησαν να τους κάνουμε κυβέρνησή μας.
διαβάστε εδώ



Φυσικά δεν τελειώσαμε ακόμη. Τώρα αρχίζουμε…

https://3.bp.blogspot.com/-VgCuJOBPLnw/WyV_Xuf6egI/AAAAAAAAA_c/Ol2fJFLtOOAn5ymJKsiTDMzL_mzZUUdJwCEwYBhgL/s1600/WHAT%2B-%2BCopy.jpg

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018


Συμφωνία δεν υφίσταται. Αρκεί να γίνουμε «Τούρκοι».

Αν γίνατε «Τούρκοι» με τη συμφωνία, αν εξαγριωθήκατε δηλαδή, παρακαλώ προσέξτε: 



Η συμφωνία είναι των προδοτών (της Αριστεράς πρώτα απ’ όλα) Τσίπρα - Κοτζιά και όχι του λαού. Επιβλήθηκε από «συμμάχους» και «εταίρους», δηλαδή ανέντιμες και κυνικές εξουσίες, με απειλές, δωροδοκίες και εκβιασμούς στους ιθαγενείς σφουγκοκωλάριους. 



Οι ευθύνες της προδοτικής δεξιάς, ήτοι Μητσοτάκη πατρός, Καραμανλή της Ραφήνας, Μπακογιάννη, Παυλόπουλου και Καμμένου είναι τεράστιες και δεν λησμονούνται. 



Η συμφωνία θα ζήσει μόνο αν ο λαός της το επιτρέψει. 



Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή: από πολλούς, σκοπίμως η αφελώς, διακινούνται σενάρια περί «θνησιγενούς» συμφωνίας η οποία δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ορισμένοι παραπλανούν ότι τάχα δεν θα κυρωθεί από τα Σκόπια, θα απορριφθεί στο Σκοπιανό δημοψήφισμα κτλ. Πρόκειται για παγίδα: ακόμη και αν οι φασίστες των Σκοπίων την μπλοκάρουν (πράγμα καθόλου βέβαιο, ο γνωστός «φιλέλλην» επίτροπος Χαν έχει ξεκαθαρίσει ότι οι ελίτ θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους – δηλαδή δωροδοκίες, εκβιασμούς και απειλές - για να πειστούν οι αντιφρονούντες Σκοπιανοί), εμάς καθόλου δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό. 



Θα πρέπει να γίνει καθαρό ότι 



Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ! ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ! 



Περιλαμβάνει τόσες ασάφειες και στηρίζεται σε τόσο χρονοβόρες διαδικασίες, που είναι σχεδόν αδύνατον να εφαρμοστεί εξολοκλήρου. Ο σκοπός της είναι: 



1) να εισάγει τους Σκοπιανούς απατεώνες ΑΜΕΣΩΣ σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε 



2) να παρέχει άφθονο χρόνο στους Σκοπιανούς ώστε να πυροδοτήσουν την παγκόσμια προπαγάνδα τους εκθέτοντας την Ελλάδα στα μάτια προκατειλημμένων η αδιάφορων τρίτων ώστε όλες οι μελλοντικές μας διαμαρτυρίες να μοιάζουν γραφικές και μονότονες



3) να κερδίσει χρόνο παραμονής στην εξουσία μιας καπιταλιστικής κυβέρνησης ψευτοαριστερών 
4) να παρέχει άλλοθι σε μελλοντικές κυβερνήσεις προδοτών και



5) για να μην γελιόμαστε, να ανοίξει τον δρόμο απόσχισης της ελληνικής επαρχίας και συνένωσής της σε ανεξάρτητο κράτος με τα Σκοπιανά καθάρματα (Γι’ αυτό άλλωστε η Νατοϊκή και Ευρωπαϊκή κυβέρνηση της Βουλγαρίας, παρά τη δουλικότητά της τολμά να διατυπώνει επιφυλάξεις). 



Μην σας διαφεύγει ότι στα συρτάρια της ΣΙΑ και του ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ υπάρχουν ΕΤΟΙΜΑ σενάρια και σχέδια απόσχισης περιοχών για όλες (ΟΛΕΣ) τις χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, τα οποία ανασύρονται κατά το δοκούν. 


Η λύση για τον λαό είναι μια: κυνισμός στον κυνισμό. «Καν’ το όπως η Τουρκία». Είναι γνωστό ότι η Τουρκία δεν εφαρμόζει ΚΑΜΙΑ από τις συμφωνίες και συνθήκες που έχει υπογράψει, αντιθέτως τις αμφισβητεί κιόλας, γράφοντας το «Διεθνές Δίκαιο» εκεί που δεν πιάνει μελάνη. 



Απαραίτητη προϋπόθεση: συσπείρωση πατριωτών με αντικειμενικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας στην Ελλάδα. 



Θα ‘θελα να δω τα μούτρα τους απέναντι σε έναν πρωθυπουργό πατριώτη και κυνικό ταυτόχρονα, που να μιλά ψυχρά και παγερά, να χαμογελά ύπουλα. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ… 


περισσότερα εδώ

3 σχόλια:

  1. το τελευταίο χαρτί που θα παίξουν είναι η τουρκική εισβολή, αρχή του τέλους τους, κρίμα πέθανε εκείνος της σίνγκιουλαρ λότζικ ξαφνικά ρε παιδί μου και δεν θα μάθουμε αν μας οδήγησαν να τους κάνουμε κυβέρνηση ή αν μας τους επέβαλλαν με το στανιό χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ‘’Γιατί εγώ είμαι Ο Ισχυρός ο Κύριος και Θεός σας, και δεν θα αφήσω να χαθεί τίποτα από το βιός σας, κι ας φαίνεται προς το παρόν ότι ΟΛΑ είναι πουλημένα, όταν έβαζαν υπογραφή ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΜΕΝΑ! Η κάθε χώρα τέκνα μου που καιρό καιροφυλαχτούσε να πάρει γη Ελληνική με δόλο προσπαθούσε, τώρα θα το σκεφτεί καλά, αλλοίμονο στα κράτη! Τώρα όλα αυτά θα διαλυθούν θα σβήσουν απ΄τον χάρτη, και δεν θ αργήσει ο καιρός, να είστε ετοιμασμένοι γιατί πολλή χαρά θα πάρετε απ΄αυτό που σας περιμένει!!!’’ (Τελευταία προφητεία των αγίων μας )
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ! Ολες οι υπογραφές τους είναι άκυρες,καπνός που διαλύθηκε, είναι πλέον μόνοι τους ενώπιον του Τριαδικού Θεού, θάρρος, ομόνοια, ειρήνη όχι εμφύλιο, έρχεται η ώρα της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος. Αφού επιμένεις, κάνε αύριο την εγχείρηση και θα πειστείς ότι δεν έχεις τίποτε»
    🕯🕯🕯🕯
    Θρησκεία
    19/06/2018 - 15:01

    Στην Λίμνη της Ευβοίας ζούσε και εργαζόταν ένας γιατρός που ονομαζόταν Μαντζώρος.

    Σαν γιατρός ήταν πολύ καλός, αλλά δεν πίστευε στο Χριστό και μάλιστα δεν ήθελε να ακούει συζητήσεις σχετικές με την θρησκεία και την ψυχή. Καταφερόταν εναντίον της θρησκείας και οι απόψεις του ήταν σκληροπυρηνικές στο θέμα του Χριστιανισμού.

    Αρρώστησε λοιπόν και μάλιστα πολύ σοβαρά. Η επάρατος νόσος είχε πλησιάσει τον άπιστο γιατρό που με φρικτούς πόνους κατάλαβε την έλευσή του. Μέσα σε αφόρητους πόνους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Εκεί , λόγω της σοβαρότητας της ασθένειάς του, δεν μπορούσαν να τον νοσηλεύσουν . Τον έστειλαν λοιπόν στην Αθήνα στη κλινική «Παντοκράτωρ», που βρίσκεται στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου. Εκεί υποβλήθηκε σε ακτινολογικές και χημικές εξετάσεις , οι οποίες έδειξαν ότι η επάρατος νόσος είχε προσβάλει το παχύ έντερο του γιατρού. Όταν όλη η ζωή του γιατρού ήταν στρωμένη κοινωνικά και μπορούσε να λέει και να κάνει με ευκολία ότι ήθελε ο γιατρός ήταν απόλυτος στον λόγο του για τον Χριστό και τους Αγίους. Όλα ήταν ένα καλοστημένο ψέμα για τον άπιστο γιατρό. Η μόνη αλήθεια ήταν η αμαρτία και η ασωτεία. Εκεί κατέφευγε όταν εμφανίζονταν στη ζωή του μαύρα μικρά συννεφάκια. Αλλά τώρα, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τα μαύρα σύννεφα που είχαν επισκιάσει για καιρό τώρα τη ζωή του δεν μπορούσε να τα διώξει με την προσφιλή του μέθοδο που δεν ήταν άλλη από την αμαρτία.

    -«Στο παντοδύναμο Θεό , να ελπίζεις μόνο συνάδελφε»

    Αυτή ήταν η διάγνωση-έκκληση των συναδέλφων του, που του εξηγούσαν, με αυτό τον σκληρό λόγω επαγγέλματος λόγο. Και ο ίδιος όμως, λόγω του επαγγέλματός του είχε αντιληφθεί , ότι η φλόγα της ελπίδας κόντευε να σβήσει.

    Οι γιατροί λοιπόν του Νοσοκομείου του είπαν ότι αν συμφωνούσε και ο ίδιος θα μπορούσε να εγχειρισθεί την επόμενη μέρα. Συμφώνησε λοιπόν με γνώμονα την ιατρική γνώση που και ο ίδιος είχε. Αλλά τα λόγια των συναδέλφων του:

    «Στον παντοδύναμο να ελπίζεις, συνάδελφε», τον οδήγησαν παραμονή της εγχείρησης , σε μια αυθόρμητη προσευχή, που έβγαινε μέσα από την ψυχή του. παρακαλούσε τον Θεό, όχι μόνον να τον κάνει καλά, αλλά να τον συγχωρέσει κιόλας για την απιστία που είχε δείξει τόσα χρόνια.

    Την ώρα της προσευχής κάποιος χτύπησε την πόρτα κι τον διέκοψε. Ήταν ένας όμορφος νεαρός, ο οποίος σπρώχνοντας με τα χέρια του την πόρτα μπήκε μέσα στο δωμάτιο του γιατρού και ακολούθησε ο πιο κάτω διάλογος:

    -«Τι έχεις;».
    -«Είμαι πολύ άρρωστος».
    -«Δεν έχεις τίποτε».
    -«Μα τι λες, Χριστιανέ μου. Έχω καρκίνο στο έντερο στο τελευταίο στάδιο και αύριο εγχειρίζομαι. Καταλαβαίνεις τι μου συμβαίνει;».
    -«Δεν έχεις τίποτα πια... ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ»...!!!!
    -«Μα καλά δεν ντρέπεσαι έναν άρρωστο; Με ειρωνεύεσαι κιόλας;».
    -«Είμαι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος. Αφού, επιμένεις, κάνε αύριο την εγχείρηση και θα πειστείς ότι δεν έχεις τίποτε».

    Ο νεαρός εξαφανίστηκε. Ο γιατρός όμως γεμάτος αγωνία χτυπούσε το κουδούνι για να ρωτήσει τις νοσοκόμες μήπως και είδαν το νεαρό αυτό, που είχε βγει από το δωμάτιό του. Μάταια όμως γιατί καμία από τις νοσοκόμες δεν είδε τίποτα. Την επόμενη μέρα ο άρρωστος γιατρός εισήχθη στο χειρουργείο για την επέμβαση.

    Οι γιατροί έτοιμοι για την εγχείρηση ακούνε ξαφνικά τον γιατρό να τους λέει ότι δεν χρειάζεται εγχείριση και ότι είναι καλά στην υγεία του.

    -«Με θεράπευσε ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος».
    -«Μα τι είναι αυτά που μας λες;». Στον 20ο αιώνα είμαστε συνάδελφε τι είναι αυτά που λες;». «Τα έχει χαμένα ο συνάδελφος» μονολογούσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου, ενώ επέμειναν να γίνει η εγχείριση, λόγω μειωμένου καταλογισμού του ασθενούς.

    Τον νάρκωσαν λοιπόν για την επέμβαση και όταν τον άνοιξαν ο όγκος δεν υπήρχε. Είχε κάνει το θαύμα του ο Άγιος και οι γιατροί απορούσαν , κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον. Ο γιατρός ήταν τελείως καλά. Αυτά τα διηγήται ο ίδιος ο γιατρός παντού, όπου κι αν βρίσκεται.
    ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...!!! ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
    ΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΠΑΝΤΟΥ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή