«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ο Καμμένος ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα «για ανατροπή πολιτεύματος».

σχόλιο Διόδοτου: Εν τω μεταξύ... ξέρεις τί είναι... ο αριστερός Καμμένος να ωρύεται για φασίστες, ακροδεξιά στοιχεία που εισέβαλαν με κουκούλες... και να του προκύπτουν ρουβικωνάκια;... Όχι τίποτε άλλο... αλλά στενοχωρεί και το συνεταιράκι του τον Τόσκα, τον μπαμπά τους... 

Με ένα οργισμένο tweet σχολίασε την απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Πάνος Καμμένος στο Twitter.

Ο κ.Καμμένος με αφορμή την εισβολή κουκολοφόρων στο γραφείο του βουλευτή του κόμματος του, Κώστα Κατσίκη, ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα κάνοντας λόγο για τεκμηρίωση του αδικήματος προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε:

«Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ».


4 σχόλια:

  1. Καλοπερασάκηδες Ελλαδίτες δημόσιοι υπάλληλοι Λονδίνου και περιχώρων...

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/06/blog-post_243.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σύντροφοι του , του ΕΛΑΣ της ΟΠΛΑ που με τιμή αναγνώρισε ο υπ’αριθμόν ένα υπεύθυνος των μνημονίων , κυβερνούν.
      Το μεγαλύτερο κακό απο όλα θα είναι να πιστεύουν αυτά που γράφουν!

      Ανδρέας Παπανδρέου -Αναγνώριση Εθνικής Αντίστασης
      https://www.youtube.com/watch?v=bemQvjovsFc

      “Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018
      Μόνον αυτός μπορούσε ν' αντισταθεί στο 4ο Ράιχ!
      23 Ιούνη 1996... Τιμάμε τον μεγάλο Λαϊκό Ηγέτη!
      23 Ιούνη 1996... έφυγε ο Λαϊκός Ηγέτης, ο πρωθυπουργός της μοναδικής "πρώτη φορά αριστερά" κι Αδέσποτη!
      Περισσότερα για τον άνδρα, τον Άνθρωπο, τον Λαϊκό Ηγέτη: ΕΔΩ


      Ανδρέας Παπανδρέου:

      «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα σοσιαλδημοκρατικό. Είναι κόμμα σοσιαλιστικό. Η σοσιαλδημοκρατία αποτελεί σωσίβιο του σύγχρονου μονοπωλιακού καπιταλισμού»!”

      http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82

      Η παραχάραξη της αλήθειας έχει χτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ!
      Όλη η Ελλάδα έχει γίνει ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ!

      Διαγραφή
  2. Να κανει υπομονη, ολη η χωρα ζητα την παρεμβαση εισαγγελεα για εσχατη προδοσια και πολλα αλλα αντισυνταγματικα όπως πχ επιθεσεις ματ κατά αθωων πολιτων με σκοπο προκληση θανατηφορας σωματικης βλαβης σε ειρηνικους πολιτες παιδια ηλικιωμενους κλπ υπομονη κυριε Καμενε είναι αργο το συστημα σε καμια 5 χρονια θα δουν την υποθεση σου και στο συρταρι κι εσυ, στο συρταρι, σουτ μην διαμαρτυρεσαι εμπρος μαρς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτα τους αφηνει ο Θεος να ρεζιλευτουν υστερα παιρνουν τον δρομο τους Αγ Παισιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή