«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Μια κομμουνιστική χούντα εβραίων τραπεζιτών της Ευρώπης έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα...και μόλις τώρα εμφάνισε το απόλυτα βίαιο και κτηνώδες της πρόσωπο. Γυναίκες και παιδιά στα νοσοκομεία στην Καστοριά!!! (βίντεο)

20 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ......ΑΙΣΧΟΣ !!!!!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ!
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.
      ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΝ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ
      ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!

      Διαγραφή
  2. αλά Ουκρανία μας πάνε τα αποβράσματα, την γυναικα την σκότωσαν με γκλομπ και της έριξαν ενώ ήταν κάτω βολίδα χημικό στον αυχένα έτσι διαβάσαμε , λένε ότι είναι σε κώμα για να κερδίσουν χρόνο ψάξτο δύο νεκροί ως τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτές οι ενέργειες είναι σπασμωδικές δείχνουν τρόμο όχι φόβο και γι αυτό είναι επικίνδυνες γιατί δεν τις υπαγορεύει η στοιχειώδη λογική αλλά η αλαζονεία, τρέμουν τον ξεσηκωμό του κόσμου παγκοσμίως και δείχνουν τα πρόσωπα τους ως παγκόσμια χούντα κανένας πλανήτης δεν μας κοροιδεύει, τα ίδια συμβαίνουν και αλλού, παίζουν τελευταία χαρτιά οι επικυρίαρχοι, στο τέλος θα σκοτωθούν μεταξύ τους σαν τα άγρια σκυλιά μπορεί να είναι ήδη σε εμφύλιο, η Ρωσία λουφάζει, κι αυτή τα συμφέροντα της σκέφτεται ακόμα δεν κινείται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ‘’Γιατί εγώ είμαι Ο Ισχυρός ο Κύριος και Θεός σας, και δεν θα αφήσω να χαθεί τίποτα από το βιός σας, κι ας φαίνεται προς το παρόν ότι ΟΛΑ είναι πουλημένα, όταν έβαζαν υπογραφή ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΜΕΝΑ! Η κάθε χώρα τέκνα μου που καιρό καιροφυλαχτούσε να πάρει γη Ελληνική με δόλο προσπαθούσε, τώρα θα το σκεφτεί καλά, αλλοίμονο στα κράτη! Τώρα όλα αυτά θα διαλυθούν θα σβήσουν απ΄τον χάρτη, και δεν θ αργήσει ο καιρός, να είστε ετοιμασμένοι γιατί πολλή χαρά θα πάρετε απ΄αυτό που σας περιμένει!!!’’ (Τελευταία προφητεία των αγίων μας )
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ! Ολες οι υπογραφές τους είναι άκυρες,καπνός που διαλύθηκε, είναι πλέον μόνοι τους ενώπιον του Τριαδικού Θεού, θάρρος, ομόνοια, ειρήνη όχι εμφύλιο, έρχεται η ώρα της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απαιτείστε όλοι να μάθουμε ποιός την σκότωσε μην τους δίνετε χρονο να πουν παπαριές ότι έπεσε και τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει και η τακτική "σκοτώστε τις γυναίκες πρώτα" που διδάσκεται σε αστυνομικούς στην Ευρώπη όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με άντρες και γυναίκες - ιδίως όταν πρόκειται για τρομοκρατία. Υποσυνείδητα ο άνθρωπος υποτιμά την ικανότητα της γυναίκας σε ένοπλες συγκρούσεις και αυτό της δίνει ένα πλεονέκτημα ώστε να μπορεί να πυροβολήσει πρώτη χωρίς να πυροβοληθεί. Για να εξισσορροπηθεί αυτό το πλεονέκτημα, η πλύση εγκεφάλου που δέχονται οι πραιτωριανοί αυτοί είναι να επιτίθενται στις γυναίκες κατά προτεραιότητα. Μεταφέρουν τα ίδια καμένα μυαλά και σε συγκρούσεις με άοπλους διαδηλωτές γι αυτό χτυπάνε με τη μεγαλύτερη αγριότητα τις γυναίκες πρώτα.

    "Shoot the Women First was reputedly the direction given in the 1980s to members of West Germany’s elite GSG-9 anti-terrorist squad. It subsequently became standard advice offered by Interpol to other European agencies."

    http://www.khandossos.com/wp-content/uploads/2018/01/Shoot-The-Women-First-LISA-DOWNING.pdf

    Άσε που μπορεί να είναι και τίποτα τούρκοι υπάνθρωποι που με το βασανισμό του αδυνάτου ηδονίζονται.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος είναι αυτός ο σφουγκοκωλάριος ρε παιδιά που στέκεται κλαρίνο μπροστά στον προδότη και δεν του κανε και μετάνοια,αντί να σταθεί με γενναιότητα απέναντι στα καρναβάλια κάντε τον ρόμπα όλοι που του δινε του προδότη αναφορά ο γελοίος ουστ κοπρόσκυλε δούλε https://www.youtube.com/watch?v=bT6gJUIgC1o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.pdm.gov.gr/diikitiki-domi/periferiarchis/viografiko-periferiarchi/

      Διαγραφή
    2. αρουραίος των στοών αλλιώς περιφερειάρχης ΔΕΝ γίνεσαι, τέτοια δουλοπρέπεια ούτε για σφουγκοκωλάριος ευχαριστώ Κώστα

      Διαγραφή
  8. να απαιτήσετε οι μπλόγκερς το όνομα του δολοφόνου, είναι άμαχος πληθυσμός, το να σκοτώνεις αμάχους που είναι γυναικόπαιδα σε ειρηνική διαμαρτυρία εν καιρώ ειρήνης συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, βρείτε αυτό το απόβρασμα πάση θυσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ SEEBREG.....ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ...ΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ,ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΛΙΝΚ.

      Διαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΙΔΙΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ!
    ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ;

    ΚΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!
    ΠΩΣ;

    ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΙΤΕ ΩΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟ :

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ:

    ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΑΚΟΙ!

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ!

    ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΙΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ!

    ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ
    ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ
    ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 19.01 Διαβαζω...στο τελος θα σκοτωθουν μετξυ τους... Ηδη αρχισε η αλληλοσφαγη.

    https://i.redditmedia.com/4S2Kzb-7zuTZuiTPHs9IqxH4BssUYs8sKTMwPJ99q2U.jpg?fit=crop&crop=faces%2Centropy&arh=2&w=640&s=cec695f453c0c53f29a21b6ae31761fa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σκοτωθούν μεταξύ τους στον μεγάλο πόλεμο, άγγελος Κυρίου θα τους γυρίσει τα μυαλά για να μαζευτούν όλοι στην Πόλη και να αλληλοσφαγούν και μετά άγγελος Κυρίου θα τους επαναφέρει και θα λένε έντρομοι τί ήρθαμε εδώ γιατί σφαχτήκαμε; γιατί; γιατί αυτός ο πόλεμος δεν παραχωρείται από τον Θεό προς μετάνοια αλλά προς εξολόθρευση των εχθρών της Ρωμανίας, όπως Σόδομα Κατακλυσμός, μετά θα δοθεί ανάσα στην ανθρωπότητα ώστε να γνωρίσει την Ορθοδοξία γιατί τώρα γνωρίζει τους εμετούς του προτεσταντισμού και παπισμού κλπ Αγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς είπε ότι θα πάει μετά τον πόλεμο το ευαγγέλιο σωστά σε όλα τα έθνη τα άλλα πάνω στην αρχή τα είπε ο Ιωσήφ Βατοπεδινός

      Διαγραφή
  11. σφουγκοκωλάριος οσφυοκάμπτης δημοσιογράφος τρομάρα του όταν θα περνάν τα στρατεύματα του Νατο απ την Κοζάνη μην ζητήσει βοήθεια γι αυτόν και τα παιδιά του απ τους κοζανίτες η Ελλάδα νοσεί από κάτι τέτοια υπηρετικά προσωπικά, πώς έγινες περιφερειάρχης αγόρι μου; γιατί εδώ σε μας απ τις στοές βγαίνουν οι περιφερειάρχες τέτοιος και σύ ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. > ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ.

    ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (SOUTHEASTERN EUROPEAN BRIGADE - SEEBRIG)

    > Η Ταξιαρχία SEEBRIG - Η αστυνομία της μασονίας στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν οι έλληνες ότι έχουμε πια στρατό κατοχής με αποδείξεις

    > https://attikanea.blogspot.com/2018/06/seebrig.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ.18 Ιουνίου, 2018 15:41

    ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ .....ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,/ΠΑΣΟΚ /ΝΔ/ΚΚΕ/ΚΛΠ ΠΟΡΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΤΕ, ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΩΣΑΤΕ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΑΘΕΟΙ,ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ Ε Ν Α ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΝ Σ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ ΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ,, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ,....
    ΣΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΒΑΤΕ ΦΛΕΒΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.....ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΑΣ.
    ΔΗΛΩΝΑΝ ΑΘΕΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
    ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ. ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΛΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΥΓΑΔΙΖΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ.
    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΓΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ,ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΞΗΠΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΤΕΣΠΑΝΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ.
    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ 60% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΑΛΛΆ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ "ΨΗΦΙΣΤΕ 'ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ' ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ" ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
      ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...

      Διαγραφή