«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Συνάντηση με τους γραβατοπαραγωγούς της χώρας είχε ο Αλέξης Τσίπρας...




 http://tovatraxi.com/wp-content/uploads/2018/06/gravatoparagogoi-tsipras-main-tovatraxi.com_.jpg

Τους εκπροσώπους των γραβατοπαραγωγικών τάξεων υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Eurogroup για την διευθέτηση του θέματος του χρέους.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά την διάρκεια της συνάντησης, ενώ υποδεχόμενος τους γραβατοπαραγωγούς, αστειεύτηκε ότι “του έχει γίνει η γλώσσα γραβάτα” από τις διαπραγματεύσεις.
Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να τονίζει ότι βρίσκεται πλέον ‘πολύ κοντά’ στο να φορέσει γραβάτα όπως όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ομόλογοι του.

Από την πλευρά τους, οι γραβατοπαραγωγοί εξέθεσαν στον πρωθυπουργό τα προβλήματα του κλάδου τους, ο οποίος όπως είπαν έχει πληγεί ιδιαίτερα από την ημερομηνία της εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, σε αντίθεση με τους παραγωγούς κοτλέ σακακιών και τισέρτ.

Φεύγοντας από την συνάντηση οι γραβατοπαραγωγοί δήλωσαν ικανοποιημένοι και τόνισαν ότι πρότειναν στον πρωθυπουργό μια μεγάλη γκάμα γραβατών και σχεδίων, συγκεκριμένα μάλιστα μία με την διάσημη εικόνα του Τσε Γκεβάρα.

Όπως είπαν, ο πρωθυπουργός φέρεται να έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ ρώτησε τους γραβατοπαραγωγούς αν μπορεί να γίνει ειδική κατασκευή, ώστε η γραβάτα να γέρνει λίγο αριστερά, κάτι που οι εκπρόσωποι δήλωσαν ότι θα εξετάσουν.

το βατράχι

4 σχόλια:

  1. Και η γραβάτα στον κολο.εεεεδδδ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τους γιαουρτοπαραγωγους επρεπε να κλεισει ραντεβου να τον γιαουρτωσουν ολοι...με γραβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Ιουνίου, 2018 12:02

    ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ.ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγκρινω και επαυξανω φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή