«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Έτοιμο το Διαβατήριο της Β. Μακεδονίας & με τον Όλυμπο! Θερμά συγχαρητήρια στους "αριστερούς" αμερικανοτσολιάδες Κοτζιά-Τσίπρα!

σημείωση Διόδοτου: Εκ των υστέρων μάθαμε πως η είδηση είναι ψευδής, αλλά λόγω του ότι πρόλαβαν και σχολίασαν κάποιοι αναγνώστες μας, και από σεβασμό στις απόψεις τους, η ανάρτηση παραμένει.





Σχόλιο Διόδοτου: Ξεκίνησαν τα.. "αλυτρωτικά".....


Σχόλιο Τρελο-Γιάννη: Πένθος, θλίψη... οργή, αγανάκτηση, αγώνας να πληρώσουν με Γουδί οι αμερικανοτσολιάδες!

8 σχόλια:

  1. Eλλάδα μου αγαπημένη...
    όσα βάρη ο χρόνος κι αν σου φέρει..
    όπως πριν έτσι και τώρα έτσι και πάντα..
    αν λυγίζεις θα ΄ναι μόνο για να βάλεις δύναμη στα πόδια σου να τα σηκώσεις..
    και θα τα σηκώσεις ΞΑΝΑ! Θα τα σκορπίσεις στο σύμπαν ..κι αστέρια θα γίνουν...άθλοι σου..να τα θυμούνται και να τα μυθολογούν γενιές και γενιές..ως το τέλος των αιώνων...
    Γιατί μόνο εσύ μπορεις Ελλάδα μου ...να ταξιδέψεις..απ΄τη μια άκρη ως του Σύμπαντος την άλλη..σου ανήκει..
    Εσύ είσαι η αρχή ...εσύ είσαι το τέλος ..αυτού του κόσμου..
    Από ΄δω αρχίσανε όλα...εδώ θα τελειώσουν..και θα ξαναγεννηθούν..
    κάτω να χτυπιούνται όλοι..αυτό δεν άλλαξε δεν αλλάζει ούτε θα αλλάξει ποτέ..είναι νόμος συμπαντικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μούφα Κώστα.Δεν θα μπορούσε να είναι έγκυρο, καθώς αναγράφει «European Union» στην κορυφή ενώ η πΓΔΜ δεν είναι μέλος της ΕΕ και δεν θα μπορέσει να είναι τα αμέσως επόμενα χρόνια. Το διεθνές πρακτορείο Reuters σημειώνει ότι από το μπλοκ κρατών Αλβανία, Βοσνία, Κόσοβο, πΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Σερβία, τα δυο τελευταία είναι πιο πιθανό να γίνουν μέλη της ΕΕ πρώτα, αλλά και ακόμα και γι’ αυτά, μια από τις νωρίτερες ημερομηνίες ένταξης βρίσκεται στο 2025. Η όλη αναπαραγωγή έγινε απο το Newpost.gr που ζήτησε συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..και για μας συντομα θ* αρχισουν τ* *απελευθερωτικα*.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Ιουνίου, 2018 11:09

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΛΑΡΑΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΙΜΑ.ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΑΚΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΞ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμάς τι μας έχει πιάσει;
      Καλωδίωση = διαδικτύωση = έχουμε και τρώμε!

      Διαγραφή
  5. Morgan,

    ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα ρε Κωστή να΄σαι καλά. Απλά όσο μπορούμε ο καθένας να μην αφήνουμε την αντινόηση και την προπαγάνδα να μας επηρεάζει. Γιατί τα πάντα είναι πληροφορία, και γίνεται παγκόσμια ο πόλεμος της πληροφορίας...έχει πολύ μεγάλη σημασία για 'αυτούς' το τι θα πιστέψουμε και τι θα επικρατήσει στην συνείδηση.

      Διαγραφή
  6. Αθανασιος Κλαρας η Σουλτανα η κατα κοσμον Αρης Βελουχιωτης. Ενας ομοφυλοφιλος ψυχοπαθης που τον βιαζε ο πατερας του και εβγαλε το μισος του στους Ελληνες μετα. Τελικα οι κοκκινοι διαβολοι ειναι τα κομμουνια και οχι οι της Λιβερπουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή