«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Γέμισε ψύλλους το Δημαρχείο της Αθήνας!



Πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το πρωί, από τις 8 μέχρι τις 12, στην είσοδο υπαλλήλων και κοινού, στην πίσω πλευρά του Δημαρχειακού Μεγάρου της Αθήνας, σε πλήθος κόσμου μαζί με τους υπαλλήλους, απαγορεύτηκε η είσοδος λόγω εκτάκτου απεντόμωσης!

Από τις τουαλέτες του υπογείου, μεταδόθηκαν σε όλο το ισόγειο ψύλλοι!

Δεν μας εκπλήσσει η είδηση, αν σκεφτείς ότι καθημερινά το ισόγειο αυτό και τις τουαλέτες του υπογείου, επισκέπτεται πλήθος λαθρομουσουλμάνων και γύφτων από Ασία, Σκόπια, Αλβανία, Γαλλία, που συρρέουν για απόκτηση πιστοποιητικών ώστε να αποσπάσουν επιδόματα (χρήματα του ελληνικού λαού) και ιθαγένειες.

Ύστερα φταίει ο πάτερ Κλεομένης, που συνελήφθη χθες, να λέει τον λαθροκαμίνη  «πούστη»...






7 σχόλια:

  1. Λογικότατον!!!
    Που βλέπετε το περίεργο; Τόσοι λαθροεισβολείς συνωστίζονται εκεί μέσα, μόνο ψύλλους θα έχει; Αν κάνετε και τσεκάπ τους υπαλλήλους, όλο και κάτι θα βρείτε (ηπατίτιδα, φυματίωση, ψώρα κ.λ.π.)
    Αλήθεια, γιατί δεν μας κοινοποιούν πόσοι από τα σώματα ασφαλείας (ΓΕΣ, ΓΕΝ), το λιμενικό και την ελληνική Αστυνομία είναι θετικοί στο μαντού; Πόσοι έχουν κολλήσει κι άλλες "εισαγόμενες" ασθένειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα έχουν κολλήσει κι οι δικοί τους και τα παιδιά τους και αυτό μετά μεταδίδεται ταχύτατα σε σχολεία υπηρεσίες γι αυτό λένε οι γέροντες έρχονται δεινά και επιδημίες κι όποιος δεν έχει Χριστό καπούτ

      Διαγραφή
  2. Ο Κλεομένης δεν συνελήφθη. Προσήχθη. Δηλαδή απήχθη. Η αστυνομία απαγάγει πολίτες χωρίς καμία κατηγορία. Έτσι, για εκφοβισμό. Ακόμα και οι ιδιωτικοί μπράβοι στα ξενυχτάδικα πιο ηθικοί είναι. Οι απαγωγές από αυτούς περιορίζονται στο κατάστημα και μέχρι την πόρτα, όταν πετάνε έξω κανένα μεθυσμένο ή εμποδίζουν καμιά αγριόφατσα να μπει μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το κάνει αλλά καταγράφονται φάτσες και ονόματα για τις μελλοντικές δίκες όπου θα συμμετέχουν κι άλλοι από αρκετά κράτη, προς το παρόν ας χορέψουν την λίμνη των κύκνων, ανάλογα γεγονότα συμβαίνουν διεθνώς σε πολλές χώρες δεν είναι όλος ο παγκόσμιος πληθυσμός μεταξύ των οποιων και δικαστικοί, φαν των γκει ή των συγκεκριμένων αστυνομικών που πήραν εντολή να ορμούν στους Ελληνες ορθοδοξους, ας φροντίσουν οι αστυνομικοί να προστατέψουν τον εαυτό τους με το να είναι τίμιοι και να εφαρμόζουν την ισονομία, όταν δικαστούν δεν θα έχουν αρχηγό αυτόν που τους έδωσε εντολή να ορμήξουν στον Κλεομένη και να αφήσουν να γίνεται ελεύθερα πρωτοφανή προσβολή στα ιερά και όσια, θα είναι μόνοι τους εντελώς και δεν θα υπάρξει δικηγόρος που να αναλάβει την υπεράσπιση τους, τί νομίζουν ότι θα ενεργούν ενάντια στο σύνταγμα και τους νόμους ατιμώρητοι;

      Διαγραφή
  3. Περίμενα από τις 8 μέχρι τις 11 και αποφάσισα να φύγω όταν ένας υπάλληλος στην πόρτα μου είπε "κυρία μου θα εξυπηρετηθείτε μετά τις 12". Μετά έμαθα πως η επιχειρηση απεντόμωση θα συνεχιστεί και την άλλη μέρα το πρωί στα υπόγεια αλλά η είσοδος για το κοινό θα είναι κανονική όπως κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΥΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ
    ΓΕΜΙΣΕΙ..."ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή