«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Πρός διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή αλλά υπάρχει λόγος… Σε “τριψήφιο” το ποσοστό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ-FYROM… XAXAXA (άλλη μία ανάρτηση "προς εξέτασιν με το μικροσκόπιο")

του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/891662/einai-epikindynos-o-pagkalos-ypostirizei-pos-o-megas-alexandros-itan-alvanos

Είναι επικίνδυνος! Ο Πάγκαλος υποστηρίζει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός (κλικ στην εικόνα)



Η ξεφτύλα του πολιτικού συστήματος οδηγεί τα πρόβατα σε υπερψήφιση της ΧΑ στις ερχόμενες εκλογές. Όπως σε όλα τα κόμματα, άνθρωποι της Στοάς Μαλακαντάση έχουν πιάσει τα πόστα και εκεί. Είναι γνωστό ποιοί είναι. Μαλακαντάση και πατριωτισμός δεν πάνε παρέα. Απο τη διάβρωση αυτή δεν ξεφεύγει κανένα κόμμα. H αντιπαραγωγικότητα σε όλο της το μεγαλείο βασιλεύει σε όλα τα κόμματα. Οι δηλώσεις των κομμάτων είναι σαν τις πορδές. Όλοι έχουν απο μία…
Η Χρυσή Αυγή θα ήταν η τέλεια δικαιολογία για τη διάδοση μιας επαναστατικής πρακτικής υπέρ της “πατρίδος” σε όλη τη χώρα τη κατάλληλη στιγμή, που θα έφερνε τη διάλυση.
“Αυξάνουμε” με τη κατάλληλη τακτική τον ένα πόλο έλξης για να δυναμώσουμε τον άλλο και να τον προκαλέσουμε σε αντίδραση. Ετσι στήθηκαν χιλιάδες “επαναστάσεις”. Μια πετυχημένη ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται. Ο Σόρος τα ξέρει αυτά. Στην Ουκρανία το ίδιο δεν έγινε;
Στους πολέμους σκοτώνονται οι πατριώτες και οι φανατικοί… Οι άλλοι σπέρνουν χόρτα απο το καναπέ.. Χρειάζονται όμως πάντα κάποιοι να τους δείξουν “γιατί” να σκοτωθούν, με ποιηματάκια και φωτάκια ή άλλες παιδικές ανοησίες.
Ο Ελληνικός λαός έχει το χαμηλότερο IQ στην ΕΕ σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές. Λογικό επομένως να ασχολούνται τα ΜΜΕ με συζητήσεις πολιτικών, σε επίπεδο Μίκυ Μάους και κάτω.
Πρέπει κανείς να βλέπει τα πράγματα πίσω απο τη κουρτίνα και εσείς μάλλον δεν ξέρετε τί είναι και κουρτίνα ή πως δουλεύει μια κουρτίνα… Θέλετε να αντιμετωπίσετε τη Τουρκία με τεχνολογίες 20 ή 50 χρόνια πίσω. Δεν γίνεται αυτό. Ολοι έξω γελάμε με Τσίπρα και Μητσοτάκη. Με τον Καμμένο γελάνε και οι Τούρκοι, γιατί είναι για γέλια. Επί πολύ καιρό, με πολλές προφάσεις προσπαθεί να πουλήσει τα ελικόπτερα NH-90 στη Σαουδική Αραβία. Με τα λεφτά θα φτειάξουν δρόμους και θα διορίσουν τεμπέληδες στο δημόσιο (κλασσικά).
Σκεφτείτε να γίνει μια ταραχή στη Σουηδία, οι Σουηδοί να πάνε στον πόλεμο και οι μετανάστες να βιάζουν τις γυναίκες τους. Κοιμάσθε όρθιοι.
Ξανάγραψα, ότι οι ΗΠΑ στήνουν Ουκρανία στην Ελλάδα με σταθερά βήματα. Στο χάρτη μου που ακολουθεί φαίνονται τα κράτη, που θέλουν οι ΗΠΑ στην Ελλάδα (το έχω ξαναγράψει πριν χρόνια αυτό). Η Ελλάδα θα χωρισθεί με βάση τις περιοχές των κοιτασμάτων της.
Υπάρχει ένα κοίτασμα σε όλη τη Θεσσαλονίκη που φτάνει ως τα Σκόπια (Τα FYROM Σκόπια είναι τίγκα στο φυσικό αέριο).
Πόσες φορές έχετε δεί αυτό το χάρτη; Tον κρύβουν. Υπάρχει λόγος. Η ΧΑ τον έχει προβάλλει πουθενά; Όχι. Τότε τί σκατά πατριώτες το παίζουν;
ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγώ για το χάρτη αυτό να μιλήσω σε video με τον Κασιδιάρη. Μιλάω με όποιον δεν κρύβει την αλήθεια. Ξέρετε όμως… Είναι όλοι μια παρέα.

21 σχόλια:

  1. Εαν μιλησει καποιος με οπαδο της Χρυσης Αυγης, θα καταλαβει αμεσως ποσο πωρωμενα ανδρεικελα ειναι. Οπως οι Κουκουεδες, οι Πασοκτσηδες παλιοτερα, οι Ιεχωβαδες κοκ. Κοιτωντας τα ματια ολων των προαναφερθεντων και μη, ειναι φανερο οτι ειναι υπο καταληψια το μυαλο τους. Δαιμονισμενοι ενα πραγμα. Ναι μεν μπορει να πονανε την πατριδα οι περισσοτεροι εξ' αυτων, αλλα η πλυση εγκεφαλου και οι παρωπιδες τους ειναι πραγματικοτητα. Αν ηταν αληθινα κομμα Ελληνικο, θα ειχαν παραιτηθει ολοι τους απο την επομενη του gay δημοψηφισματος του Τσιπρα το 2015 και θα ειχαν γινει ηρωες. Τα δε ποσοστα τους στις εκλογες που θα γινονταιν θα ηταν τρομακτικα! Αλλα δυστυχως ειναι συνεργατες κι αυτοι των αντιθετων τους. Τα αντιθετα ειναι ιδια ελεγε ο Ηρακλειτος. Φυσιολογικος Ελλην σημερα απεχει απο κομματα, αποκομματα και ψοφοφοριες της δημοκρατιας των gayδων, εκλογες στις καλτσες και λοιπες αηδιες ανευ σημασιας. Ο φυσιολογικος Ελλην σημερα εχει τις ελπιδες του στον Θεο και στον δικο του τροπο ζωης. Αυτη ειναι η Αντισταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να αγιάσει το στόμα του ανωνύμου σχολιαστή 16:20, άντε γιατί μας τα καναν μπαλόνια η χα λες κι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο, περί παγκάλου νο κόμεντ, πρωκτός που βελάζει δημοσίως δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν ποτέ αντιθέτως προκαλεί απέραντη θλίψη για την πτώση του ανθρωπίνου πλάσματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΡΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥ.ΡΕ ΟΥΣΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιώτη παιδί μου, το κατάλαβες λάθος. Ο Ζουγανέλης έβαλε αυτή τη φωτο με τον χάρτη, ακριβώς για να ξεφτιλίσει τον κάθε Πάγκαλο και τους Αλβανούς που τα λένε αυτά.

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΕ.ΚΑΙ ΜΌΝΟ Η ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΖΟΎΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΈΣ ΠΕΡΊ ΑΙΚΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΙΩΝ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΝΈΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ.ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΓΓΊΞΕΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΏΝ ΑΜΙΓΏΣ ΕΛΛΉΝΩΝ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΆΓΚΑΛΟ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΊΚΑΣΙΑ ΕΦΌΣΟΝ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΕ.ΌΤΑΝ ΕΊΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΡΩΊ ΠΡΩΊ. ΣΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΎΛΗΣ.ΆΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΈΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΊΑ. ΑΠΌ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

      Διαγραφή
  4. Θα μείνω στη φράση: "Ο Ελληνικός λαός έχει το χαμηλότερο IQ στην ΕΕ σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές".
    Ερωτώ τον αρθρογράφο: ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ;;;
    Μήπως εννοεί το πρόγραμμα PISSA του ΟΟΣΑ:::
    Γιατί αν αυτό εννοεί ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!
    Προσωπικά τη συγκεκριμένη φράση τη θεωρώ και ύβρη και συκοφαντία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Δανάη μου να σου έλεγα ότι είναι σχήμα λόγου, αλλά φαίνεται ότι το εννοεί. Κι όχι φυσικά επειδή πιστεύει τις "επίσημες" στατιστικές, αυτές ούτως ή άλλως είναι στημένες για να μας υπιτιμήσουν. Αν όμως δει κάποιος αντικειμενικά τα πράγματα, ότι ένας στους δέκα Έλληνες φωναζε επί χρόνια στους άλλους εννιά "προς θεού μην φέρετε στην εξουσία τον Τσίπρα, θα καταστρέψετε την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών σας", αυτοί όμως τον ψηφίζουν, τους τρίβει στη μούρη ένα "όχι" δημοψηφίσματος κι αυτοί τον ξαναψηφίζουν... πες μου Δανάη... έχουν υψηλό ή μέσο IQ αυτοί οι 9 στους 10;;...

      Διαγραφή
  5. Παρακαλώ κάντε ένα σοβαρό άρθρο περί αεροψεκασμών ειδικά τον τελευταίο μήνα με έμφαση την τελευταία εβδομάδα, πολλοί υποφέρουν από πρωτοφανή συμπτώματα όπως υπερβολική εφίδρωση, αφόρητους πόνους , τενοντίτιδες και φλεγμονές, μυικούς πόνους, πόνους σε ισχύο, μέση, γόνατα κλπ, σουβλιές στο σώμα και πολλά άλλα, ζώα όπως κότες κουνέλια ψοφούν ειδικά τις τελευταίες 10 μέρες, και πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από έλλειψη D ανεξαρτήτου ηλικίας ακόμα και άτομα που δεν φορούν αντηλιακό, όλα αυτά δείχνουν μια άγρια επίθεση με σκοπό την άμεση εξόντωση, αυτοί πώς προστατεύονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα δεν διαφωνώ, ότι το εκλογικό σώμα της Ελλάδας τα έκανε «ρόιδο»!!
    Νομίζω όμως, ότι το πρόβλημα δεν είναι στο IQ, αλλά στην νοοτροπία μας. Νοοτροπία που καλλιέργησαν οι πολιτικές ηγεσίες με τις διαχρονικές πρακτικές τους… Έκαναν τους Έλληνες καιροσκόπους, ευατούληδες, συμφεροντολόγους. Επιπλέον τους πόλωσαν μέχρι αηδίας!
    Παράλληλα έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να τους απογυμνώσουν από κάθε πατριωτικό συναίσθημα με «προοδευτικές» παπάρες… Το κατόρθωσαν και μέσω της παιδείας, αλλά και με συνεχόμενη πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ…
    Το να αντισταθείς σε όλα αυτά, δεν προϋποθέτει υψηλό IQ, αλλά δυνατό και ακέραιο χαρακτήρα … Να έχεις τα κότσια να πας και κόντρα στο προσωπικό σου μικροσυμφέρον, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι βλάπτεται η πατρίδα σου.
    Τα παραπάνω δυστυχώς είναι σπάνια…

    Επομένως το λάθος το ήξεραν! Απλά τους βόλευε! Αυτοί οι 9 στους 10 λοιπόν περίμεναν από τον Τσίπρα να ενισχύσει την τσέπη τους. Ο εθνομηδενισμός του δεν τους ενδιέφερε! Θα μου πεις ήταν σίγουροι;; Μάλλον όχι! Απλά έκαναν το πείραμα!

    Ο συγκεκριμένος όμως μιλάει «το χαμηλότερο IQ στην ΕΕ»!!! Και οι «Επίσημες Στατιστικές» του, πιστεύω ότι είναι αυτές που ανέφερα… Και πίστεψέ με όζουν, αλλά δεν είναι της παρούσης!

    Αν ομως οι Έλληνες έχουν το χαμηλότερο IQ, τι να πει κανείς για τους Γάλλους που έδωσαν συντριπτική νίκη, στον αχυράνθρωπο του Ρότσιλντ, που ξεφύτρωσε από το πουθενά;; Και περίμενα να τους σώσει από το τραπεζικό κατεστημένο!!! Δεν έχει πλάκα;;; Για να μην μιλήσω για τους Γερμανούς με τον «κατεψυγμένο εγκέφαλο»…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη,
      Μόλις τώρα θυμήθηκα και κάτι σχετικό, παλιότερο, από σχολιαστή μας:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/03/blog-post_14.html

      Διαγραφή
    2. Προσπαθώ να το δώ αλλά δεν το βγάζει

      Διαγραφή
    3. Κι όμως...σωστά το έγραψα. Ξαναδοκίμασε. Μαύρισέ το και μετά δεξί κλικ και "άνοιγμα συνδέσμου σε νέα καρτέλα".

      Διαγραφή
  7. @ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ & σχολιαστές:

    Πρίν μερικά χρόνια κάποιος σχολιαστής, καί πολύ υπομονετικός ερευνητής, έψαξε νά βρεί πανεπιστημιακούς τίτλους τού Ζουγανέλη. Επί ένα μήνα έψαχνε στίς επετηρίδες πανεπιστημίων, ελληνικών καί ξένων. Δέν βρήκε τίποτα απολύτως.

    Ό τρόπος πού γράφει δείχνει ότι δέν είναι άσχετος, ούτε βλάκας. Αυτό μέ αναγκάζει νά τόν θεωρώ είτε μεγαλομανή πού επιδιώκει δημοσιότητα, είτε εγκάθετο. Επομένως αναξιόπιστο.

    Τό άρθρο του καταρίπτεται πολύ εύκολα, αλλά όχι στόν περιορισμένο χώρο τών σχολίων.

    Σωστή η επισήμανση τής Δανάη Πολυχρονίου.

    Όσο γιά τόν χάρτη πού δείχνει δέν μού λέει απολύτως τίποτα, γιατί δίνει σάν πηγή τόν ίδιο. Πού είναι οί έρευνες γνωστών μεγάλων εταιρειών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου φίλε Αυτόλυκε. Θα χαρακτηρίσω και αυτή την ανάρτηση ως "προς εξέτασιν με το μικροσκόπιο".

      Διαγραφή
  8. ήρθε (πενταπόσταγμα) ο άλλος βασιλιάς ακτής Ελεφαντοστού και βαφτίστηκε στο Αγιο Ορος τον φώτισε η Χάρις του Θεού να βαφτιστεί στην Μακεδονία Αγιο Ορος κι εδώ ο άλλος ο προδότης με την δράκα του θα κάνει διάγγελμα την προδοσία της Μακεδονίας σήμερα στον ελληνικό λαό, ούτε και τώρα πήρε το μήνυμα άνωθεν τι του ρχεται, ο Θεός εργάζεται πολύ υπομονετικά αλλά όταν δει ότι δεν θα μετανοήσει ο άνθρωπος, τότε τον κόβει τον σταματά, αλίμονο μην μας κόψει ο Θεός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε Κωστα, τελευταιως η χωρα εχει γεμισει πατριωτες και αυξανωντε σαν τα μανιταρια. Ολοι με συμβουλες για τη λυση η υποδειξεις που να παμε να βρουμε τη λυση. Γι* αυτο ομως τουμπεκι ψιλοκομμενο. Περιεργο.

    http://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-every-time-we-do-something-you-tell-me-america-will-do-this-and-will-do-that-i-want-ariel-sharon-64-56-68.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο τα ψευτο(ή μάλλον οβριο-υπηρέτες)πατριωτάκια... και μάλιστα λένε να μείνουμε πιστοί στο άρμα των "φυσικών" μας "συμμάχων", των "Αμερικανών"... μπεεε...

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΕΟΣΠΕΡΜΑΤΟΜΙΑΣΜΑΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ....

      Διαγραφή
  10. To "πρόβλημα" του "Ζουγανέλη" είναι όπως πάντοτε ..η Χ.Α. δεν είναι κανένα ξεφτιλισμένο προδοτικό κλεπτοκρατικό απόκομμα που διέλυσε την Ελλάδα ..δεν είναι ο Συριζα, δεν είναι η ΝουΔουλα, δεν είναι το κλεφτοπασοκ, δεν είναι το "τιμημένο " ΚΚΕ (το τρίτο πλουσιότερο κόμμα στον κόσμο μετά τους Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους), δεν είναι οι ΑΝΘΕλληνες κλπ..είναι η Χ.Α. ...!!!!

    και αφού τόσο..καίγεται ο "ζουγανέλης" γιατί δεν μας παρουσιάζει μια επιστολή του προς την ΧΑ (Ε Π Ω Ν Υ Μ Η) και την απάντηση της Χ.Α. προς αυτόν;;;;;...εεεεε;;; zouganeli;;;;;; Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν έχεις κυρ zouganeli;;;; εεεεε;;;;

    Αμαν πια με τα εγκάθετα τρολάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή