«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 100 (ΒΊΝΤΕΟ)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Δήμαρχος Ραφήνας: «Θα έχουμε πάνω από 100 νεκρούς» - Άργησε να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης

 

Δήμαρχος Ραφήνας: «Δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης-Προσπαθούν να μεταθέσουν τις ευθύνες» (βίντεο)


Όσο κι αν η απόδοση ευθυνών δεν είναι της στιγμής,ώρα με την ώρα έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία για την εγκληματική αμέλεια που οδήγησε σ αυτή την τραγωδία.Ο δήμαρχος της Ραφήνας-Πικερμίου αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως κανείς δεν του έδωσε εντολή για εκκένωση των οικισμών

«Αυτό δεν συνέβη ποτέ, δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου» είπε ο κ. Μπουρνούς - «Μην προσπαθούν κάποιοι να μεταθέσουν ευθύνες, υπήρξε υποτίμηση της φωτιάς»
Ουδέποτε δόθηκε εντολή για εκκένωση οικισμών στη Ραφήνα από τους αρμόδιους αποκάλυψε ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ζητώντας να «μην προσπαθούν κάποιοι να μεταθέσουν ευθύνες».
«Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου. Η φωτιά έφτασε σε μισή ώρα στη θάλασσα. Μην προσπαθούν κάποιοι να μεταθέσουν ευθύνες», είπε ο κ. Μπουρνούς στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για το εάν η περιφερειακή σύμβουλος πολιτικής προστασίας, κυρία Τσούπρα έδωσε εντολή εκκένωσης.
Ο δήμαρχος Ραφήνας επιμένει ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. «Να μου πει κάποιος ποιος μου την έδωσε», επισήμανε, υποστηρίζοντας ότι με την κυρία Τσούπρα, αν και βρέθηκαν δια ζώσης, δεν αντάλλαξαν κουβέντα και δεν κατάφεραν να μιλήσουν.
«Πάνω από 1.000 σπίτια έχουν καεί»
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 60, ενώ πάνω από 1.000 σπίτια έχουν καεί. Παράλληλα, με τη συνεργασία ιδιωτικών γερανών προσπαθούν να μαζέψουν πάνω από 300 αυτοκίνητα για να γίνουν αυτοψίες και δηλώσεις από τις εταιρείες.
Την ίδια ώρα, μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών επισκέπτονται σπίτια και πραγματοποιούν αυτοψίες.




πηγή

 

Σημείωση Διόδοτου: Βρήκαμε άλλο ένα βίντεο, μάλλον τραβηγμένο από το ελικόπτερο του Καμμένου, το οποίο δείχνει πεντακάθαρα όλη την καταστροφή των παραλιακών περιοχών της Αττικής:

 

 

10 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα αττικά νέα λέει ένας σε σχόλιο ότι ο λιμενάρχης Ραφήνας είχε δώσει εντολή ακινηττοποίησης όλων των σκαφών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Εγώ το έγραψα και καλά θα έκανε ο εισαγγελέας να τον καλέσει να ρωτήσει τον σκατοκέφαλο γιατί το έκανε!!!!
      Αν επιτρεπόταν ο απόπλουςτων μικρών σκαφών θα σωζόντουσαν όλοι που έτρεξαν να σωθούν στις παραλίες. Εκεί όμως, επειδή δεν υπήρχε κανείς, πέθαναν είτε από ασφυξία, είτε πνίγηκαν προσπαθώντας να ξεφύγουν...
      Από την άλλη ο συγκαμμένος έστειλε φρεγάτα, που ξεκίνησε το απόγευμα από Σαλαμίνα με 7 κ/ω και έφθασε το άλλο πρωί και έσωσε 72 άτομα... αν το λιμενικό δεν στεκόταν κέρβερος για να εμποδίσει τις ψαρόβαρκες θα είχαν ΣΩΘΕΙ ΟΛΟΙ που πήγαν στις παραλίες!!!
      Οι νεκροί είναι πάνω από 200, ξεβράζονται πτώματα στην Αρτέμιδα και στην Τζιά, αγνοούμενοι 190 και τα λένε λίγα λίγα, για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος...
      Η τήβενος της δούρου ήταν κόκκινη (στο πανεπιστήμιο του Essex) όπως το αίμα των νεκρών και ελπίζω η Νέμεσις να τιμωρήσει όλους αυτούς που έγιναν αιτία να χαθούν τόσες ψυχές...
      Α.Α.

      Διαγραφή
    2. "ξεβράζονται πτώματα στην Αρτέμιδα και στην Τζιά, αγνοούμενοι 190"

      Έχετε κάποιο λινκ με ανάρτηση που αναφέρεται αυτό, ώστε να το δημοσιεύσουμε;

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να συνειδητοποιήσει ο καθένας μας –δεν χωρά αναβολή- με ψυχραιμία, ότι δεν υπάρχει υπηρεσία ή ένοπλες δυνάμεις που να βοηθήσουν τον πολίτη, ακόμα κι αν υπάρχουν καλοί και ευσυνείδητοι άνθρωποι υπακούουν σε εντολές αντιχρίστων ή εντολές συνεργατών των αντιχρίστων, επομένως ο καθένας είναι εντελώς μόνος σε ότι συμβεί, και οφείλει να πορεύεται στο εξής μόνο με συνεχή προσευχή στον Τριαδικό Θεό , την Παναγία μας και τους Αγίους μας, με πίστη και εμπιστοσύνη για το πιο απλό και το πιο σοβαρό πράγμα, εννοείστε το παιδιά, μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν, μόνο με τον Θεό θα πορευτούμε, μετάνοια, προσευχή, μας σκοτώνουν, μετάνοια προσευχή να μην φύγουμε αδιάβαστοι… Ετοιμάζουν χειρότερες καταστάσεις, στην Ουκρανία αμολήθηκαν οι ναζιστές και βασάνιζαν με μίσος τους πολίτες και τους μάρκαραν με καμένα σίδερα, να τα περιμένετε όλα απ τον κατσικοπόδαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς οι Έλληνες έχουν ξεχάσει την τέχνη τού να "βλέπουν" τους οιωνούς:

    Ανήμερα των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου 2015, άρχισε να κλαίει ο Εσταυρωμένος, σε εκκλησάκι της Ρόδου, απέναντι απ' τα τουρκικά παράλια.

    Την επόμενη μέρα, στις 26 Ιανουαρίου -την ώρα ακριβώς που ορκιζόταν ο Τσίπρας- κατά την διάρκεια νατοϊκών αεροπορικών επιδείξεων στην Ισπανία, ελληνικό αεροσκάφος έπεσε, κατά την απογείωση, πάνω σε σταθμευμένα (ισπανικό και ιταλικό) σκοτώνοντας τον Ισπανό πιλότο.

    Τρεις μέρες μετά, κατέρρευσε το γιοφύρι της Πλάκας, όπου είχε υπογραφεί, το 1944, η ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ ΕΑΜ και ΕΔΕΣ, έξω απ' το υποτιθέμενο χωριό του Τσίπρα.


    Δεν είναι ο Τσίπρας γκαντέμης, εμείς είμαστε τυφλοί "τα τ' ώτα τον τε νουν τα τ' όμματα".

    *[Σοφοκλέους, Οιδίπους Τύραννος: "είσαι τυφλός και στ' αυτιά και στο μυαλό και στα μάτια"]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ
    ...........

    Ο τρελός και άρρωστος κόσμος των χλωμών προσώπων. Κυνηγάτε το χρήμα σαν τρελοί ακόμα και όταν δεν μπορείτε να ζήσετε τόσο πολύ για να το ξοδέψετε. Λεηλατείτε τα δάση σφάζετε τα ζώα σπαταλάτε τα αποθέματα ενέργειας, σαν να μην υπάρξουν άλλες γενιές μετά από σας που επίσης θα τα χρειασθούν. Μιλάτε συνέχεια για τον υποτιθέμενο πολιτισμό σας τη στιγμή που φτιάχνετε όλο και περισσότερες βόμβες για να τον καταστρέψετε.
    Δεν μου αρκούν τα βιβλία του λευκού ανθρώπου. Το μεγάλο Πνεύμα μου έδωσε την δυνατότητα να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο της φύσης, στα δάση, στα ποτάμια, στα βουνά και στον κόσμο των ζώων.
    Κανένας δεν μπορεί να κατέχει την μητέρα του, κανένας δεν μπορεί να κάνει την Γη ιδιοκτησία του.
    Παντού όπου ο λευκός άνθρωπος άγγιξε την γη άφησε πίσω του πληγές.
    Δεν κληρονομήσαμε την Γη από τους προγόνους μας την δανειστήκαμε από τα παιδιά μας.
    Είσαι αυτό που είναι η μητέρα σου. Βλέπεις τον κόσμο και όλα όσα υπάρχουν σ’ αυτόν με τα μάτια της μητέρας σου. Ότι μάθεις αργότερα από τους πατεράδες είναι διαφορετικό. Η αλυσίδα του πολιτισμού είναι η αλυσίδα των γυναικών που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον.
    Όταν το τελευταίο δέντρο θα έχει κοπεί, το τελευταίο ποτάμι θα έχει ρυπανθεί, το τελευταίο ψάρι αγκιστρωθεί, μόνο τότε θα καταλάβετε ότι τα χρήματα δεν τρώγονται.
    Οι άνθρωποι που μόνο εργάζονται, δεν βρίσκουν χρόνο για όνειρα. Μόνο όποιος ονειρεύεται θα φθάσει στη γνώση.
    Όποιος δεν σέβεται την Γη την καταστρέφει. Όποιος δεν σέβεται κάθε είδος ζωής όπως τον εαυτό του γίνεται φονιάς. Ο άνθρωπος ενίοτε πιστεύει ότι ορίστηκε κατακτητής και απόλυτος άρχοντας. Αυτό είναι πλάνη, είναι μόνο ένα κομμάτι του Όλου. Καθήκον του είναι να προφυλάσσει και να διαχειρίζεται και όχι να εκμεταλλεύεται. Ο άνθρωπος έχει την ευθύνη και όχι την εξουσία. Εμείς για κάθε μας απόφαση σκεπτόμαστε 7 γενεές μπροστά. Χρέος μας είναι να φροντίσουμε ώστε οι άνθρωποι που θα έρθουν μετά από μας, αυτοί που δεν έχουν ακόμα γεννηθεί, να βρουν ένα κόσμο που δεν θα είναι χειρότερος, αλλά ελπίζουμε καλύτερος από τον δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 25 Ιουλ 2018

    Τραγικό μήνυμα Παυλόπουλου: Μίλησε για θυσία των νεκρών – Θυσία σε τι κύριε Πρόεδρε;
    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (ΑΠΑΝΤΕΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ).
    ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ.

    ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

    ☆ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ

    ☆ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

    ☆ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.!!!!
    Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ....

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Π Ι Κ Ρ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α

    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, Ή ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ 5-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ), Ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ...
    ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ; (ΕΔΩ)

    ☆ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΓΑΖΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ, ΤΟ ΕΚΑΨΕ ΑΛΛΟΠΑΔΟΣ
    ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ;;;;;;ΕΕΕΕ;;;;
    ☆ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ
    ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ ΤΩΝ
    ΗΠΑ??? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΛΜΙΚΟ ΛΕΙΖΕΡ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ??????
    •••••••••••••
    Υ.Γ.: ΓΙΑ ΘΥΣΊΑ ΜΙΛΗΣΕ Η ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ¨ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ¨.....ΣΑΤΑΝΙΚΟ
    ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ(ΕΣ) ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ..??????
    ----**ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ**-----

    (πηγη : κερβερος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

    «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΞΩΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝ ΣΚΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ»

    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή