«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Αύξηση 122% στις αφίξεις λαθρομεταναστών στην Ελλάδα!

Σχόλιο Διόδοτου: Όοοχι!...δεν είμαστε εμείς ακραίοι διαλέγοντας την ανωτέρω φωτογραφία. Τέτοια ακριβώς υπερ-επικίνδυνα λαθροσκ@τ@ έχουν αρχίσει να μας φέρνουν από Μέση ανατολή μέσω Τουρκίτσας. Τώρα που οι εστίες πολέμου έχουν περιοριστεί κατά 90%, πού νομίζετε ότι πήγαν οι τζιχαντιστές, σφαγείς χιλιάδων ανθρώπων;...Εεεε;;;.....
122% σε σχέση με πέρυσι και οι περισσότεροι μπήκαν από τον Έβρο, μεταξύ Ιανουαρίου και 8 Ιουλίου. Και αν στα συστημικά μήντια του εξωτερικού και Ελλάδος..μιλάνε για 24.000...δεκαπλασιάστε τον αριθμό για να είστε μέσα, ή τουλάχιστον τριπλασιάστε το. Ο ισλαμικός στρατός (δούρειος ίππος) της Τουρκίας που παριστάνει τους πρόσφυγες...έχει ξεπεράσει πλέον τα 3μισι εκατομμύρια σε όλη την Ελλάδα.
Ο κόσμος έχει αρχίσει να προσεύχεται κρυφά, να ξεπεταχτούν ξαφνικά δέκα στρατηγοί, πραγματικοί πατριώτες, να σώσουν τη χώρα σταματώντας αυτόν τον εφιάλτη...


sputniknews.gr: Αύξηση 122% στις αφίξεις προσφύγων στην Ελλάδα

Συναγερμό για χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα Βαλκάνια σήμανε ειδικός στη δίωξη διακινητών, επισημαίνοντας παράλληλα μεγάλη αύξηση στις νέες αφίξεις στην Ελλάδα.


Μεγάλη αύξηση της τάξης του 122% στις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα παρατηρείται τη φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γκέραλντ Τάτσγκερν της αυστριακής Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος, μέχρι και τις 8 Ιουλίου καταγράφηκαν στην Ελλάδα 24.000 νέες αφίξεις μεταναστών και προσφύγων.

Ο αριθμός αυτός συνιστά αύξηση κατά 122% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, όπως ανέφερε ο Τάτσγκερν στο γερμανικό πρακτορείο dpa και μετέδωσε η dw.com.

Ο Τάτσγκερν, ειδικός στη δίωξη διακινητών, υποστήριξε ότι έχουν πολλαπλασιαστεί οι προσφυγικές ροές μέσω Έβρου. Κύκλοι της ελληνικής κυβέρνησης που επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο, ανέφεραν πρόσφατα ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας δεν συμπεριλαμβάνει τα σύνορα στον Έβρο και οι επαναπροωθήσεις στην Τουρκία αφορούν μόνον όσους έφτασαν στην Ελλάδα δια θαλάσσης. Ως εκ τούτου, η Τουρκία δεν έχει κίνητρο να εμποδίσει πρόσφυγες να περάσουν στην Ελλάδα από τον Έβρο.

Ο ίδιος επισημαίνει τον κίνδυνο η κατάσταση να κλιμακωθεί σε περίπτωση επιπλέον κάμψης της τουρκικής οικονομίας οπότε και πρόσφυγες και μετανάστες χάσουν τη δουλειά τους. «Στην περίπτωση αυτή εκατοντάδες χιλιάδες θα ήταν στο δρόμο και θα επιχειρούσαν να έρθουν στην Ευρώπη», υπογραμμίζει.

Ο ειδικός στη δίωξη διακινητών σήμανε συναγερμό και για τους περίπου 60.000 ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα «εγκλωβισμένοι» στα Βαλκάνια. «Πρόκειται εν μέρει για ανθρώπους που μένουν εκεί μεγάλο διάστημα, αλλά και για μετανάστες που κατέφθασαν προσφάτως μέσω Ελλάδας», ανέφερε στο dpa.

πηγή

3 σχόλια:

  1. Μακράν το καλύτερο σχόλιο τών τελευταίων μηνών στο διαδίκτυο. Άν και κάποιοι αγωνιστές ιστολόγοι έχουν προάγει εντόνως πολύτιμο έργο προσφάτως (και όχι μόνον).
    Ας επιχειρήσω όμως στην συνέχεια κάποιες σκέψεις αφελούς:
    1. Οφείλουμε ανά πάσαν στιγμή να εξετάζουμε, κατά πόσον κάθε βήμα μας εντάσσεται στην στρατηγική τού αντιπάλου, ο οποίος φροντίζει εντέχνως να ενσωματώνει και τις δικές μας επιλογές στην προώθηση τών σχεδίων του. (Ανεξαρτήτως τών προθέσεών μας).
    2. Ως τα γεγονότα καταγράφουν, η παντομίμα λιγνού - χοντρού θα έχει μέλλον παρόμοιον με αυτό τού Ιωαννίδη, που τον έβαλαν να κάνει πραξικόμημα εναντίον τού Μακαρίου, χωρίς να τού αποκαλύψουν, ότι αυτού θα ακολουθούσε τουρκική εισβολή. Προαλείφονται για το νόμπελ βλακίας.
    3. Η κατάστασις ωθείται σε ακυβερνησία ηθελημένου πλήρους χάους. Στην συνέχεια μακελεύουνε τα τζιχάντια. Είναι οπλισμένα.
    4. Οι ευσυνείδητοι διαχειρισταί αποθηκευμένου φαρμακευτικού υλικού ακούνε; Για την διανομή καθαρτικού σοκολατάκι, όταν το τσιρλί φτάσει στον λαιμό. Στην Ευρυτανία δεν χρειάζεται. Εκεί τα γερόντια έχουν μπόλικο δικό τους σιτεμένο κλύσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρών αγαπητέ μου Διονύση, οι εχθροί μας Κρονιοι διεξάγουν πάρτυ θριάμβου με την αποψινή μαζική τους ανθρωποθυσια/εκατομβη...

      Διαγραφή
    2. Την Καλημέρα μου φίλε και αδελφέ!

      Διαγραφή