«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ο Τσίπρας και οι Δέκα Πληγές, πριν την έξοδο του Λαού του από τα μνημόνια. Αυτός..έχει ξεπεράσει και το Μητσοτάκη τον Νοσφεράτου..τον σχωρεμένο ντε..




πηγή


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

https://3.bp.blogspot.com/-TCxZUZSf9DM/W1Vvq-lXLoI/AAAAAAAAJ30/nfi_RwNqOWwPeGO3I9AmHr3cdF0Ba4-FQCLcBGAs/s640/ffa92-53569-15078864_1781180152140113_2374267847973556053_n.jpg 


και ένα σχόλιο από το pronews:

"Πρωτη (και τελευταια) φορα αριστερα. Διορισμός κολλητων. Ήταν δίκαιο .. έγινε πράξη !!"


 παρεμπιπτόντως... πολύ ενδιαφέροντα σχόλια περί... αεροδρομίων... εδώ

19 σχόλια:

  1. Κώστα για δες ένα σχόλιο που διάβασα στα Κατοχικά μόλις... πως σου φαίνεται;
    δπ
    "Η εντολή είναι κάψτε , καταστρέψτε και βυθίστε στην απόγνωση τους Έλληνες έτσι ώστε να λυγίσουν εντελώς και να δέχονται αγόγγυστα ότι θα τους επιβάλουν…..

    Τι λέτε θα τους περάσει;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω ότι θα πετύχουν αυτό, κάνοντας όλα αυτά. Μάλλον μάς αγριεύουν πιο πολύ.

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙιιι!!!! δπ

      Διαγραφή
    3. σε πολλούς θα τους περάσει, θα τρέξουν να πάρουν απελπισμένοι ηλεκτρονική ταυτότητα για ένα ψωμί μπαγιάτικο, στον Χριστό και στην εκκλησία δεν θα τρέξουν, ο Χριστός όμως είναι εκεί κάθε λεπτό, οι ναοί έχουν κάθε μέρα παρακλήσεις, θείες λειτουργίες, εσπερινούς όρθρους, και είναι πάντα ένα δύο άτομα στην καλύτερη περίπτωση... χάρη σε τέτοιους δεν επιτρέπει ακόμα ο Θεός να πάμε όλοι αδιάβαστοι

      Διαγραφή
  2. Ωραιες οι αγριαδες χρειαζονται κι αυτες. Και τα συλλαλητηρια χρειαζονται. Οταν ομως ενας απλος Ελληνας πατριωτης εχει αδεια τα χερια του η κρατα την τιμημενη απο τους προγονους του Ελληνικη σημαια, τι τυχη μπορει να εχει απεναντι σε οπλισμενους προδοτες αστυνομικους, μισθοφορους αλλοδαπους εκπαιδευμενους φονιαδες, seebrig και ολους τους δαιμονες επι της γης μαζι; Τι μπορει να κανει; Τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποτε καθεται και τον πηδανε ησυχα...Τι λες βρε ανδρειε ?? Τι ακριβως προτεινεις ? Να γινουμε ..κλανοπαζαρα ?

      Διαγραφή

  3. Στα σχόλια είναι ολα τα λεφτα...
    http://www.capital.gr/forum/thread/6339497?messageId=6339497



    Μιας και ανέφερε σαν πρώτο παράδειγμα "εθνολαϊκισμού" τον Ερντογάν ο κ. Στούπας, έχω την εντύπωση ότι η εξουδετέρωση της Τουρκίας είναι ένα πρόβλημα για εμάς το οποίο ίσως μέχρι το 1921 να μπορούσε να λυθεί με στρατιωτικά μέσα όταν εμείς ήμασταν 7 εκατομμύρια και οι Τούρκοι ήταν μόνο 14 εκατομμύρια, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να λυθεί έτσι σήμερα που εμείς είμαστε 11 εκατομμύρια και οι Τούρκοι 80 εκατομμύρια. Ακόμη κι αν τους νικήσουμε στρατιωτικά μία φορά, θα τους βρούμε ξανά μπροστά μας την επόμενη. Το πρόβλημά μας με την Τουρκία μοιάζει με το πρόβλημα που είχε επί δεκαετίες παλαιότερα η Γερμανία με τη Ρωσία. Όπως τη Ρωσία την προστάτευε παραδοσιακά ο όγκος της και το τεράστιο στρατηγικό της βάθος, έτσι και η Τουρκία είναι αδύνατον να εξουδετερωθεί στρατιωτικά από εμάς σήμερα ή στο ορατό μέλλον με τα μέσα που διαθέτουμε.

    Μόνο η κατάρρευση εκ των έσω της Τουρκίας μπορεί να λύσει το στρατηγικό μας πρόβλημα. Αν αυτό δεν μπορέσει να γίνει από τους Κούρδους (που αδυνατούν απ' ό,τι φαίνεται να αξιοποιήσουν τις ιστορικές συγκυρίες) τότε η μόνη λύση θα ήταν να κάνουμε στην Τουρκία ό,τι ακριβώς έκανε ο Κάιζερ Γουλιέλμος στη Ρωσία το 1917 όταν της έστειλε "πακέτο" τον Λένιν, τη διέλυσε εσωτερικά και την έβγαλε από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα πρέπει δηλαδή να υποδαυλίζουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη ισχυρού κομμουνιστικού κόμματος μέσα στην Τουρκία. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τη φέρουμε στην ίδια κατάντια που έχουμε εμείς σήμερα, ή και σε χειρότερη ακόμα.

    Οι γκιουλενιστές και οι κεμαλικοί τους οποίους φοβάται και κυνηγάει ο Ερντογάν όχι μόνο είναι ακίνδυνοι για την Τουρκία (επικίνδυνοι είναι μόνο για τον ίδιο τον Ερντογάν και την προεδρική καρέκλα του) αλλά και θα την ισχυροποιούσαν πολύ περισσότερο από τους ισλαμιστές αν κάποτε έπαιρναν πάλι την εξουσία - κάτι που φυσικά δεν μας συμφέρει. Ανέκαθεν οι κεμαλιστές έστρεφαν την Τουρκία προς τη Δύση και μας δημιουργούσαν τεράστια εθνικά προβλήματα (Μικρασιατική Καταστροφή το 1922, Σεπτεμβριανά το 1955, εισβολή στην Κύπρο το 1974, κρίση στα Ίμια το 1996).

    Μόνο ένα ισχυρό τουρκικό κομμουνιστικό κόμμα, ή έστω ένα αριστερό κατά τα πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ που θα ανέβαινε στην εξουσία, θα μπορούσε να γκρεμίσει οριστικά την Τουρκία και ίσως και να την ακρωτηριάσει εδαφικά. Ένα τέτοιο κόμμα, ακόμη κι αν δεν έπαιρνε την εξουσία, θα μπορούσε να υποκινεί τόσες ταραχές στο εσωτερικό της Τουρκίας ώστε να την παραλύσει και να την κάνει εσωστρεφή. Είναι προς το συμφέρον μας να αρχίσουν να δέρνονται οι Τούρκοι μεταξύ τους στους δρόμους για ασήμαντες κουταμάρες και ηλιθιότητες, να προσβάλλουν μόνοι τους τα εθνικά τους σύμβολα, και να διαλύουν τον κοινωνικό τους ιστό και την οικονομία τους αναπαράγοντας αριστερές μπουρδολογίες διότι μόνο έτσι θα παραιτηθούν από τα οθωμανικά οράματά τους για εδαφική επέκταση σε βάρος των γειτόνων τους. Πρέπει να τους μπουκώσουμε με "έμφυλες ταυτότητες", "ταξικό πόλεμο" και όποια άλλη αριστερή σαβούρα υπάρχει για να μην ασχολούνται πλέον με διεκδικήσεις στο Αιγαίο. Άλλωστε η ελληνική κυβέρνηση σήμερα διαθέτει και τεράστιο οπλοστάσιο από τέτοιες ιδεολογικές σαβούρες, και την τεχνογνωσία να τις πλασάρει στα πλήθη.

    Επομένως θα πρέπει να φερθούμε έξυπνα, να βρούμε επειγόντως και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο έναν Τούρκο "Τσίπρα" ο οποίος αφού αποκτήσει πολιτική επιρροή πουλώντας στους συμπατριώτες του ό,τι ψέμα και αριστερή παπάτζα υπάρχει, να φτάσει τη χώρα του σε τέτοια κατάντια ώστε όχι μόνο να μην είναι σε θέση να μας απειλεί, αλλά να τη λυπόμαστε. Η λύση αυτή έχει αποδειχθεί ιστορικά πως είναι απείρως οικονομικότερη από το να αποδυθούμε σε κούρσα εξοπλισμών με τον αντίπαλό μας ή να ρισκάρουμε έναν πόλεμο εναντίον του. Όπως έλεγε πριν 25 αιώνες και ο Σουν Τζου, "η καλύτερη νίκη είναι να υποτάξεις τον εχθρό σου χωρίς πόλεμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΟΝΑΤΕΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ... ΤΟ ΣΑΧΛΟΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΣΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΩΝ

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμσ δεν κουνησεις τον κωλο σου ο Θεος δεν βοηθαει..Να καθεσαι εσυ και να τρεχει αλλος ?? Χαζο τον περασες ??

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ @@@@@@@ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ.

    ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΩΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
    Βλέπετε πόσο πονηρά οι και με την βούλα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ηγέτης ως της Κίνας , και οι λοιποί αριστεροί κυβερνήτες , έφυγαν απο το κάδρο των τυράννων;
    Απο εδώ και στο εξής τύραννοι και άρα δεξιοί εθνικιστές φασίστες ναζιστές εχθροί του λαού και της "δημοκρατίας" (= παγκόσμια κομμουνιστική τυραννία ) θα είναι όσοι εναντιώνονται στην διεθνιστική κομμουνιστική παγκοσμιοποίηση!
    ΠΑΜΕ στοίχημα ...λέει ο ΟΠΑΠ!!!

    Υ.Γ.
    Συζήτηση στην βολή των ελληνόφωνων.
    Παλιά καραβάνα μυημένη “στον δρόμο” που έχει χαράξει η μεταπολίτευση ,βολευτής του ΚΚ$, ωρυόταν ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης για τα “δίκια του κοσμάκη και του λαού”.
    Την προστασία του οποίου, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, την έχει αναλάβει εργολαβικά και αποκλειστικά ο παγκόσμιος κομμουνισμός!
    Ο “νεός” βολευτής, μη μυημένος ακόμα στα κόλπα συριζαίος κομμουνιστής , δεν άντεξε άλλο , σηκώθηκε απότομα από το έδρανο στο οποίο καθόταν σούζα ακούγοντας τον ινστρούχτορα και ανταπάντησε με βροντερή φωνή για να τον ακούσουν και οι χρήσιμοι κατά μαρξ ηλίθιοι , στην τιβι.

    “Σύντροφε και εμείς κατά εκεί που θέλετε να πάτε εσείς βαδίζουμε , αλλά
    δεν μπορούμε να ΠΑΜΕ απότομα”!!!

    Κάγκελο η παλιά καραβάνα του ΚΚ$ και όλοι οι μυημένοι βολευταράδες από ΟΛΑ τα κόμματα της κομμουνιστικής βολής!
    Αμεση αντίδραση απο τον εκτελών χρέη Ελληνα, προέδρο της βολής.
    Διαλύεται η συνεδρίαση ...

    Σειρά του ΜΗ μυημένου σφυριζαίου αριστερού βολευτή να μείνει κάγκελο!
    Στο υποχρεωτικό δημοκρατικό διάλλειμα, έμαθε το μυστικό μάθημα του , και δεν το ξαναεπανέλαβε ποτέ!
    Μην τυχόν και το μάθει και ο λάος και τους πάρει με ...τα γλωσίδια απο τις καμπάνες!
    Ξέρουν οι μυημένοι αριστεροί τι εστί και που χρησιμεύει το γλωσίδι της καμπάνας που δεν βρίσκεται στην θέση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΠΙ ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ...ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν με το ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ εννοείς τον Τσίπρα, ναι..θα συμφωνήσω. Του μοιάζει άλλωστε φυσιογνωμικά πολύ.

      Διαγραφή
  7. Οι φανερο κομμουνιστές καρανίκες μπογιο ΠΟΥΛΟ δημοσιολαλαλούντες είναι άσφαιροι!
    Χτυπώντας αυτούς είναι σαν να προσπαθεί κάποιος να γκρεμίσει τα τείχη του κάστρου με τόξα και βέλη.
    Ούτως η άλλως δεν τους πιστεύει και κανείς πια πλήν όσων πληρώνονται προς τούτου.
    Οταν έρθει η εποχή της αποκάλυψης των “μαχητών” του κομουνισμού , χατζηλαλάξηδες ΥΠΕΡ ΚΟΥΛΟΙ δημοσιογραφούντες , τότε θα καταλάβουμε την Τριπολιτσά!

    “Η αχίλλειος πτέρνα του εθνολαϊκισμού...”
    http://www.capital.gr/forum/thread/6339497?page=4

    Ολα τα έχουμε , ολα τα ξέρουμε !
    Αυτό που μας λείπει είναι Η Πίστη Στον Τριαδικό Θεό μας.
    Ετσι ακριβώς όπως πίστευαν οι πρόγονοι μας Κολοκοτρωναίοι που μας ελευθέρωσαν και μας άφησαν παρακαταθήκη ένα "ΜΥΣΤΙΚΟ" στο πρώτο σύνταγμα που έφτιαξαν και που δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να ξεχάσουμε!

    Ελληνες είναι ΜΟΝΟ όσοι είναι Χριστιανοί ορθόδοξοι!

    Αντ’αυτού εμείς οι πονηροί απόγονοι τους , τι κάναμε;
    Θεοποιήσαμε την αριστερά που μάχεται Την Πίστη μας!!!
    Λέτε να μην ήξεραν αυτοί και να ξέρουμε εμείς , ποίους μοχθηρο πονηρούς υλιστές σπαγκοραμμένους τσιφούτηδες ελληνόφωνους θα έπρεπε να αποφεύγουμε ως ο εξαποδώ το λιβάνι;

    Υ.Γ.
    Δεν θα ήταν άστοχο να άρχιζε η αποκάλυψη των "κρυφών άσσων" της κομμουνιστικής προπαγάνδας και αυτή μπορεί να γίνει "χωρίς τον κίνδυνο του υποχρεωτικού
    δημοκρατικού μπάν ιου στις πολύβουες παραλίες" ΜΟΝΟ σε ελεύθερους ιστότοπους ως ο δικός σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα μας απαλλαξει και ξερεις γιατι?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ...
    Μπορει να μην λαβουμε μερος στον 3ο Παγκοσμιο Πολεμο αλλα θα υποστουμε μεγαλη δοκιμασια εδω μεσα.Θα ειναι σαν σταυρωση αυτο που θα περασουμε αλλα μετα θα ερθει η ΑΝΑΣΤΑΣΗ...Αυτο που χρειαζεται ειναι ΠΙΣΤΗ-ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΑΓΑΠΗ.
    Θα κριθουμε απο τα εργα μας απο την συμπεριφορα μας στον συνανθρωπο αλλα πανω απ'ολα απο την πιστη μας την αφοσοιωση μας και την μετανοια μας προς ΕΚΕΙΝΟΝ,ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ
    ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΕΓΙΝΑΝ… «ΚΑΠΝΟΣ», ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, EVEREST ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ (ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ).
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 24 Ιούλ 2018 - 11:46



    Όπως έγινε γνωστό :

    -Το κεντρικό σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη Ραφήνα άνοιξε και παρέχει νερό και φαγώσιμα!

    -Στο κέντρο του Πικερμίου οι καφετέριες EVEREST και Γρηγόρης μικρογεύματα προσφέρουν δωρεάν νερό και φαγητό!

    -Όποιος θέλει να δώσει αίμα για τους τραυματίες να μεταβεί στο Σισμανόγλειο!

    -Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης με κυλικείο και σταθμό πρώτων βοηθειών ΑΝΟΙΧΤΟ!

    -Λόγω της πυρκαγιάς συγκεντρώνονται τρόφιμα, νερά και ήδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης (Λεωφ. Μαραθώνος 104).

    -Διόδια Δωρεάν!

    -Για όσους βρίσκονται Κινέτα : Ανοιχτή αυλή στους αγίους Θεόδωρους για αδέσποτα Κινέτας που κινδυνεύουν, αν δείτε ζώο κοντά στην πυρκαγιά μαζέψτε το και καλεστε 6975664142

    -Στέγη και περίθαλψη σε όσους έχουν ανάγκη,Καπή Κινέτας και Μεγάρων!

    -Στέγη στο Marathon Beach hotel Λεωφ Ποσειδώνος 12, Μαραθώνας Νέα Μάκρη 2294 095022

    -Περίθαλψη ζώων στο 2108013302

    -Στέγη στο Δημαρχείο και το Πνευματικό κέντρο Ραφήνας!

    -Άνοιξε γραμμή βοήθειας :108

    -Δημοτικό κτίριο Νέας Μάκρης 22943-20582

    -Δωρεάν στέγη και φαγητό από το La Playa Marathon!

    -Δωρεάν στέγη στο ξενοδοχείο Νηρέα-Νέα Μάκρη 2294091214

    -1ο και 2ο δημοτικό Αγίων Θεοδώρων προσφέρει στέγη μέχρι νεωτέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018
    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!Β.ΠΟΥΤΙΝ!!''ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΛΑΟΥ!!ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''!!![ΚΑΜΜΙΑ Κουβέντα για την γαμημενη Κυβέρνηση].
    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τηλεγράφημά του, προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνόφωνο πρωθυπουργό Α. Τσίπρα, εκφράζει τα συλλυπητήριά του προς τoν «αδελφό λαό» όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Κουβέντα για την Κυβέρνηση.
    Επιπλέον προσφέρθηκε να συνδράμει την Ελλάδα με την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών, αναφέρει ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

    «Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

    «Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπιες της θεομηνίας»αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
    Συλλυπητήρια και από την ρωσική πρεσβεία για τους νεκρούς.

    Εκφράζουμε ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους Έλληνες φίλους και ιδιαίτερα στους συγγενείς των θυμάτων των πυρκαγιών.
    ☆☆☆ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ-ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΜΑΓΚΗΣ-
    ΡΟΥΧΑ-ΤΡΟΦΙΜΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ-ΙΑΤΡΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ-ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ.☆☆☆

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. > ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ , ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΟΔΟΥΛΟΥΣ

    > ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

    > ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

    > Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Τ Ω Ρ Α !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΟΥΤΙΝ προτεινε στην ελληνικη κυβερνηση να δωθει το ρωσικο πυροσβεστικο αεροπλανο beivr-be200
    υπερ-βαρεως τυπου ενα απο τα μεγαλυτερα και καλυτερα πυροσβεστικα αεροπλανα του κοσμου-αν οχι το καλυτερο-θα εσβηνε τις φωτιες σε ελαχιστο χρονο...και οι δικοι μας το
    ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ...ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ...ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή