«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ γελάει με τα τεκταινόμενα στη Λεωφ.Β.Αμαλίας τη νύχτα της 1/7/18 - ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! - Τί έγινε προχθές βράδυ στο Σύνταγμα: Συλλεκτικό βίντεο με την καθιστική διαμαρτυρία πατριωτών και τη στιχομυθία τους με τα ΜΑΤ (αποθηκεύστε το) - Αύριο θερμή υποδοχή στον Τσίπρα από Θεσσαλονικείς, στα ανατολικά της πόλης 🙂



Μετά τα χημικά, ΜΑΤ σέρνουν σηκωτούς Έλληνες που διαδηλώνουν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ




 Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γελάει με τα επεισόδια με τα ΜΑΤ στη διαδήλωση για τη Μακεδονία



Απ’ ότι φαίνεται τα επεισόδια στο χθεσινοβραδυνό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα προκάλεσαν… γέλιο στον Πέτρο Κωνσταντινέα.
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούσε το live βίντεο του Πρώτου Θέματος από το Σύνταγμα και σχολίασε με το γνωστό emoticon που γελάει μέχρι δακρύων.
 


Όπως έγινε αργότερα γνωστό τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στη διαδήλωση πετώντας πέτρες και φωτοβολίδες εναντίον αστυνομικών.
Οι διαδηλωτές για τη Μακεδονία που βρίσκονταν στο μνημείο επενέβησαν και έπεισαν τους κουκουλοφόρους να αποσυρθούν από την περιοχή. Στη συνέχεια όμως επανήλθαν και τα επεισόδια κλιμακώθηκαν.
Την διαμαρτυρία διοργάνωσαν το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.
Οι διοργανωτές ανέφεραν ότι θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να καταπέσει η συμφωνία των Πρεσπών.


Συλλεκτικό βίντεο: 





Θεσσαλονικείς συγκεντρώνονται αύριο στις 17:00 στο ΙΚΕΑ για να “υποδεχτούν” τον Τσίπρα

Θεσσαλονικείς συγκεντρώνονται αύριο στις 17:00 στο ΙΚΕΑ για να "υποδεχτούν" τον Τσίπρα


Συγκέντρωση στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στο ΙΚΕΑ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη διοργανώνει αύριο ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία.
Ο Φορέας καλεί τους Θεσσαλονικείς να συγκεντρωθούν στις 17.00, “στη στάση του ΙΚΕΑ με μία ελληνική σημαία”, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πόλη, για την Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Ρουμανίας – Σερβίας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.
Δείτε την εκδήλωση (ΕΔΩ).

----------------------------------------------------------------------------------------------

Εδώ, κι άλλο σούργελο σε δηλώσεις..για να "δηλώσει" την υποτακτικότητά της στους περιούσιους.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όλα τα στοιχεία της αναρτήσεως είναι από την ιστοσελίδα grothia.gr, εδώ

11 σχόλια:

  1. ήταν όλοι στην πρεσβεία σήμερα να γιορτάσουν γελαστοί όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΣΟ ΤΡΑΒΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!!!

    http://deltio11.blogspot.com/2018/07/blog-post_78.html


    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όταν μείνει μόνος χωρίς μισθοφόρους να τον φυλάνε ανάμεσα στον εξαγριωμένο όχλο, παρτε μαζί σας μπόλικα πάμπερς να τον βοηθήσετε τον καψερό, πώς λέγεται αυτός που το παίζει εξουσία και δεν τολμά χωρίς φρουρά, να περπατήσει ανάμεσα σε απλό κόσμο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Συλλαλητήριο του Συντάγματος είδα τα εξής: Α)Είχε μικρή Προσέλευση υπολογίζω ο Μέγιστος Αριθμός να έφτασε γύρω στις 5.000 το πολύ..Β)Διοργανωτής ήταν ο γνωστός Νομικός Μιχάκης ή όπως αλλιώς λέγεται ο οποίος είναι λαλίστατος-έχει καλή ροή λόγου ωστόσο νομίζω ότι είναι Τουλάχιστον Περίεργος Τύπος...διότι έλεγε κάτι αρλούμπες την Κυριακή περί "Άκυρης Συμφωνίας" ότι ΔΕΝ ισχύει ακόμα ή κάπως έτσι...επίσης Παρακαλούσε τους "Κουκουλοφόρους" που ήταν εντός της Συγκέντρωσης να ΜΗΝ προκαλούν τα ΜΑΤ+προειδοποιούσε ότι όλα Καταγράφονται...(εννοώντας Μάλλον... τις κινήσεις του κόσμου...)ποιά ακριβώς;; και απο ποιούς άραγε;; Επίσης τόνιζε διαρκώς να μαζευτεί ο κόσμος πέριξ της Εξέδρας γιατί είμαστε εδώ ώστε να δώσουμε λύση στο Πρόβλημα...τώρα τι ακριβώς εννοούσε με αυτή την έκφραση δεν ξέρω...Γ)Οι κουκουλοφόροι όντως υπήρξαν ήταν μια ομάδα 50-70 Ατόμων σαφώς της ΧΑ,εκ των οποίων η πλειοψηφία ήταν 15-17 ετών παιδιά και η Μειοψηφία άνω των 20/25.Υπήρχαν Καθοδηγητές + Χειραγωγούμενοι ήταν οι Νεαροί-Ψυχοπνευματική λοβοτομή-Πώρωση σε συνδυασμό με την Νεανική Τρέλα-Ορμή ήταν το σενάριο της Υπόθεσης-Πριν φορέσουν κουκούλες τα προσωπά τους ήταν σε κοινή θέα.Θεωρώ ότι σαφώς έχουν Αγάπη για την Ελλάδα αλλά η Αγάπη τους αυτή διαστρεβλώνεται διότι μπαίνει σε Πλαίσια Προβατοποίησης-Κομματικής...Εν ολίγοις θεωρώ ότι ΟΡΘΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ η Διαμαρτυρία αλλά έπασχε φανερά σε Επίπεδο ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ-ΠΑΛΜΟΥ-ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ(καθώς μικρές ομάδες Συντονίζονταν στο θέμα των Συνθημάτων-οι υπόλοιποι απλά παρακολουθούσαμε φωνάζοντας κατά διαστήματα αλλά όχι πολλά-πολλά..)Υπήρχαν διαφορετικές αντιλήψεις στο πως έπρεπε να σταθεί ο κόσμος πχ. νεαροί Έλληνες Κουκουλοφόροι με πιο δυναμική Στάση,ο Ομιλητής Μιχάκης ο οποίος επανέλαβε πολλές φορές την Προτροπή Προς τους Κουκουλοφόρους αλλά και στα ΜΑΤ να ΜΗΝ προκαλεί ο Ένας τον Άλλο,η Εκνευριστική του Εμμονή με το ζήτημα της Καταγραφής των κινήσεων των διαδηλωτών-κόσμου στον χώρο της Συγκέντρωσης και αυτή η αηδία που επαναλάμβανε διαρκώς ότι η Απόφαση για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι Άκυρη...ήταν έν Κατακλείδι μια τραγελαφική Κατάσταση που δίχασε τον κόσμο/ξενέρωσε για το τι έπρεπε πρακτικά να κάνει....Ελπίζω η Επόμενη να είναι πιο Συντονισμένη-και με μια Ταύτιση Απόψεων στο πως θα λειτουργήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφυγα μετά τα δακρυγόνα.
      και ερωτώ:
      Αν και τον Μιχάκη τον έχω γνωρίσει και ξέρω τί τυχοδιώκτης και καιροσκόπος είναι...
      πού βλέπετε το περίεργο στη φράση 'η Απόφαση για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι Άκυρη' ;
      Δεύτερο:
      Καλύτερα από μένα (και δεν θα το αναλύσω τώρα) δεν ξέρει κανένας πόσο απατεώνες είναι η οργάνωση/κόμμα Χ.Α.
      Εσείς όμως...από πού βγάλατε το συμπέρασμα ότι οι κουκουλοφόροι ήταν χρυσαυγίτες; Τους ζητήσατε ταυτότητα;
      Εμένα παρακρατικοί του συριζα και ανταρσυα μου φανήκανε.
      να προσέχουμε τί λέμε...

      Διαγραφή
    2. Έχουμε μια Α Εμπειρία και καταλαβαίνουμε τι ρόλο παίζουν οι εκάστοτε Κουκουλοφόροι..εν προκειμένω οι Συγκεκριμένοι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ήταν ΑΝΤΙΦΑ-ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ...διότι αν ήταν πολύ απλά με τόσους Έλληνες-Ελληνίδες δίπλα τους θα είχαν βγάλει καντήλες-αναθυμιάσεις-κάνανε Εμετό και το Κυριότερο θα είχαν ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ εναντίον Συν-διαδηλωτών τους-μαζί με το "Παραδοσιακό κάψιμο Ελληνικής Σημαίας πια"...Οπότε ΔΕΝ χρειάζεται να ζητήσουμε ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ για να κατανοήσουμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...εξάλλου πολλά απο αυτά τα παιδιά φοράγανε Μπλούζες-φόρμες που δηλώνανε την Αγάπη τους (Πρόσεξε Κώστα ΟΧΙ το Μίσος) για την Ελλάδα.Ωστόσο τους ακούγαμε τι λέγανε σε κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις με μερίδα Συγκεντρωμένων..Επαναλαμβάνω ότι η Αφετηρία τους είναι ένα Αγνό-Άδολο Πατριωτικό-Εθνικιστικό Συναίσθημα Ρομαντικού τύπου αλλά εκεί Εμπλέκεται η Κομματική λοβοτομή σε συνδυασμό με το Νεαρό της Ηλικίας..Τα Παιδιά αυτά είχαν ΜΕΣΑ τους Ελλάδα Σίγουρα-το πιστεύω αυτό αλλά είπαμε..όσο για τον Μιχάκη ναι είναι Τυχοδιώκτης+περίεργος "Πατριώτης" χρησιμοποιούσε Νομικούς Όρους ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι Άκυρη-μην Ανησυχείτε-ελάτε να βρούμε μια λύση Όλοι οι Έλληνες Μαζί κτλ..δηλαδή λειτουργούσε Πυροσβεστικά-"καθησυχάζοντας" το πλήθος σαν να τους έλεγε Υποσυνείδητα..ότι κοίταξε φίλε μην Αγχώνεσαι ότι σου λένε είναι Ψέματα-έλα να "Αγωνιστούμε" με τον τρόπο που σου προτείνω εγώ ο Μικάκης και ότι Αντιπροσωπεύω εγώ και η Ομάδα Συνεργατών μου κτλ...Εάν εσάς σας πείθει ότι προσπαθεί για κάτι καλό για εμένα είναι απο εξαιρετικά Περίεργος έως Επικίνδυνος..

      Διαγραφή

    3. Μάλλον εννοείται αυτό-και έχετε εν μέρει ένα δίκιο ωστόσο το ζήτημα είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...γράφει η Καλλιόπη το πως...


      https://attikanea.blogspot.com/2018/07/blog-post_9.html

      Διαγραφή
    4. Τοποθετηθηκατε σωστά ως προς το θέμα Μιχακη. Και ήσασταν πιο κατανοητός τώρα.
      Δεν θα με εξεπλητε να έχετε δίκιο και στην πρώτη περίπτωση, στην οποία και πάλι ήσασταν πιο σαφής. Γι αυτό και σας προκάλεσα. Για τον πολύ κόσμο είναι πρωτόγνωρα όλα αυτά που συμβαίνουν, τα θέλει πιο λιανά για να καταλάβει πού έχει μπλέξει.

      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    5. Συμπληρωματικά απο ομάδα Ατόμων που ήταν Παρών στο Συλλαλητήριο ακούστηκε το Γνωστό Εμφυλιοπολεμικό: Στο Βίτσι και στον Γράμμο σας χώσαμε στην Άμμο..+πετάξανε ενημερωτικά Φυλλάδια τα οποία είχαν επάνω αυτό που τους Αντιπροσωπεύει.Το ανέφερα καθαρά Ενημερωτικά.Καλή Συνέχεια!

      Διαγραφή
  5. Συγγνώμη αλλά τι νομίζετε ότι θα πετύχετε με τς καθιστικές διαδηλώσεις; Ποιός σας ακούει; Σας κοροιδεύουν και από πάνω. Η μόνη συγκέντρωση που θα πετύχει είναι αυτή όπου 3 εκατομύρια ΕΛΛΗΝΕΣ θα συγκεντρωθούν ασφυκτικά γύρω από την βουλή με απαίτηση να φύγουν τα κομμούνια.

    Τα σπιτια τους τα ξέρετε; Εκεί γιατί δεν πάτε; Τα παιδιά τους την γυναίκα τους; Αυτούς να κυνηγήσετε ξέρετε; Γιατί αυτή δεν έχουν κανένα δισταγμό να δολοφονήσουν και εσάς και τα παιδάκια σας. Στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα ήμουνα. Είδα ηλικιωμένους και νεαρές μαννούλες με τα παιδάκια τους εκτός από όλους τους άλλους. Τα ματ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ρίχνουν χημικά στα παιδάκια και στούς άρρωστους ηλικιωμένους. Καταλάβατε; Κανένα πρόβλημα έιχαν και οι πολιτικάντιδες να τους διατάσουν. Πρέπει να αισθανθούν φόβο στην ραχοκοκαλλία τους και οι καθιστικές δεν πρόκειται να το επιτύχουν. Ούτε θα πάρουμε έτσι πίσω την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή