«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ 3 ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!

https://4.bp.blogspot.com/-lr84n4B5gmc/W1DqEutF71I/AAAAAAACysc/-FfCY0XyLiEv0wt-MKOtTduCoOFMxBPPwCLcBGAs/s640/othonoi.JPG 


Διαπόντια νησιά: Μαθράκι, Ερείκουσα, Οθωνοί. Αυτά τα νησιά τα οποία ανήκουν στο ύστατο όριο της μεθοριακής γραμμής μας και προσδιορίζουν την ελληνική ΑΟΖ σε σχέση με την Αλβανία, φαίνεται ότι περνάνε στα χέρια της γείτονος. Όταν ο Τσίπρας μιλούσε και έλεγε ότι έχουμε να διευθετήσουμε το θέμα των συνόρων αυτό εννοούσε! Αυτό...
εννοούσε και ο Μπουσάτι, ο ΥΠΕΞ της Αλβανίας ο οποίος σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων δήλωσε ότι δεν υπάρχει συμφωνία για αλλαγή των συνόρων, αλλά μια τεχνική διαδικασία για τη συντήρηση των πυραμίδων (συνοριακών σημείων) που υπάρχουν επί της μεθοριακής γραμμής! 
 
Ποια είναι λοιπόν αυτή η οριοθέτηση; 
Ιδού, τα βλέπετε. Τα 3 αυτά νησάκια, το Μαθράκι, η Ερεικούσα και οι Οθωνοί περνάνε στα χέρια της Αλβανίας, μια και θα ανήκουν πλέον στην Αλβανική ΑΟΖ.
 
Σχετικές αποκαλύψεις έκανε και στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα η οποία μάλιστα τόνισε ότι όλα αυτά γίνονται μετά από συγκεκριμένες πολιτικές ντιρεκτίβες που δέχεται η Αλβανία από τον Ερντογάν. Διότι, εφόσον επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε ο Ερντογάν θα έχει επιτύχει ένα νομικό δεδικασμένο και με πολύ εύκολο τρόπο θα αρπάξει το Καστελόριζο! 
 
Όπως γίνεται αντιληπτό, οι στιγμές είναι κρίσιμες όσο ποτέ. Η κυβέρνηση των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχει προχωρήσει τις διαδικασίες με την Αλβανία, έτσι που οι δηλώσεις του Επιτρόπου Χαν, αλλά και του ίδιου του Τσίπρα έγιναν για να προετοιμάσουν την ελληνική κοινή γνώμη να αποδεχτεί την απώλεια συνόρων και εδαφών της! 


4 σχόλια:

  1. Η αριστερή πασόκος μαρούπα όταν στήριζε η την στήριζε ο καζάκης , δεν ήξερε ότι καζάκης =λενινιστής = συριζα = διεθνιστής κομμουνιστής = όλες οι ανθελληνικές αντίχριστες προδοτικές θέσεις του κκε από το 1917, που τώρα έχουν μπεί σε εφαρμογή ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ";

    Χάνουμε την Ελλάδα μας Ελληνες και ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ
    Ούτε Αλβανός ουτε Εβραίος ούτε Γερμανός και Σκοπιανός!
    Αλλά οι Ελληνες που ανακυκλώνουμε για σωτήρες μας όλους αυτούς
    ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ που μας έφεραν την καταστροφή!!!

    Χάσαμε την Μικρά Ασία ...έφταιγαν οι Βασιλικοί
    Χάσαμε την Κύπρο ...έφταιγαν οι χουντικοί
    Πτωχεύσαμε ...έφταιγαν οι δεξιοί
    Χάνουμε την Μακεδονία ...εμπιστευτήκαμε τον κομμουνιστή μίκη να την κερδίσει

    Χάνουμε την Βόρειο Ηπειρο , χάνουμε την Ελλάδα , χάνουμε τις αξίες μας όλες , καταργούν ακόμα και την ορθοδοξία μας και συνεχίζουμε το
    ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ...

    Ελληνα κάνεις εδώ και εκατό χρόνια τα ίδια λάθη με το να εμπιστεύεσαι την αριστερά και να κατηγορείς την δεξιά και περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα!
    Πόσο λογικό το θεωρείς αυτό;

    Μήπως περιμένουμε όπως και οι κομμουνιστές ...να ανέβει το μήλο στο κλαρί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Aμα εκλείψουν οι αριστεροί, με ποιον θα ασχολείσαι;

      Oύτε ένα θετικό μήνυμα δεν είδα να γράφεις. Καλό και το ξεσκέπασμα των λαμογιών έστω και με αφελή και άστοχη ορολογία, αλλά χρειαζόμαστε και όραμα. Πως θέλουμε να γίνει ο κόσμος. Tι ζητούμε.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  2. @Γιώργο
    Εάν βοηθήσεις με τις ικανότητες που έχεις στον γραπτό λόγο , να απαλλαγούμε από όσους μας παραμυθιάζουν , τότε και μόνον τότε , χωρίς καμία άλλη προσπάθεια , θα λάμψει μπροστά στα μάτια μας
    ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ να αποκαλύψει τον κόσμο όπως τον ονειρεύεται ο κάθε ένας από εμάς. Μην νομίζεις πως διαφέρουν και πολύ μεταξύ τους , τα όνειρα της συντριπτικής πλειονότητας των ανθρώπων για έναν καλλίτερο κόσμο.
    Όμως στην φάση που βρισκόμαστε κάνε όποια περιγραφή θέλεις για τον κόσμο που ονειρεύεσαι.
    Οσο τέλεια και εάν είναι , θα βρεθεί ένας “κάφρος” ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΦΩΝΗ πολύ πιο δυνατή από την δική σου και θα επισκιάσει “το όνειρο σου πριν καν προλάβεις να το αποκαλύψεις”!

    “Βοήθησε να Αποκαλύψουμε τον κάφρο” και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους!
    Πρώην πασοκ , μετέπειτα ποτάμι , νυν κούλης ορθολογιστής και ξερό ψωμί , μου έστειλε να δω το παρακάτω βίντεο. Γιατί μου το έστειλε; Για να μου αποδείξει πως οι “Ελληνάρες” τρώμε σανό με το τσουβάλι.

    Σκεπτικός Κάφρος #3 Για μία ψήφο luben (mpraf)
    https://www.youtube.com/watch?v=P4z9_iYXRv4

    Skeptikos Kafros 4 – Aeropsekasmoi
    https://www.youtube.com/watch?v=BxDJIbBmOls

    Τι τρομερό επιχείρημα βρήκε ο κάφρος να πεί για να μας πείσει πως δεν γίνονται αεροψεκασμοί;
    “Αφού μας ψεκάζουν για να μην αντιδρούμε , να είμαστε ήρεμοι ως πρόβατα , γιατί τότε στα σπίτια μας τσακωνόμαστε και δεν είμαστε ήρεμοι όπως είμαστε έξω”;
    Διατηρούσα κάποιες αμφιβολίες για το αποτέλεσμα των αεροψεκασμών. Τώρα , διαβάζοντας και κάποια σχόλια ,
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ …
    ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ

    Skeptikos Kafros 2 -- Lesxh Bildeberg
    https://www.youtube.com/watch?v=VBwBayXu96c


    Αρκεί βεβαίως λίγο ψάξιμο για να καταλάβει και ο πλέον αδαής τι ρόλο παίζει “ο κάφρος “ κρίνοντας και από τις σελίδες που τον προωθούν. Κάτι σαν τα χόαξ…

    “Ηθικό Δίλημμα #66: Θα επιτρέψεις την είσοδο των προσφύγων”;
    http://westcult.gr/index.php/plus/hthika-dilhmmata/ithiko-dilimma-66-tha-epitrepseis-tin-eisodo-ton-prosfygon

    “Ομηρικά αγγλικά και καταπράσινα άλογα”
    http://westcult.gr/index.php/epiloges/repost-em/omirika-agglika-kai-kataprasina-aloga

    Ακούστε θεματάρα
    ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ …ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!
    “ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Comedy Room με τον Mikeius
    O Mikeius στο Comedy Room μιλάει για την… αυτοϊκανοποίηση
    http://www.netwix.gr/watch/858337/akatallilo-comedy-room-me-ton-mikeius
    Ο θαυμαστής της γκαγκα …
    Ο Mikeius δεν είναι μόνο ΜΠΡΑΦ
    https://greka.lifo.gr/featured/o-mikeius-den-ine-mono-braf/

    Ποια είναι η άποψη σου, πως αντιμετωπίζονται όσοι τον “ακολουθούν” ;
    (Και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί και επηρεάζουν ακόμα περισσότερους.)
    Ξεσκεπάζοντας κάθε φορά και έναν διαφορετικό αριστερό η ξεσκεπάζοντας την αριστερά συνολικά ως κοσμοθέαση;
    Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά σε αυτήν εδώ την ζωή , ΔΕΝ πρόκειται να μείνω ποτέ άνεργος.
    Κύριε Γιώργο , όποιος πιστεύει πως το κακό μπορεί να εξαλειφτεί , αυτός είναι πραγματικά αφελής…

    ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ
    http://theodotus.blogspot.com/2016/05/blog-post.html

    Υ.Γ.
    Απαιτείται ελάχιστο ψάξιμο για να αποκαλυφθούν όλα τα νούμερα που προωθεί το σύστημα. Ελπίζω να κατάλαβες γιατί σε κούρασα τόσο με τις πολλές παραπομπές που έβαλα.
    Το κακό είναι πως ψάχνουμε αφού την πάθουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θετικό μήνυμα θα ήταν και ένα μήνυμα θαυμασμού για κάποιο πρόσωπο. Είτε εν ζωή είτε όχι. Όπως κάνει ο Διηνέκης.

      Το κακό φυσικά δε θα εκλείψει, αλλά αφού το κακό είναι το ίδιο πράγμα με την αριστερή κοσμοθέαση γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας αρχαίος ή βυζαντινός που να αποκαλεί κάποιον άνθρωπο αριστερό; Που την βρήκες αυτή τη λέξη; Ποιος την εφεύρε και σε έκανε να λες συνεχώς:

      "οι αριστεροί ...μπλα μπλα μπλα... την αριστερά ...μπλα μπλα μπλα... οι κομμουνιστές μπλα μπλα μπλα".

      Έστω ότι αριστερός σημαίνει κακός. Είδες κανένα σοφό ιστορικό πρόσωπο να λέει σχεδόν κάθε μέρα:

      "Οι κακοί ...μπλα μπλα μπλα... την κακία ...μπλα μπλα μπλα... οι μοχθηροί μπλα μπλα μπλα"

      Κοίταξα πριν από καιρό το γνωστό site των αναρχοκομμουνιστών και των παρακρατικών. Η λέξη "φασίστες" εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε διάλογο. Δεν μπορούν να αρθρώσουν κουβέντα για άνθρωπο που δεν χωνεύουν και να μη τον πουν φασίστα. Γι αυτούς είναι ο φασίστας είναι σχεδόν συνώνυμο με το "κακός". Μαυρόασπρη σκέψη.

      Γιώργος

      Διαγραφή