Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Οι Ρώσοι απελάθηκαν κατ εντολή των Αμερικάνων. Υπό τα χειροκροτήματα των συντηρητικών Γερμανών και τμήματος της επίσημης ΕΕ. Και η κυβέρνηση της Ελλάδας υπάκουσε αφού είναι το πιο πιστό σκυλάκι του κάθε ισχυρού.

του Γ. Παπαδόπουλου- ΤετράδηΑπέλασε (ο τσιπρο- 'ΛΑΚΕΣ'!) τους Ρώσους με (Ο Φ Θ Α Λ Μ Ο Φ Α Ν Ε Σ Τ Α Τ Η ! ) εντολή των ΗΠΑ!

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ  Ο Λ Ο, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ  Α Ξ Ι Ζ Ε Ι !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ


(ΜΠΟΧΑ ΣΚΕΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ!)
Η απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών και οι κυβερνητικές «δημοσιογραφικές» κραυγαλέα 'κυπατζήδικες' διαρροές για τα αίτια, αναδύουν τη μπόχα της πιο αμερικανόδουλης κυβέρνησης σε βάρος της πολιτικής ισορροπίας που ακολουθούσε η χώρα, ακόμα και επί εποχής ΕΣΣΔ. Και σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Τα οποία, εκτός της Δύσης, στηρίζονται σε 5 ρωσικούς πυλώνες!

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ

Ο ένας είναι τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. 
Ό άλλος ο τουρισμός 1,5 εκ. Ρώσων το χρόνο με ρευστό στη Β. Ελλάδα. 
Ο τρίτος οι αγωγοί. 
Ο τέταρτος ο ρώσικος στόλος που ναυλοχεί στο Αιγαίο και στο Ιόνιο. 
Ο πέμπτος η ανάγκη καλής σχέσης με την δεύτερη (ή μήπως ΠΡΩΤΗ; ερώτημα θέτουμε..."Ιω.Καπ.") υπερδύναμη.

Αποτέλεσμα εικόνας για αμερικανικη πρεσβεια αθηνα

Η ιστορία είναι κωμικοτραγική και απίστευτα σοβαρή. Η Ρωσία κατηγορείται από την ελληνική κυβέρνηση ότι με πράκτορες αποπειράθηκε να επηρεάσει δήμους και μητροπόλεις της Β. Ελλάδας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών (!), να αποκτήσει επιρροή στο Άγιο Όρος, «με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την απρόσκοπτη άσκηση κυριαρχίας επί της ελληνικής επικράτειας από το ελληνικό κράτος», και απόπειρα εξαγοράς κρατικών λειτουργών, που απέτυχε!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ


Επίσης οι Ρώσοι κατηγορούνται για διακίνηση πληροφοριών σε βάρος της Ελλάδας! Σε μια «συστηματική προσπάθεια παραβίασης της κυριαρχίας της χώρας και του Διεθνούς Δικαίου».
Σαν τέτοια αναφέρονται «η προσπάθεια παρέμβασης σε ιδιαίτερα ευαίσθητα εθνικά ζητήματα και συμφέροντα της Ελλάδας στα Βαλκάνια, ειδικότερα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων»!
Για όποιον έχει αμφιβολία ότι όλα αυτά είναι λόγια του αέρα και ότι η κίνηση είναι υποδειγμένη από την Ουάσινγκτον κατ ευθείαν για να περιοριστεί αποτελεσματικά κάθε φιλορωσική εστία στα Βαλκάνια, ας παρακολουθήσει γεγονότα και επιχειρήματα:
1. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας από το ελληνικό κράτος δεν θα επέτρεπε στον (ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ  Α Σ Υ Δ Ο Τ Ο  ΕΩΣ ...ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΟ!!! "Ιω.Καπ.") αμερικανό  π ρ έ σ β υ  και τους άλλους υπαλλήλους της  α μ ε ρ ι κ ά ν ι κ η ς   πρεσβείας να  ξε-σα-λώ-νουν  σε παρεμβάσεις και πιέσεις για να υπογραφεί η συμφωνία με τα Σκόπια.


2. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας από το ελληνικό κράτος δεν θα επέτρεπε σε τουρκικές επίσημες Αρχές να αλωνίζουν σε όλη τη Θράκη, με την ανοχή της, και να προπαγανδίζουν την προσάρτηση της Θράκης στην Τουρκία.

3. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας από το κράτος δεν θα προσεταιριζόταν επιχειρηματίες εξώφερτους και δεν θα τους επέτρεπε να αλωνίζουν σε επιχειρήσεις, Μέσα Ενημέρωσης και σε στρατηγικής σημασίας κλάδους (λιμάνι Θεσσαλονίκης) μόνο και μόνο για να της κάνουν την προπαγανδιστική δουλίτσα της.

4. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας δεν θα είχε εκπαιδεύσει ηθικά τους υπαλλήλους του δημοσίου να είναι ανοιχτοί σε κάθε είδους συναλλαγή για να τα τσεπώσουν, χωρίς κανέναν σοβαρό ελεγκτικό μηχανισμό και με τα πειθαρχικά συμβούλια να βγάζουν τους κλέφτες λάδι.

5. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας δεν θα είχε παραδώσει την άσκηση αυτή σε όλους τους ξένους δανειστές, με την υπογραφή πλήρους υποταγής σε ξένες επιταγές και με δέσμευση τους ελληνικού κράτους σ’ αυτές για δεκαετίες.

6. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας θα είχε απελάσει δεκάδες διπλωμάτες των χωρών της ΕΕ που παρεμβαίνουν   δ ι α ρ κ ώ ς   επίσημα και ανεπίσημα στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας, είτε πιέζοντας δια των κυβερνήσεών τους, είτε απ ευθείας στους ντόπιους  (ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ) ο σ φ υ ο κ ά μ π τ ε ς    υπουργούς για τα συμφέροντα των δικών τους χωρών.

7. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας θα απαγόρευε στον κάθε ξένο πρεσβευτή να υποδεικνύει, και μάλιστα πιεστικά έως και εκβιαστικά, τι όπλα θα αγοράσει και τι δεν θα αγοράσει η χώρα.

8. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας θα ενίσχυε τις πατριωτικές φωνές της χώρας αντί να τις υπονομεύει και να τις λασπώνει ως ακροδεξιούς και πατριδοκάπηλους, ευθυγραμμισμένη έτσι με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, που σε συνομιλίες του με την κυβέρνηση διαπίστωνε προ ημερών ότι η χώρα απειλείται από εθνικιστές στο θέμα των Σκοπίων! Οι μεγαλύτεροι εθνικιστές του πλανήτη, οι Αμερικανοί, λασπώνουν για να κάνουν την επεκτατική και δολοφονική στρατιωτική δουλίτσα τους.

9. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας θα ακολουθούσε τη γραμμή της ελληνικής πολιτικής από το 1974 και δώθε, που παρ όλο που «ανήκε εις την Δύσιν» είχε στενότατες σχέσεις με την Γιουγκοσλαβία και τον Ζίφκωφ, όπως και με τη Μόσχα. Ως παράγοντας, η Αθήνα, ισορροπίας και διαύλων επικοινωνίας με όλους. Σε εποχές Ψυχρού Πολέμου!

10. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας θα ακολουθούσε τη γραμμή ίσων αποστάσεων με τις ΗΠΑ και τη Μόσχα, που ακολούθησε ο Κ Καραμανλής στο θέμα των εξοπλισμών και των αγωγών και των στρατιωτικών ζητημάτων του Αιγαίου. Για την οποία παρακολουθιόταν από τις αμερικάνικες υπηρεσίες, υπονομευόταν, και έβαζε βέτο για τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

11. Η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας, αντί να κρατήσει την ίδια στάση και μάλιστα από πιο ισχυρή θέση στο θέμα, και να κερδίσει τα πάντα από την πρεμούρα ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ για ένταξη των Σκοπίων αποδείχτηκε πιο δουλική από μια υποτίθεται αμερικανόφιλη δεξιά Καραμανλική.

12. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας δεν θα άφηνε ανενόχλητους να αλωνίζουν τη χώρα Σκοπιανοί και Τούρκοι πράκτορες, που τους αναγνωρίζουν και τα παιδάκια, ούτε θα άφηνε να λειτουργούν ανεξέλεγκτα ή και με δική της κομματική συμπαράσταση δεκάδες οργανώσεις, σύλλογοι και όμιλοι, που προπαγανδίζουν τον διαμελισμό της Ελλάδας, είτε προς την Τουρκία, είτε προς τα Σκόπια, είτε προς την Αλβανία.

13. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας δεν θα έδινε για δημοσίευση βρώμικες κυπατζήδικες πληροφορίες που μπλέκουν τους Ρώσους με χρηματοδότηση των ελληνικών συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία! 
Για να λασπώσει τα πατριωτικά αντανακλαστικά και να ευθυγραμμιστεί με τη γραμμή των Αμερικάνων, που δεν θέλουν αντιαμερικανική και αντινατοϊκή αντίδραση στα σχέδιά τους για Ανατολική Ευρώπη αντιμέτωπη με τη Ρωσία. 
Ευθυγραμμίζεται δηλαδή με έναν ψυχροπολεμικό και πολύ επικίνδυνο νέο σχεδιασμό σύγκρουσης Δύσης- Ρωσίας, επειδή ένας Αμερικάνος πρόεδρος είναι νούμερο και μερικοί στρατηγοί για τα σίδερα.


14. Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν για την άσκηση εθνικής κυριαρχίας, όπως κόπτεται, θα ενδιαφερόταν πρώτα από όλα να μάθει τι θα πει εθνικό. 
Και τι θα πει κυριαρχία. 
Γιατί ακούει εθνικό και της σηκώνεται η τρίχα, αλλά το πουλάει στους σανοφάγους ψηφοφόρους, και την κυριαρχία την έχει σαν εργαλείο διαπραγμάτευσης και μάλιστα φτηνό. Παραδίνοντάς το στον κάθε ξένο αληταρά αντί πινακίου φακής.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ

Αλλού τα παραμύθια. 
Η κυβέρνηση της Ελλάδος υπάκουσε σαν πιστό  ...σ κ υ λ ά κ ι    στις εντολές του Αμερικανού αντιπροέδρου και των γερακιών του ΝΑΤΟ, που θέλουν να ξηλώσουν κάθε τι ρωσικό από όλο το Βαλκανικό χώρο και από την Ελλάδα. Λασπώνοντας, επ ευκαιρία, και κάθε πατριωτική φωνή στην χώρα.


Η κυβέρνηση, η πιο αντεθνική και προδοτική που πέρασε ποτέ από τη χώρα, έχει γίνει το σκυλάκι του κάθε ξένου που θέλει να ασκεί εδώ τα συμφέροντά του. Είτε οικονομικά είτε πολιτικά είτε γεωπολιτικά.

Οι Ρώσοι είναι πιθανό να ασκούσαν κινήσεις διείσδυσης σε προνομιακούς χώρους της Ελλάδας. Δεν είναι ούτε οι πρώτοι, ούτε οι μόνοι. Κυρίως, δεν είναι οι πιο επικίνδυνοι για τη χώρα εδώ και χρόνια. 
Και προηγούνται άλλοι για απέλαση. Πρεσβευτές που προπαγανδίζουν τις εταιρίες των χωρών τους για φυτρώσουν εδώ που οι χώρες τους έχουν εξαφανίσει ή θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες και εργαζόμενους. Με την ανοχή και τη βοήθεια αυτής της κυβέρνησης. 
Που την έπιασε ο ...πόνος για την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ
Αυτή η καταστροφική κυβέρνηση πυροδοτεί τις σχέσεις της με τη μία από τις δύο υπερδυνάμεις, από την οποία εισάγει 1,5 εκατομμύριο τουρίστες με ρευστά στην τσέπη κάθε χρόνο και εξάγει τα μισά αγροτικά της προϊόντα! 
Με την οποία έχει ιστορικές σχέσεις προτού η Αμερική γίνει λευκή και με την οποία γειτνιάζει, ενώ οι άλλοι είναι στου διαόλου τη μάνα. Αυτά, γιατί η εξωτερική πολιτική ασκείται με ορίζοντα εκατονταετίας. Και με λεπτές ισορροπίες όταν είσαι στα σύνορα δύο κόσμων. Και όχι αύριο και βλέπουμε.


Οι Ρώσοι απελάθηκαν κατ εντολή των Αμερικάνων. Υπό τα χειροκροτήματα των συντηρητικών Γερμανών και τμήματος της επίσημης ΕΕ. Και η κυβέρνηση της Ελλάδας υπάκουσε αφού είναι το πιο πιστό σκυλάκι του κάθε ισχυρού. 
Όπως είπε προχτές και ο σύντροφος Μελανσόν, που ξέρει καλύτερα, «o Έλληνας πρωθυπουργός είναι μία από τις προσωπικότητες, τις πιο ελεεινές στη πολιτική ζωή της Ευρώπης». 
Και της Ελλάδος. 
Και το αποδεικνύει κάθε ημέρα.


Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2018/07/blog-post_236.html

4 σχόλια:

 1. Θα παρακαλέσω τους σχολιαστές,

  επειδή οι περισσότεροι ανάμεσά σας ενοχλούνται με το φαινόμενο αυτό, το οποίο δυσχεραίνει την ανάγνωση,

  να μην αντιγράφουν και τοποθετούν ολόκληρα άρθρα από άλλα ιστολόγια, στο χώρο των σχολίων μας.

  Μπορούν να αντιγράψουν μόνο τον τίτλο και από κάτω την διεύθυνση, για να ανατρέξει να το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται.

  Μπορούν επίσης να σχολιάσουν και κάτι δικό τους, είτε για την ανάρτησή μας, είτε για την ανάρτηση στην οποία μάς παραπέμπουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. έχετε συνειδητοποιήσει ότι τους φοβάται; γιατί;;... τόσες ώρες κλεισμένος κάποτε... για κάποιους λόγους τους φοβάται.. όσο για την Ρωσία θα γίνει η μοναδική υπερδύναμη μετά από κάτι που θα συμβεί και θα γονατίσει εντελώς την Αμερική είπε ο πάτερ Καλαιδής,

   Διαγραφή
 2. Ανωνυμε 21:01 ετσι οπως τα λες θα γινουν.Τα υπεροπλα που εχει ο Πουτιν
  δεν θα το επιτρεψει Ο ΚΥΡΙΟΣ να τα χρησιμοποιησει ολα γιατι θα κατεστρεφε τον πλανητη.ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
  ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ...ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΤΩΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η πολιτικη των μεταπολιτευτικων κυβερνησεων ειναι αυτο που λενε "HIS MASTERS VOICE".Πιο ευδιακριτη εγινε αυτη η σταση τωρα που κυβερνα η "αντιαμερικανικη αντικαπιταλιστικη" αριστερα.Οτι τους λεει η CIA το ΝΑΤΟ και το STATE DEPARTMENT οι Τσιπροκοτζιαδες που αφουγκραζονται με επιμελεια την ΝΤΠ το κανουν αυτοστιγμη!!Αφου εσπασε καθε περισκεψη μετα την προδοσια του Μακεδονικου ο κατηφορος πλεον ειναι για αυτους μονοδρομος!!!......Η Ελλαδα μεσα στην ΕΕ θα επρεπε απο χρονια να επιδιωξει και να επιβαλλει τροπο τινα μια ειδικη σχεση με την Ρωσια.Μπορουσε να υποστηριξει την μοναδικοτητα της σχεσης αυτης με συνδετικο κρικο την Ορθοδοξια και μια μακραιωνα παραδοση συνυπαρξης φιλιας και αλληλοεκτιμησης.Θα μπορουσε να υποστηριξει βασιμα και πιστευω χωρις πολλες αντιρρησεις και ενστασεις οτι η σχεση αυτη θα μπορουσε ταυτοχρονα να ειναι και πολιτικο κεκτημενο και εργαλειο της ΕΕ και της πολιτικης της.Αλλωστε και αλλες χωρες της ΕΕ εχουν την ιδια πολιτικη αντιληψη για την Ρωσια.Θα μπορουσε η Ελλαδα αν ειχε Ελληνικη και Πατριωτικη ηγεσια, να εμπλουτισει τις οικονομικες της επιλογες δινοντας για παραδειγμα την ΔΕΠΑ η την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η τον ΟΛΘ στην Ρωσια.Ρωσια, Κινα ,Εμιρατα κλπ θα μπορουσαν να αντισταθουν στην ασφυκτικη και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ εξαρτηση απο τις ΗΠΑ και την ΕΕ.Η Ελλαδα ορθως κατ εμε ειναι ενταγμενη στην ΕΕ (αν και την παρελθουσα δεκαετια η τελευταια συμπεριφερεται και πολιτευεται σαν αποικια των ΗΠΑ).Η Ευρωπη θα μπορουσε ανετα να χειραφετηθει ως ανεξαρτητη πολιτικη ομοσπονδια ειδικα τωρα που την εκανε(εκ λαθους κατα τον Κισσινγκερ) ο κακος δαιμων η Αγγλια.Δεν πιστευω οτι η Ευρωπη που καλως-κακως ουσιαστικα ειναι ο μονος κληρονομος της Αρχαιας Ελλαδος να διαλυθει και να γινει κολαουζος της Αγγλοσαξονικης Αυτοκρατοριας(διαβαζε ΝΤΠ).Ουτε πιστευω οτι το πιο πολιτισμενο κομματι της υφηλιου θα διαλυθει.Το εγχειρημα της ΕΕ ειναι μοναδικο στην ιστορια των Εθνων και διαβλεπω οτι θα στεφθει απο επιτυχια!Η Ελλας εχει συμφερον να στηριξει μια τετοια προσδοκια και πιθανοτητα αλλιως θα την ρουφηξει η Τουρκια οπως η ηλεκτρικη σκουπα...Η ενταξη στην ΕΕ ομως δεν σημαινει οτι 
  για αυτονοητους λογους δεν θα διαφοροποιει τις οικονομικες της συνεργασιες και δεν θα διεκδικει μεσω των οποιων θεσμικων οργανων της ΕΕ την επιστροφη της στα αρχικα θεμελια και την απαγκιστρωση απο τον εξευτελισμο της Αμερικανικης Εξαρτησης.Μην ξεχναμε οτι η Ελλαδα επεβαλε στην Ευρωπη τις βαρυτατες φορολογιες του ιδιωτικου ανταγωνιστικου τομεα και οχι η ΕΕ κατα τον Ντομπροβοσκις.Η Ελλαδα επεβαλε την μειωση των συνταξεων των χαμηλοσυνταξιουχων με ΕΚΑΣ κατα την lagard αλλα και τον Γιουνγκερ.Ετσι θα μπορουσε να συρει την ΕΕ σε μια σχεση ισσοροπιας με την Ρωσια.ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ!!Διαπιστωνω επισης μια συγκαλυμενη λυσσα στα συστημικα ΜΜΕ κατα της Ρωσιας.Ευχομαι να μην ειναι εξωνημενη και να ειναι απλα αποψη πραγμα απολυτα θεμιτο.Γιατι οι καιροι ειναι περιεργοι.


  ΑπάντησηΔιαγραφή