«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε...

του Λευτέρη Πανούση






Πανικόβλητοι οι κόκκινοι πολιτικοί συμμορίτες επιχειρούν  να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή.
Γιομάτοι μίσος και λύσσα για οτιδήποτε μπορεί να αφυπνίσει τον νου και την ψυχή των Ελλήνων, έχουν δημιουργήσει μια Λερναία Ύδρα ωτακουστών, χαφιέδων, καταδοτών, καρφωτήδων και κουκουλοφόρων και την έχουν ξαμολύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σαν ηλεκτρονική οχιά, που δαγκώνει όποιον συλλογάται ελεύθερα.



Μέσα σε μία εβδομάδα, εγώ προσωπικώς δέχτηκα [και συνεχίζω να δέχομαι] πολλαπλές επιθέσεις από ετούτες τις δίποδες σαύρες, επειδή δεν τους κάμω το χατήρι να δημοσιεύω συνταγές για κεφτεδάκια [το μόνο είδος κειμένου που φαίνεται ότι δεν τους ενοχλεί!]
Ευτυχώς η γκουγκλ αρνείται να αποδεχτεί τις αναφορές και τα καρφώματα τους, όσον αφορά τη μπλογκόσφαιρα, ωστόσο μου αφαίρεσαν από το google+,  κείμενο σχετικό με την αθώωση μιας κυρίας, που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως για συμμετοχή σε τρομοκρατική ομάδα [αν είχε καταδικαστεί για συμμετοχή σε διαμαρτυρία κατά της προδοσίας της Μακεδονίας, θα ήταν ακόμα μέσα...]

Το μπλογκ μας λοιπόν παραμένει όρθιο, παρά τα κύματα ρουφιανοεπιθέσεων που δέχεται.
Ωστόσο η σελίδα μου στο φέησμπουκ έχει μπλοκαριστεί, για ένα μήνα και έπεται συνέχεια, αν δεν συμμορφωθώ προς  τα υποδείξεις των χαφιέδων.
Και δυστυχώς είμαι βέβαιος ότι θα πάνε και παρακάτω.
Αναμένω ήδη το άγριο ξημέρωμα, που θα αρχίσουν να βαράνε τη πόρτα μου οι πραιτωριανοί της "αρχής προστασίας πολιτεύματος", για να με πάρουν σηκωτό με τα σλιπάκια και να μεταφέρουν στα κρατητήρια τους, δια μίαν μικράν ανάκρισιν...

Αλλά δεν πρόκειται να συμμορφωθώ, παρά μόνον με τις υποδείξεις της συνείδησης μου και του νου μου, ακόμα και αν είναι να στείλουν καμιά Τασία μεταμφιεσμένη σε άρπυια, για να μου πάρει [με απειλή οπλοπολυβόλου] την τελευταία μου πίπα...





Προσκαλώ λοιπόν όλες και όλους τους φίλους/ες του νεοταξίτικου φεησμπουκ, αν γουστάρουν να διαβαζουν τα κειμενα μου, να γράψουν την εταιρεία του μιστερ Ζακεμπεργκ στα ωραία αρχίδια τους και να έρθουν να με βρουν εδώ, στο φιλοξενο [και ακομα ανοιχτο] μπλογκ μας, στη γκουγκλ.
Η διαδικασια ειναι απλουστατη.

Πληκτρολογειτε το ονοματακι μου, με Ελληνικους χαρακτηρες [Λευτερης Πανουσης] στη γκουγκλ και θα σας βγανει μαν-μανι στην τελευταια αναρτηση του μπλογκ μας.
Πατατε απανου και τελειωσε. 
Διότι πλέον το να γράφει ή να διαβάζει ένας Έλληνας κείμενα γεμάτα Ελλάδα, θεωρείται πράξη αντίστασης και τιμωρείται απο τα κρατικοδίαιτα σκυλιά του καθεστώτος.    

Κι επειδή ακριβώς το να διαβαζετε εμένα ή τον Κόκκινο Ουρανό [του την έπεσαν κι αυτουνού!] ή τα Αττικά Νέα ή οποιοδήποτε εθνικιστικό/πατριωτικό ιστολόγιο είναι πράξη αντίστασης,  παρακαλώ θερμά φιλους και φιλες που εχουν ακόμα ελεύθερα προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να αναδημοσιεύσουν αυτό το κείμενο, ώστε να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι φίλοι/ες, για τις διωξεις των Ελλήνων εθνικιστών της μπλογκοσφαιρας και να ψάξουν να μας βρουν, όπου ακόμα έχουμε τη δυνατότητα να γραφουμε ελεύθερα... .

Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, μέχρι να μην μας μείνει στα χέρια παρά ένα κομμάτι χαρτί και ένα μισοξυσμένο μολυβάκι κι ας κυκλοφορούν τα κείμενα μας μοναχά από καρδιά σε καρδιά.
Κι άστε τους ρουφιάνους όλου του κόσμου να ενώνονται για να μας εξαφανίσουν.
Εν αναγκη θα βγούμε και στο βουνό.
Αμ' τί; Μόνον η κ. Μποφίλιου θα κάμει αντίσταση;

 Λευτέρης Πανούσης [Ορφέας Ομπρένοβιτς]




 


πηγή


Διαβάστε επίσης:
Λευτέρης Πανούσης: ΣΟΣ -Το ρουφιανότσουρμο μας την έπεσε... 

7 σχόλια:

  1. θα χαθούν όλοι αυτοί οι κακοί, δεν ξέρουν τί τους περιμένει τώρα που θα τους χαλάσει τα σχέδια ο Θεός https://www.youtube.com/watch?v=mBhPVplVJfc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την καλημερα μου στους διαχειριστες του καλου μπλογκ και στους εκλεκτους αναγνωστες/τριες του

    Παδια εχουν λυσαξει!
    Αναφορες, μπλοκαρισματα, μηνυσεις, παρακολουθησεις - χαμος.
    Ειναι πανικοβλητοι. Τους τρομαζουν οι αντιδρασεις του κοσμου, μετα τη μεταπωληση της Μακεδονιας μας.

    Ετσι!
    Κι ας μας κυνηγανε, εμας τους μπλογκερς...
    Μετα τον απολυτο ελεγχο που εχουν επιβαλλει στα ΜΜΕ, εμεις οι μπλογκερς εχουμε απομεινει η εσχατη γραμμη ανασχεσεως του ψευδους...
    Δεν θα τους διαψευσουμε.
    Θα διαλυσουμε τα ψεμματα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καλησπέρα μου και μια καλή Κυριακή,
      στον φιλο και αγωνιστη Λευτέρη!!!

      Λίγα τα ψωμιά τους φίλε, όπως και του συνδυασμού που πρόκειται να τους αντικαταστήσει.
      Οι Έλληνες και ηγέτη κατα-δικό τους θα αποκτήσουν, και την Ελλάδα θα καθαρίσουν από τη σαπίλα -θα κοψουν κωλους κανονικα-και θα την αναστήσουν την ιερή μας Πατρίδα.

      Κράτα γερά!!!

      Διαγραφή
  3. Φιλοξενούμενος είσαι Λευτέρη και στο blogger. Όποτε θέλουν σε πετάνε έξω επειδή δέχτηκαν πολλές διαμαρτυρίες δήθεν από αναγνώστες για κήρυγμα μίσους ή κάτι τέτοιο. Αλλά και ηθικά έχουν κάθε δικαίωμα να διαλέξουν τους χρήστες τους, όπως ένας συντάκτης εφημερίδας έχει δικαίωμα να διαλέγει δημοσιογράφους της αρεσκείας του. Πήραμε κι εμείς τα επαρχιωτάκια μια γεύση από αμερικάνικο libertarianism για 25 χρόνια, τώρα αυτά οδεύουν προς το τέλος τους.

    Ευτυχώς υπάρχει και το κατανεμημένο διαδίκτυο. Πχ steemit, diaspora. Ένας αγώνας δρόμου διεξάγεται αυτή τη στιγμή για την αποκέντρωση της δημόσιας επικοινωνίας. Ποιος θα νικήσει είναι ανοικτό. Τα εβραιολαμόγια οι σατανιστές και οι υποτακτικοί τους από τη μία, οι ελεύθεροι και ευσυνείδητοι από την άλλη. Για όποιον διαλέξει το δεύτερο στρατόπεδο ένα βήμα είναι η συμμετοχή στα αποκεντρωμένα μέσα. Ιδίως αν γράφει επώνυμα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευτερη, ετσι! Δωσε πονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φολα μεγαλη ηταν το liberal φιλε Γιωργο. Αυτος εδω ταλεγε για τη χωρα του απο το 1993. Το ιδιο και σε μας. Πρεπει να ωριμασουμε λιγο ακομη και θα βρουμε τον καταδικο μας Ελληνα Κυβερνητη.

    https://pbs.twimg.com/media/DhXsqiDWkAALznk.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ahoy άλλο το liberal άλλο το libertarian. O Trump ήταν κοντά στο δεύτερο - μέχρι που τον συμμάζεψαν τα λαμόγια και τώρα κάθεται στα 4. Oι οπλαρχηγοί του 1821 ήταν libertarian. Τα ορεινά χωριά μας επί τουρκοκρατίας δεν περίμεναν βοήθεια από κανένα κράτος, λύναν μόνοι τους τις διαφορές τους, χτίζαν ομαδικά τα σπίτια τους (μιντάτι), είχαν αυτονομία επιβίωσης όπου κάθε σπίτι έφτιαχνε τα υφαντά του, καλλιεργούσε τα τρόφιμά του, τα γαλακτοκομικά του, τα πάντα όλα. Και το εμπόριο ήταν ελεύθερο, τα μάλλινα υφαντά από ορισμένα χωριά ήταν ξακουστά μέχρι τη Γαλλία, ορισμένοι που πλούτιζαν γινόταν μεγάλοι ευεργέτες στις κοινότητές τους, και αργότερα στο νεοσυσταθέν Ελληνικό κράτος - ψάξτε γιατί ονομάστηκε Μετσόβειο το πολυτεχνείο, ποιο χωριό έχει αυτή την ονομασία. Οι πρόγονοί μας στα βουνά ήταν σχεδόν libertarian. Λέγεται μάλιστα ότι πολλά ορεινά χωριά δημιουργήθηκαν για να γλυτώσουν από τον Οθωμανικό ζυγό στον κάμπο, ίσως και από τον Ρωμαϊκό ζυγό.

      Και υπάρχει και ένα καινούριο φρούτο, φρέσκο του 21ου αιώνα, δημιούργημα του διαδικτύου και των κρυπτονομισμάτων (γεια σου Μπουγά). Οι anarchocapitalists. Τι διαφορά έχει αυτός από τον libertarian; 6 μήνες. Οι δικοί μας αναρχικοί είναι όλοι μαϊμού. Είτε παρακρατικά καθάρματα, είτε αναρχοκομμουνιστές που επιδιώκουν κομμουνιστική κοινοκτημοσύνη δια της βίας. Όταν αυτοί οργανώνουν συνέδριο, κλέβουν αντικείμενα από το ξενοδοχείο. Όταν οι αναρχοκαπιταλιστές οργανώνουν συνέδριο, όλα είναι πεντακάθαρα και δουλεύουν ρολόι.

      Γιώργος

      Διαγραφή