«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!

"ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ... ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ - ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ - ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΞΥΡΙΣΜΑ - ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ - ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ - ΚΡΕΜΑΣΜΑ

Καλλιόπη Σουφλή" 



Το έντυπο που σας παραθέτουμε , διανεμήθηκε στις Εκκλησιές και έχει εκδοθεί από την Ιερά Σύνοδο …διαβάστε το, προσεκτικά:
 

 
…στην 2η σελίδα μας λένε ότι χρωστάμε χάρη στους Ευρωπαίους που μας βοηθούν να ξεχρεώσουμε το ΧΡΕΟΣ των 300 δις ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…… 


 
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ …..

Στην 3η σελίδα μας λένε ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ και ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ!!!!!!!




ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ …ΣΕ

ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ……..
ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ (3η σελίδα), για την ένωση με την Παπική εκκλησία…..





ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ …..πρέπει να επέμβουμε στην ΑΣΙΑ και ΑΦΡΙΚΗ για να φέρουμε δήθεν ειρήνη….

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ …ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….


ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ……
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ …ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ …….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ …..


ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ...
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ......

πηγή






Δες και,


Πηγή

                                                                   πηγή: Αττικά Νέα

8 σχόλια:

  1. Η Αστάνα, εκτός από κέντρο της πανθρησκείας, εξελίσσεται και σε παγκόσμιο κέντρο ερευνών γιά τον μετανθρωπισμό και τα σάιμποργκς, με μηδενικούς κανόνες βιοηθικής:

    http://aperopia.fr/el/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BD-%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%8A-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Ο ΤΡΑΝΣΧΙΟΥΜΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ:

    http://aperopia.fr/el/%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%89/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗ...ΑΥΤΗ Η ΡΕΒΕΚΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΒΡΑΙΑ...ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΕΤΣΙ...ΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕΣ;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Προς τον λαό". Με το ίδιο ξεπλυμένο γαλάζιο χρώμα που προσπαθούν να επιβάλουν και στην ελληνική σημαία (το χρώμα της σημαίας του Ισραήλ).

    Παρόμοιο με τον άλλο φετφά που μοίρασαν μετά την μάζωξη του Κολυμπαρίου, όπου μας έσπρωχναν, με ύπουλο και γλυκό τρόπο, στην ομοσπονδία των ενωμένων "εκκλησιών", όπως εδώ μας σερβίρουν την ομοσπονδιακή Ε.Ε..

    Το Φανάρι και η Εκκλησία της Ελλάδος (όπως και το κράτος) έχει καταληφθεί από τους πιστούς του Αντίχριστου κι όποιος "κάνει την δουλειά του", συνεργάζεται και δεν μιλάει -ιδίως αν φοράει ράσο- είναι προδότης του Χριστού και του λαού.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πότε το έδωσαν; την προηγούμενη Κυριακή δεν έδωσαν κάτι σκίσιμο επι τόπου μες τον ναό μπροστά στους ιερείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (Εκτος σχολιου αλλα σημαντικο πιστευω)
    ******
    ΕΥΘΥΝΕΣ! ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ετοιμάζουν για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα…
    ΕΛΛΑΔΑ. - 8 Ιούλ 2018 - 11:45

    ΜΑΥΡΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ

    Τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα βουλιάζουν στην απραξία της Διοίκησης και της Κυβέρνησης. Η ανικανότητά τους έχει εξελιχθεί σε επικινδυνότητα που υπονομεύει ευθέως το παρόν, το μέλλον και την προοπτική των ΕΑΣ.

    Πλεόνασμα ψεύτικης ελπίδας, έλλειμμα στρατηγικού σχεδίου

    Δυστυχώς, πάρα αφενός τις μεγάλες θυσίες των εργαζομένων με τις μειώσεις των αποδοχών τους να αγγίζουν ακόμη και το 50% σε σχέση με το 2010, και αφετέρου την υπερπροσπάθεια του προσωπικού να ανταποκριθεί στο παραγωγικό έργο, τα ΕΑΣ βρίσκονται σε καθεστώς οικονομικού στραγγαλισμού και οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στα «βράχια».

    Οι δεσμεύσεις και υποσχέσεις των κυβερνητικών παραγόντων για χρηματοδότηση της δραστηριότητας της Εταιρείας και την ανάγκη εκσυγχρονισμού μηχανολογικού εξοπλισμού ήταν «πουκάμισο αδειανό». Παρά, λοιπόν, τα μεγάλα λόγια και ενώ είχαν πλήρη γνώση των οικονομικών αναγκών προκειμένου τα ΕΑΣ να υπερβούν το σκόπελο και να οδηγηθούν στην επόμενη μέρα, ούτε ευρώ δεν ήρθε στα ταμεία της επιχείρησης…



    Και σαν να μην έφτανε αυτό… εφαρμόζουν πρακτικές «σκοταδισμού». Χωρίς κανένα πλάνο και κανένα στόχο για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των ΕΑΣ –ίσως με κάποια κρυφή ατζέντα;;;– χρησιμοποιούσαν ως φύλλο συκής την καταβολή της μισθοδοσίας κρύβοντας «κάτω από το χαλί» τα πραγματικά χρονίζοντα και διαρκώς εντεινόμενα προβλήματα της εταιρείας.

    Παράλληλα, με τη γενικότερη αδιαφορία τους έχουν «εκχωρήσει το ελεύθερο» στη διορισμένη από αυτούς Διοίκηση να προβαίνει σε αδιαφανείς ή ακόμα και παράνομες ενέργειες σε όλους τους τομείς.

    Σκοταδισμός των κυβερνώντων – Αδιαφάνεια των διοικούντων – «Μαύρο τοπίο» για τα ΕΑΣ
    Έτσι μόνο και μόνο έτσι, δύναται να ερμηνευθεί το προκλητικό ξεπούλημα του εργοστασίου της Ελευσίνας σε εξευτελιστικό τίμημα και χωρίς να υπάρξει Διαγωνισμός.

    Αντίστοιχα, έτσι και μόνο έτσι μπορεί να ιδωθεί η απόλυση εργαζομένων δίχως κανέναν αντικειμενικό λόγο… απλά για να επιβληθεί η «σιωπή των αμνών».

    Στο ίδιο μήκος κύματος και με παράνομες διαδικασίες αλλά και χωρίς χρησιμότητα έγιναν προσλήψεις προσώπων με τον τίτλο «Συμβούλων» και ρόλο «διακοσμητικό»…

    Αποκορύφωμα όλων, η παράλογη και αναίτια τοποθέτηση ιδιώτη μέσα στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στο Λαύριο με την παραχώρηση του σημαντικού έργου της καταστροφής ναρκών και πυρομαχικών, το οποίο πραγματοποιείται σε μια πρόχειρη και αμφίβολης ποιότητας κατασκευή που «κρύβει» τεράστιους και πολύπλευρους κινδύνους.

    Μια συμφωνία απόλυτα βλαπτική και καταδικαστική για τα ΕΑΣ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ
    ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Διαβολοκαρτα που μας ετοιμαζουν
    ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
    Θα υπαρχει μοναδικη συχνοτητα για τον καθε πολιτη που θα την παρει
    και θα παρακολουθειται καθε δευτερολεπτο που βρισκεται, ΤΙ ΛΕΕΙ,
    ΤΙ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΝΕΙ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ
    ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ Η ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    Θα μπορουν να του προξενουν, πονο ασθενειες,εφιαλτες,εγκεφαλικα,αλτσχαιμερ,καρδιολογικα προβληματα κλπ κλπ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.Θα υπαρχει συνεχη συνδεση μεσω δορυφορου και αλληλεπιδραση για καθε ανθρωπο ξεχωριστα...Σε συνδυασμο με το νεο δικτυο 5G...ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΑΝΕΤΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή