«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Θέματα της επικαιρότητας με την ματιά του Αυτόλυκου...

13 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή δουλειά. Η πολιτική σάτιρα είναι πολλές φόρες αποτελεσματικότερη από ένα καλό άρθρο. Να μη ξεχνάμε να σημειώνουμε τους προδότες.

      Διαγραφή
  2. στην Αγγλία οι προαγωγές τους και οι θέσεις τους, γιατί όχι; ας πάνε εκεί πιό ευτυχισμένοι θα είναι ανάμεσα στους μουσουλμάνους με Πακιστανό δήμαρχο, εκεί θα λάβουν τις αμοιβές τους, τα παρακάτω δεν τα αποφεύγει κανείς μας,https://simeiakairwn.wordpress.com/2018/06/30/%CE%B7-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CF%80/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. > Προς αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου και όχι μόνον_
    > Το θέμα της Μακεδονίας σας αφήνει αδιάφορους;;
    ->> Που είναι τώρα τα μπλόκα σας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουν μπλοκαριστει γι'αυτο δεν κανουν μπλοκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσκηση Εφέδρων στα Ίμια. Από τις 24//7/2018. Εις μνήμην:

    Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου, Έκτορα Γιαλοψού.

    Άσκηση Επιβίωσης στα Ίμια “Μανώλης Μπικάκης” – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ:

    1. Στολή παραλλαγής με τα χρώματα του Ε.Σ., (χωρίς
    διακριτικά, των μονάδων που υπηρετήσατε και εθνόσημο).
    2. Τζόκευ παραλλαγής, χωρίς εθνόσημο.
    3. Ατομικό υπνόσακο.
    4. Μπέρκιν, σε χρώμα παραλλαγής ή λαδί.
    5. Ατομικό σκηνάκι, ει δυνατόν σε χρώμα λαδί.
    Α΄ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
    1. 24 Ιουλίου: Άφιξη στην Κάλυμνο
    2. 25 Ιουλίου: Εγερτήριο, συμμετοχή στην έπαρση της Ελληνικής
    Σημαίας, Εθνικός Ύμνος
    3. Συνεννοήσεις με τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κράτους
    (542 Σ.Ε Καλύμνου., Λιμενικό κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΟΚ!!! Νομιμοποιούν όλους όσους μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα!!! ΒΟΜΒΑ στα θεμέλια του Ελληνισμού.
    ΕΘΝΙΚΑ. - 22 Ιούλ 2018 - 13:00
    🍌🍌🍌🍌
    Η Κυβέρνηση έχει βαλθεί να διαλύσει τον εθνικό ιστό και προετοιμάζει μία βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού.

    Συνεδρίασε σε ευρεία σύνθεση υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Κοινωνικής Πολιτικής (ΚΥ.Σ.ΚΟΙ.Π). Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας και ο γενικός γραμματέας Μιλτιάδης Κλάπας παρουσίασαν κατά τη συνεδρίαση την «Εθνική Στρατηγική για την Ένταξη».

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο Γιάννης Δραγασάκης «τόνισε ότι η κυβέρνηση και η ελληνική κοινωνία, από την πρώτη στιγμή, αντιμετώπισαν την προσφυγική κρίση με όρους αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης και σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που η οικονομική κρίση και η χρεοκοπία διαμόρφωσαν στην Ελλάδα».
    Ενώ αναφερόμενος σε όσα έχουν συμβεί από την εκδήλωση της προσφυγικής κρίσης, σημείωσε πως: «Η ένταση και η έκταση των πολεμικών επιχειρήσεων στη Συρία επέφερε την έκρηξη των προσφυγικών ροών προς όμορα κράτη αλλά και στην Ευρώπη. Το φαινόμενο πυροδότησε την εισροή των αιτούντων διεθνή προστασία (προσφύγων) και δευτερευόντως μεταναστών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Κατηγορούμαστε από την αντιπολίτευση ότι με την πολιτική μας δήθεν αποτελέσαμε «πόλο έλξης» για το προσφυγικό ρεύμα. Κλειστά θαλάσσια σύνορα, όμως, σημαίνει αναχαιτίσεις λέμβων και θανάτους αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο».
    Και εδώ το κρίσιμο σημείο που πέρασε στα ψιλά
    Ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας για τη συγκυρία και το μέλλον, επισήμανε: «Σήμερα βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο συνολικής μετάβασης από μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε περίοδο σχετικής ομαλότητας. Οι μεγάλες προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα έχουν κοπάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εξαλείφθηκε το φαινόμενο. Η νέα πρόκληση στην οποία καλούμαστε να ανταποκριθούμε είναι η ένταξη μεταναστών, αιτούντων άσυλο και δικαιούχων διεθνούς προστασίας στον κοινωνικό ιστό, ανθρώπων που έχουν δικαίωμα στην εργασία, στη μόρφωση, στην υγεία, στα πολιτιστικά αγαθά. Το πέρασμά μας στη μεταμνημονιακή εποχή δεν μπορεί να τους εξαιρεί».
    Με απλά λόγια, οι «μετανάστες» που ήρθαν «παράτυπα» στην χώρα θα νομιμοποιηθούν και θα έχουν τις ευκαιρίες τους (που δεν φαίνεται να τις έχει ο Έλληνας άνεργος) στην εργασία και τις «βασικές υπηρεσίες και αγαθά».
    ☆ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΣΤ..!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΠΑ
    Πολιτική ανωμαλία στις ΗΠΑ: To FBI κατηγορεί σύμβουλο του Τραμπ για σχέσεις με τη Μόσχα – Το «βαθύ κράτος» συντηρεί το ψυχροπολεμικό κλίμα
    Δημοσίευση: 22 Ιουλίου 2018, 8:45 μμ | Ανανέωση: Ιούλιος 22, 2018 στις 8:50 μμ
    Συνεχίζεται ο ανελέητος πόλεμος στο εσωτερικό των ΗΠΑ κατά της κυβέρνησης Ντ. Τραμπ. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει ορίσει την Ρωσία ως εχθρό και με κάθε μέσο εμποδίζει τις κινήσεις του εκλεγέντος προέδρου για ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων. Υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών βρίσκονται σε ανταρσία και ψάχνουν νέα θύματα στην αντιρωσική προπαγάνδα.


    Εν τέλει το FBI »δείχνει» έναν πρώην σύμβουλο του Τραμπ για σχέσεις με την Ρωσία. Τα ΜΜΕ και οι υπηρεσίες που βάλλουν κατά του Τραμπ αναζητούν συνεχώς νέα μέσα για υποβάθμιση της κυβέρνησης και χειραγώγησης του κοινό με μοναδικό στόχο να διατηρήσουν το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας.

    Το FBI υποψιαζόταν, πριν από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, έναν πρώην σύμβουλο της προεκλογικής εκστρατείας του, ότι είχε διασυνδέσεις με τη Ρωσία, αποκαλύπτεται σε απόρρητα έγγραφα που δημοσιοποίησαν το Σάββατο (χθες) αμερικανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με το Hellas Journal.
    (πηγη : κατοχικα νεα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

    Καίγεται πάλι η χώρα: Μεγάλη πυρκαγιά κοντά στην Κινέττα.
    Στις φλόγες τυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας πευκοδάσος στην περιοχή Αέρας στα Γεράνεια Όρη,
    στην ευρύτερη περιοχή της Κινέττας, στα όρια Κορινθίας – Δυτικής Αττικής.

    ☆ΑΠΟΚΑ'Ι'ΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ..
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η...
    Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η...ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ..!!!!
    (πηγη : κατοχικα νεα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
    ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ – ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
    Δημοσίευμα από εφημερίδα των Σκοπίων φέρνει την ολική ανατροπή στη συμφωνία των Πρεσπών καταστρέφοντας μία και έξω την επιχείρηση ξεπουλήματος της Μακεδονίας από τον Τσίπρα. Όμως, το ενδιαφέρον είναι με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό. Του έρχεται από εκεί που δεν το περιμένει ο Αλέξης!!!

    ☆ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ
    ΣΥΝΕΤΕΘΕΙ☆
    πηγη : volcanotimes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!! ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ το ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!

    23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 BY ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

    Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ (IRS), που επέβαλαν τον…ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!
    πηγη : κατοχικα νεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ☆Αυξηση καταγραφης νεων μελων μασονικων στοων στα βορεια προαστεια της Αθηνας.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΑΜΕ -ΠΙΟ ΠΟΛΥ- ΚΑΤΑ....ΔΙΑΟΛΟΥ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή