Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Ο Σαλβίνι καταγράφει τώρα τους ρομά (γύφτους) για να αποφασιστεί ποιοι πρέπει να φύγουν από την Ιταλία...

"Εμείς κύριε;.."

Σε εφαρμογή βάζει η κυβέρνηση στην Ιταλία το προεκλογικό της πλάνο για την απέλαση όλων των παράνομων πολιτών κάθε είδους που έχουν κατακλύσει την ιταλική ενδοχώρα.
Για τον λόγο αυτόν η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας «θα  πραγματοποιήσει την απογραφή ολόκληρης της κοινότητας των Ρομά με στόχο να εκδιώξει παράνομα όποιον διαμένει στη χώρα», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Matteo Salvini.

«Δυστυχώς, θα πρέπει να κρατήσουμε τους Ιταλούς Ρομά επειδή δεν μπορούμε να τους απελάσουμε» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Telelombardia ο Σαλβίνι, ο οποίος είναι επικεφαλής της ακροδεξιάς ένωσης.

Ο Σαλβίνι προκάλεσε μια χιονοστιβάδα αντιδράσεων στην Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα, όταν αρνήθηκε τον κατάπλου σε ιταλικό λιμάνι πλοίου που μετέφερε περισσότερους από 600 κυρίως Αφρικανούς μετανάστες στην Ιταλία. Σήμερα το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε.

Η Ισπανία δέχθηκε τελικά το πλοίο, με τον Σαλβίνι να δηλώνει ότι η Ιταλία δεν πρόκειται να δέχεται από εδώ και στο εξής αυτόματα μετανάστες, οι οποίοι χρησιμοποιούν την Λιβύη ως εφαλτήριο για να αναζητήσουν μια πλουσιότερη και ασφαλέστερη ζωή στην Ευρώπη.

Τώρα ο ίδιος επικέντρωσε την προσοχή του σε μια άλλη μεγάλη κοινωνική ομάδα που συχνά υπήρξε στόχος του λίγκας του Βορρά , με τον Σαλβίνι να δηλώνει  ότι το υπουργείο του εξετάζει  το «ζήτημα των Ρομά» και θέλει να δει «ποιοι και πόσοι» υπάρχουν στην χώρα .

Δεκάδες χιλιάδες Ρομά, γνωστοί επίσης και ως «τσιγγάνοι» και «νομάδες», ζουν σε ολόκληρη την Ιταλία, πολλοί σε άθλιες παραγκουπόλεις στα περίχωρα των μεγάλων πόλεων και στα περιθώρια της κοινωνίας.

Τα σχόλια του Σαλβίνι επέφεραν άμεση αντίδραση από το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα (PD) που κατηγορεί την νέα ιταλική κυβέρνηση ότι επαναφέρει μνήμες «εθνικής κάθαρσης ».

Η ουσία όμως μιας φτηνής και ανέξοδης πολιτικής από όλους τους «φιλάνθρωπους» είτε ευρίσκονται σε κόμματα είτε σε ΜΚΟ είναι ότι τα κράτη στην Ευρώπη οφείλουν και πρέπει να τηρήσουν τον νόμο που αυτοί ψήφισαν.

Ο Σαλβίνι δήλωσε ότι η κυβέρνηση του δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει ξεχωριστό αρχείο για τους Ρομά ή να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά θέλει να προστατεύσει τα παιδιά των Ρομά στα οποία δεν επιτρέπεται να πηγαίνουν στα τοπικά σχολεία από τους γονείς τους.

Πρόσθεσε ότι ήθελε να ελέγξει πώς δαπανώνται τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παροχή βοήθειας σε περιθωριοποιημένες κοινότητες, και προφανώς να αποκαλύψει μεγάλα και βρώμικα σκάνδαλα με αυτά τα χρήματα.


Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε παρόμοια κατάσταση με την Ιταλία η οποία όμως βρήκε μια κυβέρνηση που κατανοεί τα προβλήματα και ετοιμάζει ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της.

Η  χώρα μας «πνίγεται» από την παρουσία μεταναστών από εμπόλεμες και μη χώρες ενώ σε συνδυασμό με τους Ρομά το πρόβλημα διογκώνεται συνεχώς .
Η απογραφή και η ταυτοποίηση όλων των κατοίκων μιας χώρας είναι απαίτηση της κοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σε όλους τους τομείς.

Αυτό πράττει η Ιταλία υλοποιώντας το αυτονόητο και το ζήτημα είναι πότε θα πράξουμε εμείς στην χώρα κάτι ανάλογο για όλους τους παράνομους εισελθόντες που κινούνται ανεξέλεγκτα στην ελληνική επικράτεια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου