«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ: «ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!» (βίντεο)

 

kozanilife.gr:

Μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

tostavroydaki.blogspot.com:

Προσευχή για τη Μακεδονία 

 

orthodoxia.info: ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

 

Τα "καρφιά" για τη Μακεδονία, του Mητροπολίτη Παύλου, στο βουλευτή Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη:

 (Τα δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα, από τη ζωντανή σύνδεση του τηλεοπτικού σταθμού "Όσιος Νικάνωρ" εντόπισε το kozan.gr και σας τα παρουσιάζει διαδικτυακά)

 

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος για την επαίσχυντη συμφωνία και ονοματοδοσία των Σκοπίων με το όνομα της Μακεδονίας.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, την Κυριακή 24 Ιουνίου στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, ο κ. Παύλος αναφερόμενος για τον ναό του Αγίου Βασιλείου είπε ότι «θα χτίσω τον ναό στην μνήμη του παππού μου, που έχυσε το αίμα του στη φονική μάχη του Λαχανά για τη Μακεδονία» απευθυνόμενος στον βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Μίμη Δημητριάδη, που ήταν «παρών «T’ ακούτε κύριε βουλευτά; Για τη Μακεδονία!».

Αργότερα λίγο πριν την απόλυση έξω από το ναό, ανέφερε «Ο Θεός να σκεπάζει την Μακεδονία μας.Κι ας λέει ο κ. Ζάεφ ότι εμείς είμαστε οι Μακεδόνες (εκείνος δηλαδή) κι εμείς είμαστε οι Έλληνες. Aς ανοίξουν τα αυτιά τους αυτοί που τα πιστεύουν και τα υπογράφουν …για την καρέκλα! Αλλά έννοια τους υπάρχει η Ιστορία, που είναι αμείλικτη. Η αλήθεια γράφει ιστορία και οι ιδεοληψίες πνίγονται μαζί με αυτούς που νομίζουν ότι ταπεινώνουν την ιστορία».

 

πηγή

6 σχόλια:

  1. σκασίλα τους για την ιστορία, λόγια που δεν ιδρώνει το αυτί τους, οι υπάνθρωποι προδότες της Μακεδονίας είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία ως πράκτορες δεν τους ενδιαφέρει η ιστορία, εκτελούν ένα σχέδιο θα πάρουν την αμοιβή τους τέλειωσε η υπόθεση, δείτε εδώ, αυτές οι ειδήσεις πρέπει να παίζουν πρώτες παντού όσοι αγαπούν Χριστό και Ελλάδα μιλούν μια γλώσσα ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί ο Χριστός είναι η Αλήθεια ειδικά οι ιερείς και αρχιερείς υποχρεώνονται να μιλούν ξεκάθαρα στους αντίχριστους και να προβούν σε δημόσιους αφορισμούς, δεν χρειάζονται μέλια και ζάχαρες από άμβωνος
    http://www.doureiostupos.gr/2018/07/photos_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχίστηκε ο ΄κύριος΄βουλευτής και πήρε υπογλώσσιο, γιατί δεν τον πέταξε έξω απ τον ναό τον προδότη τον μασόναρο που υποστηρίζει το αντίχριστο κόμμα του; τί σχέση έχουν οι προδότες που φτύνουν τους Αγίους και τους μάρτυρες της μακεδονικής γης με τον ιερό ναό όπου καταφεύγουν τα παιδιά του Χριστού; τί σχέση έχει ο συριζαίος βουλευτής που ψήφισε αντίχριστους νόμους για να γίνονται τα παιδιά μας ανώμαλα με τον ναό του Κυρίου;;; όχι άλλη υποκρισία δεν θα πάρουμε ή τα λένε οι ιεράρχες έξω απ τα δόντια όπως πρέπει ή άντε γειάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάτι έπρεπε να πει το είπε λάιτ και σόφτλυ και όλα καλά, αλλιώς τα παγκάρια θα αδειάσουν όλα καλά και με όλους καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι ευλογανε μνημεια για scam. Εχει μπαγιοκο. Το scam το λεει αυτη, πρωην υπουργος του Ισραηλ. Ολα ταλλα, Δοξατο, Διστομο, Καλαβρυτα,και δεν εχει τελος και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παιζοντε σε μι ελλασον και πολυ λαιτ και σοφτλυ. Ν* αγιαση το στομα σου φιλε 21.04

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=uW3a1bw5XlE&ab_channel=91177info

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Χριστός έφτιαξε μαστίγιο με σχοινιά και πέταξε έξω όλους τους εμπόρους ζώων για θυσίες και τους αργυραμοιβούς, έξω από τον ΠΕΡΙΒΟΛΟ του ναού και γκρέμισε τους πάγκους τους, σήμερα οι μασόνοι και όσοι ψήφισαν νόμους που παροργίζουν τον Θεό, είναι ΜΕΣΑ στον ναό και μάλιστα κοινωνούν και τα άχραντα μυστήρια κάποιοι. Στους ανάξιους φυσικά τα μυστήρια δεν είναι μυστήρια. Οι επίσκοποι και οι ιερείς οφείλουν να τους πετάξουν έξω, όσο δεν το κάνουν τόσους περισσότερους σκανδαλίζουν. Η πνευματική ευθύνη είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ..

      Διαγραφή

  5. Το αφιερώνω στη Βόρειο 'Ηπειρο, τη Μακεδονία και όλους τους 'Ελληνες... Αγάντα αδέλφια!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=SWI1-KKgGz0

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή