«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ενισχύσεις εν όψει εκλογών! (μην και πέσει -και- στην Ελλάδα ο Τσιπρομπάμα χαχαχα...)



Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί – πράκτορες των ΗΠΑ κατηγορούν τους Έλληνες ως πράκτορες των Ρώσων!

σχόλιο Γ.Θ : Το νέο αίσχος των βουτηγμένων στο ψέμα Τσιπρανέλ σχετικά με την συκοφαντία περί πρακτόρων, Ρωσίας, χρηματισμού κλπ, δεν είναι απλώς ένα ψέμα, δεν είναι απλώς μια απειλή προς τους ατρόμητους Μητροπολίτες που αντιδρούν στην προδοσία, είναι και κάτι άλλο…

Είναι ο τρόπος που σκέφτονται και αντιλαμβάνονται το γιατί κάποιος μπορεί να αγωνίζεται και να μάχεται. Το Αριστεροπροδοτικό κεφάλι τους αντιλαμβάνεται ως δεδομένο αυτό που οι ίδιοι πράττουν… με απλά λόγια.. «Φωνάζει ο κλέφτης (προδότης)»

Ε, είμαστε οι μόνοι που μείναμε στο σημαντικό σημείο της «συμφωνίας με τα Σκόπια»: ότι ΟΛΑ έγιναν, όχι επειδή ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να…

τους κάνει να αλλάξουν όνομα (:)), ούτε επειδή είναι «προδότες». Γράψαμε χίλιες φορές τη ΜΙΑ και μοναδική αλήθεια: Εκδούλευση στο ΝΑΤΟ πουλάνε, οι μεγαλύτεροι γλείφτες του βαθέος αμερικανικού κράτους είναι. Και το ΝΑΤΟ δεν καίγεται να βάλει τα Σκόπια στους κόλπους του, επειδή τους αγαπάει, αλλά για να περικυκλώσει τη Ρωσία.


Κι αν υπήρχε ένας έστω που δεν το κατάλαβε μέχρι τώρα, το καταλαβαίνει από χθες που η CIA-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, έγραψε πως θα απελαθούν δύο Ρώσοι διπλωμάτες, επειδή ….δίνουν λεφτά στην εκκλησία (sic εχθρός!) και σε πολιτικούς, για να διοργανώνουν συλλαλητήρια εναντίον της προδοτικής συμφωνίας!!!!!!!


Οι τακτικοί αναγνώστες, ξέρατε από πριν ότι όλα αυτά θα συμβούν, περιμένατε και τις προβοκάτσιες, ξέρετε πια πώς δουλεύει το σύστημα αυτό.

Ξέρετε απέξω το εγχειρίδιο των μυστικών υπηρεσιών των «συμμάχων» μας.



μα δεν είναι τρολ η ελληνική αριστερά; Η Οργάνωση για την ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (!)
μπαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή αποδείχθηκε πια ότι η κυβέρνηση Τσίπρα επιτέλους (!)
αποφάσισε να πολεμήσει τον δαίμονα Πούτιν !

Τι είναι αυτό το ΟΑΚΚΕ , που βαφτίζει τους ΣΥΡΙΖΑίους «φασίστες» ;

Και ξέρετε επίσης ότι τα πράγματα θα σφίξουν κι άλλο, με τόσο πρόθυμη κυβέρνηση: θα αρχίσει κυνηγητό εναντίον όσων αντιδρούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, με τακτικές βγαλμένες από την εποχή του Μακαρθισμού.

Αστυνομικοί, πράκτορες, δικαστές, εφοριακοί, θα παίξουν το ρόλο του χρήσιμου υπηρέτη, που θα ορμάει γαβγίζοντας εναντίον όσων ξεχωρίζουν απ΄το πλήθος των διαδηλωτών, ως «κεφαλές».

Τα ΄χουν δουλέψει χρόνια αυτά οι αμερικανοί, έχουν τεχνογνωσία, ο απλός λαός, που πονάει όταν ακούει τους Γερμανούς να λένε «καλωσορίζουμε τους Μακεδόνες στο ΝΑΤΟ», δεν έχει.

Κι έχοντας ως σύμμαχο την υποτελή κυβέρνηση της αριστεράς που τα δίνει όλα στο ΝΑΤΟ (που …παλιάαααααα αποκαλούσε «φονική μηχανή»), οι κακοί θα νικήσουν και πάλι.

Και ο Τσίπρας, θα ξαναβγεί Πρωθυπουργός.

Πού να ξαναβρούν τέτοιο κελεπούρι τα γεράκια του Αμερικανικού Πενταγώνου;

Κατάλαβες τώρα ποιά παράταξη εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών;

Αν δεν το κατάλαβες, δες το γραμμένο: η αριστερά.


https://makpress.blogspot.com/2018/07/blog-post_426.html

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_3820.html

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/07/blog-post_203.html

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου