«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ο Μπουτάρης νομίζει πως θα επανεκλεγεί...






Υποψήφιος για τρίτη θητεία στη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών


«Κλείδωσε» επίσημα η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τη διεκδίκηση της τρίτης δημαρχίας στον δήμο Θεσσαλονίκης. Η αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών τον οδήγησαν να επισπεύσει τη διαδικασία.

«Θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, ανακοινώνοντας την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο, με θέμα «Επίσπευση Εκλογών», διεκδικώντας μια τρίτη δημαρχία στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Μπουτάρης ενημέρωσε τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους Νομικών Προσώπων του δήμου για την πρόθεσή του να κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Μπουτάρης είχε πρόθεση να ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του για τον δήμο Θεσσαλονίκης μετά το καλοκαίρι, αλλά η αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών για τις δημοτικές εκλογές και το γεγονός ότι απομένουν δέκα μήνες μέχρι τις κάλπες, καθώς θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 και όχι τον Οκτώβριο, οδήγησε τον κ. Μπουτάρη να επισπεύσει τη διαδικασία.

Σημειώνεται πως στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Μπουτάρη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινώσει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και το Κίνημα Αλλαγής, μέσω της Φώφης Γεννηματά.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Θα παρακαλέσω τους σχολιαστές,

    επειδή οι περισσότεροι ανάμεσά σας ενοχλούνται με το φαινόμενο αυτό, το οποίο δυσχεραίνει την ανάγνωση,

    να μην αντιγράφουν και τοποθετούν ολόκληρα άρθρα από άλλα ιστολόγια, στο χώρο των σχολίων μας.

    Μπορούν να αντιγράψουν μόνο τον τίτλο και από κάτω την διεύθυνση, για να ανατρέξει να το διαβάσει όποιος ενδιαφέρεται.

    Μπορούν επίσης να σχολιάσουν και κάτι δικό τους, είτε για την ανάρτησή μας, είτε για την ανάρτηση στην οποία μάς παραπέμπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνετα θα ξαναβγεί.
    Συμφωνημένο ειναι απο ΝΔ.
    Δείτε σε ποιον δίνουν το χρισμα για τις δημοτικές εκλογές.
    Πουλημενοι δεξιοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀγαπητέ Διόδοτε,ποῦ ἀκριβῶς στηρίζεις τήν μή ἐκλογή τοῦ ἀκατανόμαστου; Διότι,προσωπικῶς πιστεύω,μέ τοῦτο τόν λαό,πώς θά ἐπανεκλεγῆ καί μετά καί πάλιν θά ἐπανεκλεγῇ,ὅπως τό λέει,μέχρι τά ἑκατό του,ἀν καταφέρει νά ζῇ καί δέν ἔχει ψοφήσῃ ἀπό τό ἀλκοόλ.

    Διόδοτε,μεγάλη ἡ δύναμις τῶν περιουσίων καί γίνεται μεγαλύτερη,ὅσον ἐτοῦτος ὁ λαός βυθίζεται ὅλο καί περισσότερο στά σκοτάδια τῆς ἀμαθείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ὁ λαός βυθίζεται ὅλο καί περισσότερο στά σκοτάδια τῆς ἀμαθείας..." Ευαγγελία μου, οι Θεσσαλονικείς όμως θα τους την έχουν στημένη στις εκλογές, εννοώ όλου του συστήματος καταμέτρησης και καταχώρησης ψήφων, ώστε ούτε αβραϊκή εταιρεία ούτε κανένας άλλος να μην μπορέσει να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Το οποίο θα είναι καταστροφικό γι αυτό το σκουπίδι βεβαίως βεβαίως.

      Διαγραφή