«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Τραγωδίας συνέχεια και τα συμπεράσματα δικά σας! (Βίντεο)

από τη vasoula2908



(σημ. Το βίντεο στο οποίο αναφέρεται η Βασούλα στην αρχή, βρίσκεται εδώ)





Μεταφραση για το όπλο "Αθηνά" από Κυριάκο http://www.ideografhmata.gr/forum/vie... Email και paypal μου : vasiliki42@hotmail.com στο facebook θα με βρείτε εδώ https://www.facebook.com/arela.ideo


6 σχόλια:

  1. Έκαναν όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες ορκισμένους εχθρούς τους, Αμερική και ΕΕ από την πρώτη στιγμή έδειξαν αν είναι φίλοι ή εχθροί, εθελοντές ήρθαν μόνο από την Κύπρο κι ένας γιατρός απ την Αυστραλία, αρκούν. Οταν σηκωθούμε θα μπουν όλα στην θέση τους σχετικά με τα εχθρικά προς εμάς κράτη, ούτε ένας απ αυτούς δεν θα πατήσει σε ελληνικό έδαφος, κλειστά σύνορα και έρχεται η σειρά τους που θα καούν σαν τα ποντίκια απ τα ρωσικά όπλα στον μεγάλο πόλεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε 09.17 Με τετοια πιστη σαν τη δικη σου θα προχωρησουν ολοι οι Ελληνες. Θα νικησουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οξύμωρο είναι πως υπερηφανευόμαστε για την ορθολογιστική εποχή στην οποία διαβιούμε...
    Ας προσπαθήσει κάποιος να εξηγήσει γιατί οι δύο “αντίπαλες ομάδες ιδεών” , ως εκφράζονται , η μία στο παρόν άρθρο και η άλλη στο καπιταλ (δεν είναι μόνο ο αρθογράφος αλλά και οι σχολιαστές , πολλοί εκ των οποίων είναι εξαίρετοι) , δεν μπορούν να έρθουν σε διάλογο!
    Το μοναδικό σημείο επαφής των δύο αυτών ομάδων είναι οι ύβρεις που εξαπολύουν οι “ορθολογιστές στους ...ψεκασμένους”!
    (Τα χαρακτηριστικά που αποδίδει ο καθείς στον εαυτό του , δεν σημαίνει πως είναι και αληθινά. Ετσι ο αυτοαποκαλούμενος ορθολογιστής μπορεί να είναι για τον άλλον ψεκασμένος και αντίστροφα.)


    “Ας μην κοροϊδευόμαστε, κανένα κράτος δεν μπορεί να διατηρεί ένα τεράστιο μηχανισμό ικανό να προλαμβάνει και να καταστέλλει κάθε πιθανή πυρκαγιά στην πευκόπληκτη εύφλεκτη μεσογειακή ζώνη.
    Κάθε πεύκο μοιάζει με μια βόμβα ναπάλμ καθώς φέρει πολλά δεκάκιλα εύφλεκτης ρετσίνης. Όταν καίγονται δεκάδες πεύκα μαζί δημιουργείται ένα θερμικό μέτωπο εκατοντάδων ή και χιλιάδων βαθμών Κελσίου. Με δυνατό αέρα τίποτα δε μπορεί να σταματήσει αυτό το μέτωπο.
    Στις φωτογραφίες της καταστροφής είδαμε ζάντες αυτοκινήτων από αλουμίνιο να έχουν λιώσει. Το αλουμίνιο λιώνει περί τους 650 βαθμούς Κελσίου. Ο φούρνος με τον οποίο ψήνουμε το φαγητό στο σπίτι αναπτύσσει θερμοκρασίες 200-250 βαθμούς. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τις συνθήκες που δημιουργούνται όταν επελαύνει ένα τέτοιο μέτωπο φωτιάς...”

    http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3307070/i-aliteia-stin-exousia-i-koinonia-stin-pura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ¨ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝΕ 160 ΣΩΡΟΥΣ;" ΔΠ
    https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%87%ce%b9%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%8e%ce%bd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμον 13.35 Η παραπομπη στο καπιταλ το ολιγωτερον, ατυχης. Αφου μας εξηγησες ολα τα περι βαφμων Κελσιου τωρα να μας εξηγησεις πως to τηγμενο αλουμινιο ρεει διπλα σε αθικτα ελαιοδενδρα. Κομμουνισμος, καπιταλισμος το ενα και το αυτο. Τα δυο προσωπα του Σατανισμου. Μονο αυτοι γνωριζουν πως να καθοδηγησουν ενεργειακο φορτιο 100 ΜW. Πιστευεις οτι ο μεσος Ελληνας εχει αντιληψη αυτου του ενεργειακου φορτιου;; Εχουν βρεθει μεγαλα κομματια κορμου δενδρων στη θαλασσα. Απο ποτε δασικες πυρκαγιες συνοδευοντε και με εκρηξεις δενδρων;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://twitter.com/hashtag/qanon?lang=en...και συντομα κι* εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.