«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

«Παίζουν με την ρωσική φωτιά» στο ΥΠΕΞ: «Είστε ασεβείς και νομιμοποιείτε παράνομες ενέργειες» λένε στην Μόσχα.

«Παίζουν με την φωτιά» στην κυβέρνηση: Αντί να επιχειρήσουν αποκλιμάκωση της έντασης με την Ρωσία, μήπως και αποφύγει η χώρα τα χειρότερα το υπουργείο Εξωτερικών απάντησε στην εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα η οποία προειδοποίησε με πιθανά αντίποινα στις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα οξύτατα για «ασέβεια και νομιμοποίηση παράνομων ενεργειών».


Αναλυτικά αναφέρει: «Οι σημερινές δηλώσεις της Εκπροσώπου του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών είναι χαρακτηριστικό δείγμα ασέβειας προς τρίτη χώρα, καθώς και έλλειψης κατανόησης του σύγχρονου κόσμου, στον οποίο τα κράτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν αυτοτέλεια και μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη, πολυδιάστατη και δημοκρατική εξωτερική πολιτική.

Τέτοιες αρνητικές λογικές παρακίνησαν άλλωστε τους τέσσερις Ρώσους πολίτες να προβούν στις ενέργειες που οδήγησαν στην απέλασή τους ή στην απαγόρευση εισόδου τους στην Ελλάδα. Τα στοιχεία δε, βάσει των οποίων ενήργησε η Ελλάδα, είχαν παρουσιαστεί εγκαίρως στις ρωσικές αρχές. Εξάλλου, και οι ίδιες οι ρωσικές αρχές έχουν πολύ καλή γνώση του τι πράττουν οι άνθρωποί τους.

Η Ελλάδα επεδίωξε εξαρχής να διαχωρίσει τις ενέργειες των ατόμων αυτών από την επίσημη ρωσική εξωτερική πολιτική. Με τη σημερινή της όμως δήλωση, η Εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών υιοθετεί και δείχνει ως να θέλει να νομιμοποιήσει τις παράνομες αυτές ενέργειες.

Η συνεχής ασέβεια προς την Ελλάδα πρέπει να σταματήσει. Ουδείς δικαιούται ή δύναται να παρεμβαίνει στις εσωτερικές της υποθέσεις.

Τέλος, ανυπόστατοι ισχυρισμοί, σύμφωνα με τους οποίους η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν πιέσεων τρίτων, είναι ανάξιοι σχολιασμού και δείχνουν νοοτροπία ανθρώπων που δεν αντιλαμβάνονται τις αρχές και τις αξίες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής».


Τι είπε η Ζαχάροβα

Νωρίτερα, σήμερα, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας τόνισε πως θα υπάρξουν συνέπειες για τις απελάσεις και υποστήριξε πως «θα έπρεπε η ελληνική πλευρά να επικοινωνήσει με την ρωσική πλευρά και να μην υποκύπτει σε βρώμικες προκλήσεις, στις οποίες δυστυχώς σύρθηκε η Αθήνα»!

Επιπλέον, η Ζαχάροβα διέψευσε τις πληροφορίες ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, απείλησε τον Νίκο Κοτζιά για τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς τες «ανοησίες». «Είναι περίεργο που η ελληνική πλευρά δεν σχολίασε τις εν λόγω πληροφορίες που μετέδωσαν τα ελληνικά ΜΜΕ», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες φάσεις που αντιμετωπίζουν οι διμερείς μας σχέσεις, πάντα διατηρούμε την κατανόησή μας. (…) Οι λαοί μας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι σε βρώμικα παιχνίδια στα οποία λαμβάνουν μέρος πολλά κράτη».


Ζάεφ και Συμφωνία των Πρεσπών

Συνολικά ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Ζαχάροβα τόνισε πως δεν βοηθάει στη σταθερότητα της περιοχής των Βαλκανίων. Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ απάντησε και στις καταγγελίες του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ, περί επιχειρηματιών που χρηματίζουν πολίτες της ΠΓΔΜ για να προκαλούν επεισόδια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Πρόκειται για αβάσιμες καταγγελίες που στόχο έχουν να πυροδοτήσουν την αντιρωσική υστερία. Προφανώς, ξανά, δεν υπάρχουν στοιχεία για να στηρίξουν αυτές τις καταγγελίες«, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι μιλώντας στον ιστότοπο Buzzfeed, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, κατήγγειλε πως ότι η κυβέρνησή του έλαβε πολλαπλές αναφορές ότι «Έλληνες επιχειρηματίες» που «διάκεινται ευνοϊκά προς τις ρωσικές θέσεις» κατέβαλαν σε πολίτες της ΠΓΔΜ ποσά από 13.000 δολάρια έως 21.000 δολάρια για να «διαπράξουν βίαιες ενέργειες» ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος.

Ο Ζάεφ αρνήθηκε να κατονομάσει ποιος είναι πίσω από τις πληρωμές αυτές, επικαλούμενος μια εν εξελίξει έρευνα καθώς και τις ευαίσθητες διπλωματικές σχέσεις αναφορικά με την προσπάθεια της χώρας του να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Δήλωσε ότι η αστυνομία ενημερώθηκε για τις πληρωμές αφού έθεσε υπό κράτηση αρκετά άτομα που συμμετείχαν στις βίαιες διαδηλώσεις έξω από το Κοινοβούλιο τον Ιούνιο.


πηγή

9 σχόλια:

  1. Το σεναριο που τους εδοθη εκτελουν οι ανθρωποι με ακριβεια Χολυγουντιανων Μεγα Σταρ.

    https://pics.me.me/if-you-can-poke-royalty-on-their-chest-like-theyre-5026529.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Ιουλίου, 2018 18:37

    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΙ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ,ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΙΑΤ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ''ΧΕΡΙ.''ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩ....ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο 25ος ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑ.....ΚΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Α.Ε.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΩΞΕΙ 4 ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.ΟΙ ''ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ''ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΠΑΝΤΑ''ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ.ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΡΛΙΝ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΝΔΥΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ. ΥΓ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΓΑΓΓΡΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα εκατομμύρια των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Β.Π.Π. , εξαιτίας των κομμουνιστών σκοτώθηκαν.

      “Ο Διαφωτισμός παρατηρήθηκε αρχικά στη Γαλλία και αργότερα στις άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά και έξω απ' αυτή, προετοιμάζοντας παράλληλα το έδαφος για τη Γαλλική Επανάσταση. Οι διαφωτιστές πρέσβευαν τον ορθολογισμό και την πίστη στην πρόοδο, αξιώνοντας αλλαγές σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας, στους πολιτικοκοινωνικούς θεσμούς, την οικονομία, την εκπαίδευση και τη θρησκεία.”

      Με δεδομένο πως καπιταλισμός κομμουνισμός είναι και τα δύο αριστερά συστήματα , οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος με κοινό εχθρό την δεξιά κοσμοθεώρηση , ας αρχίσουμε να μετράμε πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς προξένησε ο περίφημος διαφωτισμός , “Γαλλική” επανάσταση...

      Άντε τώρα να κατηγορήσουμε πάλι τον ...μεσαίωνα που “δολοφονούσε μάγισσες και δράκους χωρίς δίκες” όπου ο κόσμος πεινούσε και δυστυχούσε δουλεύοντας τις
      ΜΙΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!

      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΓΙΕΣ , ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΛΠ.

      ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ = ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ =ΣΚΛΑΒΙΑ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!

      ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ!
      Στο τέρμα της διαδρομής του καπιταλισμού (σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!

      Φοροι στο 100% του εισοδήματος ΟΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ*) ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ , ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ !
      (Λοιδορούμε ακόμα και σήμερα τους ανθρώπους του μεσαίωνα που δούλευαν από ήλιο σε ήλιο... Εμείς απο νύχτα σε νύχτα! Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ!)

      *Να δείς που οι “ορθολογιστές” επιθυμούν σφόδρα την διενέργεια ΟΛΩΝ των συναλλαγών ηλεκτρονικά για να ΜΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!!!! Οτι ακριβώς επιθυμεί και το ΚΚ$ με το οποίο είναι ...στα μαχαίρια!!!

      Απο τον πολύ αυτόν “ορθολογισμό” τους καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρά πρέπει να τους παίρνουμε και στίς άλλες απόψεις τους περί Θρησκείας Εθνους Οικογένειας Μεσαίωνα διαφωτισμού κλπ.κλπ.

      Διαγραφή
  3. "τα κράτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν αυτοτέλεια και μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη, πολυδιάστατη και δημοκρατική εξωτερική πολιτική"!!!!!!!!!!!!

    "Ουδείς δικαιούται ή δύναται να παρεμβαίνει στις εσωτερικές της υποθέσεις."!!!!!!!!!!!!!!


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧ...
    Τα καλλίτερα ανέκδοτα λέει ο χοντροπατάτας της ΣΤΑΖΙ (συνάδελφος της Αγγέλας).

    [Μπορεί και να έχει απωθημένα με τον Πούτιν, από τότε που τον είχε προϊστάμενο.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΟΥ"
    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ...ΧΑΜΕΝΟΣ!!!
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ...ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ...ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ!



    "Το άλυτο Κυπριακό: 44 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή
    ...
    Λόγω της ανάκλησης το 1967 από την χούντα των Αθηνών της Ελληνικής Μεραρχίας και του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 1974 η Κύπρος τις μέρες της εισβολής ήταν από στρατιωτικής άποψης μια ανοχύρωτη πολιτεία."
    ...
    http://www.capital.gr/epikairotita/3306029/to-aluto-kupriako-44-xronia-meta-tin-tourkiki-eisboli

    "Ἱστορικὲς λεπτομέρειες ποὺ δὲν …λέγονται!!!
    18 Ἰουλίου 2018

    Τί σᾶς λέν…
    Τὸ 1964 ἡ κυβέρνησις Γεωργίου Παπανδρέου ἔστειλε στὴν Κύπρο μία μεραρχία στρατοῦ, ἡ ὁποία ἔφυγε τὸ 1967.
    Τί δὲν σᾶς λέν…
    Τὸ 1964 δὲν ὑπῆρχε κυπριακὸς στρατός, ὁ ὁποῖος τότε ἱδρύθηκε γιὰ πρώτη φορά, ὥστε τὸ 1967 ποὺ ἀπεσύρθη ἡ μεραρχία αὐτὸς ὁ στρατὸς ἀριθμοῦσε ἤδη 1,5 μεραρχίες, στελεχώνετο δὲ τόσο σὲ ἀξιωματικούς, ὅσο καὶ σὲ «κρίσιμες» εἰδικότητες μὲ τοὐλάχιστον 1000 ἡ καὶ περισσότερα στελέχη καὶ ἐφέδρους ἀπὸ τὸν ἑλληνικὸ στρατὸ (προσοχὴ δὲν μιλῶ γιὰ τὴν ἘΛΔΥΚ, ἡ ὁποία ἦταν καὶ εἶναι αὐτόνομο σῶμα στὰ πλαίσια τῶν συμφωνιῶν Λονδίνου-Ζυρίχης).
    Δὲν σᾶς λὲν ἐπίσης, ὅτι κατὰ τὴν ἀποχώρηση τῆς μεραρχίας τὸ 1967 ὅλος ὁ βαρύς της ὁπλισμὸς παρέμεινε στὴν ἐθνοφρουρά.
    Ἡ Κύπρος τὴν 14η Ἰουλίου τοῦ 1974 δὲν κοιμήθηκε μία εὔνομος δημοκρατία γιὰ νὰ ξυπνήσῃ τὴν ἑπομένη ὑπὸ δικτατορικὸ καθεστώς.
    Ἡ ἀνωμαλία ποὺ ξεκίνησε τὸ 1963 μὲ τὰ 13 σημεῖα τοῦ Μακαρίου εἶχε πολλὲς στάσεις ἀνωμαλίας, ἐνῶ οἱ πραιτωριανοὶ τοῦ Μούσκου, τὸ λεγόμενο ἐφεδρικό, εἶχε δημιουργήση ἀσφυκτικὲς συνθῆκες γιὰ τοὺς Κυπρίους «ἀντιφρονοῦντες», οἱ ὁποῖοι δὲν ἦσαν ἄλλοι ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ εἶχαν δώση τὶς ζωές τους στὸν ἀγώνα τοῦ 55-59, τὴν ζωή τους κατὰ τὴν τουρκανταρσια τοῦ 64-67 καὶ οἱ ὁποῖοι ἐδιώκονταο ἀπὸ τοὺς ὁψίμους συμμάχους τοῦ Μούσκου, ποὺ δὲν ἦσαν ἄλλοι ἀπὸ τὸ προδοτικὸ ἀντεθνικὸ ΑΚΕΛ.
    Δὲν ἀγοράζουμε τὴν ἐπίσημο Ἱστορία.
    Ψάχνουμε καὶ προβληματιζόμεθα…
    Μαλαμούλης Δημήτριος "
    https://filonoi.gr/2018/07/18/istorikes-leptomereies-poy-den-legontai/

    Θεώρησα πως έπρεπε να φαίνεται Η ΑΛΗΘΕΙΑ παρόλο που παραβαίνω την προτροπή σας για τα σχόλια.

    Εννοείται πως όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες και δεν μασούν σανό , ονομάζονται δεξιοί , φασίστες ναζιστές , εχθροί του λαού, ελληναράδες, εθνολαϊκιστές , λαϊκιστές σκέτο φρεντοκαπουτσίνο , αμόρφωτοι αγράμματοι ουγκ χρυσαυγίτες απο τους "ορθολογιστές" ξερόλες σανοπώλες παντογνώστες αριστερούς που το παίζουν και αντικομουνιστές για να τσιμπάει η ...γραμματιζούμενη μάζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαρύ Κατηγορώ Της Ρωσικής Pravda: Ο Άθεος Αλέξης Τσίπρας Προδίδει Τον Λαό Του Την Ορθοδοξία Και Τη Ρωσία! Του Υποσχέθηκαν Να Διαγράψουν Το Ελληνικό Χρέος; Ή Ένα Καλό Τραπεζικό Λογαριασμό Γιά Μιά Άνετη Συνταξιοδότησης;

    20/07/2018 12:50:00 μ.μ.

    Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας προδίδει τον λαό του, την Ορθοδοξία και τη Ρωσία! Αυτός είναι ο τίτλος σε δημοσίευμα της Ρωσικής εφημερίδας Pravda! Που γράφει τα εξής:
    (πηγη : ξυπνηστε ρε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι στον Έβρο – Περίεργος εμπρησμός στο οχυρό Ρούπελ – Ερχεται κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά…
    Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2018, 11:47 πμ Ανανέωση: Ιούλιος 20, 2018 στις 1:21μμ

    Δύο απανωτά περιστατικά σε 24 ώρες ανησυχούν τις ελληνικές Αρχές καθώς τέσσερις Τούρκοι συνελήφθησαν σε απαγορευμένη ζώνη στα σύνορα του Έβρου ενώ συνελήφθη και ένας Βούλγαρος για εμπρησμό κοντά στο οχυρό Ρούπελ. Πιθανότατα κάποιοι έψαχναν τις διόδους πρόσβασης και όχι μόνο…
    (πηγη: πενταποσταγμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανωνυμον 12.30 Ευγε! Οι νεωτεροι δεν γνωριζουν περι Μουσκου. Η ιστορικη σου γνωση για το μαρτυριο της Κυπρου χρηζη αναρτησεως. Το ευοιωνο για το σημερα ειναι οτι ο Κισσιγκερ ειναι σε αναπηρικο καροτσακι καθως και η πολιτικη του, μετα απο την κλωτσια που εφαγε Μπαμιας. Στο Ελσινκι τελειωσε και επισημα το καταστημα Μαφια, ΝΑΤΟ και ΕΕ. Τα ποτακια της πρεσβειας στην σημερινη αληταγκουρια που το παιζει κυβερνηση, τελος και τα σκυλια δεμενα. Καποιοι παραμυθαδες κυκλοφορουν το παραμυθι οτι ο Κοντος κατι ειπε στο Τραμπα για τις απελασεις και ο αλλος εμεινε αναυδος. Θα δειξη ποσο θα μεινη * Εν Αθηναις* ο κ. Πρεσβυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαγωθηκε το *ο* προ του Μπαμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.