Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Αλβανία: Συνελήφθη τζιχαντιστής σε ομάδα προσφύγων από την Ελλάδα.

Σχόλιο αναγνώστη του Ισχύς: "σύμφωνα με πληροφορίες που παρέσχε η Υπηρεσία Πληροφοριών του Κράτους (SHISH), αναγνώρισαν τον ύποπτο τρομοκράτη"... Η δική μας υπηρεσία πληροφοριών; Α! Ξέχασα, κυνηγάει τον Χατζησάββα ... 
 
Ιούλιος 28, 2018. 21:52
Ένας μετανάστης που είναι ύποπτος ότι συμμετείχε σε τζιχαντιστική – τρομοκρατική ομάδα στη Συρία και έφθασε στην Αλβανία  συνελήφθη από την αστυνομία. 

 Μια πηγή της εισαγγελίας δήλωσε στο Report TV ότι πρόκειται για ένα άτομο 35 ετών που εισήλθε στην Αλβανία πριν από δύο ημέρες με μια ομάδα μεταναστών που προσπαθούσε να μεταβεί σε χώρες της ΕΕ.
Αυτό το άτομο δεν διέθετε κανένα μέσο αναγνώρισης, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που παρέσχε η Υπηρεσία Πληροφοριών του Κράτους (SHISH), αναγνώρισαν τον ύποπτο τρομοκράτη.
Αμέσως η αστυνομία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στο Κλειστό Κέντρο Αλλοδαπών  στο Κάρετς τε Σιγιάκουτ.
Αυτό το άτομο, σύμφωνα με πηγές ήταν μέρος μιας τρομοκρατικής ομάδας στη Συρία, στην οποία  αγωνίσθηκε, αλλά προσπάθησε  να περάσει αναμεμειγμένο με Σύριους πρόσφυγες  σε χώρες της ΕΕ, με μια νέα ταυτότητα.
Ο ύποπτος τρομοκράτης ήταν μέρος μιας ομάδας 16 μεταναστών που εντοπίσθηκαν πριν από δύο ημέρες όταν πέρασαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή Καπστίτσε –Κρυσταλλοπηγής.
(Στοιχεία από shqiptarja.com)
 
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Ιουλίου, 2018 23:01

    Ο Λαβντριμ Μουχατζερι και η ομάδα του τι απεγιναν;πόσοι Αλβανοί του ισλαμικού κράτους είναι Κοσσυφοπέδιο;Ήταν η όχι στρατιωτική επιχείρηση η απόδραση των Αλβανών στα διαβατά;για να τους πιάσουμε στείλαμε εκτός από αστυνομία τα ΕΚΑΜ,ΜΥΑ.ΛΣ και το ΕΤΑ το οποίο σκότωσε και τον έναν Αλβανό.ποτέ θα δοθεί ένα τέλος με αυτη την βρωμοφαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή